- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
válasz Bogyó bá' #41714 üzenetére
Nekem max tartalék/nosztalgia telefonnak kéne. Nem fogok megint szívni egy Galaxy Gio-val egy hónapig, ha megint elbaszok valamit (márpedig lelkem mélyén tudom, hogy igen). És a régiségeket is szeretem. Még ha nem is olyan régi...
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Bogyó bá' #41686 üzenetére
anno az L800 simán kibírt egy 12 órás utat úgy, hogy 2 telefon volt az enyémen és folyamat neteztek én csak néha de megvolt a 3-4 óra és közbe folyamat zene ment és fényképeztem is...
mindez külföldön roamingal ami nem tudom mennyivel jobban zabálja az aksit..
vagy annak volt valami brutál erős aksija, vagy a 7.8 volt ennyivel jobb ilyen téren, nem tudom, csak azt, hogy azon is ment minden sz@r a hattérbe... -
leximester
tag
válasz Bogyó bá' #40606 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a hibával. Nálad is melegszik szinte mindentől? Ha 10percet mondjuk csak a beállítások között mozgok az is rendesen felmelegíti a telefont.És akkor az IE-ről még nem is beszéltem, ott is 10 perc után olyan szinten forró lesz a telefon hogy kényelmetlen fogni. Háttérbe letiltva szinte minden. Viszont lezárt kijelzővel nincs semmi féle probléma. Én majdnem biztos vagyok benne hogy valamelyik külső program a bűnös.
-
Assdak
őstag
válasz Bogyó bá' #40084 üzenetére
Te hol élsz?
"Non-Commercial Quality. The Deliverables may be prerelease and may not be compatible or work as well as a commercial, retail offering. The Deliverables may not work correctly and are not intended as a substitute for your primary means of telecommunications."
Minden ami ide tartozik az rgo előfordulhat. Az is, hogy tégla lesz a készülék, és vághatod a kukába. És igen, az is le van írva, hogy ha valami gebasz van, akkor bizony beszoptad, mert incs út visszafele. Te ezt aláírtad.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz Bogyó bá' #40064 üzenetére
Hidd el, észrevenném, ha kétszer gyorsabban merülne.
Ettől függetlenül aki felrakta az vállalta, hogy ez ezzel is járhat. Ha nem tetszik, rakd vissza a 8.0-t.
És nem, az nem magyarázat, hogy majd a 630-is is ezzel érkezik két hét múlva. A fél tökömet rá, hogy az nem fog drasztikusan merülni. Majd ha hivatalosan is megkapja valaki az adott készülékre, és az is ilyen merüléseket produkál, akkor lehet reklamálni. Addig nincs mire fel. -
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #39631 üzenetére
De HR-eztél basszus, az akksi statisztikád törlődött a francba. Majd beáll újra. Najó, nem biztos, hogy 6 napra, de lehet 4-re. Csak ugyanúgy ahogy eddig, ne nyúlkálj a telefonhoz. Nyomkodni tilos!!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Azazael
aktív tag
válasz Bogyó bá' #39602 üzenetére
Pedig neked brutálisan jól bírta az akksi.
Én is nyomtam egy HR a 920-on, 3G-n ma reggel 1 óra alatt 16%-ot merült (csak az asztalon fekvésben), aztán átváltottam LTE-re a teszt kedvéért, 40 perc kijelzővel 3 óra alat még ledobott egy 30%-ot.
HR előtt 20%-ot merült óránként a zsebemben tegnap este, előtte ez 2-3% volt a használati szokásaimmal (már ekkor is letiltottam mindent a weather flowt, vibert, whatsappot kivéve).
Szóval itt vmi nem tökéletes. A battery sense meg kb semmit sem ér, legalábbis nekem, gyakorlatilag azt mutatja, hogy kb meddig használsz egy appot (most pl a nextgen reader viszi a prímet, előtte az explorer volt, de üresjáratban dalolva eldob óránként 12%-ot amire nem találtam magyarázatot idáig)...
-
tomboy0013
veterán
válasz Bogyó bá' #39184 üzenetére
Tényleg pofátlanul lecsökkent az akku idő. 12 órája töltöttem, nem használtam azért olyan aktívan, hogy indokolná a 45%-ra való zuhanást. Fél óránként ránézek a telóra és esik 2-3 %-ot a töltöttség... Ez azért idegölő. Meg az Xbox music is. Eddig azért nem használtam a Mixradiót mert töltött egy csomót belépésnél. Erre megcsinálják a gyári zenelejátszót is ilyen trágyára. Azért szerettem meg ezt a rendszert mert annyira szépen és folyamatosan működött erre most szétcseszik az egészet ezzel a sok indulási képernyővel. Ahogy kezdem jobban megismerni a 8.1-et egyre több ostobaságok vélek benne felfedezni.
-
negyedes
addikt
válasz Bogyó bá' #39080 üzenetére
hupssz elneztem. nincs ilyen opcio, nem tudom tegnap mit lattam.
de nezz be a backup menuba hatha talalsz valamit.
akkor sajnos ujabb hr. mintha lattam volna valamit tegnap, de valoszinuleg rosszul lattam.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
Воланд
titán
válasz Bogyó bá' #39047 üzenetére
ne csodalkozz, irtad mar, hogy szaud-arabiabol, vagy honnan van a keszuleked. viszont hamar kesz lettel a hr-el.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #38466 üzenetére
Neem, csak bejuttat olyan zárt hálózatba, amikhez külön engedély kell (persze megfelelő autentikáció birtokában).
Ennyit tesz, aztán a meglévő hálózati alkalmazásaiddal (böngésző, távoli asztal kapcsolat, ftp kliens, akármi) tudsz majd azon a hálózaton garázdálkodni.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #38453 üzenetére
Valamit rosszul tudsz a VPN-ről. Ez nem egy távoli elérő fájlbuheráló izé.
Ez csak lehetőséget nyújt arra, hogy egy helyi intranethez be tudj csatlakozni, és ottani hálózatból levelet fogadni, vagy ott található távoli gépet elérni egy RDC kliensből, stb.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
WinPho
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #38159 üzenetére
valami nagy disznóság történt (adatok áttelepítése folyik éppen), mert 99%-os akkuval vágtam a telepítésnek, most meg kint van a kis szivecske a felső akku-ikonon! (a telefon nem meleg, és nincs 5 perce, hogy dolgozik)
Ja, és ez még csak a kis frissítés, a 8.1 most fog jönni...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #38051 üzenetére
Huszadik Appstudio belépési kísérletre azt hiszem sikerült, valami legalábbis elkezdett töltődni...
Bár ez még csak valami előzmény lehet, mert picike.(#38157) Assdak: degeciiiii!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
dewil666
őstag
-
T.Peter
őstag
válasz Bogyó bá' #37594 üzenetére
Ugy szeretnem tudni, hogy az fb app mi alapjan valogatja meg, hogy kinek mukodik rendesen es kinek nem.
a mindigtv app egy rakas szar szerintem. Joparszor megall, gondolkodik, aztan megy tovabb. Ez a jobbik eset. Maskor nekem kell ujra betoltenem. Persze mindig jo pillanatban. Raadasul a force close se ismeretlen szamara. Win 8-on meg megszarabb. Ott nezhetetlen, annyiszor megall. Nem reg ujitottak a feluleten, most vegre nem ket gombnyomas a visszalepes, de errol se ertesitett a store mondjuk, akkor vettem eszre, amikor ujratettem, hatha segit. Ja, es wp-n nem teszi ki teljes kepernyore, marad egy keret. Az eszem megall.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #37594 üzenetére
Nah mondjuk a lumia 610-hez képest valóban nagy előrelépés.
Szerk:
Én csak azért vettem, mert nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyen fos a kamerája, de igazoltam....
Meg meg akartam nézni, milyen a WP8 a középkategóriában is.Najó, meg mert jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #36553 üzenetére
A telefonhasználatodra utaltam, ahova baromi mindegy a hd, fullhd ips, amoled, csúcstechnika, hiszen ez alapján a 30 éves Casio quartz óra kijelző is elég.
De kösz a linket, átnyálazom az alkotásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Bogyó bá' #35934 üzenetére
15k postával, nem nagy durranás, de legalább olcsó.
-
-
spider80
őstag
válasz Bogyó bá' #34420 üzenetére
Ping alapján ez edge hálózat,nem 3g. Vagy esetleg le vagy korlátozva.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Bogyó bá' #34074 üzenetére
Ne menjünk ebbe bele, hogy ha vesz egy telefont akkor miért nem vesz mellé még mobilnetet, meg biztosítást meg akármit. Nem mindenki azért vesz okostelefont, hogy folyamatosan a leveleit nézegesse, vagy a közösségi hálón lógjon stb..
batai, a navihoz pedig nem kell net ahogyan előttem ezt már megírták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...