- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dzsosy #16117 üzenetére
Majd kiderül, hogy jó lesz-e, ezt eddig tegnap óta kétszer játszotta el, de ez, mint írtam 650-re volt leginkább jellemző hiba, ami egy jó ideje megszűnt. most visszahozták, mert biztos kérték sokan feedback-ben, hogy hiányzik.
Nincs most kedvem sem HR, sem recovery-hez és az sem biztos, hogy megoldja egyáltalán, ha ez megint egy létező bug és nem mással akaszkodott össze, a fenti két gyalulásnak semmi értelme nem lesz.
950 XL-en eddig nincs gond.
-
bepken
veterán
válasz
Dzsosy #14506 üzenetére
megjelennek a vezérlők most is persze, 3 másodperc erejéig....ha nem csinálsz semmit, akkor el is tűnik. nem tudom pontosan megmondani az okát, miért nem tudok 3 mp alatt dönteni, hogy akarom e hallgatni az adott számot vagy inkább váltani szeretnék
de lényeg, hogy sokszor irritáló tud lenni, hogy egyszer csak eltűnik.
nekem a lényeg, hogy fixen legyen ott valahol ez a vezérlő. felőlem a záróképernyőről is eltűnhet, és mondjuk átpakolhatnák a "redőnyre" (én nem tudom...androidnál ez olyan evidens, szerintem)
a másik megoldás lehetne a hangerőgombokkal történő léptetés. ennek pl sokkal jobban örülnék. (headsetnél a híváskezelő gombbal működik a dolog, de jelenleg hagyományos fülest nyúzok)
na de valószínűnek tartom, hogy a felhasználók igen csekély százalékába tartozom, akiket ez a témakör egyáltalán megérintett. csupán megörültem neki tegnap, amikor láttam a changelogban ezt az "új" fííícsört
-
Blyan
félisten
válasz
Dzsosy #11784 üzenetére
Ühüm, na majd kíváncsi vagyok ha megjelenik rá hivatalosan (ha megjelenik),akkor mi lesz ezzel.
Mondjuk arra is, hogy az 550-ben lévő snapdragon 200-zal hogy muzsikál mindez (arra eléggé megjelent, hivatalosan).szerk:
Három böngészővel próbálgattam egy 8 éves X200-as ThinkPaden (IE és Edge alatt párhuzamosan mentek a videók, a Chrome meg csak úgy nyitva volt pár tabbal). Elég gyengének mondható mára az Intel Core 2 Duo T6670 procival, és nem mondhatnám, hogy megszenvedett vele. Mármint, lejátszotta simán, azonnal.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Dzsosy #11057 üzenetére
Na igen, én is marha kíváncsi lennék, hogy akik sorozatba beírják, hogy milyen szar a Win 10 550/950-en, láttak e már ilyen készüléket. Jelentem nálam is teljesen jól muzsikál 950-en, eddig a szűk 1 hónap alatt egy újraindulásom volt.
Az MS-nek üzenem, hogy privátba keressenek, megadom a számlaszámot, ahova a havi apanázst lehet utalni. Surface 4-et, MS Band 2-öt is beszámítok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest