- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JamesHun
addikt
válasz
confuser #16957 üzenetére
értelmes hírhez nem kell telefont gyártaniuk, bár a surfaceről egyre több a pletyka, szóval lehet mégis adnak ki telefont, vagy csak egy hardver minimumot szabnak meg meg kis design-t és bárki kiadhatja majd surfacephone néven a cuccát (kb mint amit a tableteikkel akartak, akarnak)
de szoftveres téren, fejlesztői részről semmi biztatót nem látni, csak azt, hogy sorra mennek el a fejlesztők a platformtól és ami eddig jól ment azt sem támogatják
mintha semmi tervük nem lenne, hogy lehetne idecsábítani fejlesztőket, vagy megtartani
pedig pénzük az lenne erre a projectre bőven és mivel az univerzális app megy asztali gépen is, így az asztali gépeknek is jól jönne pár minőségi progi -
tomboy0013
veterán
válasz
confuser #16778 üzenetére
Egy fokkal jobb mint a TH2 szerintem. A gyári app-ok mintha gyorsabban nyílnának és a multitask is jobb. Itt mondjuk van bug is, mégpedig 7 app-ot mutat az alkalmazásváltóban viszont ha mondjuk megnyitsz 10-12-őt és a 7-et amit mutat bezárod, akkor a vissza nyíllal még belépked a többibe is. Bár ez nem annyira hátrány ugye mert gyorsabban visszatöltenek az ilyen alkalmazások. A 8.1 szintjét azért nem éri el mert gondolkodik azért elég sokszor a készülék még a beállítások menün belül is. De szerintem ha a TH2-őt kiengedték insider-be akkor ezt is simán kiengedhették volna.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #16770 üzenetére
Nem hátha, hanem biztosan, fel is hívták a figyelmet, hogy a szokásosnál több bugra kell számítani, így Fast ringet csak az erős idegzetűeknek ajánják. Ha jól írták jóideig nem is lesz nagyon frissítés, csak OneCore foltozás, toldozás, szóval annyira sok újdonságot nem is találhatsz majd az első fast ringes buildekben hogy megérje rá frissíteni.
-
JamesHun
addikt
válasz
confuser #16290 üzenetére
meg az Acernél ha dual sim kell tényleg akkor nincs SD kártya opció talán
Meg az aksi nem cserélhető, ami azért jól tud jönni 1-2 év után ha simán csak kicseréled és nem kell ezért szervizbe menned
Most a 950 dual sim egész jó áron van gyári MS garival
Bár bolti garival olyan 110 ért elhozhatóIphone ból csak az SE széria amibe érdemes átszállni, mert az 5S van még kb ilyen árban, de az is már kb elavult készülék
A mostani IOS még talán jó lesz rá, de a kövi már esélyes, hogy a kihagyandó lesz -
JamesHun
addikt
válasz
confuser #16274 üzenetére
azt tudom, hogy Lumia sajnos nem lesz
Vacakol az iphone5-öm és gondoltam egy dual simesre beneveznék, de a 950-es Lumia már elég "régi" modell, de akkor nincs sok lehetőség Wm fronton, hogy mibe érdemes belenyúlni most :SLassan tényleg kihalás szélére fogják juttatni a OS-t az MS nél, ha nem lesz telefon vagy évi 2-3 jön csak ki az is drágán
Droidot nem szívesen vennék, iphone meg nincs dual simesben
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
confuser #15894 üzenetére
Még a .107-es: MÉG EGY KIS TÜRELMET..., ...érdemes kivárni a végét...! 22 lépesbennél járok!
Utána nyomok rá egy HR-t annak ellenére, hogy frissen kukázott RS-ről álltam át WDRT-el.
Így már mindjárt csak 7 vagy mennyi lépés lesz a következő buildeknél és egy tényleg gyári .107-ről frissített cucc, ikonokkal mindennel. Sok idő mire az új buildnél leszek, de hálistennek holnap délután kell menni dolgozni.
Különben ez a WDRT is érdekes jelenség. Gépen napra kész Windows 10 Pro x64, száz kábellel száz usbe egyszer sem sikerül... Mikor flash üzemmódba kellene állítania egyszerűen, csak újra indítja a telefont... és művelet nem sikerült... Core 2 duos ezeréves laptop Windows 7 Home x86, al minden USB-be minden kábellel megy... Persze a wifis routerem wifi-n, csak 25MBit/s-al küldi a jelet, a lapos "gazdája" meg mindig letörli a WDRT-t meg a hozzá való programokat is erre rá megy a net sebbesség és a laptop sebessége puff neki több mint egy óra... Csak a recovery Tool. Miért nem megy nálam asztalin nem értem. Azzal sokkal hamarabb meglennék. Multi OS fa... Nesze semmi fogd meg jól. -
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #15875 üzenetére
Van belsős forrásom, de amióta megjött a TH2 azóta a TH ágról talán ha egyszer kértem infót, de az még a májusi update volt. Őszintén engem a TH már oly hidegen hagy, de így hogy új készülékek nem jönnek lassan már az RS is.
Megszabadulni nem tervezem a 640-től, mert jól elvagyok vele, de kegyetlenül bomlasztó tud lenni, hogy ez meg az nincs WP-re, már több mint két éve, de tervben van mellé egy droidos teló. (ha picit várok, akkor lesz ingyen egy nagyon klafa)
Addig élveztem a WP-t igazából, amíg lehetőségem volt az új készülékekből mindig tesztelni őket 1-1 nap erejéig (640-640XL-550-650-950-950XL stb), de mivel nincs új Lumia vagy pontosabban Microsoft teló, kihagy a motiváció, nem kapok teszt készüléket... Saját teszteket is akartam csinálni az összes telefonnal, de mivel 1-2 évet szünetelnek kb a készülékek, így nincs értelmük, meg már a fentebb írt motivációhiányok is fenn állnak, illetve azóta van még egy munkahelyem.
"NorthFaceHiker"-el meg csak jóba vagyok, néha szoktunk beszélni, esetleg adok neki visszajelzéseket, vagy ő kérdez valamit, de nem a forrásom, szimplán csak ő szokta mindig mondani, hogy a buildfeed nem hivatalos forrás... ez valahogy már a szava járása.
-
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
confuser #15494 üzenetére
Az lényegtelen ki írta, de ketten is jelezték itt, azért kérdeztem. Nálam nem volt ideje jelentkezni a hibának mert a Skype alkalmazás crash-elése után egyből gyalultam az egészet, HR után persze.
Én eredetileg is arra a méretezésre gondoltam. Legyen az bármilyen mélyreható.
Azt megnéznéd működik-e nálad? Nekem az alkalmazás menü, listára és a gépházra nem volt hatással (konkrétan semmire) az átállítás az előzőkben.
Érdekesség kedvéért leírom amellett, hogy nekem 175%-on jobban tetszik, nálam ez a beállítás megoldotta a 640-en az Edge görgetés közbeni széthullást is és nem csak az RS-nél.Nooeca
Én meg azt nem értem, hol látsz csodálkozást vagy idegeskedést.confuser-el beszélgetünk mi változott az előző build-ekhez képest. Mindenkinek van egy norma ami mellett még elviselhetőnek vél egy preview buildet. Nekem pl a Skype elengedhetetlen hogy rendesen működjön mert nagyon sokat használom és az előző build-ekben nem megfelelően működött, viszont akkor sem volt csodálkozás meg idegeskedés.
Jeleztem a hibát majd ment vissza a TH2. Itt megkérdeztem a többieknek is bug-zott. Innentől kezdve bármennyire is kezdi előröl a telepítést bárki, ez build bug. Ha fene fenét eszik is ilyen marad még nem javítják. Ez meg hatványosán igaz egy olyan alkalmazásnál ami már ezer éve nem frissült. Szóval olyan nagyon nem lehet másra mutogatni, fogni. Nehogy azt hidd, hogy mert páran most azt írták éles használatra is jó vagy jó lehet, emiatt nyálzok itt rá.
Mióta meg van a telefon insider-ezek. Lényegtelen milyen build jött és jön ki, RS preview vagy TH2 build vagy ebből is preview RPR-en én azt telepítem és használom.
Ha megvagyok vele elégedve ha nem akkor is cserélek ha új verzió szám bukkan fel. Persze mikor az én normámmal összeférhetetlen dolog jön egy új build-el akkor vissza. Most pont ez volt legutóbb a Skype-al emiatt nem telepítettem fel az utóbbi preview build-eket mert itteni vissza jelzések alapján változatlan volt a helyzet vele. Mire való ez a topik a ha nem erre, hogy kitárgyaljuk kinek mi szar és mi változott?
Ne legyen már az belőle, hogy miért ne használjak ezt azt.
-
mtomi95
senior tag
válasz
confuser #15489 üzenetére
Telefonos bug:
reggel frissült a microsoft telefon, azóta a tárcsázó az áruházat hozza be, ahol jelzi is, hogy ismét van frissítés a microsoft telefonra, azonban nem tudja telepíteniszerencsére a kapcsolatokból tudok tárcsázni, csak a nem fogadott hívásaim nem látom
Az átméretezés meg annyit tesz amit jelent. A szöveg méretet és a többit állítod a rendszer/megjelenítőeszközben akkor nem vagy csak részlegesen változik meg. HR után is ez volt .1004-en ha jól emlékszem a verzió számra.
-
mtomi95
senior tag
válasz
confuser #15299 üzenetére
Bugos volt rajta a skype alkalmazás. Se az értesítésekből nem indult elsőre sem csempéről. Beléptem, kidobott folyamatosan. Ami azért zavaró mert ha egy beszélgetést elküldtem a háttérbe 2x kellett belépni hogy eltudjam olvasni. Ha lezárt a kijelző beszélgetés közben szintén újra megkellett nyitni. Képet sem tudtam vele küldeni és hívást sem kezdeményezni a fenti hiba miatt.
-
Ryoo
senior tag
válasz
confuser #15248 üzenetére
Ezt nekem is csinálta a TH2, de egy idő után megjavult
Azt is csinálta, hogy töröltem az angol billentyűzetet, majd mikor újraindítottam vmi miatt a telefont, akkor visszakerült, aztán egyszer csak töröltem megint, hozzá tudtam már adni új szavakat a szótárhoz, és újraindítás után nem jött vissza az angol billentyűzet és a szavakat is elmentette.
Teljes a káosz
-
Ricardo
titán
válasz
confuser #15236 üzenetére
Nem hallgatok zenét a telefonon, így ebben nem tudok segíteni.
Viszont előjött egy bug amire már panaszkodtak , de nálam eddig nem jelentkezett.
Megpróbáltam belépni ide az arénára, de nem jött elő a billentyűzet.Szerk: Ugyan ez van ha a menüben szeretnék keresni.
Böngésző , whatsapp, sms esetén előjön.
Ez így elég bosszantó.
-
Ricardo
titán
válasz
confuser #15233 üzenetére
"Szerk.: Az áruház sem tud frissíteni az új frissítése után (kissé ironikus
) Nem is vagyok biztos benne, hogy az áruházat tudják direkt linken frissíteni, akkor viszont vidám bug lesz ez :p"
Ha rányomok a frissítések keresésére az áruházban, nálam sem történik semmi.
Érdekes lesz.
-
Boonen007
őstag
válasz
confuser #15201 üzenetére
Köszi így sikerült!
(#15202) kalm007:
Igen én sem vagyok totál hülye lehet annak tűntem, de ha elolvastad a hozzászólásom leírtam, hogy mik azok az appok amik megtalálhatóak az extrák menüben, nyilván így az érintés nevű app nem volt közte... Az áruházba meg hiába írom én be, nem mutatja. De SysAppPusherrel le lett töltve.Azért köszi!
Lumia 640 vagy 550-et érdemesebb vásárolni van különbség teljesítményben? Na meg a kérdés még a frissíthetőség a későbbiekben.
-
JamesHun
addikt
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #13977 üzenetére
Az hogy rosszul fejezem ki magam az egy dolog, azt írtam hogy nem létezik, mivel nem fog megjelenni.
A .200-at elkezdték, abbahagyták. mint buildszám él és virul, de mint használható rendszer nem. Ez még megjelenés előtt volt, a .200-ra tippeltünk hogy ez lesz a végleges. Azóta az egész áll és nem halad sehová. Kész rendszerként nem üzemel a .200, ennyire egyszerű.
Eleve elkezdték, abbahagyták, hogy folytatják-e azt a kutya se tudja, az biztos, hogy félkész rendszert nem adnak ki.
Vagyis él is meg nem is, mivel nincs befejezve.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #13676 üzenetére
Egy kalap alá vettem a Mozillát és a Chrome-ot.
Mozillán vannak kiegészítők, mert én azt használtam, gondoltam van Chromera is, de nincs ezek szerint. Sokan írják most hogy rákerestem, hogy azért nincs, mert ugye Adsense meg Adwords, gondolom tovább nem kell magyaráznom.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #13674 üzenetére
Úgy nem egyforma, viszont a motor ugyanaz hajtja.
Vagyis pl. html5testen ugyanaz az eredmény mint PC-n.
Mozillán Chromeon is vannak kiegészítők, tudja a Microsoft is, hogy neki is kell és tervben van a kérdés csak a mikorja. Más kérdés, hogy Androidon is csak korlátozott és talán butított verzióban élnek a kiegészítők, de igazából az adblock a legfontosabb - ezt tudjuk - hiszen pont mobil az, ahol pl. egy filmet sem tudsz megnézni, mert feldob 25 ablakot, és ahogy zárod be őket a filmet is akarva akaratlanul bezárod.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #13671 üzenetére
Meg is találtam a forrást.
De mivel több mint fél évet csúszik az egész (hülyeséget beszélek, már legalább 1 éve), illetve ott az RS2 is, nincs kizárva hogy vagy együtt vagy az RS2-ben ne kapna a mobilrészleg kiegészítőkezelést, hiszen tervben van, de mindenképp csak PC-n lesz elsőnek. Kérdés hogy Insiderben elsőnek?
Mert még van pár hónapja az MS-nek. Másrészt meg oka volt a csúszásnak, lehet kiépítették az ehhez szükséges technikai feltételeket mobilra is, de előtte még tesztelik PC-n. Elvégre November óta ülnek valamin e-téren, hiszen még nyáron belekezdtek az egészbe, úgy volt hogy a TH2-vel jön. Nem jött.
Lehet Belfiore úgy gondolta, ésszerűbb egy csomagban kezelni a két platformot, ha már az univerzális és egyforma rendszerről beszélünk.
Mert a mobilrészleg le volt maradva, ez így megmagyarázná, miért is nem jelent meg a TH2-ben a kiegészítőkezelés, hiszen még a Windows 10 kiadása előtt belekezdtek a fejlesztésbe.
-
Nooeca
senior tag
válasz
confuser #13671 üzenetére
egyelőre gondolom.
Mint mondtam korábban infóm nincs a Redstoneról nem is beszéltem róla senkivel, de mivel univerzális dologról beszélünk, és mivel mobilon nincs is böngészőrengeteg, így elkerülhetetlen hogy kiegészítők ne legyenek.
Az hogy most Insiderként PC-n van csak, az érthető, hiszen ezt tesztelni kell, és még a rendszer sincs kiépítve, hiszen a Storeba lesz beépítve a kiegészítők tömege is. Ez csak ilyen "kezdetleges" teszt, és még mobilon talán sehogy nem áll, de hogy nem lesz, azt nem hiszem, már csak az univerzalitás miatt sem.
De mivel Edge az Edge ezért ugyanúgy kompatibilis rá egy adblock.
-
törölt tag
válasz
confuser #13103 üzenetére
Ha jól tudja akkor miért nem fekszenek jobban rá a mobilra? Asztalira már fél éve megjelent, de itt meg még mindig nem.
Hát amíg telefonon nem lehet csinálni véges elem analízist és összeállítási rajzokat addig nincs gond asztali piacon. A cégek az egyedüliek akik megveszik a programot. Átlag felhasználó úgyis letölti. Kivéve aki ingyen megkapja
Bár nem értem ezt az utálatot amit kap a mobil windows. Mi a baj vele? Pl a facebook sem erőlteti meg magát meg senki sem igazából. Mindenki csak androidra élvez, mert azt még az ajtó kilincsre is fel lehet tenni.
-
törölt tag
válasz
confuser #13101 üzenetére
Nem mondtam, hogy gyökér. Csak mobil fronton állnak szarul. Minden másban elől vannak. De az ilyen idiótákat akik csak azért sem akarnak kiadni appot mert utálják. Beszarás. Google is ugyan ezt csinálta a youtube appal
Az is törölgette de aztán a végén megunta. Én meg nem adnék nekik windows licencet
Biztos linuxon csinálják a snapchatet. Az a pár gép már nem tétel
-
starr
őstag
válasz
confuser #13027 üzenetére
Sem a faston sem a slowon nem kaptam ilyet, amikor azokra váltottam. Korábban olvastam, hogy a release previewen jöhet fw, de akkor nem jött. Mostanában azt írják, hogy a 164 óta bármelyiken jöhet fw. Persze lehet, hogy tévedek. Lényeg, hogy érezhetően javult tőle az 520.
-
-
Clemi
veterán
válasz
confuser #12893 üzenetére
Mondjuk egyrészt nem vagyok sajna annyira jó angolból, hogy szó szerint átforgassam magamnak az ott lévő szöveget, (a google-t inkább hagyjuk) másrészt azt meg végképp nem értem, hogy a kijavított hibákkal miért is kell példálózni? Egy előzetes rendszeren folyamatosan javítják a hibákat (legalább javítják) és biztos nem tökéletes, de hogy a 8.1-nél sokkal jobb még így is az tuti.
-
-
törölt tag
válasz
confuser #12798 üzenetére
én arra leszek kíváncsi hogy az sd kártya kezelést(többek között az appok áthelyezésének hibáit) mikro fogják végre javítani...amúgy érdekes, nem tudom hogy észre vette-e valaki vagy tapaszt-e hasonlót, lassúlt a telefon kommunikációja, lassúlt a le és felmásolás, illetve lassabban érzékeli a gép a telefont....
egy kis érdekes cikk... a korábbi sok közül, csak ez 12órás
-
mtomi95
senior tag
válasz
confuser #12634 üzenetére
Valóban! Elnézést. Megvan nyitva folyamatosan az összes WP-vel kapcsolatos topik, hogy kövessem és tisztában legyek a dolgokkal. Az illető hozzászólása viszont pontosan illik az én telefonomra is.
Nem hinném, hogy egyedi probléma lenne. Szép képek készülnének vele, de mire szépen ki efekteli nekem, ocsmány kép lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest