- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz kolosanyi #51497 üzenetére
VIlág két legnépszerűbb gyártójának kiadni miért lenne kizárólag fricska egy olyan cégtől, amely a szolgáltató szegmensben létezik már? A MS kötött volna kizárólagos szerződést, nem tette, hát ennyi.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
br.rak
őstag
válasz kolosanyi #50781 üzenetére
Volt 25e az 520-is, eléggé vacak árak vannak a t-nél alsó kategóriában, (kivéve két említett droid-os telót, meg volt M pop 14e, meg a 820 40e-ért, de abból jó ha volt 20 darab az akció során ). Nem igazán lehet kiszámolni hogy fognak az árak mozogni.
635: ez a 630 LTE képes verziója, a dual sim független ha jól tudom van 630/35-ből is. -
StLui
veterán
válasz kolosanyi #50312 üzenetére
"Ha olcsó, de használható telefont akarsz, vegyél WP-t,"
Ez kurvára igaz, 520 és utódai igazi ár-érték bajnokok!! Mellesleg a 920 is az lett volna, ha nem 120 ért vettem 2 évre a T-től, hanem 50-ért rá pár hónapra.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
csipszikutya
senior tag
válasz kolosanyi #40511 üzenetére
Félek a külföldi netes rendeléstől, még sosem csináltam. Kíváncsian várom majd a véleményed róla, mert ha tényleg jók a kínai cuccok akkor rendelek magamnak én is...
L800-ról tértem át én is 520-ra, de az hozzá tartozik, hogy a mostani 520-at saját "ár/érték"-be nem veri meg semmi... kemény 1 ft volt
Nem lesz furcsa az android? -
HKorn
veterán
válasz kolosanyi #40457 üzenetére
Miért drága a 630? Mennyi lesz itthon?
Egyébként sztem nem anyira rossz, egy L720 szintjét hozza 8.1-gyel, leszámítva a kamerát és a villanót, de cserébe kapsz kicsivel nagyobb kijelzőt meg 4 magos procit.
Nálam játszik 710 utódnak, persze majd a szolgáltatói árazáson fog múlni.Run&Ride
-
btudos
nagyúr
válasz kolosanyi #40441 üzenetére
Nem az MTK cuccokkal van bajom, hanem a hardveralapok szelesitesevel, amit feleslegesnek tartok. Arban lehetne nyerni, de amig egy 520 annyi amennyi, hova menjunk lejjebb? Ennel olcsobban ugyse adna senki a termeket, akkor se ha az eloallitasi koltseg 20 $-ral alacsonyabb lenne.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz kolosanyi #40439 üzenetére
Már csak az hiányzik, és akár Android is lehetne belőle, ha a frissítési hajlandóságot nézzük. Bőven elég az a hardverkínálat ami most a WP alatt van, ennél bővebbre nem kell venni, játszanak a RAM-mal, kijelzővel, háttértárral, funkciókkal a gyártók, van elég variáció így is.
Így sem bajnok fejlesztési tempóban a Microsoft, mi lenne, ha még több felé kéne optimalizálni?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
catroot
veterán
válasz kolosanyi #40219 üzenetére
Én inkább a a Google felé húzok (mint jelenlegi wp-s), de azt illik leírni, hogy a Google bár tud magyarul (vagyis megy a szövegfelismerés a keresésben, cím bemondása a naviban, stb.), de parancsokat nem tud fogadni.
Szóval azt nem tudja, hogy mondod neki, hogy navigáljon ide-oda, vagy milyen az időjárás. Akkor simán ráguglizik.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Oppenheimer
nagyúr
-
gyurkikrisz
őstag
válasz kolosanyi #40219 üzenetére
Aki komolyan használja annak jól jön, csak mi itt a fórumban nem azok vagyunk akik anyanyelvi szinten beszélik az angolt, hogy ne bepötyögjük a szöveget hanem csicskáztassuk Cortanát. Mivel nem lehet normálisan használni magyar nyelvvel a Cortanat (gondolok itt arra hogy nem angolul fogsz naptárbejegyzest írni) ezért mi csak a poénos oldalát nézegetjük. Szerintem egy jó pont a Microsoftnak hogy rakott bele ilyeneket, humorosak. Mindkét OS-nek volt asszisztense, ide is kellett egy, ha már az üzleti felhasználás felé indultak el. A TellMe az egy Bing hangfelismerő volt tulajdonképpen, meg 7 alkalmazást tudtál vele alapszinten kezelni, nem nagyon lett volna értelme fejlesztgetni.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Partyface007
őstag
válasz kolosanyi #36780 üzenetére
nem akarom védeni őket de ezek a számlázási gondok a nagy cégek jellemzői
én pl állandóan vívok a telekommal itthon...
képtelenek kiszámlázni azt az összeget amit a hűségidő aláírásakor mondtak...
mindig több mert egyszerűen képtelenek figyelembe venni az összes kedvezményt amit kapok
-
veterán
-
veterán
válasz kolosanyi #34080 üzenetére
Erre én külön tartok egy galaxy minit meg egy blédet, mert enélkül nem lenne élet az élet
(#34078) Oppenheimer
Ezek felhasználótól függő igények. Neked csökkenti, valaki másnak talán nem. Nem vagyunk egyformák.(#34086) btudos
Nekem magentáéknál van xd csomagom (200mb) meg mellé 1 giga extra van rendelve egy ezresért Ennél többet nem érdemes kiadni érte[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
StLui
veterán
válasz kolosanyi #33313 üzenetére
Senkit nem ismerek aki azért vette volna meg a iPhone telefonját hogy villogjon vele, mert státuszszimbólum lenn. Ez egy nagy marhaság. Egyáltalán micsoda gyermeteg kör lehet az ahol telefonnal lehet villogni, szánalmas lenne de nagyon. Kb mint amikor Joey a Porsche slusszkulcsot pörgette.
Hogy lehetne státuszszimbólum amit 40-50eFt-ért elhozhatsz a szolgáltatótól.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legiaap
félisten
válasz kolosanyi #33313 üzenetére
Azt eltaláltad, hogy a Nokia volt már Apple előtt, de Vertu az már nem. Az első Vertu 2009-ben jelent meg míg az első iPhone 2007-ben
(#33322) hülyegyerek: + 1
adam014: én telefonról beszélek az meg akkor jött mikor írtam
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
pzstm
titán
válasz kolosanyi #31343 üzenetére
twitteren írjál nekik, ott szinte mindig van support.
Xbox Support TwitteriPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
-
DaveHutt
őstag
válasz kolosanyi #29562 üzenetére
Ugyanebben a cipőben jártam én is pár napja. Azóta már meggyőztem magam, hogy nem hiányzik nekem az 520 kijelzője, a háttérvilágítás nélküli gombok és a vaku hiánya. Olcsó, de inkább gyűjtök akkor egy 620ra. Az már méltó utód lenne.
Crytec: Nekem 800am van, miskolci vagyok, jöhet az app, egy letöltőd lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz kolosanyi #29296 üzenetére
Windows Live-ba belépve feliratkoztam valamiféle hírlevélre (gondolom, erre kell...), majd pár perc múlva kaptam egy automatikus visszaigazoló mélt, hogy "nagyon örülnek nekem" és majd rendszeresen fogok tőlük kapni (kéretlen) információkat. Egyelőre ennyi, semmi hír a 27GB-ról...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
istnag
addikt
válasz kolosanyi #29086 üzenetére
A youtube-ra szerintem ennél:
[YoutubeHD]
a google se csinálna jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!