- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
netpeti98
addikt
Véletlen hiba volt, vagy a támogatásból régebben kiesett telefonok (TH2-t se kaptak) is kapnak frissítést ezen a módon?
-
-
zsoltzsolt
addikt
Win10-esek megkapják
No igen, ez lesz szerintem. Hamarosan már csak a w10-zel jöttek kapnak, majd azután ők se. Majd ennyi volt w10m.
Hogy ez félév vagy egy? Tán egy kicsit több? De végül is mindegy, sajnos.
Remélem bő félévet még kibír a 930-am, azt karácsony felé csak lesz valami akciós valami -
-
Akybron
aktív tag
Valóban nem olvastam. De nem gondoltam volna, hogy egy konkrét weboldal betöltése egyszer csak nem lehetséges, míg millió másik meg megy. Amúgy előbb tippeltem arra, hogy biztosan elfogyott a mobilnetem, így nem is próbálkoztam tovább. Akkor lett gyanús, mikor wifi-n sem ment.
starr: itt se .com se .hu nincs. Meg próbaképp .de .fr sincs.
Na mindegy. majd megjavul. -
Partyface007
őstag
remek
de még ebben sincs benne hogy javították volna hogy hívásvárakoztatás alatt legyen jelzés a bejövő hívásokra
kb minden héten feedbackelem nekik újként a meglévőket meg upvote-lom de szarnak rá
próbáltam a support.microsoft.com -on is bejelenteni de ott mobile-t nem lehet
nem tud valaki valami közvetlen e-mailt amit olvasnak is?
-
zsoltzsolt
addikt
Szenvedtem vele. Lett végül wdrt, na de mire az kész lett reggel lett. Azért aludtam is közben😀. Veszem kézbe a telefont treggel és a tegnapi hiba megint. Nincs sehol billentyűzet, se wifi. De PIN kód még nem volt beállítva így menübe belépve Hr, na azóta mintha jó lenne☺. Még valami, a fenti hibák mellett, amit még észrevettem hogy a kapcsolatokban ott volt mindenki, de nulla adattal 😁
-
-
mtomi95
senior tag
Ez a nem keltés nálam is van néha-néha. Rendszertől független még 8.1-en is volt ilyen Lumia 640 lte-vel. Egy pár szabadságot el is vett tőlem. Azóta kettővel kelek reggelente, de még így is van, hogy felkelek hang nincs csak egy üzenet a riasztásról mikor feloldom a kijelzőt...
-
Mr. Nimbus
senior tag
Kedves kolléga, remélem te tudsz a kérdésemre válaszolni. Mivel elsődleges készüléken insiderestem, és úgy éreztem nem állok még készen az RS2-re, kiléptem az insiderből. Tegnap este nyomtam egy hr-t. 2 alkalmazás azóta nem teljes: A kamerából hiányzik a panoráma mód, a másik a csengőhang szerkeztő még mindig az a régi vacak. Ha visszalépek insiderre, mondjuk RPR-re, akkor lefrissítí ezt a 2 programot és ismét jó lesz?
Előre is köszi a választ.
-
-
-
-
-
Medical
aktív tag
OKÉ.
Bocs mindenkitől, elírtam!Helyesen, Lumia 640 XL LTE
Továbbra is állítom, nálam fürgébb az előző build-hoz képest és az aksi is tovább bírja, ugyan annyi használat mellett! Ahogy a korábbi hozzászólásomban írtam, egyedül a facebook és messenger lassabban tölt be.
Azt nem tudom milyen kezdeti proto időkből származik
a Lumia 640 XL LTE mobilom, de simán nem tudtam 8.1-ről, Win10-re váltani! Egyedül Windows Insider program segített, amit mflex fórumtársunk javasolt!
Egyébként a mobilom, Poland Country Variant! Több mint valószínű emiatt! -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De azzal te is tisztában vagy, ha nálad, vagy másnál nem csinálja, nem azért van, mert nem létezik, vagy a másik hülye hozzá...Azért van, mert az MS fejlesztői hülyék hozzá, hogy végre egy egységes és aránylag stabilnak mondható rendszert az összes készülékre legalább elfogadható szinten összetákoljanak.
Azzal, hogy "óránként" dobálnak ki frissítéseket, ami nem jó, vagy elcseszi az előtte lévőt, számomra visszalépést jelent. Hihetetlen, hogy ennyi idő elteltével is szinte alapdolgok kidöglenek. Csempék leállnak, szinkronizálás megszűnik, majd néhány óra, vagy 1 nap után megjavul, majd újra előjön, majd megint jó lesz...
-
confuser
senior tag
NorthFaceHiker-re gondol.
@Nooeca
Lehet, hogy a buildfeed forrása megbízható (egyébként ez sem bizonyított), de nem teljeskörű (ez viszont biztos). A "nem is érdekel ha nem volt igazam" hozzáállást meg meg is érteném, ha nem úgy állítanád be magad, hogy 100%-os belsős infóid vannak, és te vagy itt megmondóember. Hasonlóan többekhez te is táplálkozol innen-onnan, de ezt nem úgy kéne előadni, ahogy azt teszed. -
Sjkolrd
aktív tag
Oh,de a zene/film vásárlási lehetőség nem..
😀 Tudom ott a spoty,deezer...de nincs kedvem csilio összegekért betelni a számokat...inkabb megvásárolnám azt ami tetszik..most is ezt csinálom csak éppen germany régióval...hm..okes, de most el is felejtettem nem insiderezek 950-el.pedig nagyon hiányzik az rs build funkciói. Nem tudom hogy bírom ezt meg ki 😁 pc-n meg nem működik az insideres csoda csúszka...igy nem tudtam pc-n sose kipróbálni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest