- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
Plazmacucci #18250 üzenetére
Nem hiszem hogy erről lenne szó, tényleg lassabban tölti be az oldalakat, meg a billentyűzet felugrása előtt is gondolkodik néha 1-2 másodpercet, és csak az Edge, a Messengerben pl.nincs késés a billentyűzet feldobása előtt. A tegnap ilyen még nem volt.
Bár tény ami tény, 3 tab alatt még mindig nem omlik össze, azt megadom neki -
tobias40
veterán
válasz
Plazmacucci #18246 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Plazmacucci #18225 üzenetére
Igen erdekli oket , ezert is szivatjak a megmaradt felhasznalokat ahol csak tudjak
, a w10m rs1 ota ugy is csak a pélo erdőbe lett hajtva a wp kozossege ..xarjanak sünt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #18180 üzenetére
Arra adjon nekem valaki értelmesnek tűnő választ, hogy minek nyomatják az átvert user arcába, ezeket a fosadék build-eket?
Már rég kiderült mindenki számára, akinek nem uborkalé van a fejében agyvelő helyett, hogy az egészet az alapoktól kellene újrakódolni.
Új készülék nincs.
A két flaghsip-en kívül az összes készüléknek már túl sok ez az egész katyvasz. Hardveresen elavultak voltak már akkor, mikor megjelentek, pl a 650.
Persze választ nem kapok a kérdésemre, csak jó lenne végre megérteni, hogy mi a jó francot akar ez az agyament cég? De lehet, hogy uborkalével a fejemben rájönnék! -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #18180 üzenetére
Igen, az már maga a tökély! 😁
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #18178 üzenetére
Átírni a buildszámot? Szerintem ezt Dona is meg tudja tenni 😁
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #18169 üzenetére
már az asztali 10 se jön be?
-
betegphiu
senior tag
válasz
Plazmacucci #18167 üzenetére
Vagy minek...
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #18150 üzenetére
Vagy fejlesztőre, fejlesztések számából ítélve.
-
válasz
Plazmacucci #18135 üzenetére
Azert kell allitgatni a fenti eredmenyert ,de megeri , idojaras app a weather and clock widget transparent widget beallitassal , a naptar is widget szinten atlatszo felulettel .. a kapcsolatok csempe pedig most kerult bele live tile-kent .. Amugy en is megvettem az appot .
-
válasz
Plazmacucci #18133 üzenetére
A felso a square home2 launcher, az also az apex launcher whicons ikon pakkal ...
A square mindent visz kategoria, live tile , merettol fuggoen vagy szammal vagy felirattal jelez ,a kapcsolatok szinten elo csempe ...stbStarr
Van rajta mit beallitgatni , az ikonok,feliratok,hatter s egyebek egyeni beallitasaval jott ossze a fenti vegeredmeny .. -
válasz
Plazmacucci #18130 üzenetére
-
válasz
Plazmacucci #18116 üzenetére
Csak eselyes hogy olyan mint egy plaza cica ,kivulrol mutatos belul pedig egy nagy 0 ...
Szeretem,szerettem a csempe feluletet az egyszeruseget ,stabilitasat , de ezek kozul csak a csempe maradt meg egyedul , es mar azon is lassan repedezik a maz .Ezt nem most qrta el az ms , hanem kb 1.5-2 eve , de ha szigoru akarok lenni , mar akkor elrontottak amikor keson jottek ki a wp7.0-val.
-
válasz
Plazmacucci #18111 üzenetére
Hiaba nez ki jol , ha nem lesz aki hasznalja , vsz erzelme se sok van ,emulalt win32 api arm-en , vs nativ win32 api x86-on... a desktop OS shell-t is szabhatnak ily pofasra ,gsm modul a tabletbe ,mind ez kis meretben es maris tobb ertelme,haszna van mint egy arm for win10-nek .. amugy te bevallalnal egy ilyen kutyut also hangon 400 000-ert beta os-el bizonytalan eletciklussal ? Win rt ,wp8.1,w10m th2 is hamar dobva lett ...
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #18113 üzenetére
Na ez az.
Az n+1 Windows mobil reset után nem nagyon lenne aki beszállna az elején (én se).
Amúgy ha véglegesen kukázzák a mobilt, akkor is megmaradt a Cshell a PC/tablet/Xbox/IoT/Hololens vonalon, hasonlóan az UWP-hez. Lásd a legutóbbi desktop buildekben is elkezdtek megjelenni az ehhez kapcsolódó .dll fájlok.
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #18106 üzenetére
Ez egész jó. Kár ha késztermék is lesz belőle, akkor az app hiány megmarad.
Az egész W10 vonalat így kellett volna indítaniuk, már az elején. -
karway
csendes tag
válasz
majd a temetésre készül, hogy látványosabb legyen
-
válasz
Lehet hogy reszelgetnek valamit a hatterben , de jelenleg nincs keszulek ami alkalmas lenne a win32 api futtatasaval felvertezett windows10 on arm-re , a minimum hw kovetelmeny a qsd835 , meg ha a hp elit x3 qsd820-on demozzak is.
Igy meg kisse oka fogyott az egesz, a masik oldalrol nezve 1.ez nem a consumer piacnak keszul,2. Ki az a felnotas aki ennyi toketlenkedes,igeret,arcon kopes utan még merne wp-ra nagy penzt kolteni ???
A legolcsobb tervezett kutyu amin futna 1000$ korul jar arban (kozossegi finanszirozas) ennel a vegtermek csak dragabb lehet .redmi 3-ra MM-et 😁
-
starr
őstag
válasz
Plazmacucci #18104 üzenetére
A Redmi re a nugátot.
-
válasz
Plazmacucci #18104 üzenetére
Hogy egy csapasra mindent kijavitanak , amitol még az e-cerka is kemenyebb lesz ,elkezd novekedni a wp telefonok reszesedese a mobil szegmensben
soroljam még ??? Kialudtam magam ugy hogy most ha kell tudok otletelni ..
Eagle
Oly 111 hogy Dona vagy Donna ,akinek bootloop lett es tudja hogy mi miatt az ugy is emlegetik az ugyeletes Balfeket aki "allitolag veletlenul" raszabaditotta a mobilokra a teglasito updatet... -
betegphiu
senior tag
válasz
Plazmacucci #18065 üzenetére
Soha többé android.
Ájfonos haverjaim vannak bőven. Egyrészt nekik van pénzük egy alma jelért kicsapni a 150K-t,másrészt ők is panaszkodnak mind rendszerre,mind a készülékre. Dehát az ájfon,az vallás..
Szóval meg vagyunk lőve.. -
starr
őstag
válasz
Plazmacucci #18004 üzenetére
A L640 47k volt két éve, és egész jó kamerája van (volt 8.1 alatt). Gondolom a "sokkal jobb" androidon 60k-ért meg jobb.
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #18004 üzenetére
Személy szerint ha váltok, akkor valami stock közeli droidot fogok keresni, kár hogy az elég ritka.
-
starr
őstag
válasz
Plazmacucci #17978 üzenetére
Azóta már vissza WDRT-ztem. Hát a 8.1 fénysebességű a W10-hez képest.
Most megy fel a hivatalos, aztán nyáron veszek egy kínai Nokiát.
Ezt meg megtartom, mert szerettem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17816 üzenetére
Mert akkor még lehetett bizakodni, az elsők közt vettem meg, cseréltem le újabb MS telefonra, vagyis helyesen: 2010 november óta beléptem egy omnia 7-tel ebbe az "izébe", szóval egy 950 XL, meg azóta sok másik, de rá kellett jönnöm, hogy bizony ez csak trágya díszcsomagolásban és jó drágán.
Mert azt nem lehet elvenni ezektől a telefonoktól, hogy az összes Lumia készülék baromi minőségi kütyü, még az átlagosak is frankón össze vannak rakva, de csak egy példa...A Merci 500, vagy 600 is bukdácsolva fog menni, ha egyre rosszabb minőségi benzint kap. És az MS "üzemanyaga" jelenleg tűréshatáron túl van vizezve, de már régóta és egyre rosszabb és rosszabb. Pedig hány frissítés is után vagyunk?
Kíváncsi vagyok nagyon arra az SP-re már. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #17814 üzenetére
Dehogy titkolom 😀 ez az egy telefonom van 😀.
Bár van egy androidos tabletem is a 930 mellé -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17814 üzenetére
Egy ideig én is mazochista voltam, jó sokáig mondjuk, de az én idegrendszerem felmondta a szolgálatot, hogy a továbbiakban oboáztassam magam, - kb úgy ahogy írod, -ezzel az izével, rendszernek nevezett ganéval. lol meg ilyenek...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #17672 üzenetére
Igazad van, nem is az MS-t szidom, bár fura, hogy hivatalos alatt pöpec megy ez, insider alatt nem.
Eddig nem volt vele gondMeg szeretek kísérletezgetni
Meg legyek optimista:
Blog post: If your device experiences an unexpected reboot, in some cases you may lose your call, text, and email history may be lost. We’re actively investigating this issue. If you believe you’ve hit this, please up-vote this feedback item In Feedback Hub. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #17670 üzenetére
Igazából sms-ből sokszor hamarabb keresek vissza információkat. Pl. Banki sms-ekből, hogy mikor vettem MÁV jegyet. Az Üzenetek/Skype alkalmazáson belül ezt hamarabb megtalálom, mint a netbank felületén, vagy hogy mikor utaltak útiköltség térítést.
Szóval mitől modernebb egy messenger üzenet? Mondjuk annak az az előnye, hogy a fb fiókombna tárolódik, bármikor visszaolvasható. Majd szólok az OTP-nek (is), hogy oda küldjék ezután a tranzakciókról az üzeneteket.
-
válasz
Plazmacucci #17546 üzenetére
Nem teheti le a 950-et Eagle , ez az o karma-ja , igy bunhodik az elozo eleteben elkovetett dolgokert , meg aztan kell neha egy ks adrenalin loket is ...
Eagle
Anno tul magasra tetted a lecet , alacsonyabbra helyezd , ha mar telefonalni lehet a lumiaddal , azt vedd ugy hogy maga a kiralysag a megtestesult alom -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17546 üzenetére
Olyan nehéz! : D
-
fapapi
csendes tag
válasz
Plazmacucci #17489 üzenetére
Nincs javítva
De ha kell megcsinálom csak neked a videót! Ha angol billentyűt is telepítem akkor megy, de ez csak mókány!
-
fapapi
csendes tag
válasz
Plazmacucci #17486 üzenetére
Talán azon okból, mert nem várható a fejlesztésektől semmi?
Vagy szerinted ez így nem kapcsolódik össze?
Az, hogy fő telefonnal nem szopatom magam fejlesztői verziókkal, az nem azt jelenti, hogy nincs olyan készülékem amin nem fejlesztői van. Van egy véleményem a fejlesztőiről ami kapcsolódik a hivataloshoz.Ha neked ez OFF, akkor tekerd tovább aztán olvasd azt ami neked tetsző, WM-csodáló bejegyzés!
Egyébként meg, mutass már itt olyan posztot ami közvetlenül a fejlesztéshez kapcsolódik!
A bejegyzések 99%-a azon nyavalyog, hogy ez nem megy meg az nem megy a fejlesztőin.
Számomra meg ez OFF! -
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #17477 üzenetére
A rendszer még "lélegeztető" gépen van, kérdés hogy meddig.
Látszik, hogy a közös mag miatt, még megkapja a háttérben levő változásokat, de új funkciók szinte nem is jönnek a RS2-vel. -
fapapi
csendes tag
válasz
Plazmacucci #17477 üzenetére
Az egész rendszert sírom!
A pénztárcám sírom mert, vehetek másik telefont öreganyámnak, meg feleségem anyjának mert ők a skype-ot nagyüzemben használták.
Most már abban is biztos vagyok, hogy nemsokára kinyírják a 950 és a 950XL-t is.
Figyeljétek meg, hogy 820 - 830 qualcomm procitól lesz Win10 ARM. Ez alatt marad a Win10 Mobil. Aztán pár hónap után bejelentik, hogy nem frissítik tovább. -
válasz
Plazmacucci #17283 üzenetére
Nem olyan régen csináltam rajta HR-t. Biztos nem fogok egész nap előtte ülni, mert egy kibaszott frissítést nem tudnak megírni az MS-nél, ami működjön egy stabil rendszernél. Nem vagyok insiderben, voltam, de abból is elegem volt. Jah meg nemsokára megkapja a fejszét a kicsike és vándorlok át droidra. Ezt a fos halmazt meghagyom másnak. Ha meg nem arra, van egy 6310i-m elfekvőben majd használom azt.
Szerk: Jah és írtam, STABIL rerndszernél vagyok, nem insiderben.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Plazmacucci #17220 üzenetére
Neked mint céges telefon van Lumia és fast ringen vagy vele, jól mondom?
-
Boonen007
őstag
válasz
Plazmacucci #17220 üzenetére
Mondjuk lassan a regidolgok ujra mukodese is feature. 😐 Szomoru.
-
temagad.aho
tag
válasz
Plazmacucci #17215 üzenetére
Kezd idegesítő lenni hogy mobilra még egy értelmes fícsörrel nem tudtak előállni...
-
eddie17
addikt
válasz
Plazmacucci #17083 üzenetére
Ja, és fent van a legutolsó hivatalos kiadás, és micsoda csoda az autóban a bluetooth kihangosítót eldobálja.
Fast ringen is ezt csinálta. De legalább email-t tudok írni.
Azt hiszem a .189 a legutolsó.
És nem fagy be a glance, hurrá!
Érdekes, előtte és más telefon nem csinálta.
És maradhat a nyavajgás, mert kötelező ezt használnom.vidaila: Arra én is váltanék, dual sim, és a P7-em is mehetne nyugdíjba.
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17056 üzenetére
Nekem, nekem
De majd csak este frissítek, mert nekem mandatory a PIN...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #17056 üzenetére
Nekem az
Ez a fő telefonom. Szeretek veszélyesen élni
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #17052 üzenetére
Wdrt az 20, de utána még a sok fast-os , szaftos 😀frissítés, na az több óra volt. Szóval igen, tök tiszta gyári fast körön is előjött a legújabb frissítés minden hibája, amit csak a Hr oldott meg. Kíváncsi természet vagyok, ezért próbálkoztam be megint.
-
scyllarus
veterán
válasz
Plazmacucci #16954 üzenetére
Ha nem látsz különbséget, akkor már érdemes kipróbálnom.
Nem várok eget rengető újdonságokat, csak használható (nem hibamentes, mégiscsak Fast Ring) működést.
Majd otthon nekifutok.
Köszi! -
temagad.aho
tag
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #16919 üzenetére
Jezus, nincs egy honapja, hogy megjelent a 1607, aztan mar megy a siras? A kovetkezo az lesz, hogy miert nincsenek uj funkciok, meg miert bugos?
-
netpeti98
addikt
-
mtm800
senior tag
válasz
Jah....nagy a kussolás
. Azért érdekes ,hogy droidon már délelött frissült az excel ,word, powerpoint stb L950-en meg csak az elöbb
-
Ralond
tag
válasz
A topikra gondolsz, vagy arra hogy nincs frissítés?
-
hroberto
veterán
válasz
Plazmacucci #16912 üzenetére
Érdekes, nálam jó mindkettő. Igaz a Messenger lassan indul 950-en is. A Viberre meg ráférne egy magyarítás, de a működéssel nincs gond.
-
duo
addikt
válasz
Plazmacucci #16882 üzenetére
mindig ez van. szerintem még nem tért észhez vagy nem aktiválódott a sz@póroller.exe. nemsokára...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #16882 üzenetére
Mintha, tényleg az lenne.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16747 üzenetére
Meg amúgy is annyiszor pofán lettünk fosva, ilyeneken fent akadni, ugyan..
De most egy jól mutató puncitól kapjuk ezt, és ahogy látom az agymosottaknak ez jobban elviselhetőbb, akik előtte orrba-szájba szidták GA-t előtte a sztrádán sok oldalon..
Nálam az utolsó build, hozta kötelezőket.
A BT még mindig nem jó, vagy kikapcsol, vagy nem, ha ki is tudom kapcsolni, úgy merült a készülék, mint balta vízben, minden esetben kell az újraindítás. Ezek szerint csak úgy látszik, mintha kikapcsolna, vagy befagy teljesen.
A főoldalon újra két csempe kidöglött (kapcsolat, időjárás). Az időjáráshoz annyit, hogy tegnap megjavult, amikor beléptem a helyes várost mutatta, a csempe pedig a legalább kétszáz kilométerrel arrébb lévő Kőszeget írta. B+! egyszer jártam ott, amikor kis tökös voltam általános iskolai kirándulással, kb 30 évvel ezelőtt! XD De most megint semmit nem mutat.
Az e-mail szinkron 3 napja nem megy, kíváncsi vagyok mikor javul meg...Ráadásul a hotmail fiókomra ma reggel azt írta, hogy elavult, de ennyi, mert semmi javítási lehetőség nincs, csak ott áll, vagy van, mert az a fő fiók, ugyebár.Ennyi hiba rég nem jött elő ezen a tetves 650-es telefonon.
A 950 XL-nél "csak" a BT szarság van egyelőre...
Most vagy csinálok egy teljes recovery-t, mert a sokadik frissítésen van túl és ez tett be neki(k), vagy megvárom a szerintem ma is eltolásra kerülő Istencsászár frissítést, de a recovery, akkor is kell. :/ -
chipesz
őstag
válasz
Plazmacucci #16747 üzenetére
Ez nagyon igaz. Szerencse, hogy véletlenül kinyitottam a szemem, ugyanis az ébresztő nem csörgött, mi több a kb. 15 ébresztési időpont is kitörlődött. Este feltöltöttem a régi LG Optimus 7-et, meg is fordult a fejemben, hogy azon állítok ébresztőt, de aztán úgy gondoltam, hogy úgyis csörögni fog a Lumia...
Elég régóta tépelődöm, hogy ideje lenne váltani, pedig még egy éve sincs meg a telefon, androidos mobilom nem volt még, 7.5 óta Windows-t használok, de kezd betelni a pohár.
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy amint megengedhetem magamnak egy Nexus 5X lesz a befutó. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #16739 üzenetére
mondom, hogy fast ringen vagyok, legfrissebb builden...
na mindegy, úgyis jön a nem insider verzió soon (TM), majd akkor lesz, addig megleszek nélküle.
-
válasz
Plazmacucci #16640 üzenetére
Erdekes pc-n meg semmi baja a teendok es egyebb bejegyzesek kijelzesevel ... lehet mas build a ket eszkoz outlook alkalmazasa ...
Morgyi
Nalam hala ilyen gond nem merult fel... jo ez a win ahany keszulek annyi bugot tud produkalni , kinek ez kinek az a rossz... -
válasz
Plazmacucci #16636 üzenetére
Mert te is frissittted az outlook posta es naptarat ... eddig jo volt de frissult a hetvegen azota a jovot mutatja ...
W10m igy szeretlek -
mtomi95
senior tag
válasz
Plazmacucci #16636 üzenetére
Nálam az élőcsempe se működik nem hogy az esemény!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16455 üzenetére
Nem csodálom, hogy akciózzák, a kutya sem veszi már ezeket. Van több mobilos ismerősöm is, akiknél szarrá rohadnak a win mobilok... Ezzel szemben alatta egy Note 4 még mindig 170K. Mikor is nyomtuk azzal, már elég rég volt
Mondjuk az is baromság, illetve egy barom, aki annyiért megveszi...
A 950 XL most kb 100-115 ezret ér, bolti, illetve hivatalos gyári garanciával, amennyire nem törődnek vele...Többet most eszem ágában sem lenne fizetni ezekért. A 76 ezerért megvett 650 ára is, kb most olyan 45-50 körülire ér valamit, afölött már nem éri meg.
-
Xantal
tag
válasz
Plazmacucci #16405 üzenetére
Helló. Most láttam, hogy mától 3 napig akciós, 24 hónap garanciával. Emag-nál.
http://www.emag.hu/microsoft-lumia-950-xl-mobiltelefon-kartyafuggetlen-dual-sim-32gb-4g-feher-lumia-950-xl-dual-sim-white/pd/DGW25YBBM/
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Ebay-ről 100 körül megvan már, a törött az olcsóbb
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #16403 üzenetére
céges telefon nekem
-
válasz
Plazmacucci #16391 üzenetére
Miert a snapi 800 volt emlekeim szerint egy elcseszett qualcomm alkotas, de persze lehet hogy tevedek , a wp8.1 meg kevesbe ette a vasat mint a w10, ennek azert tobb oka lehet , eroforras igenyesebb az uj rendszer, nem megfelelo optimalizacio, driver gondok...
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #16369 üzenetére
Megy tovább.
Már elkezdődött a RS2 fejlesztése. -
válasz
Plazmacucci #16366 üzenetére
azért akkora fejtörést csak nem okozhat a megfejtés: ha pittyeg a telefon/pc, hogy frissités érkezett, akkor felteszed, mint eddig
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #16350 üzenetére
👍
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #16350 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #16206 üzenetére
Üj build, fást körön, tegnap frissült kamera pp... No fényképeztem ma jó párat, vissza akartam nézni a fényképek alkalmazásban, erre az utolsó tizenvalahány kép helyén szürke kocka, azt írja áthelyezték vagy törölték a fájlt
, újraindítás után a szürke négyzetek eltűntek, azonban a képek sehol.
Csak a fájlok alkalmazásban tudom azóta is ezeket a képeket megnézni. Valaki tapasztalt ilyet? -
mtomi95
senior tag
válasz
Plazmacucci #16204 üzenetére
Én tuti nem!
Minden telefonos böngészőben kikapcsoltam ha volt, nagyon zavar. Kár hogy nem opcionális funkció.
-
ATEE77
tag
válasz
Plazmacucci #16182 üzenetére
A sorrend:
Alfa,béta,céda -
pikszel
addikt
válasz
Plazmacucci #16179 üzenetére
Tegnap frissült az a csoda. Ha egy gif-et akarok küldeni, lelövi magát...
-
pikszel
addikt
válasz
Plazmacucci #16168 üzenetére
Akkor honnan tudod, hogy működik?
Egyébként működik. -
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #16160 üzenetére
most ha azt mondom, hogy 8.1-nél és most sem volt ilyenem akkor nem hiszed el gondolom
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16160 üzenetére
Hogy érted? Kitettem,hogy teszteljem..viszont nálam akadás mentes
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16148 üzenetére
950-en első tapasztalatok meg fürgébb lett a rendszer. Telepítés után nyomtam egy restartot, mert érdekelt mennyi idő alatt kapcsol ki a készülék, hamarabb leállt a rendszer, a betöltés után is fürge mint a villám :-)
-
pprod94
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16082 üzenetére
Titeket nem zavar?
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #16079 üzenetére
?
-
Zoli133
addikt
válasz
Plazmacucci #16050 üzenetére
Én egyik nap th-ról csak úgy fastra léptem kb 2 hete, mondanom se kell se hr se semmi, de azóta sincs bajom.
Felejtsük már el ezt a marhaságot hogyha valaki nem megy vissza 8.1re frissítés előtt az csak szar lehet. Elismerem lehet rossz, de van el3g sok eset amikor csak önszop@tás a hr és nincs rá szükség... -
kovacss72
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16046 üzenetére
Most már megvárom, hogy hivatalosan is megjelenjen, hátha akkor a 8.1 -ről egyből fel lehet majd telepíteni.
Mondjuk az hogy hívásvárakoztatás közben nincs normális jelzőhang, az nem hiszem hogy a telepítés hibája, másoknál is olvastam róla.
Sok kis aprónak tűnő, de rendkívül bosszantó hibák vannak még, amiket hihetetlen hogy még nem tudtak kijavítani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16000 üzenetére
Mintha buziknak készülne ez a rendszer. Néha olyan érzésem van.
A "minden kocka és egyenes volt" 8.1 sokkal jobban nézett ki és egyedi is volt, de legalább a fél képernyőt igénybevévő, -nevezzük így - hívásképet meghagyhatták volna, mint ezt a kis kör alakú faszságot. -
pprod94
aktív tag
válasz
Plazmacucci #16000 üzenetére
Hátha kamu.. Elég szokatlan, hogy szépen fogalmazzak.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #15965 üzenetére
Az máá megvóót reggel
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #15963 üzenetére
Ma nem lesz új build
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #15963 üzenetére
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #15879 üzenetére
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #15837 üzenetére
Ahh 😆
-
KunEmber
senior tag
válasz
Plazmacucci #15833 üzenetére
Ez most jó, vagy sem? (Régebben volt egy Huawei (Android 2.valamennyi) telefonom, ott is kikapcsoltak a gombok takarékosban)
-
netpeti98
addikt
válasz
Plazmacucci #15805 üzenetére
A Redstone 1 már abban a szakaszban van ahol nem nagyon lesznek újítások, csak javítások.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Plazmacucci #15805 üzenetére
De azok teszik széppé az életet 😀
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #15789 üzenetére
nem azt írtam hogy tud, hanem azt hogy megérti amit mondasz neki magyarul, az ismerősöm 5s-én kipróbáltuk...
-
válasz
Plazmacucci #15742 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #15719 üzenetére
ha magyarra állítod le lehet tölteni. Én így szedtem le. Sokkal jobb mint a régi volt.
-
válasz
Plazmacucci #15715 üzenetére
UK régióval már azt írja a gombon hogy Install, csak nem lehet megnyomni
-
Ryoo
senior tag
válasz
Mert elvileg abban a régióban nem elérhető, csak Európában.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Hát mert beta, erre bármilyen hibát rá lehet fogni
-
mtomi95
senior tag
válasz
Plazmacucci #15623 üzenetére
Amint látom billentyűzet nyelvet nem, de rendszer szinten elég érdekes színvilágút sikerült letölteni ha ilyen kis aranyosan tanácsolja mit csinálj.
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci #15615 üzenetére
A letöltés még megy, de a telepítés előkészítésénél megakad a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest