- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Google Pixel topik
- Samsung A56 tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
Linket csak pár nap múlva tudok, most telefonról vagyok. Erről nem egy élmény netezni. Tapasztalatot tudok mondani, hogy akartam venni egy Sony blue headsetet, de messze a lakhelyemhez. Mondom az ürgének, hogy kellene, de nem merem megvenni, mert ha gond van vele, akkor sokba lenne nekem visszautazni érvényesíteni a garanciát. Akkor megnézte a garancialapot előttem és mondta, hogy világgaranciás (hologrammos), tehát bárhová bevihetem. A Samsugnál meg regisztrálni akartam ezt a telefont, de ott azt írták, hogy csak világgaranciásat lehet, nekem meg csak sufnigaranciám van erre. Hozzáteszem, hogy ez a sufnigsm az ország több pontján jelen van, tehát ezt is több helyre bevihetem ha gond van, de eddig nem volt. Amúgy is ha valami baja lenne, akkor íves javítás és veszek egy normális telefont. De így, hogy hibátlan, nem cserélem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest