- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chipesz
őstag
-
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
#65388800 #14568 üzenetére
Az nem nagyon van de a bugok miatt nő a szám
Amúgy a verziószám nem az újításokat tükrözi, hanem a módosítások számát projektszerűen. Van egy cél, addig el kell jutni és ahhoz hány módosítás kell, annyiszor szám+.
Persze 1 szám nem 1 módosítás, hanem több 100 vagy 1000, ezt csak Gabe tudja.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
#65388800 #14434 üzenetére
Már csak ezért is kipróbálom:
◾Updated Battery Settings and Battery Saving Experience: Just like what was seen in last week’s PC build, there is now a single entry point for all battery related settings in the Settings app – including Battery Saver. This also includes the updated the Detailed Battery Use page so you can now manage the per-app background settings inline without going to a second page. You can also adjust the percentage in which Battery Saver turns on (which is at 20% by default) – something we had with Windows Phone 8.1 that Insiders wanted to see us re-implement as we merged Battery Sense into the Settings app for both PC and mobile.
Remélem jobban bírja majd az akksi!!
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
#65388800 #14349 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek én is. Most adtam el a Samsung Galaxy Edge-t szinte (amit ismerőstől vettem elég olcsón) meg ugye még jóval azelőtt az iphone 6-ot, viszont ezeknek a bevételének egy részéből vettem egy Hauwei P8 lite-ot a 640 és az 520 mellé.
Aztán ki tudja lehet majd ezt is eladom, egyelőre mindkettőt felváltva használom.
-
mtomi95
senior tag
válasz
#65388800 #14333 üzenetére
Te melyik ringen vagy?
Voltál már e gyors körön és mik a tapasztalataid vele? Tényleg olyan veszélyes mint amilyennek hangzik? 😀 Volt már példa, hogy nagyon gáz build-et adtak ki rá? Mert ha a múltkorit nézem azt sem adták ki a mobil net nem működése miatt. Szóval nem tűnik olyan veszélyesnek.
Az Edge miatt tettem fel az RS preview-t. Az újra töltések és a fehér, üres lap hibák megszűntek. Nincs már görgetés közbeni shité bugolás sem. Nem is értem, hogy adhatták ki úgy a .164-et.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest