- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Nooeca #16518 üzenetére
Frissités? Mobilra is?Melyik telefonok fogják megkapni?
Lehet hogy azok a készülékek még meg sem jelentekMivel idén nem adnak ki készüléket, így a mostani telefonok mire megjelennek ezek a frissítések, már elég idősek lesznek.
640 (és azok variánsai), és a 650 ha tippelnem kellene már nem fogják megkapni, így talán a 950/xl készülékek kapják meg.
A más gyártók által kiadott telefonokat most nem említem, mert egyrészt csak elvétve vannak, másrészt olyanok mint a Columbo felesége. Hallottunk róluk, de még nem találkoztunk velük.
-
Ricardo
titán
válasz
confuser #15236 üzenetére
Nem hallgatok zenét a telefonon, így ebben nem tudok segíteni.
Viszont előjött egy bug amire már panaszkodtak , de nálam eddig nem jelentkezett.
Megpróbáltam belépni ide az arénára, de nem jött elő a billentyűzet.Szerk: Ugyan ez van ha a menüben szeretnék keresni.
Böngésző , whatsapp, sms esetén előjön.
Ez így elég bosszantó.
-
Ricardo
titán
válasz
confuser #15233 üzenetére
"Szerk.: Az áruház sem tud frissíteni az új frissítése után (kissé ironikus
) Nem is vagyok biztos benne, hogy az áruházat tudják direkt linken frissíteni, akkor viszont vidám bug lesz ez :p"
Ha rányomok a frissítések keresésére az áruházban, nálam sem történik semmi.
Érdekes lesz.
-
Ricardo
titán
válasz
busman #15116 üzenetére
Néha én is elgondolkodom, de minden rendszeren ez van.
Androidon, volt kamera összeomlás, újraindulás, mobilnet eltünés, egyéb mókás dolgok.
Mindez nexus 4-en hivatalosan kiadott tiszta rendszerrelJelenleg ami zavar az az app kínálat.
A bugok is idegesítőek, de az minden rendszeren van. Kérdés melyik hibái zavarják jobban az embert. -
Ricardo
titán
válasz
Aethelstone #15033 üzenetére
Igyál egy kávét
-
Ricardo
titán
válasz
Aethelstone #15031 üzenetére
Ránézek. Konkrétan az EB/VB szokott érdekelni. Olimpia esetében az éremtáblázat, Időpontok (mikor milyen sportág eseményei zajlanak),Csapatnévsor...stb
Köszi mindkettőtöknek
-
Ricardo
titán
válasz
Aethelstone #15026 üzenetére
Hurrá
Akkor nem kell semmilyen alkalmazás, csak böngésző. A neten minden ott van
-
Ricardo
titán
Arra vagyok kíváncsi milyen Olimpia, és EB app lesz a rendszerre. Annak idején még nem win telefonom volt, így nincs vele tapasztalatom.
-
Ricardo
titán
Majd írjátok meg a tapasztalataitokat. Én mos telepítem a "hivatalos" vonalat.
-
Ricardo
titán
válasz
old rocker #14584 üzenetére
Melyik van rajta?
-
Ricardo
titán
Újabb bug a listára:
A fényképek nem/vagy csak nagy késéssel jelennek meg a fényképek (galéria) között.
Fényképezek és semmi nem látszik benne. A file kezelő látja (tehát a kép megvan), meg is tudom nyitni, de a fényképek alkalmazásban semmi jele hogy léteznének. Volt olyan ami úgy 20-30 perc múlva már ott volt, de volt olyan amelyik azóta semSzerk:
A hiba listán ezt írták:
"Egy probléma vizsgálata folyamatban, amely miatt a Kamera alkalmazás néha összeomlik, ha abban megnyitjuk a filmtekercset."
Ösze nem omlik ugyan, de ha a kamera alkalmazásban a jobb felső sarokban a képre nyomok azt írja
"Az elemet áthelyezték,vagy törölték"Gondolom ezek mind összefüggenek , remélhetőleg javítják
-
Ricardo
titán
Úgy néz ki maradok gyors körön
Gondoltam, mivel elég bugos az új RS build fogom a Recovery toolst, és az alapoktól kezdve végigviszem, de most az insidert kihagyva felteszem 218-at.Sajnos nem jártam sikerrel. A tools felismeri a telefont, feldobja hogy talált szoftvert, leszedi, majd elkezdi telepíteni, de amikor a végére ér azt írja sikertelen.
Anno is így jártam, és most is. Azóta a telefonon más build van, a toolsis frissült újabb verzióra, Az adatkábel sem az már mint a múltkor, így nincs ötletem. Talán gépemen kellene újra tenni a wint (az lesz a következő) , esetleg másik gépen megpróbálni.
640 LTE
-
Ricardo
titán
Azért a RS vonalon akad gond bőven. Cserébe a 322 már kapott olyan "extrát" is, a galéria, hogy egyszerre ki lehet jelölni az összes elemet az adott mappában.
-
Ricardo
titán
Előjött még valakinél?
Időnként eltűnik a teljes beállítás menü. Belelépek, és egy teljesen üres oldal fogad. Az újraindítás segít, olyankor egy ideig megint van.
Lumia 640 LTE
RS 14322-es build. -
Ricardo
titán
Ez nem lett az igazi.
Az áruházban be vannak akadva az alkalmazások. Folyamatosan azt írja hogy leszedné őket, de már megvannak. Alkalmazás listában ott is vannak, így másodszorra szedné le őket. A második ikon szürke, és azt írja folyamatban. Ezeket nem lehet törölni. az áruház meg szedné le őket. de nem tudja. Listából eltüntetni nem engedi.Feltöltöm és jön az új HR
-
Ricardo
titán
válasz
zsoltzsolt #14435 üzenetére
"Camera button on the Lock screen: When your phone is locked, the back button on the navigation bar is now replaced with a camera button. Press and hold this button to launch the Camera app from the Lock screen."
Logikus. A főképernyőről hova lépnénk vissza?
-
Ricardo
titán
válasz
ZavaBalazs #14336 üzenetére
Egy hozzászólásal alatta:
"Az Edge miatt tettem fel az RS preview-t. Az újra töltések és a fehér, üres lap hibák megszűntek. Nincs már görgetés közbeni shité bugolás sem. Nem is értem, hogy adhatták ki úgy a .164-et."
-
Ricardo
titán
válasz
Tottalino #14309 üzenetére
Felteszel egy frissítést ami csak insideren van, tehát még erősen előzetes, és messze nincs kész, és ha valami nem jó, nyomsz egy hard resetet.
Ez szerinted ugyanaz mint amikor teszel fel mindenféle főzött romot, kernelt cserélgetsz, custom recovery-t raksz fel...stb? -
Ricardo
titán
válasz
mtomi95 #14126 üzenetére
Ez már Redstone.
"Akkor egyszerre fejlesztik a TH-t és a redstone-t is és mindkettőnél lehet insidereskedni? Csak Relase Preview ringen TH a slow,faston pedig a redstone van?"
Amennyire tudom a Redstonet fejlesztik, és "pár dolog leszivárog a TH ágra".
Ha tévednék, majd kijavítanak.
-
Ricardo
titán
válasz
Воланд #13999 üzenetére
Például, hogy bejelentik, a Lumia vonal végét, és valamilyen hivatalos ütemtervet kiadnak.
Most
csak pletykák voltak a win 10 hivatalos megjelenéséről, hogy ekkor jönni fog. nem jött, ment az anyázás, majd arra a reakció, hogy ne anyázzanak mert nem a Microsoft adta a dátumot, hiszen ők semmilyen dátumot nem adtak meg...stbPont ez szerintem a bökkenő. nem mondanak semmit, a pletykákat nem cáfolják, ebből aztán aki nem rendelkezik konkrét belső infokkal, (a nagy átlag) az csak pislog, és nem tudja mi lesz, maradjon vagy ne a platform mellett.
-
Ricardo
titán
Remélem előhozakodnak valamivel a Build 2016,-on. Jó lenne ha valami hivatalos info is érkezne, nem csak a találgatások mennének.
Abban is reménykedem, hogy itt az arénán is lesz valamilyen cikk róla. -
Ricardo
titán
Itt a Previev topicban sem nagyon olvasok a redstone vonalról.
A 164 már "publikus, a 200 meg úgy néz ki nem jön.Mi a helyzet a redstone vonallal? Lehet tudni milyen sűrűn jönnek a buildek?
-
Ricardo
titán
Belinkelem, hátha itt előbb lesz megoldás. Addig nem szeretném a szükségesnél jobban belakni, hátha nullázni kell.
-
Ricardo
titán
Most van Here és térképek is. Elvileg "ugyanaz" a kettö nem? Tudom hogy funkcionális eltérés van de elvileg felesleges mindkettő.
Here amúgy is hamarosan megszűnik.
-
Ricardo
titán
válasz
zsoltzsolt #13818 üzenetére
Most még dolgozik. pakolgatja fel az alkalmazásokat (egy részük szürke és folyamatban felirat van mellé írva. A kapcsolatok csempén üresek a karikák. Most hagyom dolgozni aztán meglátjuk.
-
Ricardo
titán
Redstone frissítéskor 164-es build-ról - 10.0.14291.1001 build-ra kell HR? Vagy csak ha rendellenes működést tapasztalok?
Reménykedem hogy alapból nem szükséges, hiszen nem főverzió váltás.
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #12045 üzenetére
Nekem nem rossz az üzemidő. amióta kikapcsoltam a dupla koppos ébresztést, azóta főleg nem.
Nem használtam sokat 8.1-en de amennyire emlékszem ott is kb ezt hozta. Mindenesetre a nexus után atomreaktornak tűnik. -
Ricardo
titán
válasz
this is life #11771 üzenetére
"csak ket szalon rosszul skalazodik a rendszer..."
Most hogy említed valóban. Csak arra emlékeztem hogy 2 magon nem az igazi.
-
Ricardo
titán
válasz
kutitomi73 #11552 üzenetére
Nekem nem is így néz ki.
-
Ricardo
titán
válasz
kutitomi73 #11546 üzenetére
Én ki tudom tenni a dátumot gyorsnézeti képernyőre. Szintén 107-es build
A gyorsnézet beállításokban van olyan hogy tartalom, az alatt ott a dátum. Be kell kapcsolni. -
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #9719 üzenetére
Alakul.
Az a legszebb az egészben, hogy a legtöbb ember által használt appok a legproblémásabbak (messenger, viber), és ez rendszertől függetlenül igaz.Az S2 volt az utolsó telefonom amin használtam a vibert. Azt egyszer majdnem megfőzte azóta egy telefonomra nem tettem fel.
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #9708 üzenetére
A face app mindig is az élen járt fogyasztásban, így anno sem használtam.
Bármelyik topicban valaki panaszkodik, hogy merül a telefonja mint a titanic, az első kérdés "használod a face appot"? Soha nem volt egy optimalizált alkalmazás. -
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #9706 üzenetére
Nézz fel a Play-re és olvasgasd a hozzászólásokat
-
Ricardo
titán
Megnéztem az áruházban ezt a windows camerát. Nem túl jó az értékelése.
A win 10-en ezek szerint az lett az alap. Remélem reszelnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest