Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocs az offért, de nagyon betegek az emberek.... FB-n a MWMK-ban egy használt 1520-at 75ért rakott ki x.y, az elitgsmnél új, 1év garival 54 és 0km-resen....
-
Švejk
őstag
válasz
this is life #13890 üzenetére
Közben feltettem én is , a videolejatszos bug és az akksi gyors merülése nagyon zavarnak, ettől eltekintve nem rossz. -
tisti1965
aktív tag
Sziasztok
Tegnap frissítettem Faston 1001-re,ma reggel frissítette magát 1000-ra.
Ez mi ez? -
ToomyC
aktív tag
14295 : "Bing" képet nem rakja be záróképnek (az időjárást mikorra tervezik megcsinálni?) , egyenlőre nincs mozgásadatok se érintés (még nem töltöttem le manuálisan...) , néha bevillan a kijelző ...
-
A tempo jo , eddig se fagyas se fc, a gyari videolejatszo bugos , ha beleporgetsz el kezd villogva lejatszani , mint egy stroboszkop, az alkalmazas menu betumerete irrealisan nagyra is felnagyithato, a navi korrekt kulsot es tempot kapot , az alkalmazassok kozti valtas gyorsult , sokkal porgosebbnek tunik erzodik a rendszer , @bug nalam eltunt.
-
Sjkolrd
aktív tag
Na kipróbáltam a navigációt. 2 órát simán kibírt az aksi idő és még 25% maradt. A M3-son mentem, az utat jól mutatta fent is és volt hang utasítás is. Ami még nagyon bejön, hogy végre hip-hop betölti a kívánt útvonalat és tettem bele még egy kis tesztet is, ha letérek az útvonalról milyen gyorsan tudja újra tervezni, ez is gyors volt így nálam test ok xD
-
Nooeca
senior tag
válasz
boncser #13879 üzenetére
Majd jövőhéten
Ez egy viszonylag régi build már, csak gondolom úgy voltak vele valamit ki kell adni a héten.
A 14291-nél csak 4 nappal fiatalabb ez a build és csak 4 verzióponttal nagyobb... (14295).Ma meg már 14308-nál tartanak. Várhatóan pont ezért jövőhéten már lesz valami major change, azaz valami újdonság... (még ha apró is
)
u.i: Hasznos cikk!
Windows Update frissítve lett a legutolsó belső Redstone buildban!
-
Švejk
őstag
Aki felrakta egy pár szót írjon már majd róla
Azután tenném csak fel én is. -
Švejk
őstag
Kijött a Redstone 14295 build mobilra is.
Tudom fura. Pénteken általában nincs build, de most van. -
ToomyC
aktív tag
Na csak nyomtam egy HR-t ...
-
Clemi
veterán
Létezik, hogy valóban öngyógyító a W10M?
Tegnap este óta üres volt a fényképek csempe,
reggel óta pedig be volt ragadva az Outlook Posta csempén (és a záró képernyőn is) az értesítés az olvasatlan levélről.
Hiába volt restart, hiába jöttek napközben emailek és persze tettem mindet olvasottá, a csempe nem változott, mint ahogy a kedvenc fényképek se jelentek meg.
Erre ma délután egy levél érkezése után mintegy varázsütésre eltűnt a beragadt értesítés és egyidejűleg megjelentek a kedvenc képeim a csempén, -
boncser
aktív tag
Hr után néhány frissítést (equalizer, lumia beam, gestures...stb) nem sikerült telepítenie az áruháznak. A részleteknél azt írta hogy azért nem tudja telepíteni mert ezek csak belső memóriára telepíthetők, átállítottam így sem sikerült neki, restart után sem. Tudja esetleg valaki hogy mi a gond? köszi
-
appleGjuice
tag
válasz
appleGjuice #13863 üzenetére
*930-ban (ne haragudjatok ekkora offért, de szúrta a szemem.
)
-
appleGjuice
tag
válasz
Plazmacucci #13858 üzenetére
930-ba valami dolby támogatás van hangszínszabályzó mellett. Eddig szerencsére nem tapasztaltam hangzással kapcsolatos problémákat sem fülessel sem a beépített hangszóróval.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
scyllarus #13851 üzenetére
Lehet,hogy mig telepitette azt vettem eszre. Noh viszont az aksi teljesen felvan töltve és nem melegedig.. Korábban azért felmelegedett...most 1 óra múlva használni fogom a navit és meglátjuk mennyire fogyasztja az aksit. De ami érezhető hogy roppant fürgea telefon.
-
galmat
aktív tag
.164-ről frissítettem Redstone-ra, bugok jöttek.
- új térképek: navi hang nincs, M3-ason kiírja fenn, hogy kanyarodjak a 7-es útra... Ami Budán van, és előtte még jó pár kanyar jön. A képi vonalvezetésen jól mutatja, de a feliratok teljesen össze-vissza minden.
- wifit bekapcsolva nem csatlakozik az ismert hálózathoz, hanem mindig be kell lépnem a Gépházba, és manuálisan csatlakozni.
- volt app ami el sem indult frissítés után. Letöröltem, feltelepítettem volna, de megakadt, és fél nap múlva fejezte be az installt. -
-
Teebee9206
csendes újonc
Ha felfrissítek a hivatalos verzióról Redstone-ra és valami hiba lenne WDRT-vel 8.1-re állna vissza?
-
boncser
aktív tag
Nem arról volt szó hogy redstoneban az edge támogatni fogja a bővítményeket? Én nem találom benne sehol...
-
starr
őstag
Mit gondoltok?
Eljutott a TH2 félkész állapotba, majd kiadták.
RS1 kiadádáig le lesz xarva a hivatalos, nem lesz javítgatva?
Ha majd eljut a RS1 is félkész állapotig azt is kiadják?
Csak mert évek óta az megy, hogy hibajavítás, tunning nincs, de új verzió fejlesztése gőzerővel folyik. -
spider23
senior tag
A wifivel senkinek nincs gondja? Nem nagyon megy az automatikus felcsatlakozás se a 950-en se az asszony 735-én az insideres tegnapi redstone update után. Wifi toggle kikapcs bekapcs és kézzel csatlakozás működik, de pl ha már csatlakozott rányomok és beikszelem hogy kapcsolódjon automatikusan ezt nem jegyzi meg ezt a beállítást bármit csinálok és nem is kapcsolódik...
van hogy csak simán kiírja hogy nem tud csatlakozni, meg van hogy a jelszót is kéri megint. Ezt egy kicsit elrontották.
-
Sjkolrd
aktív tag
Nem bírtam ki ezért frissítettem rs1-re. A rendszer fürgébb, de amit igy elsőre tapasztalok, jobban merül az aksi..Az új navi tetszik
-
törölt tag
Van egy 8éves teszkós manta márkájú fejhallgatóm, a .164en nagyon szépen és tisztán szólt, az rs1 .1001en meg ganyén...ezzel mindent elmondtam, amúgy mivel van hasonlítási alapom, az i5s milliószor szebben szól mint a mikrofos teló
-
appleGjuice
tag
Akkuidő redstoneban mennyire változott .164-hez képest?
-
törölt tag
Jobbra számítottam az rs1 builddal...a fejhallgató kimenet minősége sokat romlott a .164hez képest...
-
anorche1
őstag
14291 -ben javították azt a hibát, hogy meg-meg ugrott a tartalom, ha lassan, ujjadat a kijelzőn tartva görgettél. Ezzel egy újabb lépést tettek, hogy hasonló fluid legyen a rendszer, mint amilyen a 8 volt. Arra még kíváncsi vagyok, hogy az akadozó értesítési sávval mikor kezdenek valamit. Ha nincs benn értesítés, akkor sem túl 'szmúsz', de mikor 10+ értesítés van benne, elég erős low end android érzésem van.
A fényképek alkalmazást is javították, most már ha egy belenagyított képben mászkálok, akkor nem a szemem láttára élesedik ki.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Plazmacucci #13840 üzenetére
Akkor megkapja a kislányom, hogy tudjon rajta mérges madarazni, velem nem baxnak ki!
----------------------
#13839) zsoltzsolt
Feldobom este a 650-re, meglátjuk mit tud kezdeni vele
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #13837 üzenetére
Gondolkodom, hogy feldobom a 650-re. A 950-est egyelőre hagyom nyugton.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #13834 üzenetére
Kösz az infót!
-
zsoltzsolt
addikt
Semmi különöst még nem tapasztaltam. A Térkép jobb lett, kezelhetőbb. Fb, ott nem tudom mi változhatott, de javulást nem látok, kicsit laggol nálam továbbra is., hozzászólásokat lassan, nehezen küldi el. A rendsszer gyors, sőt éjszaka direkt levettem a töltőről, éjjel 1 és reggel 7 között 92%-ra esett le. Semmit nem korlátoztam, ment a wifi, öt email fiók, helymeghatározás nálam mindig bekapcsolva, vagyis próbálom okostelefonnak használni. Korábban mintha többet merült volna éjszaka.
Egyelőre ennyi.
Ja és megint elkezdte, hogy ha jön egy értesítés egy emailről, rányomok és random fiókba dob be. De ez pár napja van megint, nem jöttem még rá, hogy miért csinálja. -
bara17
tag
ti tudtak bármilyen üzenetírásnál space-t beszúrni a billentyűzeten? mert én hiába nyomok rá mind angol mind magyar billentyűzeten nem csinált semmit...
-
Ricardo
titán
Belinkelem, hátha itt előbb lesz megoldás. Addig nem szeretném a szükségesnél jobban belakni, hátha nullázni kell.
-
Clemi
veterán
Reggelre a frissítésekkel megérkezett az új Térképek, de frissült a FB a Kapcsolatook és a Fényképek alkalmazás is. De hogy a többinél mi frissült rá nem jövök.
Annyi biztos, hogy a Fényképek hub-ban ki lehet választani (ha jól emlékszem ez nem újdonság), hogy a csempén a kedvenc képek jelenjenek meg, de sajna továbbra sem jeleníti meg, vagyis egy üres átlátszó csempe az eredmény.
Az Outlook postafiók csempén és a záró képernyőn viszont eddig nem, de a 1001-es builddal nekem beragad az értesítés az olvasatlan levél számról.
Hirtelen ennyi hibát találtam így reggel korán. -
válasz
Milestone2 #13828 üzenetére
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #13814 üzenetére
És milyen eddig?
-
Giovan!
addikt
-
Clemi
veterán
válasz
Nem véletlenül írtam oda, hogy melyik build alatt van nekem még ezek szerint a "régi" térképek alkalmazás.
-
Ricardo
titán
Most van Here és térképek is. Elvileg "ugyanaz" a kettö nem? Tudom hogy funkcionális eltérés van de elvileg felesleges mindkettő.
Here amúgy is hamarosan megszűnik.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Edge alatt 6 megnyitott lappal teszteltem, most már újratöltés nélkül lehet váltani.
A kapcsolatok csempén nálam is üresek a karikák. HR -t nem csináltam.
A betűméret nálam is nagyobb, olvashatóbb. -
Ricardo
titán
válasz
zsoltzsolt #13818 üzenetére
Most még dolgozik. pakolgatja fel az alkalmazásokat (egy részük szürke és folyamatban felirat van mellé írva. A kapcsolatok csempén üresek a karikák. Most hagyom dolgozni aztán meglátjuk.
-
Ricardo
titán
Redstone frissítéskor 164-es build-ról - 10.0.14291.1001 build-ra kell HR? Vagy csak ha rendellenes működést tapasztalok?
Reménykedem hogy alapból nem szükséges, hiszen nem főverzió váltás.
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #13810 üzenetére
Nekem (még) a 4.1601.10150.0 verzió számú van és abban van hamburger menü. Az újnak mi a verzió száma, mert az áruház nem talál frissítést (10.0.14291.1001 build).
Csak nekem tűnik úgy, hogy rendesen megnőtt az alkalmazás listában a betűméret? -
zsoltzsolt
addikt
Az új térkép app már nem tartalmaz hamburger menüt.
-
Nooeca
senior tag
válasz
#65388800 #13800 üzenetére
Az egy plusz pont, nekem volt egy játékom még régről amit valahogy iOS-ről szedtek át, talán portolták, és ez miatt kicsit nem illett bele ebbe a rendszerbe, így mindig elrontotta a navigációs sáv az egészet. Most ez így megoldja az ilyen inkompatibilitásos dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest