- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Partyface007 #18166 üzenetére
Csak kérdés kinek fejlesztik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Partyface007 #17844 üzenetére
A rohadék MS-t annyira utálom már, szegény Zsolti pépesre verhette már a buksiját!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Partyface007 #17796 üzenetére
Nincs.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Partyface007 #17633 üzenetére
Max nyelv és régió váltás után. Most várok a hivatásos frissítésére, hacsak nem lesz addig valami javítás fast körön.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #17523 üzenetére
Akksiból viszont egy picit mintha többet harapna...
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17521 üzenetére
Nem lesz gond a RP ringgel.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #17520 üzenetére
Viber mindenhol megjelent rendben...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #17519 üzenetére
csak nem bírtam magammal és feltettem a .726-ot főként hogy csúszik a szokásos patch
eddig semmi lassulást nem vettem észre viszont install közben az update 2/7 lépésnél elment 98%-ig utána meg gyanúsan gyorsan befejezte...
a viber fura módon működik rendben de nem látom se a battery-nél se a background appoknál...
más furcsaságot eddig nem tapasztaltam
-
válasz
Partyface007 #17515 üzenetére
Az RP vallalhato , csak elobb jonnek a frissitesek,Os es app oldalrol egyarant...stabil , nincs vele tobb gond mint a hivatalossal...
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17515 üzenetére
RP ringet nyugodtan felteheted, semmilyen változást nem fogsz tapasztalni.
Holnap jön elvileg újabb hivatalos is, ami azonos lesz a RP ringgel. -
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17513 üzenetére
Igen, nem volt vele gond.
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17511 üzenetére
Eddig kétszer játszottam el, hogy egy-egy update-kor visszamentem production-ra, majd úgy engedtem rá a frissítést, és érezhetően gyorsabb lett. Csak annyi az előnye, hogy szinte minden nap jön valamelyik appra frissítés.
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17509 üzenetére
Szvsz nem érdemes rp ringre menni. Ugyanaz látszólag, csak kicsit lassabb. Viszont az appok frissítéséit hamarabb kapod meg.
-
fapapi
csendes tag
válasz
Partyface007 #17488 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Ezeken többedszerre is túl vagyok, ahogy az itt, hibákat leírók is!
-
fapapi
csendes tag
válasz
Partyface007 #17484 üzenetére
Természetesen hivatalos verziót használom!
Nem vagyok saját magam ellensége, hogy insider szopassam magam, van elég bajom így is a telefonokkal.Véleményed szerit, egy kisvállalkozó a megvett tárhely szolgáltatásához majd mindenféle windózos cuccot fog használni? Elárulom neked nem!
Imap és ennyi!Erre viszont képtelen ez a szerencsétlen outlook, hogy kezelje normálisan.
2003-ban sem tudta kezelni az MS cuccok rendesen az IMAP-ot, és most sem képes rá, 14 év elteltével!
Androidon a legutolsó taliga mail app kezeli, IOS kezeli. Csak az MS nem!Nem akarok én bántani senkit, de ez amit leraktak az asztalra egy kezdetleges semmi. 8 alatt még bíztam benne nyakra főre vettük a WP-s telefonokat. Stabil volt, nem fagyott, mindig működött. Most meg szórjuk ki, mert a hívást képtelen értelmesen kezelni.
Nagyot csalódtam ebben az egész platfomban. Foggal körömmel ragaszkodtam hozzá, most meg szabadulunk tőle.
Az RS2 sem fog semmit hozni. Az RS1 bugjait farigcsálják, semmi érdemleges, szóra méltó.
Örülök ha ebben valaki jövőt lát, de nekem megszűnt a jövő képem ezen a platformon.
Nem akarom én itt az adroidot villogtatni, vannak ott is hibák, de középkategóriában 1000x többet nyújt, és stabilabban, ez már nem a 2.2 -2.6-os taliga! -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Partyface007 #17435 üzenetére
Szerintem hagyd a fast verziót, bill. összeomlik, edge kilep, záró képernyőn nem tudod beütni a kódot/újra indítás segít, aksi jobban merül. Nem hinnem hogy jobb lenne 650 a helyzet mint 950, de ki tudja. 😄
-
bisza
tag
válasz
Partyface007 #17427 üzenetére
Maradj a hivatalosnál! Én feltettem, de nem jobb! Sőt! Gondolom még nincs felkészítve rá az óra (fenix 3), meg az applikáció sem. Nekem egyáltalán nem működött!
Úgyhogy wdrt csináltam és a release preview tettem fel. Nekem így jönnek az értesítések meg a naptárbejegyzések is, meg a zenevezérlő is működik, sőt még az időjárást is láttom az órán! Minden rendben van egészen addig, amíg el nem dobja a bluetooth. Viszont azt vettem észre, hogy nem biztos az hogy a telefonnal van gond, mert a bluetooth mutatja hogy van kapcsolata az órával (ki írja a nevét), de az órán a jel szürke. Addig van értesítés egyébként, amíg a Garmin Connect programot nem zárod be, csak leteszed a háttérbe. Viszon ott egy idő után kifagy, akkor dobja el a jelet is az óra. Nem értem az összefüggést, de erre jöttem rá eddig. Van amikor jöttek az értesítések fél napig rendesen, aztán volt olyan, amikor csak kb 10 percig élt a kapcsolat, -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Partyface007 #17425 üzenetére
Nekem Fitbit Blaze-van de nem működik, gondolom kellene egy Fitbit App updated is hozzá, neked működik a Garmin értesítés jelzése? Meg ahhoz, hogy tudjon kapcsolódni a GPS-re ahhoz is app update kellene szerintem, de lehet rosszul gondolom.
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17418 üzenetére
Valamiért HR, vagy ring váltás után nem a legfrissebbre frissülnek az appok. Mindig másnap reggel jönnek a legújabb verziók. Most már minden rendben, a Groove is helyre jött.
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #17416 üzenetére
Egy órája nyomkodom. Ugyanolyan lassú, mint az RS1.
A Groove-on ha pausét nyomunk, akkor utána már nem jön ki hang belőle, csak úgy csinál, mintha lejátszaná.
Eddig minden más működött.
Az elején néha belaggolt, és melegedett, de ezt már nem csinálja.
Az appokat ki lehet resetelni, mint androidon. (A Groove-ot persze nem, pedig azzal volt gondom)
Itt-ott nagyobb a betűméret, jobban olvasható.
Enyhe dizájn-beli különbségek vannak néhol, amik szebbek nem, inkább prosztóbbak lettek. -
beni18
tag
válasz
Partyface007 #17373 üzenetére
Igazán nincs mit, így 5 év WP után ezt azt kitapasztal az ember
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Partyface007 #17361 üzenetére
Gondoltam, mielőtt nekiállok telepíteni, megpróbálok valami prózaibbat.
Elég a VLC for Android és simán látja a hálózaton megosztott mappákat és le is tudja játszani a tartalmakat. Már csak az a gond, hogy telefonom hardware-esen gyenge a néznivalóim 96,5234 %-ához, meg a VLC for Android is hiányos codec-ügyben. : D
-
szandra1988
tag
válasz
Partyface007 #17363 üzenetére
Amióta elérhető az insider program, azóta használom. Voltak hibák, hogy például nem tudtam sms-t írni, de hamar jöttek a frissítések vagy egy hr megoldotta. Eddig nekem nem lett használhatatlan tőle a telefonom. Ez az első olyan hiba, amivel nem tudok mit kezdeni, szóval nem gondolom, hogy elsődleges telefonra nem lehetne használni. Itt sem tudom, hogy a gond magával a készülékkel van vagy pedig a windows 10-el, ezért is kérdeztem, másnak is van-e ilyen gondja.
beni18: Köszönöm, ezt kipróbálom.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Partyface007 #17356 üzenetére
Droidon nem találtam meg a menüt. De az "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható" furcsa.
Találtan Telenor hívásértesítőt, el is küldtem az SMS-t, de az jött vissza nekem nem érhető el.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Partyface007 #17335 üzenetére
Nem egészen. Repülő üzemmódba raktam a Telenoros számot (droid) és nem jött SMS a hívásról. Amikor viszont 950-ben volt akkor jött.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Partyface007 #17340 üzenetére
Köszi, mindig órák mire ezt meg talámom. Sose értettem miért ott van ez
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Partyface007 #17336 üzenetére
Értesítések nekem eddig is rendben voltak. Messengert mondjuk nem használok, Whatsapp van helyette.
Én hangot se használok emailekhez, mert sokat kapok mindennap és sokat is írok, vagyis úgyis látom, ha érkezett. Nem kell nekem, hogy még csipogjon is egész nap a fülembe. Bár most az egyik fiókra az öt közül beállítottam hangot, szól is, de nem azon, ami be van neki állítva, hanem azon, ahogy a Whatsapp szól és a többi értesítés, tán az alapértelmezett értesítési hangon. Nem értem, pedig át van állítva másra, mégis az alapértelmezett szól.
A rendszer nem lassú, fagyás nem volt, a hívás közben beérkező újabb hívás értesítést nem tudom, hogy megjavították-e, azóta nem volt ilyen eset (vagy nem vettem észre, mert nem jelzett).
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Partyface007 #17314 üzenetére
Biztos vagy ebben? Nekem 950DS-en jött SMS értesítés ha a Telenort hívták és a másik foglalt volt. Most viszont kipróbáltam droidos telóban és nem küld SMS-t, sőt! A másik félnél azt mondta ezen a számon előfizető nem kapcsolható.
-
fapapi
csendes tag
válasz
Partyface007 #17310 üzenetére
Sajnos a felhasználói kérésekre magasról szarnak!
Ők, ezt egy rendszerként kezelik az asztali verzióval, és nem mint mobiltelefon néznek rá. Ezért esik áldozatul egy ilyen "piti" dolog mint a hívásvárakoztatás javítása, a sok mobilos hiba mellett!Amíg nem tekintenek a mobiltelefonra MOBILTELEFONKÉNT, addig itt változás nem lesz.
Az MS szemmel láthatólag ezt fel sem véli fedezni, csak csodálkozik, hogy 0,3%-alá esett a piaci részesedése.MS berkein belül is nagy a gáz. Donna az insider csoport vezetőjétől is csak olyan képeket látsz, hogy a szifonjával pózol, és szifonnal navigál az autójában. A liba a saját vezetése alatt működő platformot nem tudja használni.
De persze megmagyarázták ezt is, hogy Ő tesztel. Csak akkor felmerül az a kérdés, hogy a nagy tesztelései során miért nem kerülnek be az igazi mobil telefonos változások.
Miért nem teszteli az irányítása alatt lévő rendszert? Akkor lehet rájönne mi a baj! -
pzstm
titán
válasz
Partyface007 #17310 üzenetére
legnagyobb problémája anyumnak is
-
válasz
Partyface007 #17205 üzenetére
A speciális munkatársak
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #17203 üzenetére
jó, csak érted, ránézek a changelogra, hogy data sense UI improvement, mondom fasza, végre rendbe teszik, erre sikerült még egyet hátralépni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #17201 üzenetére
persze, aztán másszak át a számológépbe megnézni, hogy a hátralévő napokra átlag több, mint 33 megám van-e (1 giga 1 hónapra kb ennyit tesz ugye), hogy megtudjam, hogy kb szinkronban vagyok-e fogyasztásilag.
8.1-en elég volt erre ránézni:
és láttam azonnal, hogy mi a szitu.
arról nem is beszélve, hogy a 10-es data sense-t még mindig csak trükközve lehet beállítani (ha hetedikét állítok be hónapfordulónak, akkor valójában hatodika lesz, ha megint rámentek, akkor már ötödike, stb), és még mindig kb 10%-kal arrébb mér, mint ahogy valóban fogyasztok a szolgáltató szerint, míg a 8.1-es kb kilobájtra ugyanott volt...
-
JamesHun
addikt
válasz
Partyface007 #17090 üzenetére
ezt direkt csinálják
mire megrendeltettem a Honor8-at lement vagy 40-el az ára a 950 dual sim nek
1 hete nem tudták volna ezt meglépni?
Akkor maradtam volna a WM nél -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Partyface007 #17090 üzenetére
Jól mutat ott mellette az a
181 992 ft! -
Stylerr
addikt
válasz
Partyface007 #13717 üzenetére
Én sem látom semmi értelmét. Szerintem placebo lehet. Reset után nem kerülhet rá semmi új dolog, ha már előtte resetelted. Fizikai lehetetlenség.
Olyan mintha rajzolnál egy lapra, amit leradírozol, ismét rajzolsz, és hiába radírozod le, az a lap nem lesz tisztább.
-
válasz
Partyface007 #12648 üzenetére
Igazad van ,a redmondiak valahogy nem torik a kezuk,labuk ha az os,fw befejezeserol van szo, de hatha egyszer lesz egy kesznek nevezheto os-uk. Vagy ki tudja kb fel eve hasznalom az insider w10m-et es eszre veheto hogy dolgoznak rajta, csak valamiert olyan mint a luca szeke ... lehet komolyan vettek , hogy ez az utolso windows , ez meg sose lesz kesz , mert mire kiforrna magat , mar jon a kovetkezo nagy update , es megint szetcsesznek vele mindent...
De komolyra forditva a szot mind 820-on , mind 735-on erzekelheto hogy reszelgetik,javitgatjak... csak vegere nem akarodzik sehogy sem eljutni . -
savoo
addikt
válasz
Partyface007 #11569 üzenetére
Szerintem tuti a combined miatt nem működik, mert nekem nincs egyesítve és működik rendesen a különböző értesítés a különböző fiókokra.
-
MauroN
tag
válasz
Partyface007 #11515 üzenetére
Quite hours? Azt be lehet állítani? Hogy, hol? Nekem az értesítési sávnál azt írja hogy le van tiltva, és ha rákattintok, bejön a böngészőben valami search terms..
-
toyone
őstag
válasz
Partyface007 #11434 üzenetére
Nem sajnos.
Ennyi az újítás [link]
Szerk.
Most látom hogy már nem újdonság a .107, elsiklottam felette hogy már tudjátok. De tegnap este még nem ajánlotta fel a telefon.
-
Švejk
őstag
válasz
Partyface007 #11297 üzenetére
Rendszer app, nem lehet letörölni
-
Švejk
őstag
válasz
Partyface007 #11294 üzenetére
-
Tottalino
tag
válasz
Partyface007 #11213 üzenetére
"buildról buildre jobb az is tény.."
Ez nem igaz! A .71 eddig a legrosszabb, amit próbáltam. Szóval készüléke válogatja.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #10769 üzenetére
kikapcsoltam a router SPI funkcióját azóta sokat javult a helyzet, van hogy előbb jelez w10m-on mint androidon
:-)
lehet kérek a telekomtól egy cserét mert mostanában azt is eljátsza hogy tudom pingelni működik de a web managment már nem elérhető.... csak egy router restart segít
-
mtm800
senior tag
válasz
Partyface007 #11020 üzenetére
Nálam meg épp fordítva.....sim nélkül merült 30 %-ot éjjel......Hr lesz belőle
-
HaZse
őstag
válasz
Partyface007 #10771 üzenetére
A posta beállításokat nézd meg. Nekem pl. az asztali Win10-es gépemre egyszerre érkezik meg az e-mail. (Na jó párszor kicsit később szól a telefon, de nem vészesen).
Az is igaz, hogy 8.1 alatt jobb volt az e-mail érkezésének gyorsasága. Akkor mindig akkor érkezett az e-mail, mikor az asztalira.
-
HaZse
őstag
válasz
Partyface007 #10769 üzenetére
Akkor nekem meg miért jó?
Invitel - optikai kábel - + Mikrotik Router.
Sőt a Skype és a Viber meg a Messenher is tökéletesen működik. A Skype üzenetek az SMS-ek mellett vannak és onnan is lehet küldeni üzenetet. Sőt a tárcsázóból meg hívást is tudok intézni Skype-n keresztűl.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Partyface007 #10762 üzenetére
Talán a router beállításain kéne valamit reszelni, főleg ha már 8.1-en is ez volt. Nálunk is volt ilyen, egy gagyi Telekomos Dlink routerrel, max 1 mbps-el volt hajlandó letölteni Cisco AP-n keresztül. Állítgattam mindent, de nem segített. Aztán lett új router, azóta nincs probléma.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #10764 üzenetére
hat, azon kivul tul sok keszulek nincs is.
-
HaZse
őstag
válasz
Partyface007 #10750 üzenetére
"csak az a baj hogy patent hardveren is sz@r a rendszer :-)"
Érdekes, de nekem aL930-ason tökéletes a rendszer. Minden funkciója működik és gyors is a rendszer.
-
MrZidi
tag
válasz
Partyface007 #10750 üzenetére
Igen igazad van jó pár build kell még ehhez a rendszerhez, igaz nálam hála Istennek vagy az MSnek semmi probléma nincs
-
L7wy
őstag
válasz
Partyface007 #10729 üzenetére
Mire a win 10 m jó lesz addigra úgyis lesznek szerintem új telók, a 212 meg alsószintben javult azért ha a képességeit nézzük (a sima 200hoz képest), a másik hogy mire lesz rendes win 10 m addigra a 650 ára is olyan lesz hogy érthető lesz a 212. Addig meg kár is bármilyen új telóba fektetni
-
Boonen007
őstag
válasz
Partyface007 #10733 üzenetére
Kb. mennyibe fog fájni?
-
L7wy
őstag
válasz
Partyface007 #10716 üzenetére
Mi is a baj a 212vel?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Partyface007 #10675 üzenetére
Ha nagyon unatkozok majd...
-
Ringman
félisten
válasz
Partyface007 #10592 üzenetére
próbáld meg, hogy fix ip-címet adsz a telefonnak.
-
mtm800
senior tag
válasz
Partyface007 #10537 üzenetére
Nálam rendben működik 830-on...halk értesítés telefonálás közben .63 build
-
czeller
csendes tag
válasz
Partyface007 #10542 üzenetére
Igen, mind a két helyen, többször is ellenőriztem. A 635 ugyanazokkal a beállításokkal mindent jelez.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Partyface007 #10542 üzenetére
Különböző fiókoknak lehet különböző hangjelzést beállítani? Nem tálalom...
-
honeker
őstag
válasz
Partyface007 #10519 üzenetére
frissült a network services fel rakta de továbra is nem jó a BT kapcsolat
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #10519 üzenetére
ámen. mondjuk most épp nem érint, visszament a 8.1 (és éjjel wifivel merült 2%-ot 8 óra alatt, egész újszerű volt az élmény
), pár dolog azért hiányzik, pl billentyűzet, több gyorskapcsoló, amire hosszan nyomva menübe dob, az egykezes mód, és meglepő, de az edge is. UC-vel még mindig kegyetlen lassan lehet görgetni...
-
Aarpok
őstag
válasz
Partyface007 #10510 üzenetére
Nálam olyan is előfordult,hogy megcsörgettem valakit és mikor vissza akart hívni elment a térerő majd kaptam az smst,hogy keresett.Egy alkalommal 4 szer csinálta ezt az 5-dikre összejött a kapcsolat
(L520 telekom)
-
confuser
senior tag
válasz
Partyface007 #10494 üzenetére
úgy tűnt egy darabig hogy megoldódott a készenléti 1% /óra merülés de most éjjel megint ugyanazt produkálta... előtte meg volt hogy csak 4-5% merült olyan 8-9 óra alatt
Azért én ezt nem látom akkora problémának. 1% vs. 0,5% óránként. Simán lehet, hogy egy nyugalmasabb időszakot hasonlítasz össze egy mozgalmasabbal. Pl. előbbi esetben jött 3 email, 2 fb értesítés meg 2-3 egyéb értesítés, esetleg frissített a Store a háttérben egy appot, utóbbinál meg semmi. Vagy csak az akku volt más állapotban, annak se mindegy, hogy 90%-ról kapja ugyanazt a terhelést, vagy 60%-ról. Az akku merülés %-os kijelzése nem ennyire egzakt tudomány, hogy ezt ennyire pontosan össze lehessen vetni ilyen marginális különbségek esetén.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #10378 üzenetére
az, de ezt le is írtam a 10375-ösben.
-
Sungoo
addikt
válasz
Partyface007 #10251 üzenetére
Frissült a kamera app is, úgy nyílik, mint a villám.
-
confuser
senior tag
válasz
Partyface007 #10251 üzenetére
Igen, mobilon is működik már. Windows Kamera-ra pl. van is egy új update.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Partyface007 #10237 üzenetére
Nyilván, tudom, csak két és fél éve azt látom, hogy telis-tele van olyan hibával a rendszer, ami a felhasználók nagy többségénél egyáltalán nem jelentkezik.
Pl.: senki nem tudott megoldást találni arra a problémámra, hogy 730 alatt szaggatott a telefon, ha SD kártyáról hallgattam zenét. Volt kártya csere, hr, újra rámásoltam a zenéket semmi. Maradt a szerviz, de mielőtt elvittem volna, felraktam a 10-est rá. Tökéletesen működött, tehát nem hardver probléma volt. -
barca4ever
tag
válasz
Partyface007 #10245 üzenetére
Partyface007 köszönöm a segítséget
-
confuser
senior tag
válasz
Partyface007 #10238 üzenetére
És tényleg. Kösz.
-
consono
nagyúr
válasz
Partyface007 #10220 üzenetére
Ennek sincs több baja, mint a korábbi releaseeknek
Simán jó már mindennapi használatra.
-
válasz
Partyface007 #10220 üzenetére
Ja csak nem frissülnek a bolti alkalmazások
-
KunEmber
senior tag
válasz
Partyface007 #10214 üzenetére
Egy a tapasztalat: "majd leállítottam az automatikus frissítést, utána feltelepítettem az Áruház saját frissítését, újraindítottam és azóta minden megy"
-
válasz
Partyface007 #10182 üzenetére
Mondok jobbat. Tegnap még nem lehetett letiltani, ma reggelre viszont megjelent az opció! Itt pampogtam pár napja, hogy HR után eltűnt a lehetőség, hát most vissza jött! Mi folyik itt gyöngyösön?
-
starr
őstag
válasz
Partyface007 #10182 üzenetére
Érdekes.Nálam kikapcsolható az Edge. L520 / build 63
-
consono
nagyúr
válasz
Partyface007 #10152 üzenetére
Nagyon nem értek egyet veled: ne csináljanak már egy bloated rendszert, hadd döntsem el én, hogy milyen appot akarok használni szövegfile megnyitásra, vagy pdf-re ,vagy bármire. Az eml annyira nem fura, ez a program csak névleg Outlook, sokkal inkább Windows Mail. Nem próbáltam, az msg-t kinyitja?
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Partyface007 #10076 üzenetére
Szívesen! Én is itt találtam az infót.
#10078 KunEmber: Rendszer/tárterület/ez az eszköz/alkalmazások és játékok Telepített alkalmazások pontban lehet törölni.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Partyface007 #10073 üzenetére
Az üzemidő az nálam sem lett jobb 730 -on, de legalább a @ bug sem jelentkezik.
Az 'sms and call filter' alkalmazást (ha az extrákban levőre gondoltál) nyugodtan törölheted, mert néhány builddel ezelőtt a funkció átkerült közvetlenül a tárcsázóba illetve az üzenetkezelőbe. -
mtm800
senior tag
válasz
Partyface007 #9935 üzenetére
Olvastam én is..........persze ha tényleg hinni lehet a cikknek.
Heffi : logikát én már egy ideje nem is nagyon keresek MS fronton.....biztos van csak nem értem
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #9917 üzenetére
így van, ha nagyon akarom pl kikeresem fájlkezelőből a highres képet.
arról nem is beszélve, hogy a gmail 25 MB fölött hisztizik, hogy túl nagy a csomag, és nem küldi el, így max 3 képet tudnék egy mailben elküldeni. erről jut eszembe, ezzel asztali win10-en is volt problémám, ERRE van valakinek ötlete?Gusztáv: bár így is kicsit szöszölni kell vele, azért nem rossz. köszi, kipróbálom! ha működik, akkor még mindig jobb, mint az elülső kamerával szüttyögni.
3-4 MB? 930-on ez inkább 7-8...kb 15-20* annyi, mint a 8.1 posta által tömörített verzió.
-
válasz
Partyface007 #9900 üzenetére
Tedd vissza a 8.1-et és leesik hogy mennyire tetvedék 10.
-
moleculez
veterán
válasz
Partyface007 #9863 üzenetére
Ami tök szép és jó, csak laptopon például mire jó? Skype hívásokra?
-
csabi10
senior tag
válasz
Partyface007 #9859 üzenetére
Ahogy én látom lehet még az 1 év is kevés lesz ha így haladnak. Sajnos nekem egyre jobban az az érzésem hogy váltanom kell, mert ez nem lesz jobb.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #9859 üzenetére
nyilván nem írták még át a PR sablont, de ez benne a poén
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #9849 üzenetére
nem, épp ez a vicc, hogy idén.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Partyface007 #9850 üzenetére
Töröld a fiókot a készülékről, majd ismét add hozzá. Nálam bevált.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #9821 üzenetére
a regi keszulekeknel nem. pontosabban az elso frissitest le kell tesztelniuk.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #9818 üzenetére
igen, az, hogy toketlenkednek a szolgaltatok.
-
válasz
Partyface007 #9801 üzenetére
A legjobb az, hogy ugye nem lehet letiltani, de azért bezárogatja, újra be kell töltenie mindennek, viszont akármilyen alkalmazást használok, azt kb kilövi ha lezárom a képernyőt. Ezt gondolom én nem lehet szabályozni. Böngészek egy readerrel egy honlapot, lezárom a képernyőt, kinyitom, erre tölti be az egészet az elejéről, fingom sincs már hol tartottam. Más is tapasztal ilyesmit? Azért ez nem egy szutyok 512megás gép.
-
mtm800
senior tag
válasz
Partyface007 #9658 üzenetére
Ezek az adatok nálam is ilyenek....szintén l830. Ha beteszem a sim kártyák akkor sem merül sokkal jobban, szal a készenléti üzemmódon van mit csiszolni.
-
válasz
Partyface007 #9658 üzenetére
Akkor nalad valami nem koser , nalam 735 egy ejszaka kb 4-5%-ot merul , aktiv wifi es gsm .
-
confuser
senior tag
válasz
Partyface007 #9652 üzenetére
Abba a listába akkor kerül be egy app (az Edge is), ha már futott valaha a háttérben. Ugyanúgy, ahogy az értesítési hangok listájába is csak azok az appok kerülnek be, amik küldtek már értesítést.
-
válasz
Partyface007 #9652 üzenetére
Nekem van, és ki is van kapcsolva.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Partyface007 #9469 üzenetére
B+, ez az egy menüpont ahol nem kerestem. A lehető legelbaltázott helyrerakták. Köszönöm a segítséget!
-
spider23
senior tag
válasz
Partyface007 #9397 üzenetére
És te most tudsz új szót felvenni a szótárba? Messenger alatt szinte minden mondat után lefagy a billentyűzet és újra bele kell nyomni a szövegmezőbe hogy ismét felhozza a billentyűzetet. Szinte használhatatlan.
De ugyan úgy hibás a whatsapp alatt is, bár ott eddig csak akkor lépett ki a billentyűzetből ha új szót akartam felvenni. -
boncser
aktív tag
válasz
Partyface007 #9325 üzenetére
megpróbálom....köszi
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Partyface007 #9242 üzenetére
igen .36-on nem működik ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Partyface007 #9227 üzenetére
Én így csináltam: 8.1 vissza HR , Insider felrak .29 telepít ... HR ... majd tetszőleges billentyűzet telepít ... Insider felrak .36 telepít ... billentyűzet használ .
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #9226 üzenetére
nem nyert, ugyanaz a hiba
ez már tényleg egy rossz vicc :-)
CV IT a készülék reset után fent van az olasz a német francia és az angol amerikai billentyűzet de se az angol (US) se a magyar kiosztáshoz nem tudja letölteni a szövegjavaslatokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest