- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Alkalmazáshoz tartozó adatot hogyan lehet törölni újratelepítés nélkül?
-
törölt tag
válasz Pttypang #67852 üzenetére
Hát akkor úgy látom nincs más megoldás konkrétan az Adobe pdf olvasóról van szó. 19MB maga az alkalmazás de van mellette 480 MB adat
Szerk.: Letöröltem de ez a jövőben is elő fog fordulni. Nem lehet azt valahogy megoldani hogy ne mentsen össze vissza mindenhova az alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pttypang #67854 üzenetére
Ideiglenes fájlokat én törölni sem tudom Rámegyek arra hogy törlés gondolkodik és visszadobja ugyan azt a méretet.
(#67855) zojjektum (#67857) Bukk900
De ha törlöm onnan a pdf-eket akkor nem lesznek meg nem? Amúgy lehet az is foglalja a helyet (de nem értem miért van ez így), hogy a Fájlok alkalmazásból nyitom meg a pdf-et akkor megnyitja elsőre normálisan, de amikor 2-ra akarom megnyitni csinál egy pl adat(1).pdf ha másodszorra is megnyitom akkor lesz egy adat(2).pdf és akár hányszor meg akarom nyitni mindig lesz egy fájl, de nem tudom miért.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Költöztetéskor ezt a hibaüzit kapom:
"There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later."
Ötlet?
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Jofi81
őstag
Hogyan tudok Lumia 735 zárolási képernyőjére képet beállítani? Bármit csinálok, fekete marad, mint a 820-amon a glance screen. Hiába állítok be fényképet, időjárást, Binget, a helyzet változatlan.
-
kukulec
őstag
vettem egy 735-öt, nagyon szép, csak rájöttem, hogy nekem kicsit nagyobb a sim-kártyám. ezt a szolgáltatónál simán cserélik?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
chipesz
őstag
válasz kukulec #67864 üzenetére
2 évnél régebbit díjmentesen cserélnek, egyébként 3825 Ft (a Telenornál). Gondolom a többi szolgáltatónál is hasonlóan működik.
Most utánanézve a Telekomnál állítólag ingyenes a méret váltás miatti csere, a Vodafone-nál meg 7000.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
válasz chipesz #67865 üzenetére
Én úgy tudom hogy új telefon vásárlása esetén mindig ingyenesen cserélik. Akkor kell fizetni hogy ha elvesztetted és újat kérsz. Vagy csak simán ki akarod cserélni a kártyát 2 évnél korábban. De általában ilyenkor bemennek a szolgáltatóhoz és megmonják hogy rossz a kártya nincs térerő vagy nem jön meg minden sms.
-
Jégkokó
veterán
Az mitől lehet, hogy a napokban a szervizből visszakapott 920 am ra visszakerült a cyan frissités a denim helyett?Tudtommal már hivatalosan is megjelent, igy nem értem miért tették vissza az előző verziót.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Zsoleszhun
addikt
Nemrég keresett valaki stopper app-ot, a super timer ma ingyen van
¯\_(ツ)_/¯
-
Jones528
tag
Sziasztok, most vetten egy Lumia 535-ös készüléket az a problem, hogy az értesítések és műveletek központban nem jelenik meg a Viber, az áruházon és telefon/üzeneten kívül más nem tud push értesítést küldeni. Valaki valami ötlet?
Nokia Lumia 1020
-
spider80
őstag
válasz Jones528 #67878 üzenetére
Ha jól rémlik,akkor ott addig nem jelenik meg a választás lehetősége,amíg nem kapsz a programmal üzenetet. Tehát szerintem ha kapsz valakitől egy víber üzenetet,onnantól beállíthatod,hogy megjelenjen,vagy ne.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Jones528
tag
válasz Zsoleszhun #67879 üzenetére
-Zsoltifree
Névjegy-telefon alaphelyzetbe állítása?Már kaptam rá üzenetet de nem mutatja hogy be lehet kapcsolni, viberen belül pedig be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 1020
-
Jones528
tag
válasz Zsoleszhun #67882 üzenetére
Egész telefont újratelepítettem, Viber rákérdezett-engedélyeztem de így sem jelenik meg az értesítések+műveletek központban....
Modell hiba lehet? Más nem tapasztalt Microsoft Lumia 535-nél hasonló hibát?
Nokia Lumia 1020
-
chipesz
őstag
válasz Pttypang #67877 üzenetére
Nővérem kapott egy Lumia 735-öt a párjától. A SIM kártyája házilag körbe lett vágva, viszont aztán mobilinternetelőfizetése is lett, és a régi kártyája nem tudta a 4G-t.
Aztán bement az üzletbe, hogy kicserélteti újabbra, de a nő mondta, hogy fizetni kellene, mert otthon "barkácsolt". Szóval bevizsgáltatta a kártyát, viszont mondta, hogy megpróbálja elintézni hogy ne kelljen fizetni. Végül nem kellett.Igen, ez jó ötlet lehet, hogy nem elérhető a hálózat.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
sziasztok, nemrég ki lett cserélve az aksi meg a jack aljzatos modul és azóta létezik hogy a kamera nem fókuszál? mert nem, volt már valakinek ilyen ? L800
-
D1L1ZS
őstag
válasz D1L1ZS #67860 üzenetére
Most kipróbáltam egy régebbi Microsoft accounttal (hotmail.com) is és azzal sem engedte átköltöztetni US-be, viszont UK-be már engedte! Gondolom, h ha átköltöztetem a fiókomat UK-ba, akkor a telefont is át kell majd állítanom teljesen UK angolra?!
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
640 XL - re a glanc-re nem lehet kitenni a naptár bejegyzést? 1320 volt arra lehetett.
Köszönöm.
Szép napot.
-
kukulec
őstag
helló, a westend wifi-jét akartam kipróbálni; a gép csatlakozott is a rendszerhez, de akármit akartam behozni nem sikerült és hibát jelzett. mi lehet az oka? a másik, hogy rá tudom tenni a mozillát? csupa láma kérdés, sry.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz szabosasito #67892 üzenetére
Nem lehet frissíteni a glance-t sysapp pusherrel? Csak tipp.
kukulec: A wifis témára nem tudom a választ mivel nem pesti vagyok, a Mozillát nem láttam áruházban, nem hiszem, hogy találsz ilyen appot wp-re.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
válasz Mr. Nimbus #67894 üzenetére
ok, köszi
-
törölt tag
válasz kukulec #67895 üzenetére
West End Wi-Fi azt hiszem nem ingyenes, regisztrációhoz kötött vagy mi a franc. Én laptoppal se tudtam soha megoldani, hagytam is a francba és osztottam a mobilnetem inkább. KFC Wi-Fi jó lehet ha minden kötél szakad, amúgy felejtős.
Sajnos ez a trend amúgy, nem nagyon lőnek ingyen Wi-Fit a világba. Spanyolországban reptéren is fizetős volt ami WTF?, tekintve ha már benn vagy akkor kifizettél kemény pénzeket a jegyért meg mittomén, szóval nem csak úgy lébecolsz és használod az internetet.
-
D1L1ZS
őstag
válasz chipesz #67891 üzenetére
Oks!
Azért akarom átköltöztetni US vagy UK régióra az MS fiókomat, h elérhető legyen a PayPal fizetés az áruházban. Annó mikor belaktam a telefont sajna még nem tudtam, h PayPal fizetés nem elérhető magyar MS fiókkal... :S Persze h ha ezt tudom, akkor alapból US accot csinálok.
Lehet h az lenne a legegyszerűbb, hogy ha csinálnék egy US accountot, de akkor újra be kellene laknom a telót, mivel nem lehet csak gyári beállítás után megadni egy másik MS fiókot.
[ Szerkesztve ]
-
szabosasito
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #67894 üzenetére
Köszönöm próbáltam de nem lehet.
-
Pikkolo^^
addikt
A 1020-am usb csatlakozója sajnos mozog és egy kicsit kontaktos. A töltés az működik, de számítógépre rágudva megszakad néha a kapcsolat. A munkahelyi gépemmel rendesen látom, viszont az itthoni eddig felismerte és most már nem akarja, azt írja ismeretlen eszköz. Lehet a sok le és rákapcsolódás miatt megbolondult. Lehet ezen valahogyan orvosolni, hogy ismét felismerje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest