- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
A Games hubban pedig kva pixeles az avatarom, élsimítás pedig nulla!
Borem: nekem is, WP7-ről 8-ra váltáskor sem tetszett, hogy nem marad kint a csempén a korábban hallgatott előadó, de megszoktam. Most meg egyáltalán nincs.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Dave™
nagyúr
Olyan verzió nincs, hogy a telefon nyelve magyar (appok megnevezése) és van Cortana? Magyar régiós dolgok (napok neve, Ft stb.) megy Cortana-val együtt, de más egyelőre nem. Nem gond ha nem, csak hátha
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Assdak #38176 üzenetére
Csak az, hogy most töltöttség hiányában nem hajlandó a telepítést folytatni. Egy fullra töltött akkut még hová töltsek?
Nem elég! Újraindítottam, most 84%-on áll (magyarul "visszajött" a töltöttség nagyrésze), de még mindig ugyanaz az üzenet.
"Beavatkozás szükséges. A frissítés folytatásához töltse fel a telefont..."Nem tud valami simán lemenni, nem is értem...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Borem
csendes tag
jol vettem eszre hogy bekapcsolaskor mar nem kek hatter es windows phone fogad hanem fekete hatter kek windows logo?csak egy pillanatra lattam de tetszett
-Uram!Be vagyunk kerítve! -Helyes.Ez azt jelenti hogy támadhatunk mindenfelé!
-
Bailey
senior tag
Az első benyomás hogy nagyon tetszik az egész, baromi gyors minden. 820-nál is lehet még egy sor csempe, pedig úgy tudtam hogy csak 4.5-től felfelé van ez a lehetőség. Féltem hogy Cortana hogyan ejti ki a nevemet, mert ékezetes magyar név, de mikor rosszul ejtette ki akkor felajánlotta hogy mondjam ki én, és utána már jól ejtette ki.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nagyon nincs időm megnézegetni de egy biztos. Bitang gyors...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #38186 üzenetére
Bizony, az marhajó lett, a music részleg viszont nem tetszik. Nincs a csempén az előadó
"Bad reklám is reklám too"
-
Alexios
veterán
Amúgy valaki kérdezte tegnap: cortanaban meglehet adni milyen nevet adsz az inner circle-ben levőknek, és azt bemondva hivja
-
meszike91
senior tag
A telepítés előkészítésénél már negyed órája 96% van. Normáis ez?
du, du hast, du hast mich
-
Alexios
veterán
válasz SpongyaBob #38178 üzenetére
jaja, elég hülyeség, egyszerre ott vannak a games-ben meg a listában is
-
SpongyaBob
veterán
A játékok mit keresnek a listában?? Ez így nem túl jó.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
blokad
senior tag
a 3 oszlopos csempézés nagyon tetszik a kis 520on is
-
2ofthem
aktív tag
Swipe nektek megy? Nálam nincs, és a beállítások között sem találom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #38159 üzenetére
valami nagy disznóság történt (adatok áttelepítése folyik éppen), mert 99%-os akkuval vágtam a telepítésnek, most meg kint van a kis szivecske a felső akku-ikonon! (a telefon nem meleg, és nincs 5 perce, hogy dolgozik)
Ja, és ez még csak a kis frissítés, a 8.1 most fog jönni...
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz westcoastog #38170 üzenetére
Nem probléma csak furább.
-
x1port
addikt
A zenelejátszó borzalmas lett.
Nem teszi ki nagy képernyőre és a léptetés is darabosabb..
Plusz nem írja a csempén,hogy épp mi szól. -
aero.
veterán
valamiert rohadt lassan tolti nekem le, mar jo 35-40 perce es meg csak 85%
meg inkabb az a kiakaszto, hogy 4gb rendszerfajl a 8gb memoriabol ....
-
SpongyaBob
veterán
Nagyon király az új animáció, az értesítési központ meg..
-
1520-on nagyon durván átszabták a felületet, sokminden látványosan kisebb lett... Hiánypótló frissítés, de azért szokni kell majd nekem.
“All nothings are not equal.”
-
törölt tag
tegnapi látogatásom óta több mint 300 új hsz, azt hiszem megérkezett a 8.1
-
T.Peter
őstag
Nálam 1320-on olyat nyomott a frissítés, hogy a másodiknál, amikor a preparing to install végére ért (bár közben néztem a fórumot), újraindult, de nem a fogaskerekek jöttek be, hanem a start. Utána mutatta pár másodpercig, aztán újraindult megint, és ezt csinálta jó párszor. Kikapcsoltam, aztán be, utána pedig arra módosult az akciója, hogy csak kikapcsolta a telefont. Ezt megcsinálta 2 alkalommal, aztán végre be tudtam jutni a phone update-hez, és megint elkezdte szedni.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
éééés frissítve!
A legjobb hogy kisebb a betűméret, nem az 5"-os méret van kinagyítva 6"-ra... Az action center sem rossz, de a wifi a beállításokba visz, nem kibe kapcsol. A fényerő szabályzó jó, meg mostmár nem törölgeti az állapotjelzőket... Action center lehúzva mutatja az akksi%-ot.. Nem rossz ez (1520)
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Aki tolt egy HR-t és készített biztonsági mentést az megmondaná, hogy az Xbox live-os játékmenet megmarad-e utána? Köszi.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bogyó bá' #38051 üzenetére
Huszadik Appstudio belépési kísérletre azt hiszem sikerült, valami legalábbis elkezdett töltődni...
Bár ez még csak valami előzmény lehet, mert picike.(#38157) Assdak: degeciiiii!
[ Szerkesztve ]
-
Aakisan
senior tag
Mennyi idő volt felrakni?
-
Assdak
őstag
Pont nincs a közelbe Wifi, kollégának szóltam, hogy szórja a 4G-t. Ő úgy tudja, csak 20-30mb ot töltök. Remélem kibírja az 5 gigás limitje.
-
Thome
veterán
Oké, köszi!
-
Alexios
veterán
glance-nél eltűntek az értesítések viszont
-
SpongyaBob
veterán
Azt hittem kész, de még van 19 lépés az adatok áttelepítésére itt a végén.
(#38152) Thome: Lesz még a fogaskerekezés, az elég sokáig tart.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
96%-on elég sokat pihen.Na már megvan, tovább jutott.De már menni kéne itthonról el, aztán nem tudok mert reá várok...
Ezután a nagy csomag után jön még valami? 1 előkészítő frissítést dobott fel, most jön ez a nagy csomag, utána lesz még valami? Mert akkor viszem magammal én is.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Természetesen ilyenkor kell telefont szervizeltetni, kb. másfél hét múlva tudom majd feltolni a 8.1-et a 820-ra....
Mindegy is, addig legalább előjönnek a lehetséges bugok, és nem én fogok szívni miattuk. Addig vígasztalódok egy kölcsön 1520-al.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Alexios
veterán
lol azért nem volt cortana, mert a speech language valamiért united kingdomra volt állítva, nem united states-re..
-
StLui
veterán
-
Alexios
veterán
Még egy kis észrevétel: felül a fekete sáv is kissebb lett
-
zsoltek
aktív tag
Eksön center?
Huawei P30
-
bardo
tag
Ha utólag állítom át a régiót és a nyelvet akkor lesz Cortanám?
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
Kyller
senior tag
Érdemes előtte HR-t nyomni, vagy csak miután feltelepült?
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Assdak
őstag
Na most akkor van Cortana, vagy nincs Cortana?
Akinél nincs, annál ugye nem csak a telefon régiója van US-re állítva?[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Remélem az 520 jobb lesz. Mert nekem a Black után messze nem volt a legjobb.
-
dewil666
őstag
625-el valakinek változás?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
savoo
addikt
A 925 is érezhetően fürgébb lett.
-
fesii
aktív tag
Lehet már tudni hány mega kell összesen? kb...
-
Alexios
veterán
a játékok is szerepelnek a jobb oldali menüben, nemcsak a game hubban, ez mondjuk nekem nem igazán tetszikk
-
-
zsoltek
aktív tag
Sokat tökörészik a második fogaskerekeknél?
Huawei P30
-
Alexios
veterán
ami még érdekes, hogy a GYÁRI appok is folyamatosan frissülnek, igy már nincsenek rendszerfrissítéshez kötve!
-
Melack
veterán
Őőőő, kicsit lemaradtam a baba miatt - meg a teló is szevízben. Kijött a végleges 8.1?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Borem
csendes tag
hany csomagban erkezik amugy a frissites?
[ Módosította: mukibuci ]
-Uram!Be vagyunk kerítve! -Helyes.Ez azt jelenti hogy támadhatunk mindenfelé!
-
dewil666
őstag
válasz SpongyaBob #38109 üzenetére
??
Kisütött a nap
Féltek az ördögtől ?[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Alexios
veterán
akinek felment már van cortana? us accom van, us régió, meg minden, mégsincs
de van data sense savings!
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
8.1 On way 720
teker a fogaskerékpár, bár fura, mert mechanikailag képtelen lenne így az erőátvitelre
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
AMD Power
titán
válasz westcoastog #38107 üzenetére
Szerintem biztos.
-
westcoastog
veterán
Telepítés közben vesz fel hálózatról töltést a telefon? Fogaskerekezés közben kérdezem, mert most 31%-on van az akksi.
-
Alexios
veterán
Hűha, tényleg NAGYON begyorsult tőle az 1020 is
viszont nincs cortana
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Srácok én most csinálom a frissítést 60%-on tart. De jelenleg elég nagy vihar van kint és félek az áram szünettől mert akkor elmegy a wifi. Mindenki drukkoljon hogy sikerüljön befejezni a frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest