- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiprobaltam mi4c-n es patent , egesz furge , bar lehet hogy ez a qsd808 erenye ...kozel chrome tempoval teszi a dolgat .. de juszt se hasznalom ...
a sajat rendszerukre nem tudjak megcsinalni , ide meg fusiban osszedobjak ...
Ryoo
Lehet hogy keves az edgenek a qsd 430/435 .. -
lck
senior tag
Feltettem. Mit mondjak ? Kár volt a letöltött 56 Mega mobiladatért. Lassú nehézkes. Hozza a mostanában megszokott MS színvonalat. Jó - tudom még beta.
Eltávolításkor kényszerített leállítást kért. Pedig kiléptem a programból előtte. Gondolom bent hagyja magát a RAM-ban a gyorsabb indulásért ( nem sok sikerrel ), vagy szorgalmasan gyűjtögeti a személyes adatokat közben. -
-
-
-
-
betegphiu
senior tag
Köszönöm,igen az insederrel lett frissítve.
Elszomorító,hogy ilyen jó rendszer,meg ilyen jó lumiák mellett egyszerűen beleszarnak az appokba a fejlesztők.
Nincs egy használható facebook (na jó a SlimSocial tűrhető) nincs egy messenger.
Látni valami kiutat szerintetek ? A surface phone miatt majd gyártanak appokat ?
Mert a tesóm 930-asa nagyon bejön (ez a 735is tetszik) meg szemezek egy 650-el is.
Ezek azok,amiket ki tudok fizetni...Köszi
-
-
-
Pakold alaposan tele a belso tarhelyet es akkor nem tud frissulni, vagy swap max erteket torold es akkor sem megy fel vsz, esetleg nem engeded tobbet wifi kozelebe a telefonod, atirod valamelyik x30-ra a registryben es talan akkor se jon frissites
.
Most maszik az 1066 , de kellemesen porgos volt a 107 teszteltem egy picit , igy elqrni valamit ....
Amugy az ms-nel is hulyek vannak , ki kellett volna a legstabilabb ,leggyorsabb rs1 verziot es mindig csak a build szamot cserelgettek volna , megkaphatta volna az rs2 szamat isAmugy nem jartam jol az asszonynak 640-e van ... szerinted kinek kell majd eletben tartani a telefont ?
nem power user , de ha valami nem jol mukodik , ugy is nekem kell veszodni vele..
-
-
-
Droiddal kb en is ugy vagyok mnt te , ezert is veszek jo aron egy hasznalt redmit , es ha nem vagom falhoz par nap utan akkor johet a raszokas droidra, egesz jo w10 launchert leltem kuka robira .. probalgattam a telom wp8.1-en , impozas kellemesen fluid felulet vsz hibatlan animaciokkal... nincs szuttyoges es tsai , ha vegre felmaszik a 107 ,akkor azt is kicsit nyomkodom ,insidert most mar kerulni fogom...
-
-
Amugy meg a te lelkeden szarad hogy feltettem a CU-t 😀, nem kellett volna , igaz hogy a hr rendbe tette , de az ertesites beallitasok egy kicsit meg lagolos maradt, az edge meg hat nem eppen a csucs formajat mutatja az rp ag 251 builden. Sebaj hosszu meg az este ,még par ora es ismet a regi lesz a telefonom ..
-
-
-
Hat nem nagyon tudtal meggyozni hogy rs2-vel szivassam magam , tenyleg van valami apro ujdonsag a CU updatben ,gui vagy uj funkcio ? Nem lehet hogy a pc azert jar mas verzioszamon mert ott mar volt upgrade rs-re , es ott fast ringen mar a rs3-at farigcsaljak baltaval , mobilon pedig az rs2-ot piszkaljak szurkos bottal jelenleg (na jo neha valtanak build szamot is 😀)...
-
-
Egy ismerosom 640xl-en tesztelgeti a slow ringet , es abluetooth illetve a kamera app nala nem mindig mukodik hiba mentesen , ezert is vannak ketsegek bennem hogy erdemes e lenne feltenni az rs2-ot , foleg hogy funkciok ,sw hianyossagok teren nincs elore lepes ... persze ettol meg piszkalja a csorom hogy csak jo lenne ...
-
-
Slow ring es utan a release preview ami javasolt ? Ha nem jon be , a wdrt es rs1 update ,belakas es beallitas 5 oranyi veszodese ami tavol tart, foleg hogy lenyegi kulonbseg funkciok teren nincs . Az activitas meroket ,informacio kijelzes orakra mukodik mar rendesen ? Nekem ez lenne ami szamit ... na meg hogy nagyjabol az rs1 jelenlegi stabilitasat ,tempojat hozza ...
-
A hibak javitasaval kapvsolatban eros ketsegeim vannak , az rs1 is kb mostanra forrta ki magat, ha az rs2 is annyi bug-gal jon mint az elodje akkor lehet jobb elkerulni. A slowring majd rp combo mint rs2 fele vezeto ut azert lenne jarhato szamomra , mert nokia lumiara menne ami hala az ms-nek nem kap hivatalos Cu updatet..
Igaz a rs2 mellett nem sok szol ,de azert viszket a tenyerem egy updatert...foleg hogy elerheto ..
Amugy totozgatok magamban hogy raszabaditsam e a lumiamra az rs2-ot , vagy hagyjam Au-n .?????
Gyozzetek mar meg valamilyen iranyba . Please 😁 -
zsoltzsolt
addikt
És mi fog változni, ha átállok fastról?
Van még értelme? Továbblépni már csak mókolgatásokkal, kekkelgetésekkel lehetne, ehhez meg nincs kedvem. Ezért is léptem anno androidról...
De úgy látszik véget ér a történet, s amíg húzza a 930, addig marad, ha nem lépnem kell más Os felé, nem szívesen, de ez van. Még egy-két hónapja terveztem 950 vagy 950xl vásárlását, még szerencse, hogy nem tettem. -
pzstm
titán
jogos....
you can switch to Release Preview to get Creators Update with the cumulative updates or roll back to AU.
tehát unsupported device-ok esetében RP ring-el lehet Creators update, RS3 már tuti nem.
Viszont jelenleg ahogy olvasom a resetelt phone-ok Win 8.1-ről nem frissülnek 10-re valamiért
-
pzstm
titán
utánanézek...ez az utolsó infóm:
Devices not on this list will not officially receive the Windows 10 Creators Update nor will they receive any future builds from our Development Branch that we release as part of the Windows Insider Program. However, Windows Insiders who have devices not on this list can still keep these devices on the Windows 10 Creators Update at their own risk knowing that it’s unsupported.
-
pzstm
titán
amolyan köztes.
Lehet röviden olvasni róla. (inkább post-RS2)
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 16176 for PC + Build 15204 for Mobile
Starting with the Windows 10 Creators Update, these are the Windows 10 Mobile devices we will officially support in the Windows Insider Program going forward:
HP Elite x3
Microsoft Lumia 550
Microsoft Lumia 640/640XL
Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 950/950 XL
Alcatel IDOL 4S
Alcatel OneTouch Fierce XL
SoftBank 503LV
VAIO Phone Biz
MouseComputer MADOSMA Q601
Trinity NuAns NEODevices not on this list will not officially receive the Windows 10 Creators Update nor will they receive any future builds from our Development Branch that we release as part of the Windows Insider Program
-
Majd meglatjuk hogy mikent is alakul majd az update , ha megis megkapnank , nem fakadnek sirva ha szinten egy app-ra lenne szukseg a telepitesehez , mert oszinten bevallvaes az informacioitokra,sajat tapasztalatra hagyatkozva, nem kapkodnam el a frissitest , akkor kerulne fel amikor mar kelloen stabil es bug mentes .
-
A 930 mas tészta mert ott nem qsd400 van ,ellenben a 630 1giga,73x,830 esetében a soc qsd400 a különbség csak a használt gsm frekvenciak támogatásában van ..
De amúgy mindegy ,mert lehet hogy jobb egy stabil rs1 ,mint egy bugzo rs2 ...viszont ettol függetlenül még ha egy halálra ítélt plattformrol is van szó,attól minimum ennyit megérdemelnének lehetőségként a l/userek x3x széria tulajdonosok(update ami elérhető na es persze választható,ne automatikusan menjen a frissites)... -
zsoltzsolt
addikt
Van valami hír, hogy mikor lesz?
A mostani nekem nem valami jó.
Ezt csinálja (93-as topikban írtam):
Két napja hívás után tök sötét marad, nem tudom letenni, csak macerásan.
Ha hívok valakit, és közelítem a kezem a kijelző felé szépen elsötétedik, majd ha távolodik megint van kép. De ha már hagyok kettő csörögni, miközben sötét a kijelző, akkor már nem világosodik vissza.
Ezt tapasztalja valaki vagy a930 típushibája jött elő? -
zsoltzsolt
addikt
"If your device experiences an unexpected reboot, in some cases you may lose your call, text, and email history may be lost. We’re actively investigating this issue. If you believe you’ve hit this, please up-vote this feedback item In Feedback Hub."
linkCsakhogy ez a hivataloson is előjött, így tök mindegy. Ennyi erővel megyek vissza fastra
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest