- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saiyajin
senior tag
Ez engem is erdekelne, mert hetvegen kenytelen voltam visszarakni a TH-t, mivel megint net problemaim voltak. A mult heti, es az azelotti RS builddel is. Nehany naponta elszallt a mobilnetem par orara, vagy akar egesz napra. Ilyenkor volt, hogy a wifi is behalt es a repulos modot sem lehetett bekapcsolni. Igy egyelore megint hanyagolom a fast ringet.
-
Ryoo
senior tag
Kapott egy HR-t a telefon a sorozatos újraindulások miatt, feltelepített mindent, biztonsági mentést is visszaállítottam, most egyelőre jónak tűnik, már üres ikonom sincs, és a kereső gomb is működik végre. Lehet csak a HR-t kívánta
Meglátjuk mit produkál holnap melóban, ha nem lesz semmi gondja, akkor nem rakom vissza a .164-et.
-
scyllarus
veterán
Na, a saga a végéhez közeledik
Nekem is az Outlook frissítés cseszte el, én is bekapcsoltam egy órája a Csoportértesítések fiókok szerint a Műveletközpontban kapcsolót. (kínomban már)
És csodák-csodája, azóta van hang bejövő emaileknél.
Eddig is be volt állítva az Outlook Postánál az értesítés hangjelzése + meg is volt adva hang, de az kevés volt. Csak azóta működik, hogy szétbontottam a fentiek szerint. Windows 10 -
törölt tag
érdekes....
Más:
most kíváncsiságból visszatettem a 8.1-et lecsekkolni hogy ezt az sd kártya áthelyezési hibát megnézem ....nincs fent Windows Insider app, de már letöltött valami frissítést...
olyan fapadosnak tűnik a 8.1 a 10 után
lettyke: légyszi ne vedd sértésnek de az insider verzió az nem kezdő felhasználóknak való, én a helyedben megvárnám a véglegest...de ha mindenképp ki szeretnéd próbálni, akkor a release preview-et válaszd, és szerezd be a windows device recovery tool appot, ha esetleg nem tetszik akkor még mindig vissza tudod tenni vele a 8.1et....persze nagyon ne lakd be elsőre a 10-et! ja és ami a legfontosabb: BIZTONSÁGI MENTÉST MINDENKÉPP CSINÁLJ!
-
törölt tag
Még kár ezen rágódni. Hogy ezt meg azt nem javították. Írták hogy akik nem akarnak szenvedni azok ne rakják fel. Maradjanak 8.1-nél amíg ki nem jön a "hibátlan". Csak jó néha odaszúrni hogy nem csinálnak semmit 😀 Ha abban is benne van akkor lehet morogni 😁
De még a nevében is benne van hogy preview.
-
Eloszor en is hr nelkul voltam , de par appot duplan rakott fel, igaz nekem w10 mentes lett restorenak 8,1 ala, okozott is anomaliakat, de ahogy felkerult az utolso build w10 egy apasra minden gond meg szunt letezni. Sd karzyaddal minden rendben van, mert attol is hobortossa valik a rendszer ?!
-
Hr volt mar neked ? Utana nem visszaalitast nyomni , hanem beallitgatod , letoltod a megszokott appjaidat, hatha a backup okoz valami zavart... nalam 735 hr nelkul beton stabil eddig...s lenyegeben a 640 se mas mint egy felhizlalt qsd s400 epulo telefon ...ki kene probalnod nem e valamelyik altalad hasznalt, telepitett app okozza e az anomaliat.
-
chipesz
őstag
Azért tolja el, mert kicsit belenagyít, hogy ezáltal ha az alkalmazáslistára swipe-olsz tudjon mozogni a kép.
A HD (sőt a fullHD) kép is kicsi lesz csempe mögé háttérképnek, ugyanis túl torz lesz az eredmény.A rendszert én angolul használom, ott az általad kívánt funkció a Settings>Network&Wireless>Data usage menüpontban van. (Magyarul valami ilyesmi lehet: Gépház>Hálózat és internet>Adathasználat)
-
Syl
nagyúr
>még a viber is jelez mindent, és rendesen ki is csöng.
Ismerősöm, felső kategóriás WP-n panaszkodik rá elég sokat.
>Milyen régión használod a telefont és európának szánt variánst vettél?
Szolgáltatói (telenor) készülék.
>Ahogy írják a whatsapp a legstabilabb nálam is
Androidos táblagépemen is fut, teljesen megbízhatóan.
-
Syl
nagyúr
Nem csak az sms hang tűnt el, hanem minden vele kapcsolatos értesítés! Nem volt jel se a lock screen-en, se az értesítési sávon, de még a kitűzött csempén sem. Ha nem indítom el az üzenetek programot, akkor nem tudom meg, hogy fél nappal előtte kaptam egy fontos és választ váró sms-t.
8.1-en pl. a csengőhang tűnt el. A hívás befutott, jelzett is a lock screen, de mintha néma lett volna a telefon. Újraindítás megoldotta.
A whatsapp értesítés szintén kritikán aluli 8.1-en. Szinte naponta jelentkezett az a "feature", hogy ha kiléptem a programból, nem jöttek meg az üzenetek. A feladónál azt jelezte, hogy nincs bekapcsolva a telefonom.
10 preview-val legalább a whatsapp stabilan működik. -
-
törölt tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest