- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A tempo jo , eddig se fagyas se fc, a gyari videolejatszo bugos , ha beleporgetsz el kezd villogva lejatszani , mint egy stroboszkop, az alkalmazas menu betumerete irrealisan nagyra is felnagyithato, a navi korrekt kulsot es tempot kapot , az alkalmazassok kozti valtas gyorsult , sokkal porgosebbnek tunik erzodik a rendszer , @bug nalam eltunt.
-
Nooeca
senior tag
Az RS1 sok újdonsággal nem fog kecsegtetni (de azért lesz), inkább a stabilitás, gyorsaság, és a gördülékenység lesz a célpontban.
Gondolom hogy PC-re kijött a kiegészítők cucc Edgehez, így majd mobilon is megjelenik az RS1-ben, meg ugye jópár apró változás még lesz, de egyébként várhatóan így már egy stabil rendszer jön nyáron, mert ugye inkább már bugfixxel foglalkoznak most majd, mintsem bugok generálásával, mint mikor elkezdték megírni az egész rendszert.
-
boncser
aktív tag
Szerintem ez abszolút nem a Te hibád. Egyszerűen rosszul van megcsinálva (ez is). Attól hogy Usa régióra van állítva még meg kellene találnia egy utcát pláne hogy a várost is megadod neki. Egy európai körutazás alkalmával minden országban át kellesz állítani a régiót hogy az ember rendesen tudja használni ezt a szart? Na ne már...
-
Nooeca
senior tag
9x használtam már idegen terepen úgy, hogy nem néztem meg előre google mapson az utcatérképet.
Legutóbb fogászatra mentem vele.
Egy idegesítő baja van azt mutatja offline hogy én hol vagyok, eddig oké, azt is írja melyik utca ahova el akarok jutni, ez is oké, de ugye a térkép dönthető, nem feltétlen észak van felül, így van hogy elindulok előre, erre a pont meg hátrafelé megy, aztán ott forgolódom, mire a 3. kiindulási irány már jó lesz, addig hülyének néznek a utcán közlekedők.
-
confuser
senior tag
Uh, ez azért elég sok kérdést vet fel.
1) Mire kijön, (egyáltalán mikor jön ki?) használható lesz az ujjlenyomat olvasó W10M-en, vagy csak dísz lesz? Eddig egy telefont sem adtak ki vele, szóval nem hiszem, hogy implementálva lenne mobilra is (és nem is hiszem, hogy a OneCore része lenne). Oké, a fentebb említett HP Elite x3-on is lesz, szóval RS1-re szerintem ígyis-úgyis implementálják, de mi van, ha ez előbb jön ki?
2) Miként fog funkcionálni a középső gomb? Ujjlenyomat olvasáson kívül mást nem fog csinálni? Home gomb lenne a logikus, de az meg ugye egy tök felesleges duplikáció, hiszen egymás felett lesznek. Esetleg kamera indító, vagy nem tudom...
3) MediaTek-kel is menni fog a Continuum? -
Norbi.
őstag
-
gyurkikrisz
őstag
Én már hitehagyott vagyok, a csereként kapott 950-es Lumiám is a fiókban vár, hogy minél szebb állapotban adhassam el. Se Messenger, se Snapchat, se semmi. Pedig a Facebook is mikor lett bejelentve, meg az Instagram? Fél éve? Instagram Beta féle jövöt látok azokba is. Így belegondolva már az is szánalmas, hogy mutogatják az alkalmazást a rendszerre készítö partnereiket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Imi1981
veterán
Ha ezt javítják akkor már nem lesz gondom vele mert amúgy gyors böngésző,gyorsabb mint az explorer .Hát akkor várok
.
A többi böngészővel uc/maxthon stb . meg az a bajom ,hogy iszonyat lassú a lefele felfele görgetés például itt a fórumon és idegbajt kapok tőle.Görgetés sebessége is jobb az edge-ben mint az explorerben, a többi böngészőnél meg sokkal jobb . -
-
-
netpeti98
addikt
A hivatalos Redstone kiadásáig fejlesztik az 10586-t folyamatosan, mint az asztali esetében is.
Igazából felesleges egyenlőre az asztalihoz hasonlítani, a Microsoft az OneCore-t optimalizálja ami a közös platform alapja. Az asztali buildek tesztelői se látnak nagyon újdonságokat jelenleg, mivel a változások a motorháztető alatt vannak. Most kiadnának egy mobile buildet, amiben semmi új nem lenne, de mondjuk az üzemidő vagy stabilitás rosszabb lenne egy bug miatt, az megint negatív visszhangot jelentene.
-
gyurkikrisz
őstag
Állítólag mobilra is voltak már Redstone build-ek, csak nem adják ki, mert szívja az akksit, meg alapvető funkcionalitás hiányzik belőle. PC-re kiadni meg nem gáz, mert ott tudod tesztelni dualbootban, nem (annyira) problémás ha sokat fogyaszt, mert ügye falra van kötve akksi helyett
Emlékeim szerint régebben még volt, ott ahol a 2G-3G-4G közül lehet választani, ott van.
-
ghost364
senior tag
"fém ablakkeretes koporsó"
másnak is befagy akkor, ha megnyomom a start gombot, és nagyon gyorsan nyitok meg valamit? ilyenkor csak a soft reset oldja meg, és nagyon idegesítő... amúgy akinek gyengébb telefonja van (mint az 520-am) nyugodtan törölje le a rendszrappokat, nagyon meglódul a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest