- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5358 üzenetére
Majd tesztelgetem, mert szeretnem atlatni teljesen a mukodeset, csak alig van idom mostanaban ilyenekre.
(#5361) legiaap: amikor megjelent androidra az instagram, en is csodalkoztam, hogy ezert vannak ugy oda? sokkal jobb kepszerkesztoket hasznaltam azelott, szoval nem tudom..
(#5362) Plazmacucci: koszi, ki is probalom a kreativ studiot :-) meg a tobbit amit irtal. Face swap-ot mar ismerem, sokat lehet vele szorakozni egy baratom mutatta korabban, amikor meg androidom volt, arra is megjelent, de kozel sem olyan jo a hasznalata, mint wp-n
(#5367) blackmajesty: ez jo, hogy Te is erre jutottal, akkor ezek szerint tenyleg van benne racio! :-) Majd megprobalom atallittatni a fontos emberekkel es akkor mukodik. Viszont tegnap erdekes volt peldaul, hogy a facebook app jelezte egy 2-es szammal a bejovo uzeneteket egy csajtol, akit a beepitett chat-ben elerhetokent lattam, ott irtam is neki de csak kesobb vette eszre es ekkor valaszolt. Mindenesetre nem a beepitett chat ikonja jelezte az uj uzeneteket, hanem maga a facebook app ikonja. Ezt még nem sikerult megfejtenem, hogy miert es hogy
(#5371) legiaap: teljesen igazad van. viszont fura, de pl. az en csaladom egy resze (kulfold, idosebb emberek) mindig geprol kuld fb uzenetet, mert egyreszt nincs okostelefonja (whatsapp, stb), masreszt a fb-t mar ismeri es szivesebben hasznalja kommunikaciora, mint az e-mailt. Egyszeruen nem tudtam megmagyarazni, hogy e-mailt is ugyanolyan gyorsan megkapom - inkabb fb, mert ott mindig be vannak jelentkezve es egyszerubbnek tartjak
(#5372) Oppenheimer: whatsapp lekerult a napokban, gondolom frissitik eppen
Kerdes: a nokia maps es a bing maps ugyanaz nagyjabol? Mert nekem nokia terkep van, letoltheto a bing maps vagy nincs kulonbseg / nincs ertelme?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest