- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
.218 van a telefonomon és 640XL Dual.A kérdésem az hogy zárolási képernyőn miért nem jelenik meg az outlook naptár bejegyzés?Kell azt valahol engedélyezni? -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Miután frissítettem .107-re, azóta eltűnt a Gyorsnézet képernyőn a dátum.Be sem tudom állítani.A frissítés előtt volt ilyen opció!!Már nyomtam HR-t is, de az sem segített!Valami ötlet?
-
kutitomi73
aktív tag
Nincs hangjelzés és értesítő sávon semmi ha kapok sms-t.🙁 Nálatok működik?
-
kutitomi73
aktív tag
Nekem a Facebook csempe ragadt be!Nem tünik el róla a számkijelzés🙁
-
kutitomi73
aktív tag
Quick play-ről valakinek véleménye?
A facebook beta-nál és más akalmazásnál is,ahol kéri az email címet a @ jel helyett Pataki-t ír be!!!😒 Mi lehet a gond?
-
kutitomi73
aktív tag
Újra raktam a telót!8.1-en is és a Win10-en is volt HR.Mindent újra telepítettem a Win10-en. 2 nap múlva 2x újra indult!😒. Ma este töltőre raktam 64%-nál, mert holnap szolgálatban leszek és kikapcsol úgy hogy csak akku kivét után tudtam újra bekapcsolni!!😓 (640Xl).Akkor szerintetek jó ez a rendszer???
-
kutitomi73
aktív tag
Nálam is volt ilyen (640XL Dual).Messenger kilépésnél újra indult napi 3x4x .Újra raktam akkor megszünt.Pár nam múlva más alkalmazásnál fagyott le.Úgy hogy ment visza rá a 8.1.
-
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Végignéztem az eddigi LED-es hozzászólásokat!Hagyjuk már!Inkább írjunk arról ebben a Topic-ban, hogy kinek milyen telefonja van és hogy fut rajta a win10!!Azt látom hogy milyen gondok vannak de az hogy lehet hogy ugyan olyan telón az egyiknek működik , a másiknak nem?!?!?Pl.: Én újra raktam a 8.1-et mert a win10-en nem látta az sd kártyát sem a Fényképek alkalmazás, sem a Moliplayer pro....
-
kutitomi73
aktív tag
Újra raktam a,win10-et mert többszőr ujra indult.Egyesével raktam vissza minden alkalmazást.A fényképek alkalmazás csak a drive-be feltöltött képeket látja!🙁 Ami az sd kártyán van azt nem.Mi lehet a gond?
-
kutitomi73
aktív tag
Chronos Calendar+ használ valaki? Ebben kéne segitség!!
-
kutitomi73
aktív tag
640XL Dual sim telefonom van de a messenger használatakor álltálában napi 3-4x újra indul a telefonom!Mikor feltettem a win10-et nyomtam egy HR-t.Nem kellett volna talán?Rakjam újra? Valaki tudna segíteni?
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
angelus8925 #7062 üzenetére
Nem kell hozzá mobilnet?
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
angelus8925 #7055 üzenetére
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #7029 üzenetére
Az új build ékezéséről(amit múlt hétre ígértek) tud valaki valamit?
-
kutitomi73
aktív tag
-
kutitomi73
aktív tag
Ma használat közben 2X újraindult a telefonom!
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #6948 üzenetére
Nem gyári csak az Amazing Weather Hd-t használom!!
Zsolt_72:Mit csináljak szerinted?HR?
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Zárképernyőre ki lehet tenni az időjárást,mert nekem nem ajánlja fel! -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!A Facebook alkalmazás ugyan olyan rossz rajta mint a 8.1-en???
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Még nem tettem fel a win10 et de már játszok a gondolattal.Azt szeretném megkérdezni hogy a HR-t a telefon bállitás-alaphelyzetre állitás-ra gondoltok, vagy a gombsoros megoldásra?
Köszönöm -
kutitomi73
aktív tag
8.1 re csak a Recovery toolal lehet visszaállni? Vagy csak HR el?
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Rég jártam ebben a topikban.Azért tenném itt fel a kérdésem mert itt sokfajta lumia tulaj van.Telefon vásárlás elött vagyok.A 640 Xl-t néztem ki magamnak.A nagysága nem zavar, de nektek mi a véleményetek róla?Mikorra várható a win10?Érdemes a prewiev-t felrakni?
Köszönöm előre is. -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Februári win10 érkezése óta jött már rá frissítés?
Köszönöm -
kutitomi73
aktív tag
Van itt minden !!!De inkább a február 10. óta Win10-el történt valami újdonság???
Köszi!!
UI: Sokan elvesznek az apróságban (Hamburger),mikor lehetne a lényeggel foglalkozni!!!
Ez az én véleményem!!!! -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Amióta fel lehet tenni a Win10-et telóra,jött rá frissítés?Változott valami vagy maradt a régi még?
-
kutitomi73
aktív tag
Kb a 20% működik szerintem.Legalább is ahhoz képest amit videón láttam.Felraktam én is de a kezdőképernyőre én nem tudtam kirakni hátteret.A névjegyzék összekuszálva ( p alatt a t betűs nevek és így tovább ).Az értesítés művelet lehuzáskor laggolt...és sorolhatnám.
Azt az egyet nem értem hogy míg olyan 90%-an nem működik,akkor minek adják ki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest