Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Igazad van.
Most kérdezd meg anyut meg aput hogy ők milyen nyelven használják a telefont,és ha választani kell egy angol nyelven használható telefon és egy magyarul korlátozottan használható és egy teljes értéken magyarul használható android telefon között mit választanak?
És utána feleséged és a barátnőit
Nehogy te legyél az elenyésző kisebbség
-
válasz
togateam
üzenetére
Allitsd at oroszra.
Nem erositi ezt a tabort, teljesen teves kovetkezteteseket vonsz le.

Van idosebb wp felhasznalo is ezen a forumon, neki nincs problemaja a telefonnal, biztosan o is vanalmi szazalekos baromsag resze. Ja nem.Az altalanositas hegyekbe valo halmozasatol meg nem lesz igazad.
-
togateam
senior tag
Az a baj hogy ti csak a 20-30 éves korosztályt veszitek figyelembe az én 50-55 éves fejem már nem számít,bizony az én korosztályom még oroszt tanult a suliban,és a nagy részük szaki lett,tehát kőműves,asztalos,víz-gáz szerelő,villanyszerelő,stb.Nem buta emberek de nem vesznek-(már) angol nyelvű eszközt,30 éve még meg vettük az angol nyelvű VHS magnót
De ma már amelyik készüléket angolul kell használni bizony egy fillért sem ér.
És a lumia ezek szerint pont ezt a tábort erősíti,ne csodálkozzanak ha nem érnek el sikereket(még ha kis magyar vagy egyéb leszart piacról is beszélünk).
Köszönöm hogy meghallgattál. -
BiP
nagyúr
válasz
togateam
üzenetére
Szerintem ennél sokkal "jobb" az arány. Nem egy ismerősöm van, aki se nem teszter, se nem IT-s, még csak az érdeklődése sem az, nem is kütyübuzi (értsd: totál hidegen hagyja), mégis angolul használja a telefonját.
(#8065) tomboy0013: Pár nap múlva meglátjuk. Ha bevált, akkor lehet, hogy én is ráfordítom az energiát.
-
batai15
félisten
Here map hova tűnt ?
Azt kéri frissítsem az újabb verzióra, amit persze nem lehet .
storeban pedig nincs fent.
Más alternatíva pedig nem kell . -
Partyface007
őstag
válasz
togateam
üzenetére
szerintem is hülyeség hogy hozzá van kötve de sajnos ez van, mondjuk nem is értem miért nem tették ezt elérhetővé a 10-ben cortana nélkül ( biztos nem érkezett elég panasz erre :-) )
nagyon szívesen elbeszélgetnék azzal a döntéshozóval a Microsoftnál aki ezt meg az összes ehhez hasonló agyatlan döntéseket hozza
speciel nekem nem gond mert amúgy is angolul használom a telefont de nyilván ez nem várható el mindenkitől..
-
válasz
togateam
üzenetére
Az a par nagyokos, aki mas nyelven hasznalja, valoszinuleg azert, mert sokkal egyertelmubb a menurendszer, valamint van valamilyen szintu nyelvtudasa.
De ehhez biztosan helikopternek kell lenni minimum.

Nem vagyok kutyubuzi, meg milyen szakmarol beszelsz?
A par szaz milyen szamitas alapjan jon ki? Trolol, hasrautes alapjan benyogni szamokat nem szep dolog... -
togateam
senior tag
1000 emberből 999 a magyart használja,pár "nagyokos" aki eredeti nyelvet tesz rá.
De ez nem vita tárgya.De az emberek nem veszik meg ha nem tud magyarul.Az más kérdés hogy a teszterek angolul használják,de nincs itt 300.000 teszter
Pár százról beszélünk max,azok is mind külyübuzik és ebben a szakmában "laknak". World Peace ! -
togateam
senior tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Csak az a baj hogy a Cortana magyarul nem elérhető és Magyarországon a telefont magyarul fogják használni

Ezért nem állítom át én sem.
Tehát akkor ez [moderálva].
De köszönöm.
[moderálva][ Módosította: Mate ]
-
savoo
addikt
A messenger mostanában a WP7-es időket idézi, ma éjfélkor jött két értesítés egy két nappal ezelőtti beszélgetésről...

Másnak jól működik a wordflow? Nekem az új build óta ökörségeket ajánl fel, de olyan is van hogy semmit.. -
batai15
félisten
Eddig tetszik a w10. Nem rossz .Remélem az akku se lesz sokkal gyengébb mint a 8.1 alatt.
Bár egy restart volt már. remélem nem sok lesz . -
Švejk
őstag
Az áruházban eddig mindig felajanlotta hogy fizethetek a modilos egyenlegemmel is, most nincs ilyen, pedig szeretnék megvenni egy appot. Hogy lehetne működésre bírni hogy ne csak bankkartyat fogadjon el?
-
havasil
tag
Nálam most minden különösebb ok nélkül a notification center hülyült meg. A banner megjelenik minden esetben, de minden alkalommal üres marad a notification center. Nem szeretnék HR-t, mert eddig semmi komolyabb problémám nem volt, és a hozzászólásokat olvasva úgy tűnik, hogy azzal generálnék párat
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az új build esetén sajnos nálam is vannak újraindulások,látom itt sokan írják,viszont nem a messenger a ludas mert azt én nem használom,nálam a viberrel csinálja illetve nagyon ritkán a sima üzenetek használata közben jön a reboot. Elég zavaró eddig semmi gond nem volt vele,de ez most előjött nálam is!
-
batai15
félisten
Win10 alatt hol vannak a navigációs sáv beállítások?
-
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
(#8014) tomboy0013: Nálam is dettó. Örültem neki 1 napig, tegnap este megint resetelt egy orbitálisat.
Ez így használhatatlan. Amúgy HR nélküli állapot, pár builddel ezelőtt volt az utolsó HR-em.(#8015) Švejk: Friss HR-t nem akarok neki adni, pont azért van a backup, hogy visszaállítson mindent, és egy belakott rendszer fogadjon, ne kelljen 0-ról kezdenem. Tessék működni rendesen, kérem szépen! Az a dolga.
(#8019) Clemi : Nálam is. Egy kockás füzet is kevés lenne felsorolni, hány build fordult meg rajta, nálam sem nagyon csinált ilyet. (Persze volt már néha újraindulás, de nem ennyi, és nem 1 alkalmazástól, ráadásul egy RTM-nek szánt rendszeren).
(#8023) burasu4: Újraírták a cuccot, a Microsoftos Kamerába belepakolták azokat a funkciókat, amiket az anno Nokiától örökölt
NokiaLumia Camera v5 tudott. Mások az ikonok, de lényegében most már ugyanaz, csak szarabb
No meg nem csinál 5mpixeles kis képet, csak nagy méretűt. (és azt kisebb filemérettel, rosszabb minőséggel). Ha valaki tudja, hol lehet ezt állítani, légyszi szóljon.(#8032) Zsoltifree: Szerintem semmi. Előbb-utóbb úgyis kivezették volna. Véletlen egybeesés.
De ha esetleg talán véletlenül netántán kijön a Nokia egy telefonnal, az kb. úgy, mint a tablet.
Valaki legyártja, és rárakják a plecsnit, mert a Nokia brand még mindig jól cseng, van értéke.(#8045) batai15: Egyik sem: Windows Device Recovery Tool most a rendes neve.
Itt is kivezették a Lumia nevet, csak itt senkinek nem volt feltűnő, megfelelő alap összeesküvés elméletet gyártani
(A régebbi telefonokhoz meg él még a Nokia Software Recovery Tool)(#8057) blackraider: tomboy0013 és én jelentkezünk.
Engem azért zavar különösen, mert bár rohadtul nem vagyok egy facebook mágus, de a messengert viszont erősen használom / -nám.(#8062) batai15: Asszem Extrák, Érintés.
-
Tottalino
tag
Az időjárást ki lehet már tenni a záróképernyőre?
-
appleGjuice
tag
Facebook Messenger másoknál is szokta lefagyasztani és újraindítani a telefont? Nem biztos, hogy az appal van a baj, de mindig annak használata közben/után történt ez, és már elég idegesítő volt, hogy 10 percenként lefagyott. Most épp tesztelem, hogy letöröltem és mi lesz, de eddig még nem fagyott ki.
-
bara17
tag
Nos én is felraktam 735-re a 10586os buildet. Tapasztalatok:
-viszonylag gyors rendszer de 8.1 et még nem éri el
-fényképek alkalmazás lassú, zoomolasnal ugrál a kép
-kapcsolatok, fényképek, gépház lehetne jóval gyorsabb
- pozitívum nekem az edge,a naptár és részben az email alkalmazás
-nem gyári alkalmazásnál nav. Sáv nem tűntethető el
-egyéb alkalmazások egész sebesen nyílnak
-wifi jel nem cserélhető (kidob a kezdő képernyőre)
-akkuidő egy picit rosszabb de még elviselhető
-csempék nekem szépen frissülnek
-tarterulet alkalmazás rossz, nem tudom átrakni a programokatÖsszességében nekem tetszik marad is fenn de azért többet várna az ember...(és itt most nem a hibákra gondolok). Ami igazából legjobban idegesít , az hogy az email alkalmazásnál nem menthetőek az emailek sd kártyára. Vagy szerintetek van arra esély hogy az emaileket ne kelljen letölteni?
-
bgergo
csendes tag
Sziasztok! Úgy veszem ki itt a hozzászólásokból, hogy mostmár elég stabil a rendszer a 930-on is. Ezért gondoltam felteszem a telefonomra, 8.1 ről frissítenék de nem szeretném visszarakni a biztonsági mentést. Van arra megoldás, hogy csak a kontaktokat és az sms-eket vigyem át az új rendszerre?
-
törölt tag
válasz
this is life
üzenetére
remélem azért a véglegesben megoldják
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mese habbal a Nokia visszaterese, legfeljebb a nevet lincenceli majd valaki , es ennyi lesz rajta a nokia fejlesztes. Kb olyan lesz mint a foxconn altal gyartot es fejlesztett tablet amire nokia nevet szitaztak.
Kalm
A lumia kamera funcioinak egy jo resze benne van mar az ms fele kamera appban manualis fokusz, fenyero, zarido ...stb ezzel nem is lenne gond, de nalam az ms kamera erosen mossa a kepet, kozel se csinal olyan minosegu felveteleket mint a nokia/lumia kamera ... -
netpeti98
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mert a végső cél az lenne, hogy összevonják a két appot. Mindkettő a Microsoft alá tartozik szóval hosszútávon felesleges lenne mind a kettőt fejleszteni. A másik, hogy azt szeretné a Microsoft, ha más gyártók is beszállnának.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az értesítések mennek már normálisan?
-
batai15
félisten
Ha esetleg nem gyere be a w10, akkor mivel rakom vissza a wp8-at?
van látom lumia recovery tool , meg windows recovery tool. -
-
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
rendben köszi.
-
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Én tiszta 8.1-re raktam fel először az 586-ot, annyi problémám volt hogy az Outlook mail csempéje nem frissült meg néhány szinkronizáció nem ment rendesen. Tegnap adtam neki egy HR-t és visszaállítottam az előző biztonsági mentésem. Ezek után elkezdte újraindítgatni a telefont a Messenger meg a Skype, most újra csináltam egy HR-t és nem állítottam vissza biztonsági mentést. Nem tudom, hogy jó lesz-e így majd kiderül. Szóval ezekre a kérdéseidre annyit tudok írni, hogy frissíts rá a 8.1-re és használd úgy. Ha gondok vannak akkor adj neki HR-t. Ha nincsenek akkor természetesen nem kell.
-
Воланд
titán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
nem fog visszaterni a nokia jovore.
-
netpeti98
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Szerintem a megvásárolt üzletágba a Lumia appok is beletartoztak. A Here más téma.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
az lehet hogy visszatérnek de nem lumia névvel
-
Zsoleszhun
addikt
-
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
resetet frissítés előtt vagy után érdemes csinálni? vagy nem is kell? Biztonsági mentést érdemes visszaállítani?
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
de nem értem mi köze lenne a lumiának már a Nokiához hiszen a Microsoft megvette.
-
tomboy0013
veterán
Na küldök neki még egy HR-t biztonsági mentés visszaállítás nélkül mert nagyon nem hiányzik a 8.1
Remélem megjavul és nem kell visszaraknom a régi rendszert. -
kutitomi73
aktív tag
Nálam is volt ilyen (640XL Dual).Messenger kilépésnél újra indult napi 3x4x .Újra raktam akkor megszünt.Pár nam múlva más alkalmazásnál fagyott le.Úgy hogy ment visza rá a 8.1.
-
batai15
félisten
Valaki leírná rendesen a w10 telepítését?
-
tomboy0013
veterán
Nem keserítesz el, nekem se volt eddig 1 build-del sem újraindulós bajom, de most lett. És nem én vagyok az egyedüli amint olvashattad előtted is. Örülj ameddig neked nincs gondod, de könnyen lehet neked is.
(#8015) Švejk: 586-os biztonsági mentést állítottam vissza nem régebbi build-ét. De gondolom akkor ez lesz a gond. Hát nemtudom csináljak-e megint HR-t vagy inkább rakjam vissza a 8.1-et. Az akkuidő így is elég gyatra.
-
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is 930 van, és az első build óta minden verzió megfordult rajta. Persze voltak hibák de újraindulás soha egyik builden sem, semmilyen program használata közben. Alkalmazások szoktak kilépkedni, pl a sygic korábbi verziója, vagy a UCbrowser, de restart soha.
-
batai15
félisten
W10 alatt nincs lumia camera ? Nem is lesz?
-
thxer
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Régebbi builddel nekem is volt ilyen, ha angol billentyűzetet használsz és letörlöd a magyart, akkor nem fog fagyni.
-
Švejk
őstag
A megújult Glance brutál jó lett.
-már nem csúszkál felfele a felirat a képernyőn percenként
-L640-en immár tud dátumot is megjeleníteni
-Valamivel kisebb lett az óra a W10-es design languagehez alkalmazkodvatomboy0013: Nem állítottál vissza mentést valamelyik előző buildről? Nekem ez volt a hiba forrása, friss HR után jó volt.
-
tomboy0013
veterán
Tegnap elkezdte ugyebár újra indítgatni a telefonom a Messenger, letöröltem újra raktam és ugyanúgy újra indítgatja a telefont... Gondoltam akkor száműzöm egy időre a telefonról és elkezdem helyette a beépített Skype üzeneteket használni. De most ez is elkezdte azt csinálni mint a Messenger. HR előtt semmi gondom nem volt vele. Úgyhogy ha újra indítja megint a telefont chat közbe akkor megy vissza a 8.1. Szuper a rendszer, de hogy ne tudjak chatelni ezen alapvető alkalmazásokkal az már nem vicces hanem szánalmas.
Nem egyedi hiba mert több embertől olvastam már hasonlót tehát nem az én készülékemben van a hiba hanem az 586-os build-ben. Ami érdekes, hogy ameddig nem adtam neki HR-t nem csinálta. Ez is nagyon szuper, hogy azt hiszi az ember javít valamit a telefonon egy alaphelyzetbe állítással és közbe ront... -
válasz
wiziloo
üzenetére
Osztoma velemenyed , nalam egy hete fut lassan az uj build , es eddig emmk gond , tempos , nem fagy, az akksi se merul jobban mint eddig l820 ... egyedul a lumia kamera app hianya fajo....email kezelessel nalam nincs gond , igaz nem excange-t hasznalok , face mukszik , meg a beta is , ami kellemesebb a reginel . Here-tl nem probaltam , mert navira nalam a sygic qz elso, de azzal sincsenek gondok (jo neha kepes kilepni kereses kozben ) de mikor ujra elinditom mar muxik rendesen . Glance mukodik , akar csak a dupla kopp , es a kesztyuben kezeles is .
Mar nem mennek vissza 8.1-re. -
batai15
félisten
Üdv pontosan hogy kell felrakni a W10-t a telefonra? Simán insider? Ha nem jön be akkor downgrade miatt nem kell backup?
-
galmat
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Ha már Térképek: Ez a kicsi kezelőfelület navigációhoz totál alkalmatlan. Az útvonaltervezés gombot nagyon nehézkes eltalálni, márpedig van, hogy menetközben kell módosítani. A drive+ -ban legalább jó nagy gombok voltak, amiket tényleg egy praktikus tervezési elv alapján alakítottak ki, a Térképek meg teljesen figyelmen kivül hagyja ezt.
-
consono
nagyúr
Urak, csak én maradtam le róla, hogy az utolsó release-ben már navigál magyarul is a térkép? Most szálltam ki a kocsiból és egész eddig dumált
Persze lehet, hogy csak azért, mert fent van a Here Drive+ is, de mintha egyel korábban még néma lett volna...Ja, és minden magyarra van állítva, nyelv, régió.
-
burasu4
senior tag
Nekem minden működik szépen. Ajánlom a W10M-et. Egy napot kibír bőven, de persze ez felhasználó függő.
-
Pikkolo^^
addikt
930-on működik már normálisan vagy még mindig sok kompromisszumot kell tenni a sebesség, energia fogyasztás és bugok területén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"