Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz Oppenheimer #5358 üzenetére

Majd tesztelgetem, mert szeretnem atlatni teljesen a mukodeset, csak alig van idom mostanaban ilyenekre.

(#5361) legiaap: amikor megjelent androidra az instagram, en is csodalkoztam, hogy ezert vannak ugy oda? sokkal jobb kepszerkesztoket hasznaltam azelott, szoval nem tudom..

(#5362) Plazmacucci: koszi, ki is probalom a kreativ studiot :-) meg a tobbit amit irtal. Face swap-ot mar ismerem, sokat lehet vele szorakozni :D egy baratom mutatta korabban, amikor meg androidom volt, arra is megjelent, de kozel sem olyan jo a hasznalata, mint wp-n

(#5367) blackmajesty: ez jo, hogy Te is erre jutottal, akkor ezek szerint tenyleg van benne racio! :-) Majd megprobalom atallittatni a fontos emberekkel es akkor mukodik. Viszont tegnap erdekes volt peldaul, hogy a facebook app jelezte egy 2-es szammal a bejovo uzeneteket egy csajtol, akit a beepitett chat-ben elerhetokent lattam, ott irtam is neki de csak kesobb vette eszre es ekkor valaszolt. Mindenesetre nem a beepitett chat ikonja jelezte az uj uzeneteket, hanem maga a facebook app ikonja. :DDD Ezt még nem sikerult megfejtenem, hogy miert es hogy :)

(#5371) legiaap: teljesen igazad van. viszont fura, de pl. az en csaladom egy resze (kulfold, idosebb emberek) mindig geprol kuld fb uzenetet, mert egyreszt nincs okostelefonja (whatsapp, stb), masreszt a fb-t mar ismeri es szivesebben hasznalja kommunikaciora, mint az e-mailt. Egyszeruen nem tudtam megmagyarazni, hogy e-mailt is ugyanolyan gyorsan megkapom - inkabb fb, mert ott mindig be vannak jelentkezve es egyszerubbnek tartjak

(#5372) Oppenheimer: whatsapp lekerult a napokban, gondolom frissitik eppen

Kerdes: a nokia maps es a bing maps ugyanaz nagyjabol? Mert nekem nokia terkep van, letoltheto a bing maps vagy nincs kulonbseg / nincs ertelme?

Új hozzászólás Aktív témák