Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Tottalino #11590 üzenetére
Imádom az ilyen kérdéseket
Miért lenne indokolt lecserélni bárkinek a telefonját a következő generációra ennyi erővel? Legyen az bármilyen kategóriában. Nem gondolod, hogy nem ez az elsődleges cél, hogy akinek 640-ese van az cserélje le erre? Vagy szerinted más telefonnal rendelkező emberek nincsenek a világon csak aki 640-et és 735-öt használ és csak azt tudja sőt kötelező neki lecserélni?
Előbb fogj a kezedbe egy ilyen telefont utána alkoss véleményt. Bár ez nálad nem szokás az már kiderült az elmúlt időszakokban.
-
galmat
aktív tag
iPhone 5S nem 200e Ft, hanem 140, a 650 meg nettó 60e Ft. Másrészt meg az a gáz, hogy a csúcshardveren, a Lumia 950-en sem jobb a térképek app teljesítménye. 0:21-től a videóban. Ez a baj.
-
galmat
aktív tag
válasz
Pearce #11584 üzenetére
És még be is teszik a videóba a Térképek bemutatását.
csudaszép, ahogy 10-15 fps-sel animálódik, még 2D módban is. Azért ott valamit nagyon lépni kellene, mert ha megnézel egy 2 évvel korábbi vagy annál újabb iPhone-t, hogyan fut rajta a saját térkép appjuk, akkor itt igencsak mosolyogni fogsz.
A design nekem nagyon bejön. Azt írják, 200 dollár Európában. Mi itt nem dollárral fizetünk, kedves redmondi brigád, de lépjünk túl ezen. Legyen mondjuk 200 euró. Az 60 000 Ft. Ez drága, ahhoz képest, amit nyújt, egy igencsak szenvedő, app-hiányos operációs rendszerrel maguk mögött. Tényleg egyedül a design kiemelendő, a többit hagyjuk.
-
Tottalino
tag
Ez mind szép és jó, de semmivel sem jobb egy 735-nél. Van egy fém keret, nagy kaland, és kisebb az aksi.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #11581 üzenetére
10. mp-nél a videóban látni hogy az.
Már csak a 735 és 830 utódja kellene. De még hírt sem hallani róla. Ami meg korábban voltak hírek gondolom nem is igazak mert nem is lumia néven fognak ezek jönni.
-
Pearce
aktív tag
Plusz van videó is róla /igaz, francia/: [link]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
igen.
így hogy amoled, 16 giga, 210 helyett 212, meg talán olcsóbb, mint a beharangozott, egész emészthető. -
Воланд
titán
válasz
meg kell nezni a cikkben levo videot.
-
-
starr
őstag
[link]
Kijött a 650
Amoled,16GB flash, 5MP előlapi kamera dicséretes, 2000mAh fuck, a többi kb ugyanaz,mint volt.
Ára 200USD alatt lesz,tehátnemlesz olyan vészes. -
Ryoo
senior tag
Ilyennel találkozott már vki? Hogy tudom kiírtani? Ha megnyomom a keresés gombot a navisávon, akkor egyből ez jön be.
-
chipesz
őstag
válasz
Pinyo16689 #11573 üzenetére
Nekem a gyári képnézegető lejátssza. Windows 10-en.
-
Pinyo16689
senior tag
A living image képeket pc-n meg lehet nézni valamivel?
-
gyurkikrisz
őstag
Nem olyan rossz ez a .107. Fájó szívvel fogom leszedni a telefonról Mikor szervizbe adom. Hát, ez van
Edge pörgős, igaz ujratolt, de az nem újdonság. A rendszer se bugos, nem melegszik a telefon se.
-
savoo
addikt
válasz
Partyface007 #11569 üzenetére
Szerintem tuti a combined miatt nem működik, mert nekem nincs egyesítve és működik rendesen a különböző értesítés a különböző fiókokra.
-
Partyface007
őstag
Outlookban van egy ilyen opció "group notifications by account in the action center"
na most ezt hiába kapcsolom be mégis csak az első accountom az "outlook" jelenik meg
most én gondolom rosszul hogy ezzel az opcióval lehetne külön értesítést beállítani a különböző fiókokhoz?
vagy a combined inbox miatt nem működik?
-
Švejk
őstag
válasz
Tottalino #11563 üzenetére
"The Microsoft Garage is a Microsoft project lab that lets employees work on projects that often have no relation to their primary function within the company"
Szóval az MS-hez a Garage appokhoz nincs annyira sok köze, csak felkarolja a projektet. Ezzel együtt illene frissen tartani a WP-s appjaikat. -
saiyajin
senior tag
A legutobbi Outlook frissites utan mas is jart ugy, hogy az email fiokok sorrendje felcserelodott az appban?
Eddig a ket outlook fiokom volt elol, es alatta ket gmail, most pedig az elso es utolso a gmail, kozotte a ket outlook.
Nem vilagvege, de zavaro. -
Tottalino
tag
Szemétláda MS. Bezzeg Iphone-ra ontja a programokat, csak minket szarnak le.
-
chipesz
őstag
válasz
Ricardo #11558 üzenetére
107-es build van nekem is, előtte lévő builden csináltam HR-t, hogy a 107-est fel tudjam tenni. HR után engem is a régi kinézet fogadott, úgyhogy frissítenem kellett az áruházból. Nemcsak ezt, hanem az összes beállítást, ami az Extrák alatt van. Szóval szerintem nincs ott semmi gebasz.
-
chipesz
őstag
válasz
kutitomi73 #11552 üzenetére
Keress rá a frissítésre, ez még a régi verzió.
-
savoo
addikt
válasz
Frissítsd le.
-
Ricardo
titán
válasz
Nekem nem is így néz ki.
-
Ryoo
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem tud videot készíteni, mert rögtön kidob az app és kiírja Hiba történt?! .107-es bulid
Szerk: Ha csempéről indítom, akkor működik, ha a gyorsindítóról, akkor nem, és a Lumia Camera Bétával se megy.
-
Heffi
őstag
Üdv!
Korábban volt problémám, hogy sms értesítés illetve most egy mási készüléken email értesítés "beragadt" a zárolási képernyőn, illetve az alkalmaz csempén. (1 olvasatlan üzenete jelzett még akkor is, ha már minden levél meg volt nézve, vagy sms törölve)
Rájöttem a megoldásra:
1 csempe törlése a kezdőképernyőről
2 alkalmazás jelzéseinek eltávolítása zárolási képernyőről
3 újraindítás
4 alkalmazás kitűzése kezdőképernyőre, illetve értesítéseinek visszaállítása a zárolási képernyőre.(Bocs, ha már valaki megelőzött)
-
-
Ricardo
titán
válasz
kutitomi73 #11546 üzenetére
Én ki tudom tenni a dátumot gyorsnézeti képernyőre. Szintén 107-es build
A gyorsnézet beállításokban van olyan hogy tartalom, az alatt ott a dátum. Be kell kapcsolni. -
Tottalino
tag
válasz
kutitomi73 #11546 üzenetére
Ja, 8.1 a megoldás
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Miután frissítettem .107-re, azóta eltűnt a Gyorsnézet képernyőn a dátum.Be sem tudom állítani.A frissítés előtt volt ilyen opció!!Már nyomtam HR-t is, de az sem segített!Valami ötlet?
-
v.attis
őstag
Miért kapcsol ki a kijelző miközben írok skypeon vagy facebookon? Eleinte csak 1 másodpercre, most van, hogy vissza se jön, csak a vissza gomb megnyomására.
-
-
savoo
addikt
válasz
this is life #11540 üzenetére
Nem a nagyítás a problémája, hanem hogy az előző OS verziókon tömörítette a képeket a képnéző.
-
-
Bukk900
őstag
A beépített képnézegető tud már nagyfelbontású képeket (30-40Mpixel) eredeti méretben kezelni? 8.1-en használhatatlanná tömörítette.
-
juhasz406
tag
Azt hogy tudom megoldani, hogy az otthoni NAS-t ugy lássam mint a ONEDRIVE-ot a fájlkezelőben vagy a fényképeknél. A nashoz letölthető DS File szar. A böngészőbe előbb letölti a képeket utána nyitja meg.
-
saiyajin
senior tag
Be lehet allitani a kameraban, hogy ne ilyen mozgo fenykepek keszuljenek? Egyaltalan hogy mukodik ez? Az uj kepeim 80%-a ilyen lett.
Szerk.: Meg lett, targytalan.
-
cattus
addikt
válasz
tomboy0013 #11524 üzenetére
A folyamatos lejátszás a "magába mutató nyíl kör alakban" (nem tudom szebben megfogalmazni
), a két, egymást keresztező nyíl a véletlenszerű lejátszás.
-
tomboy0013
veterán
Groove-val kapcsolatos kérdésem lenne. Fülhallgató bejáratást szeretnék csinálni 3 db 10 perces flac file-lal. Beállítottam lejátszási listára de sehogy sem akarja folyamatosan játszani a 3 file-t. Lejátsza egymás után mindhármat majd megáll a zene lejátszás. Bekapcsoltam a dupla nyilacskát is de semmi. Gyanítom az lehet a folyamatos lejátszás de ebben sem vagyok biztos mert semmit nem ír ki ha rányomok csak látom, hogy aktív vagy nem aktív.... Valakinek valami javaslat?
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #11521 üzenetére
Ő is a keresőből próbál tájékozódni miért nem
-
-
MauroN
tag
válasz
Partyface007 #11515 üzenetére
Quite hours? Azt be lehet állítani? Hogy, hol? Nekem az értesítési sávnál azt írja hogy le van tiltva, és ha rákattintok, bejön a böngészőben valami search terms..
-
galmat
aktív tag
Srácok, a Keresés érintőgombon keresztül elérhető menüben ki lehet valahogy szűrni, hogy felnőtt tartalom ne jelenjen meg?
Sajnos a Beállításokat megnyitva, hiába állítom be, hogy szigorú szűres legyen, magyar nyelven teljesen hasznavehetetlen. Kezdjétek el gépelni ott, hogy pl "nagy", miket dob ki egyből... Edge-ben a keresési javaslatokat legalább ki lehet kapcsolni. -
meszipeti
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy eltűnnek az sd kártyáról a fájlok. Gondolok itt a képekre és a videókra. Amiket fényképezek, lementi felhőbe, aztán nincs rajt a kártyán, ha fájlkezelőbe keresem. Illetve felmásoltam egy filmet (mkv)a kártyára, próbáltam megnyit, nem volt hang, letöltöttem két lejátszót, de mikor meg akartam nyitni velük, a videó eltűnt. Utána már a fájlkezelő sem találta, sem a telefonon, sem PC-n.
-
Partyface007
őstag
Remek, .107-es build már második este nem kapcsolja be automatikusan a quiet hours-t....
-
starr
őstag
Rakd vissza az insidert, és ott állítsd vissza Production-re. Aztán reboot. Jobb ötletem nincs.
-
im492
tag
Üdv. Lenne egy kis problémám. Felraktam az Insidert,kerestettem frissítést amit meg is talált. Viszont meg gondoltam magam,mégsem akarom felrakni. Jelenleg még gyári 8.1 van rajta,ezt meg is akarom tartani míg ki nem jönn a hivatalos 10-es. Itt jön a probléma,ugyanis erőszakkal települni akar. Azt írja,hogy 15.-én automatikusan települ ha nem indítom el. Meg lehet ezt akadályozni? Az insidert töröltem,de ott van a frissítés. Előre is köszönöm a segítséget!
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #11501 üzenetére
sosem lesz végleges
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenWRT topic
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest