Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Ezek szerint a hivatalos W10 a régi telefonokra is egy redstone lesz. Ezért kellett ennyit várni. Sokkal előrébb járnak. Az insider csak egy játék, és időhúzás. 😊
Ugyanis ami insiderre kijött 1-2 hét múlva kijött hivatalosan x50-re. De kb akkor már kapja az első kör is. -
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
akkor fast ringen lesz még valami nagyobb dolog?
-
pprod94
aktív tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Ez az x50 only elég gonosz dolog.

-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
mekkora az ugrás. Eddig csak it szöszöltünk hogy 10586. 29 63 71 107 stb (a számok nem biztos hogy jók)

De látom most elég nagy.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pedig de, redstone build a gyárilag w10-es telefonokra.

Kalm007: 14267. De számít bármit is?

-
törölt tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
és mi a pontos száma?
Ha ebben sincs már javítva a @ jel sírni fogok

-
Dzsosy
senior tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Microsoft releases the first Redstone build of Windows 10 Mobile to Insiders Egyenlőre csak x50-esekre.
Bátraké a szerencse.. de én megvárom az első tapasztalatokat.

-
monosgeri21
tag
Új build van kint az x50-ekre
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
törölt tag
Azt csak azért írtam mert utálom őket
és 400.000Ft-ot nem adnék olyanért. Ez arra volt válasz hogy tarthatnának ott mint az Apple."Az este feltöltött Macbook Air (Intel Core i5) alvó üzemmódban reggel 100%-os akku töltöttséget mutat. Na, a Windowsnak ide kell fejlődni."
ha ide fejlődik ennyiért inkább nem kell
-
Én is azt hittem hogy új build jött, de ez... Ez valami sokkal jobb! Már tíz perce zokogok ezen az ámokfutáson. Nem is tudom ki volt ehhez hasonlóan elszállva anno
Totál fel lett dobva az este, respect! -
törölt tag
válasz
GeorgeV
üzenetére
honnan tudod hogy ami belekerül intel processzor mit tud amikor az még kész sincsen ?
Macbook air. Vegye aki akarja. 400.000 Ft-ért adnak egy i5-ös 2 maggal U-s ami fingot nem ér teljesítményben. Akkor mi is szívná le az akkut.
Ezek a számok amúgy honnan vannak? Saját mérés?
-
GeorgeV
aktív tag
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem csak sima átnevezés lesz a Lumia -> Surface, hanem Intel processzor lesz benne, mert ugye a Continiuum x86 alapokon működik jól. Csak a probléma ott meg az lesz, hogy az Intel processzorok nem veszik fel a versenyt a Qualcomm processzorok teljesítmény/fogyasztás mutatóival Windows alatt.
Jelenleg a Lumia 950 XL este feltöltve, reggelre 92%-on áll. Az iPhone 6 Plus este feltöltve reggelre 99%-on áll. Na most, ha a Surface telefonban Intel processzor lesz, akkor azt este feltöltve reggelre 82% lesz az akku töltöttségi szintje.
Az este feltöltött Samsung Ativ 500 táblagép (Intel Atom) alvó üzemmódban Windows 8.1-el reggelre állandóan kinyírta magát, 5%-os akku töltöttségnél hibernálta magát. Windows 10-re frissítés után az este feltöltött táblagép 50%-ra eszi le az akkut reggelre, alvó üzemmódban. A fejlődés határozott.
Az este feltöltött Macbook Air (Intel Core i5) alvó üzemmódban reggel 100%-os akku töltöttséget mutat. Na, a Windowsnak ide kell fejlődni.
-
GeorgeV
aktív tag
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
GeorgeV
üzenetére
Szerintem azért nem használhatjuk mobilon az asztali oprendszert, mert nem akarunk aktívan hütött állapotban is 50 fokos processzorokat, rövid akkuidöket, stb.
Meg emlékeim szerint a Microsoft most kifejezetten dolgozik azon, hogy közös alapot hozzon a rendszerei alá, OneCore néven. Akkor hogy is van ez?
" Ha mindenki utána nézne a
guglin, akkor nem 3%-os, hanem
0%-os lenne a Windowsos
mobilok részesedése." - akkor néhány topiktárs mit használ? a 0%-ot? -
GeorgeV
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha mindenki utána nézne a guglin, akkor nem 3%-os, hanem 0%-os lenne a Windowsos mobilok részesedése.
"A platformot és a Lumiákat meg kár (megint) temetni, mert nem úgy néz ki, hogy a Microsoft készülne kihátrálni az egész mögül.": Márciustól jön Magyarországon az utolsó Lumia [link]
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Egy asztali alkalmazást és egy asztali oprendszert másképp kell felépíteni, mint egy mobilt. Ha nem így lenne, simán használhatnánk a normál Windows 10-et a mobilon, nem kellene külön Windows 10 Mobile-t készíteni.
-
törölt tag
válasz
GeorgeV
üzenetére
A 950-en kívül vannak még normális telefonok, a Surface is annak készül. Egyébként azért szép számmal vannak olyanok, akiknek így is megfelel a telefon. Ők valószínűleg nem zsákbamacskát vettek, mert utánanéztek dolgoknak a vásárlás előtt. A platformot és a Lumiákat meg kár (megint) temetni, mert nem úgy néz ki, hogy a Microsoft készülne kihátrálni az egész mögül.
...és (#11861): A Continuumot sosem reklámozták vagy mutatták be úgy, hogy mennének az x86 (pontosabban win32) alkalmazások. Ha valaki ezt hitte, akkor magára vessen, bár nincsenek túl sokan ezzel. Az a lényege, hogy egérrel és billentyűzettel kényelmesebb netezni, Office-t és bizonyos appokat használni, mint a kis kijelzőt taperolva, ehhez pedig elég egy HDMI-s monitor (+ DD vagy Miracast). Ha neked haszontalan, akkor nem használod.
(#11864): A hibrid gépeket elfelejtetted, azokon asztali rendszer fut, és taperolhatóak. Az UWP meg nem akadálya annak, hogy XY felbontásokra és eszközökre külön-külön legyen optimalizálva az app felülete, sőt, ez erősen ajánlott is.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
Az egész világ lemaradt a WinRT-ről, ezért is kukázta azt a Microsoft. Elméletileg az UWP-nek kellene kiküszöbölnie a csorbát, de szerintem univerzális windowsos programot nem lehet készíteni, mert másképp kell működnie egy kisméretű érintőképernyős programnak (akkuról működik), és egy nagyméretű, egérrel és billentyűzettel kezelt programnak (hálózatról működik, eheti az áramot kedvére). Az a helyes út, amin az Apple és a Google halad: van egy mobil/táblagépes platform és van egy asztali platform.
-
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Na most örülhetsz, hogy sok ember megette, hogy a mobilon a Windows asztal helyettesíteni tudja a számítógépet. Micsoda boldogság, mehet a taps. Tapsolhatsz a 3%-os piaci részesedésnek, mert így ennél több szerintem nem lesz.
Természetesen gondoltam, hogy az ARM processzoros Windows 10 mobile nem futtatja az x86-os programokat (azért bíztam benne, hogy egy emulátorral azért ezt megoldják, de nem), de akkor így a Windows asztalnak gyakorlatilag nincs értelme. Pedig hogy reklámozták, hogy "idenézz! Windows asztal a mobilon! De menő!". Ja, csak értelme nincsen. Ha majd lesznek x86-os mobilok (mint az Androidnál is vannak), akkor azok viszont az ARM-ra készült programokat nem fogják futtatni.
Android alatt viszont mindkettő működik. Tehát ha úgy fordítom le a programot, hogy az tartalmazza az ARM+x86 kódot (FAT-nek hívják), akkor az ARM és x86-os Androidon is működik.
-
donmackó
addikt
Azt hittem már hogy új build van, annyi volt az új hsz.

-
Gusztáv
addikt
válasz
GeorgeV
üzenetére
Az Apple pay sem érhető el magyarországon, ettől még nem félkész az iOS. A Cortana csak adott régiókban érhető el, ez az MS oldalon is fel van tüntetve. Ha ezt te nem nézted meg, akkor ez van. A Displaydock sem értelmetlen, csak van egy marginális geek réteg, aki x86-os alkalmazásokat akar telefonon futtatni. Na ezt nem erre találták ki.
-
KunEmber
senior tag
Azt hittem van új build, vagy bármi érdekes. Erre... Milyen notebookot vegyek?

-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
donceleger8
üzenetére
Mondjuk a laptopokat nem 0-24 órás üzemre tervezték. Ha torrentezni akarsz van sok olcsó alternatív megoldás, amivel a villanyszámládat is kíméled.
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8
üzenetére
Így 0-24-ig minden egyes nap megy a laptop, akkor is megáll a fogyasztás havi szinten 6-700 ft-nál.
Mondjuk kb. a duplája, de valóban nem túl nagy összeg.
-
donceleger8
őstag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
"Szerintem eleve minimum 8 GB ram az alap egy normálisabb gépbe"

Na persze..... Mert ekkora RAM mennyiséget pont egy Chrome fog optimálisan kihasználni mi?
Nincs semmi baj ezekkel a procikkal. Alacsony energia fogyasztás volt a cél, nincs szükségem magasabb felhasználásra. Nekem legalábbis arra kell a gép, hogy egész nap menjen (torrent)
Ehhez meg egy asztali gép megenné a gatyámat is. Így 0-24-ig minden egyes nap megy a laptop, akkor is megáll a fogyasztás havi szinten 6-700 ft-nál.
Igazából ehhez még a Core-I3 is sok, még egy celeron is tenné a dolgát. Na de ez már nagyon off! -
rbertkrl
aktív tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a proci a jelenlegi technológiák miatt egyáltalán nem befolyásolja a "hűdegyors/lassú a chrome effektust"? Fogalmam sincs egyébként, hogy mire gondoltál az alatt, hogy "gagyik a notebook i3-ak" de én ilyen notebookot használok egyre komolyabb szintű programozásra, fejlesztésre és egyetlen dolog volt kifogásolható a gyári állapotú laptop féléves használata után, ez pedig a: Winchester. Nem tudom mennyi tapasztalatod van egy 5010U i3-ról pl. de az enyém az maximum nagyobb CPU igényű játékoknál köpködi a tüdejét, meg mikor a Defender vandálkodott(azért 'kodott' mert lecseréltem, aztán letiltottam a francba), emellett van egy pontosan GT 920M VGA a laptopban ami nagyon energiatakarékos és mégsem egy Intel IGP szint. Nem tudom, hogy miért baj, ha nem a CPU integráltját kell használni, hanem adott egy TÁMOGATOTT kártya is a gépben, amivel akár kompromisszumok mellett de mai játékok, régebbiek meg teljesen kultúráltan játszhatók, mindezt 100000 ft-ért. Azt, hogy mi a videókártya, meg mi nem... Te eldöntöd. De az asztalit nem viheted be melóhelyre minden reggel, de az én esetemben a suliba sem lenne túl jó minden nap cipelgetni, összedugdosni, vinni óráról, órára... Nem mindegy a felhasználási terület, sőt... Ezek miatt nem látom értelmét azoknak amiket leírtál, mert otthonra biztoaan jobb egy gtx 750, vagy 750ti, egy haswell i3 mellé, de ha hordozni akarod, annyi pénzért bőven korrektek a mai notebookok, megfelelő, teljesen kielégítő teljesítménnyel és felszereltséggel.

-
GeorgeV
aktív tag
válasz
üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy nem megmagyarázni kellene, hanem normális telefont kellene készíteni, kidolgozott oprendszerrel, nem pedig félkész bétákkal idegelni a felhasználókat. Az lesz, mint korábban, mire helyre teszik a hibákat, már a kutyát se fogja érdekelni, mehet a Lumia név (sajnos) a kukába és jöhet Surface márkanév, amit majd megint lealáznak. A Display Dock is egy szívás, mert az x86-os appok nem futnak az asztalon, akkor meg minek.
-
juhasz406
tag
Sziasztok.
Sikerült egy VPN kapcsolat a telefon és pc között. De leírná valaki hogy a fájlokat mivel és hogyan tudom megnyitni? Fájlkezelőbe csak telefon meg SD kártya van...
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Az eMMC helyére tennéd az SD-t? Még ha tudná is kezelni, bootloader nélkül lenne egy üres képernyőd

GeorgeV: Pedig a hátlap nyekergését szinte mindegyik tesztben említették (meg hogy a Mozo hátlappal ez meg is szűnik), az appokat helyetted senki sem tudja ellenőrizni, a Quiet Hours meg egyelőre a Cortana beállításaiban van, anélkül nem jelenik meg. Ettől még működik, csak nem magyar régióval. Ezt egy gyors kereséssel megtudtad volna. Egyébként a későbbiekben ez könnyen változhat.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Pearce
üzenetére
Én bizony úgy vettem meg a Lumia 950 XL-t hogy előtte nem tájékozódtam, hogy megvan-e az összes alkalmazás Windows 10 Mobile-ra, és azt sem tudtam, hogy a Ne zavarjanak ikon nem működik (pedig az asztali Windows 10-en működik, állítólag azonos a két rendszer), a készülék nyikorgását a tesztelők egyedi dolognak gondolták (ezek szerint nem egyedi). Amikor az iPhone 6 Plust és a Samsung Galaxy S6 Edge plust vettem, akkor sem tájékozódtam előtte, de azokkal nem is volt ilyen alapszintű gond.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Mert az egy odaforrasztott MMC
Lassabb, de olcsóbb. -
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Megmondom őszintén és kinézeten kívül mást semmit sem vettem észre. Hiba nálam nincs .29-es build óta használom. Egyedül az a @ jel tud az őrületbe vinni. 2 napot nálam simán elmegy. 8.1-ról visszaállított biztonsági mentést használom. HR még egyszer sem volt.
-
törölt tag
Érdemes a 630-ban az eMMC-t SSD-re cserélni? Gyorsabb lenne? Videokártyát próbáltam, de sajnos kilóg a telefonból, meg a szigszalag sem fogja jól.

Most megnéztem egy Origós videót, az Edge viszont ellenezte, be is zárult. A beágyazott videó amúgy szépen megjelenik, csak elindulni nem tud. Ez biza nem hardveres gond.
ToniSoprano: Alapvetően rendben van a .107-es, az Edge még mindig olyan, mint volt, ébresztéskor az óra meg még mindig 1 másodpercig nincs ott a zárképernyőn. Egyelőre más hibát nem tapasztaltam.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
üzenetére
Ez a .107-es milyen egyébként? Én kb 2 hétig használtam a 10-et, a .71-nél visszatettem a 8.1-et, mert lassan nyitotta meg az appokat, pl. spotify. De nem volt hard reset áttéréskor 10-re, csak simán frissítettem.
A gyorsaság milyen 8.1-hez képest, főleg a 8.1-ben írt appok esetén? -
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
60%-os elhasználódás mellett bír 1 órát úgy hogy ha akkuról megy akkor 30%-ra levettem a processzor teljesítményét.
(#11836) tomboy0013: Ígérem ez volt az utolsó
Pangás van. Nincs új build, nincs frissítés. Már csak a hivatalosat várjuk. Valamivel el kell ütni az időt
Legalább Plazmacucci azt hiszi megint van új build ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomboy0013
veterán
Nem maradnátok a Windows 10 Mobile témánál ha már ebben a topikban vagytok? Ezt a témát privátban is meg tudjátok beszélni és akkor nem lesz szétoffolva a topik.
-
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Újonnan vettem 2012. augusztusában. Akkor kezdett jönni még csak a 3. generációs i-s procik. Hivatalos eladótól 2 év gyári garanciával + 1 év No Problem garancia járt hozzá. Most 2016 van és még mindig a gyári akkuval megy és még hibája sem volt. Igaz ez a 3. töltő hozzá mert a kábel a sok hordozás miatt eltörött. [link] Ezt bővítettem ki egy SSD-vel és +4GB rammal.
Szerk.: Ezt nem értem én sem. Miért írnak rá egy olyan processzorra hogy i7 aminek igazából semmi köze sincs hozzá. Arra gondoltam, hogy így akarják átvágni a népet. Fele nem ért hozzá de hallotta hogy az i7 erős és megveszi.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
üzenetére
Újonnan, vagy használtan, és hol vetted ennyiért? (Valami kisöprési akció volt ,vagy tombolán nyerted? Akárhogy is vetted baromira megérte.) A proci nagyon jó benne valódi négymagos 8 szállal, ami a munkádhoz tényleg elég fontos.
szerk: egyébként nem tudom ezek a 2 magos procikra miért írják rá hogy i7-es? [link]
Elvileg az asztalin az i5-ös a valós négy magos proci 4 szállal, az i7-es pedig 4 magos proci ami 8 szálat tud futtatni. A notebookoknál ez tök mást jelent valahogy, de hogy mit az rejtély számomra.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
De eléggé érezhető volt a gyorsulás. Előtte 5400 rpm-es HDD volt benne. Szóval van különbség
Hát amire használom a laptopot az Creo, Catia, Ansys.(#11830) Blyan Azoktól az U-s processzoroktól irtózom. Korábban az i7 azért elég erős processzornak számított ha meghallottad akkor ez jutott eszedbe. Most hát nem tudom. Eléggé lebutították.

240.000Ft volt a gép bruttóban. SSD-vel 8GB Rammal
-
ToniSoprano
addikt
válasz
üzenetére
Azért nem hiszem hogy nem vettél észre semmit amikor betetted a 250 GB-os SSD-t a laptopodba? Bár nálad van 8 GB rami .Egyébként a procid tényleg elég jó, sőt 4 magos is ami ritkaság a notebook procik között és nem minden notebook i7-es proci 4 magos a többség csak kétmagos. Az más kérdés, hogy átlagosan használva 31%-kal gyorsabb, hiába fele annyi az ára:[link] Bár a videóvágás, tömörítés esetén tényleg jobb gyorsabb az i7 3610QM 4 magos procid, ha erre használod akkor megérte azt venni. (De ha nem erre használod felesleges volt venni, mert ahogy Blyan is mondta nagyon sok energiát fogyaszt a 4 mag a két maghoz képest és a notebooknál ez számít. A te notebook procid TPD-je 45Watt kb annyit fogyaszt átlagosan mint az én asztali procim és ez azért nem optimális+ hűtést is jól meg kell oldani, amit a notebooknál nehéz.)
Bár ha SSD-d van akkor igazán tök mindegy a proci, ha nem játszol, vagy videószerkesztést csinálsz vele. Notebookba az SSD és valami i3-as proci a legoptimálisabb szerintem,de az SSD a legfontosabb!
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Én nem vettem észre semmi. 8GB ram+250GB SSD+i7 3610QM. Szerintem ez a processzor nincs egy szinten egy asztali i3-sal.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
busman
üzenetére
Ja ezt írtam, kell a notebookba egy 250-500 gigás SSD jó pénzért, azzal még a régi notebookok is megvadulnak. (De igazán videókártyának nevezni azt ami a notebookokba jellemzően vannak erős túlzás. Mondjuk egy notebook nem is erre való, mert a hűtést sem lehet megoldani rendesen, ezért ilyen lebutított valamik vannak benne ami semmire nem jó igazán.)
-
busman
veterán
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Nem akartam írni,hogy nekem egy Q6600+SSD kombóval villámgyors.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Szerintem eleve minimum 8 GB ram az alap egy normálisabb gépbe, az i3 laptop processzorok meg nagyon gagyik, ha gyors gépet akarsz vegyél asztalig gépet, vagy tegyél SSD-t a notebookba.
Csak annyit mondok, hogy egy asztali i3-as proci szinte az összes laptop i5-ös procit csúnyán elveri és a legtöbb i7-sel pariban van. Pl. egy modern i7-es notebook procinál amit 250 ezres motebookba tesznek manapság (i7-5500U), átlagosan 31%-kal jobb teljesítményű, gyorsabb egy 30 ezres belépőszintű i3-4170-as asztali proci: [összehasonlítás]
Ezeket a GeForce 920M szintű vagy hasonló dolgokat ne nevezzük már videokártyának, azt egy belépőszintű 40 ezres asztali videokártya is agyonver mindenben: [összehasonlítás]
De itt most ez nem is annyira lényeges.Szóval a notebookoknál az energiatakarékosság miatt sok mindent be kell áldozni. Nekem 120 ezer Ft-os i3-as asztali gépem van 8 Gb rammal, villámgyors a chrome.
-
tomboy0013
veterán
válasz
donceleger8
üzenetére
Az Edge-hez még annyit, hogy a Volán oldalán sem lehet útvonalat nézni mert vagy nagyon nehezen jön be a billentyűzet vagy be sem jön. Ha be is jön hiába nyomogatok a kiválasztandó útvonalra semmit sem csinál. És ez mind 930-cal.
-
donceleger8
őstag
válasz
steele80
üzenetére
Nem hinném hogy a rendszerrel van a a baj. Egy 5. generációs Intel Core-I3 processzor, 4GB DDR 3 memória, GeForce 920M vga felszereltségű Asus laptop. Olvastam és hallottam is róla, hogy a Chrome iszonyatosan sok memóriát zabál. Nagyon sok háttérfolyamat megy benne. Nemcsak nálam szarakodik. Frissen telepítve is lassú, nem ér semmit. Minden más program hasít rajta, csak a Chrome nem. Sokáig használtam pedig azelőtt, de a win10-es Edge óta inkább rá se nézek.
-
steele80
senior tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Azon a rendszeren amin a chrome 1 perc alatt nyílik meg teljesen mindegy milyen böngészőt használsz. Lehet, hogy betölt az edge gyorsan, viszont cserébe kapod az arcodba a betöltést lassító reklámokat a flash playert és a minimalizmust. Persze lehet, hogy ahhoz a rendszerhez amit használsz ez a minimalizmus kell, így akár hasznos is lehet az edge számodra.
-
donceleger8
őstag
Asszony telója finom szólva nem túl erős, egy 625-ös, és az utóbbi időben sokszor fagyott, vagy indokolatlanul újraindult. Ez pl megszűnt a win10 felrakásával. Gyorsabb és stabilabb is lett a készüléke. Ő használja, elhiszem neki. És persze az Edge is tettszik neki.
Amúgy kipróbáltam én is az origós videókat, nekem 930 van, szépen betölti, és gyorsan el is indítja a videót. A teljes képernyőre váltás is jól működik.
És az asztali verzió is sokkal jobb, mint a többi böngésző. Chrome pl egy perc mire megnyílik és írhatok egy címet. Friss telepítés után is. Elfogadhatatlan. Edge azonnal indul, mondhatni pöccre. Csináljak is a háttérben bármit is.
Nekem a nem végleges verzióban is jobban tettszik a win10 mint a 8.1. Prwview ellenére igazán használható és immáron több hónapja. -
válasz
Ricardo
üzenetére
Ket core ket szal ... aztan ha a felbontas is magas a vasnak lasd 920 , akkor meg szenved a rendszer. Bezzeg 820-on semmi gaz , s szerintem a 625 se verzik ezer sebbol , kiveve amit az 512 ram okoz ...
A hp telo szerintem is ronda , az alcatel win telefonja szebbnek tunik , a vas meg kb ugyan ez ... -
Švejk
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Elvileg lesz benne ujjlenyomat olvasó, ami a képen még nincs rajta, gondolom valahova oda fogják tenni lentre.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
chipesz
üzenetére
így elsőre azért az az alsó fém sáv nem odaillőnek tűnik, aztán lehet a későbbi képek rám fognak cáfolni.
és ami még fontos tényező, valószínűleg a HP-nál lesz hozzá rendes support, szóval pl a nuans neoval szemben ezt nyugodt szívvel venném meg, ha nem most vettem volna pár új nadrágot, aminek nincs ekkora zsebe.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)