- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
this is life #18241 üzenetére
És egy helio P10 elég neki?
-
Medical
aktív tag
válasz
this is life #18224 üzenetére
Hát igen a vdrt nagy úr, de inkább kihagyom! Másfél éve megvagyok nélküle. Előtte többször is megcsináltam, hasonlóan mint a legtöbb fórumozó társunk!
Lehet, megvárom a következő buildet, hátha HU lesz, vagy a telefon alaphelyzetbe állítást megkísérelem. -
válasz
this is life #18224 üzenetére
Szerinted érdekli még őket a megmaradt közönség ?
-
Medical
aktív tag
válasz
this is life #18222 üzenetére
Megfogattam a tanácsodat, nevezetesen angol nyelvre váltottam! Mit ad isten feltelepült a a friss build: 10.0.15063.608 és oké lett! - de nem tudom vissza állítani magyar nyelvre! nincs a listában Magyar!
Egyedül a Regionalitásban van magyar állítható lehetőség!
Tudsz valami megoldást, nagyon megköszönném! -
Medical
aktív tag
válasz
this is life #18219 üzenetére
-
Medical
aktív tag
válasz
this is life #18214 üzenetére
Gondolod?
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #18214 üzenetére
de mire majdnem használható lesz az RS3 (2024 márciusában) addigra jön az RS4
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
this is life #18202 üzenetére
W8.1 alatt (640XL) meg most is 15 megvan nyitva és semmi gondja.
Eskü, ha 950 XL-re biztosan és stabilan feltudnám varázsolni a 8.1-et, kibontanám a dobozából. -
mdraco
őstag
válasz
this is life #18160 üzenetére
Köszi a tippet. Egyelőre marad az rs2, mert messengeren kívül elégedett. De ha mégis valamikor gond lenne, akkor megcsinálom.
-
mdraco
őstag
válasz
this is life #18158 üzenetére
Amíg rs1-en volt, hajtott a kíváncsiság, hogy milyen az rs2, de miután megjelent az rs2, egyből arra frissül fel. Gondolom most már lehetetlen rs1-et varázsolni rá, nemhogy tartani.
Amúgy utólag néha jól esik ránézni, a billentyűzete, a működő mytube, megvan még az egyedisége, hibák és egyéb dolgok ellenére...Most éppen a messengerre panaszkodik, nem tud küldeni képet -
mdraco
őstag
válasz
this is life #18156 üzenetére
Dehogynem, barátnőm kapta
Amúgy elégedett vele. Csak reméltem, hogy valamelyik updatel helyrehozzák. Na de a remény és Microsoft nem fér meg egymás mellett...
-
duo
addikt
válasz
this is life #18138 üzenetére
jé
tényleg.
én meg. most Lineage van fent, és marad. szerintem. hetente ota frissül, stabil friss nem lassul.
de azt kell mondjam h. az eu-rom is okés.(annyi h ott a gyári képnézegető és jegyzet cserére szorul. azokat nem bírtam megszokni.)
a square home2 meg...a legjobb dolog droidra szvsz. -
duo
addikt
válasz
this is life #18136 üzenetére
+1 a squarehome2-re. egyszerűen zseniális.
-
válasz
this is life #18134 üzenetére
Megnézem megint
Baszki ez nekem meg van vásárolva
-
válasz
this is life #18131 üzenetére
ez melyik? pár éve kioróbáltam kb mind, szar volt.
-
starr
őstag
válasz
this is life #18131 üzenetére
Ezeket megprobaltam, de borzalmas lett az eredmény. Nem sikerült ilyen jól. Majd ha lesz sok időm, eljátszom vele újra
-
egykori
őstag
válasz
this is life #18127 üzenetére
Hát nem ment rá a lelkem, mert amit írtál, megfontolásra késztetett. Köszi.
Így nem veszélyeztetem a 930 jelenlegi kiegyensúlyozott működését. Igazából az utolsó frissítés óta szépen, csendben teszi a dolgát, amikor kell. Ha bele piszkálnék ilyen kísérletezgetéssel, lehet hogy rosszabb lenne, nem jobb, és nem kerülhetném el a WDRT-t, meg az idegeskedést.
-
egykori
őstag
válasz
this is life #18125 üzenetére
Oké, nagyon jó, a 930-re ráteszem az update-t. A 950 marad, amíg működik.
Thanks! -
válasz
this is life #18117 üzenetére
De legalább van ilyen [link]
-
Bruck
csendes tag
válasz
this is life #18119 üzenetére
Köszi szépen! Utána nézek akkor.
-
válasz
this is life #18115 üzenetére
Pedig jól néz ki.
-
válasz
this is life #18108 üzenetére
Pedig jól néz ki
-
válasz
this is life #18105 üzenetére
[link] Ez még csak mese, igaz?
-
starr
őstag
válasz
this is life #18080 üzenetére
Ugyanolyan, mint eddig. Semmi változás.
-
betegphiu
senior tag
válasz
this is life #18075 üzenetére
Egy ekkora cég hogy csinálhat ilyen hibát....
Nem mintha pénzük,meg szakembereik nem lennének.
Ha lehet,le fogok tesztelni egy androidos nokiát, de lehet veszek egy szimbianos ,nyomógombos fost..
Aztán viderzén. -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life #18042 üzenetére
Nálam egész jól muzsikál, most kipróbáltam a navi-t, hogy menet közben milyen gyorsan tervezi újra az útvonalat, szinte azonnal korrigálta..kb. 1-2 mp. L950 készülékről.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
this is life #18027 üzenetére
köszönöm, kipróbáljuk!
-
pprod94
aktív tag
válasz
this is life #18032 üzenetére
Akkor ez az oka! Köszönöm!
Pesig bizakodtam..
-
pprod94
aktív tag
válasz
this is life #18029 üzenetére
Á, nem erre gondolok!
Mint régebben a Gestures Beta app.. Azt hittem integrálták rendszerszinten.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
this is life #18005 üzenetére
melyik az a w10 launcher?
asszony már átállt, de a csempés felület hiányzik neki! -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life #18019 üzenetére
Pont ebből a megfontolásból veszek neki is Iphone-t. Mondjuk Ő a kisebb méretű telefonokért van oda igy neki Iphone SE, nekem meg majd egy 7, de mar megvárom év véget mit hoznak ki, az meg felboríthatja a választott készülékeket.
-
starr
őstag
válasz
this is life #18019 üzenetére
A 1066 is pörgős lesz, amíg fel nem települnek az app frissítések. Valami irgalmatlan sokat töketlenkedik a végén az appoknál.
Nálam az RS2 is jól futott faston, bár kellett neki egy HR, hogy legyen email hangjelzés. Valamivel gyorsabb is lett tőle. Az új brancstól féltem,azért álltam vissza ideiglenesen PR-re.
(Minden térképet használó appnak búcsút lehet mondani RS2-vel. BKV futár, Geosetr, Dohánybolt kereső, mint használhatatlan lesz, amígy nem igazodnak a CU-hoz.) -
starr
őstag
válasz
this is life #18016 üzenetére
Még jól is jártál. Ha én megkapom a CU-t, utána mar nem fogok tudni visszaalni AU-ra.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life #17998 üzenetére
Én tegnap asszony telefonját wdrt-tem..azt hittem sose lesz vége a frissítési hullámnak
8.1, wm10, .1066, SlowR, majd RS kb. 4 órán keresztül csak telepített...Szerencsére a belakás már csak egy 30 perc volt
, de persze amit eltökölt a telepítéssel az biztos több volt...csak azt már nem vártam meg :p...
Én úgy kezdtem hogy a 8.1-ről minden nem oda illő app töröltem, s csak ezután kezdtem a Frissítési tanácsadóval a frissítési hullámot. Eddig minden oké, s nem panaszkodik asszonykám, de bírja ki ezt a fél évet aztán megy a fiókba.Szerk.
Fél év után mi is átálunk a másik oldalra, én utálom a droidot így IOS lesz a kiválasztott új platform. Az androidnál nekem még mindig az optimalizálással van a gondom/ készülék támogatása ( A KÖTEKEDŐKNEK: NEM ALKALMAZÁS TÁMOGATÁS, HANEM KÉSZÜLÉK ) kb. 2 év utána sülyesztő OS támogatásra / biztonsági frissítéseket nem tudom, hogy kapnak-e a régi OS-k((, ha igen akkor ez lényegtelen))/, s persze az árát sem tartja úgy mint az Apple készülékei, ha pl 2 éven belül úgy döntenék elszeretném adni, s venni egy új típust...
-
starr
őstag
válasz
this is life #18000 üzenetére
Nemrég csináltam én is WDRT-t.
Az újrahúzás minden fázisában nyomogatsd pár percig. Villámgyors a 8.1, a 107 is, még a legújabb is addig, amíg fel nem települnek az appok frissítései.
Egyelőre várok. Eddig 3x tértem vissza insiderről hivatalosra, és mindig úgy éreztem, hogy a hivatalos gyorsabb.
Már nézegetem az adroidos prolifonokat, de egyelőre egyik sem tetszik, vagy kapni nem lehet itthon. -
starr
őstag
válasz
this is life #17980 üzenetére
Visszamentem hivatalosra, és sokkal kevésbé idegesítő, és gyorsabb is.
Maradok is. Az insider valamiért hangyányit lassabb. Még a RP,és hivatalos között is érezhető a különbség. -
starr
őstag
válasz
this is life #17975 üzenetére
A bluetoothal folyamatosan probléma volt az rs 2 alatt. Nem tudom javították-e már a .138-on, nem használom. A jelenlegi fast ringes buildnel is szerepelt az ismert hibák között.
-
starr
őstag
válasz
this is life #17973 üzenetére
A faston már 15205 van, ami magasabb, mint a 15063, ami a hivatalos RS2 lesz.
Az RS3 viszont 16xxx lesz, ami PC fastra már kijött.
Ezért sokan azt sejtik, hogy a mobilok már olyat nem is kapnak, helyette RS 2,5-et.Nézz utána nincsenek-e még pl Bluetooth problémák, stb, ami miatt nem raknád fel.
-
starr
őstag
válasz
this is life #17971 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy most at kell-e terni slowra vagy később is ráér rp-re váltani. Mivel sok telefon marad rs2 nélkül, várható, hogy néha majd azt is foltozgatjak.
-
starr
őstag
válasz
this is life #17969 üzenetére
Nekem a 640-en jól fut. Rakd fel, max wdrt visszamész.
-
mdraco
őstag
válasz
this is life #17965 üzenetére
En is gondolkoztam rajta, de most mar 25-ig csak kibirom
Tudom, hogy nem hozz majdnem semmit, de megis ramjon, hogy frissitsek. -
starr
őstag
válasz
this is life #17965 üzenetére
Ha a jövőben bármilyen hibát is kijavítanak, akkor azt csak a legújabb hivatalos brancson fogják.
RS1-en nem. -
starr
őstag
válasz
this is life #17862 üzenetére
Elolvastam az eredeti cikket. A cikkíró "according to my sources" forrásra hivatkozik.
A MS nem adott ki ilyen listát. -
Partyface007
őstag
válasz
this is life #17850 üzenetére
lehet hogy kijavítják a főbb hibákat 25-ig csak kérdés hogy ez melyik hónap lesz :-)
viccet félre téve kíváncsian várom hogy mit tudnak javítani ennyi idő alatt....
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17839 üzenetére
ÁÁÁÁ, ez a fast körön élés megszínesíti a napjaimat
-
pzstm
titán
válasz
this is life #17833 üzenetére
Win10-esek megkapják, 14393-ról egyenes út lesz azt tudom...hogy külön frissítési segéd is lesz-e az passz
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17828 üzenetére
Lehet majd csak az új Samsungokon lesz w10m 😁
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
this is life #17825 üzenetére
Addigra már trutymó lesz belőle, az is valami...
----------------(#17827) Ralond
Ennyit még gépen se tudtam összehozni.
MS által letudva ez a "probléma" is.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17825 üzenetére
Hát kb 😁
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17790 üzenetére
Én meg azt szeretném már, ha a wdrt egyből a w10m-et rakná fel, vagy legalábbis vűlasztható lenne a 8.1 mellett.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17719 üzenetére
Na, ezt nem tudtam. Köszi az infót. Általában böngészőből használok fb-t.Azt hittem melegített az ms rajta, de akkor maradt a régi. Egyébként fürge nagyon
-
Partyface007
őstag
válasz
this is life #17517 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Még 1 kérdés: Üzemidőben sincs látványos visszaesés?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17503 üzenetére
Vagyunk 😁
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life #17467 üzenetére
Nem hinnem hogy az alap 8.1-es telefonokra szájnak a teljes w10 támogatást. Ezt azért nem gondolhatta senki komolyan.
-
confuser
senior tag
válasz
this is life #17368 üzenetére
Nem értem mi ebben az érdekes. A telefonhívások a gsm modulon keresztül jönnek, a viber és az email pedig neten. Nagyjából semmi közük egymáshoz.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #17368 üzenetére
Ilyenkor bejövő hívás esetén mi történik? Belekarattyolja a fülembe a hívó nevét beszélgetés közben?
-
confuser
senior tag
válasz
this is life #17294 üzenetére
A 64 bites os tamogatas meg nem is biztos hogy benne van a mobil os-ben.
Jelenleg egész biztos. 2017-2018-ra pusmognak 64 bites mobilOS-ről.
-
rwu
tag
válasz
this is life #17277 üzenetére
Outlook posta frissítés után jött vissza 2 napja.
Fast ringen vagyok, minden gyári app frissítése fent van. -
starr
őstag
válasz
this is life #17264 üzenetére
Köszi a választ!
Legalább gyorsabb lett, mint az RS1 volt? -
starr
őstag
válasz
this is life #17261 üzenetére
Tehát elbugosították, amit majd a megjelenésre kijavítanak. Van valami újítás is? Érdemes már elsődleges telefonra felrakni? Egyelőre nem merem, nincs kedvem WDRT-zni.
-
válasz
this is life #16639 üzenetére
-
starr
őstag
válasz
this is life #16621 üzenetére
Az 520-am 8.1-el is lefagyott a Bluetooth bontásakor.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #16621 üzenetére
Az már előtte is benne volt, legalábbis nálam. De elviseltem, még ha idegesítő is volt.
-
Ralond
tag
válasz
this is life #16606 üzenetére
Én szándékosan nem tettem még fel akkor csak most januárban. Ha jól emlékszem akkor is csak azért mert el lett halasztva a bejelentés talán. Szóval lehet hogy akkor gyorsabb volt, vagy ugyanolyan jó most is csak ez nekem tűnik mostanság elég lassúnak es bugosnak.
-
pzstm
titán
válasz
this is life #16394 üzenetére
azzal voltak gondok, ami a 950X-L-emben van. Melegedési bajai voltak elsősorban, de sem akkuidő, sem melegedési problémám nincsen
-
tomboy0013
veterán
válasz
this is life #16390 üzenetére
8.1 két magra volt optimalizálva? Meg a snapi 800 elcseszett? Micsoda?
Azért butaságokat ne terjessz már.
-
válasz
this is life #16390 üzenetére
És ezeket mind magadtól találtad ki, vagy szájhagyomány útján terjed?
Néha akkora faszságokat tudtok tényként leírni...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life #15354 üzenetére
A 930-on nekem ilyen hibák nem voltak. Mindig jelzett a telefon. Habar en nem fb messengert használok, hanem viber-t.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
this is life #15351 üzenetére
Wifi és mobilnet nélkül?
-
pzstm
titán
válasz
this is life #15082 üzenetére
nem.
Release preview-ban is már 318 van és production ringen is
242 kimaradt prod-on
-
chipesz
őstag
válasz
this is life #15080 üzenetére
Rossz topik, nem Insider build, hivatalos kumulatív frissítés.
-
törölt tag
válasz
this is life #14093 üzenetére
és (#14092) saiyajin
köszi
-
Nooeca
senior tag
válasz
this is life #13965 üzenetére
Topik ide vagy oda, de csak nem a rs-ről nyilatkozik így. Azért az gáz lenne ha valaki így kiakadna egy alfa buildon mert azért annyira senkit ne nézzünk már le
Gondolom a TH2-vel van baja, amit meg is értek.
-
busman
veterán
válasz
this is life #13953 üzenetére
Mikor jöhet ápdét?
-
steele80
senior tag
válasz
this is life #13936 üzenetére
Köszönöm!
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
this is life #13890 üzenetére
Nekem nem villog a video. Habar az mkv videot lejatsza,de hang nincs...
-
Švejk
őstag
válasz
this is life #13890 üzenetére
Közben feltettem én is , a videolejatszos bug és az akksi gyors merülése nagyon zavarnak, ettől eltekintve nem rossz. -
scyllarus
veterán
válasz
this is life #13650 üzenetére
Ez így érthető is. Te ezt írtad: "Az okot ne kerdezd , szerintem arra soc-ra nem ohajtanak fejleszteni az Os-en" - erre írtam, hogy ez nem lehet ok.
Lehet a RAM mennyisége, lehet üzleti döntés, de a soc pont nem.
Nem kell tesztelnem, nekem 532 van -
scyllarus
veterán
válasz
this is life #13619 üzenetére
Milyen SoC-ra? A 630-ban csontra ugyanaz a 8226 van, mint a 640DS-ben, szóval nem lenne nagy fejlesztés
-
savoo
addikt
válasz
this is life #13619 üzenetére
is
-
JamesHun
addikt
válasz
this is life #13614 üzenetére
de mi a francért nem kapja meg?
nem bugzott jobban mint a 8.1
és lassabb se nagyon lett
csak ezért nem veszek új WM telefont, mert amit vennék még ki sem jött (950 (ára) alatt, de a 650 tudása felett valami jó kamerás dual sim es)bár ezzel kicsit elvették a kedvem a WM től
-
hroberto
veterán
válasz
this is life #13606 üzenetére
Nálam a Kapcsolatok csempén a fénykép gondot egy sima restart megoldotta.
-
Aethelstone
addikt
válasz
this is life #13088 üzenetére
Androidon is így műx, wp-n is. Ez nem eszmefuttatás, hanem tény. Már amit Nooeca ír.
-
Nooeca
senior tag
válasz
this is life #13078 üzenetére
Nem mindenhez lesz firmware viszonylag elég kevés készülék kap, illetve nem bundleban jelenik meg a Windows 10 vagyis nem a firmwarrel együtt.
Lehet hogy lesz készülék ami véletlen együtt kapja, nem állítom, de ez nem úgy érkezik mint annak idején a 8.1 firmwarrel egy csomagban.
Egyébként a linket csak azért tettem be - én nekem oszt hótmindegy, mikor jelenik már meg, én úgyis várni fogok szerintem, míg nem látok egy changelogot az idegesítő bugok kijavításával - mert vannak fórumtársak, akik már hiányolták a pletykát.
-
törölt tag
válasz
this is life #13071 üzenetére
az hagyján, de még agyon nyugtatózva is gyorsabban fonják meg mint ahogy a w10m elkészül
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
this is life #12649 üzenetére
persze hogy nem törik magukat,mert nekik ez szerintem nem is komoly...most őszintén vesztenének vele valamit ha mondjuk holnap leállitanák a fejlesztést?
Egy ilyen dolgot nem lehet úgy csinálni hogy a fejlesztési prioritást a futottak még kategóriába rakják. -
Partyface007
őstag
válasz
this is life #12646 üzenetére
igen ez a firmware jó elmélet de ha jól tudom 950-en még mindig nem működik a dupplakopp, ami azért valljuk be nem kicsit ciki.... egy 10E Ft-os 520 is tudja de az új 180E csúcsmodell nem
30 de inkább 40%-al olcsóbb lenne a 950 akkor elgondolkodnék hogy vegyek de így ezen az áron szóba se jöhet egyelőre
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
this is life #12646 üzenetére
Azért az értesítés ne a driveren múljon
További sok sikert annak aki szenvedni akar vele.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
this is life #12640 üzenetére
Azért vicc, hogy ezzel a rendszerrel adtak ki már telefont. Nehéz lesz a választás 930 után. Egyelőre 3 hónap után megy vissza a 8.1, mert ezen idő alatt nem történt javulás.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
this is life #12638 üzenetére
Persze, még 8.1-ről is áthozta, az sms.ek megvannak de a híváslista nincsen. Tiszta droid érzés.
Az email értesítés megint nem jó.
-
törölt tag
válasz
this is life #12501 üzenetére
Igen, a 8.1-gyel váltottak, onnantól a Win + Power gombra csak az értesítés jelent meg, hogy már nem ez a módja.
A Microsofttól kéne feladatkezelő, mert az is előfordult már, hogy az Edge ragadt be. Ilyenkor indításkor be is záródik. Igazából az a lényeg, hogy ha elő tud fordulni, akkor elő is fog, és jó lenne egy módszer arra, hogy újraindítás nélkül be tudd zárni a folyamatokat (utólag telepített appok + legalább az Edge). A feladatváltón keresztül történő bezárás nem mindig működik (desktopon sem).
Nem az óra frissítésével van gond, hanem hogy nem jelenik meg a zárképernyőn, csak 1 másodperc után, de néha akkor sem. Nem tudom, hogy mi okozza, mert magától helyreáll. -
törölt tag
válasz
this is life #12470 üzenetére
8.1-en is Hang fel + Power a képlopás, korábban meg Win + Power volt.
Egy feladatkezelő nem lenne rossz, mert még mindig hajlamos beragadni 1-1 app, és csak az újraindítás segít. Ilyenkor például melegszik a telefon hátulja, az óra meg késve jelenik meg a zárképernyőn.
-
Melack
veterán
válasz
Az édesanyámé, ő meg nem egy tech ember. Apám 640-ese legalább nem érintett
-
donmackó
addikt
válasz
Ez csak azért gáz, mert amikor átjöttem androidról, legalább ezt az egy bill kombót már tudtam. A HR-et még a mai napig elolvasom hogy kell csinálni. Mire jó ez?
-
donmackó
addikt
válasz
this is life #12467 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem, és andorkán hangerő le + power kombó a printscreen. User error.
-
garambe
tag
válasz
this is life #12409 üzenetére
A tempó az szerintem teljesen jó. Aku idő rosszabb mint a 8.1é, de nem veszés. Igazából ez a kamera dolog az ami nem túl jó. Ott azért vannak elég komoly gondok kezdve azzal, hogy van amikor el se akar indulni, mármint a program elindul csak a lencsevédőt van amikor nem nyitja ki és ilyenkor újra kell indítani az egészet. Makronál előfordul az, hogy ha túl sokáig tartod fókuszon, akkor elkezd éles hangon búgni a motor, ez főleg video felvételnél marha idegesítő, mert benne lesz a videóban is.
De a kamera hibákat leszámítva, minden jól működik, kellően gyors.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
this is life #12372 üzenetére
Hát a Win10 mobilon olyan éppen hogy csak animáció van jelenleg.Jó lenne azt rendesen kidolgozni, sokat javítana a felhasználói élményen.
-
starr
őstag
válasz
this is life #12372 üzenetére
Értem, csak 950-en azt éreztem, hogy nem igazán indul gyorsabban semmi, mint a 640-en, mert kivárja az animációt.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
this is life #12257 üzenetére
Nem is értem miről beszéltek itt Red John meghalt, a Mentalista utolsó részében...
-
törölt tag
válasz
this is life #12270 üzenetére
igen az. pl a 730 sem kapta meg. míg a 735 igen. Érdekes. [link]
640,735,830 kapta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest