- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boncser
aktív tag
Üdv.
Adott egy 650-es. legutolsó hivatalos build fut rajta (15063.297)
Se faston se slowon nem talál frissítést. Ez hogy lehet? Hr is volt. Sőt már wdrt is. Ráadásul másik insider fiókkal is próbaltam -
boncser
aktív tag
Üdv.
Insideres buildekben javítva lett már a hívásvárakoztatás jelzése? -
boncser
aktív tag
A changelogban írták hogy megújult a kamera app. Nekem nem változott semmi. Nektek?
-
boncser
aktív tag
A jelenlegi buildet próbálta valaki 650-esen?
-
boncser
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #15607 üzenetére
Ja így értem. Persze hogy szar használni egy 4 éves droidos nem túl gyors telefont a w10-es 930 után. Azért ma már droid vonalon egész máshogy áll a középkategória, elég megnézni a minap tesztelt vernee thort.
-
boncser
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #15597 üzenetére
Milyen androidos telefont használsz helyette ami annyira rossz?
-
boncser
aktív tag
Hr után néhány frissítést (equalizer, lumia beam, gestures...stb) nem sikerült telepítenie az áruháznak. A részleteknél azt írta hogy azért nem tudja telepíteni mert ezek csak belső memóriára telepíthetők, átállítottam így sem sikerült neki, restart után sem. Tudja esetleg valaki hogy mi a gond? köszi
-
boncser
aktív tag
Nem arról volt szó hogy redstoneban az edge támogatni fogja a bővítményeket? Én nem találom benne sehol...
-
boncser
aktív tag
válasz
temagad.aho #13494 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem: We have updated the list of devices that will be capable of receiving updates as part of the Windows Insider Program going forward, and in the coming weeks we will deliver Windows 10 Mobile Insider Preview builds from our Development Branch to these devices in the Fast ring.
Tehát a következő hetekben várható.
-
boncser
aktív tag
Van valaki akinek elérhető a frissítés? Vagy rosszul közölték és csak x50-esekre elérhető?
-
boncser
aktív tag
válasz
temagad.aho #13487 üzenetére
Most akkor ez már ugye a redstone, tehát amelyik készülék hivatalosan részt vesz az insider programban az megkaphatja? Gondolom ezért is kellett gyorsan kivenni a támogatási listáról a régebbi telokat mert ők ezt már nem kaphatják meg.
-
boncser
aktív tag
válasz
viewdetails #13325 üzenetére
És tényleg!
[link] -
boncser
aktív tag
válasz
Milestone2 #13230 üzenetére
Nagyon humoros kedvedben vagy ma
-
boncser
aktív tag
Szerintem ez abszolút nem a Te hibád. Egyszerűen rosszul van megcsinálva (ez is). Attól hogy Usa régióra van állítva még meg kellene találnia egy utcát pláne hogy a várost is megadod neki. Egy európai körutazás alkalmával minden országban át kellesz állítani a régiót hogy az ember rendesen tudja használni ezt a szart? Na ne már...
-
boncser
aktív tag
Nyomjál rá nyugodtan, a 8.1-gyet fogja feltenni.
Ha jól emlékszem a firmware verziót figyeli, az pedig ugyanaz azért írja hogy csak frissíti.(#12688) Spityu27
"... megmondták, addig nem adják ki amíg nem biztosított a hibamentes működés"
Ezt már ott elb@szták hogy kiadtak vele 4 telefont.
-
boncser
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12666 üzenetére
Ez tényleg megható volt.
-
boncser
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12527 üzenetére
Már vártam hogy valaki megkérdezze.
Nagyon lelkes a kolléga. -
boncser
aktív tag
válasz
touchscreen #12510 üzenetére
A lock screen sajnos így működik.
Igen, szar az edge. Sőt a vibrálás után ha úgy van kedve el is fehéredik az egész és csak a restart segít. -
boncser
aktív tag
válasz
ToniSoprano #12440 üzenetére
Még szerepelt is benne.
-
boncser
aktív tag
Most nézem hogy előrendelhető a 650 az edigitalnál. [link]
Hát ez tényleg nem lett olcsó -
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12164 üzenetére
Ma reggelre megjöttek a frissítések, nézz rá Te is.
-
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12141 üzenetére
Az nem lehet esetleg hogy időközben visszavonták a frissítést? Mert csináltam egy hr-t, elkezdte frissíteni a rendszerappokat, talált az üzenetek + skype-hoz is de a régebbit rakta fel, tehát elérhető az app az áruházban.
-
boncser
aktív tag
Van olyan akinek nem frissült még mindig az üzenetek + skype? Van a családban két 640-es ugyanazzal a builddel, egyik frissült másik nem.
-
boncser
aktív tag
válasz
appleGjuice #12098 üzenetére
Ez a facebook-os kérdésedre érkezett válasz?
-
boncser
aktív tag
válasz
MrCsiT #12091 üzenetére
Profilváltó? ááá nem olyan egyszerű az hogy csak úgy beletegyék. Kellesz még pár év. Olyan alap funkció pl mint az adott hívás időtartama is csak 8.1-gyel került a rendszerbe
Pedig milyen egyszerűen meg volt ez oldva a régi nokiákon, röviden megnyomtad a bekapcsológombot és feljött ez a menü:
Mondjuk a w10 funkcionalitásban elég nagy ugrás a 8.1-hez képest, úgyhogy lassan el is érjük a kb a symbian szintjére.
-
boncser
aktív tag
válasz
Plazmacucci #11497 üzenetére
Lehet. Viszont akkor szerintem még tovább fog csúszni a kiadása.
-
boncser
aktív tag
válasz
chipesz #11484 üzenetére
"Rendszeresen nem jön fel a billentyűzet szöveg boxokban...."
Nemrég az egyik ismerősöm a droidos htc-jén nem tudott sms-t írni mert nem jött elő a billentyűzet,hiába bökdöste, kilépett-belépett,de semmi. Azt hittem ez csak android ficsőr,de úgy látszik már itt is bármi megtörténhet.
Szerk.:
Tudom hogy hivatalosan nem közöltek megjelenési dátumot,de bizonyos források szerint február végén már jönnie kéne,de szerintem ebből hó végére baromira nem lesz stabil, kiadható rendszer. -
boncser
aktív tag
válasz
viewdetails #11482 üzenetére
Szinte bármelyik. Amilyen kedve van. A PH oldalaival tutira csinálta.
-
boncser
aktív tag
válasz
MasterMark #10642 üzenetére
-
boncser
aktív tag
válasz
Воланд #10460 üzenetére
Azt látom hogy A rendszer. De hogy tud ekkora forgalmat generálni? És mivel? Csak azért jó lenne tudni hogy most ez bármikor előfordulhat és kapcsolgatnom kell ki-be a mobilnetet vagy egyedi eset volt.Mondjuk sokat már nem nagyon tudna leszívni a keretemből mert kb 70mb maradt 3 hétre
-
boncser
aktív tag
Üdv.
Tegnap este újra elcsábultam és felraktam a legújabb buildet. Minden rendben ment wifi,fiókok stb beállítva, appok elkezdtek frissülni. Nemrég véletlenül vettem észre (mert a telefon b@szott értesíteni) az üzenetek közt hogy éjfél után jött a szolgáltatótól egy sms hogy az adatkeretem hamarosan elfogy. Micsoda? Tegnap még kb 480 mb-om volt. Wifi folyamatosan be volt kapcsolva, meg egyébként is ha nem is lett volna ne mobilneten szarakodjon már frissítésekkel meg ki tudja mivel. Van valakinek ötlete hogy az alábbi képen mi a f@sz ez a rendszer nevű adatforgalomzabáló szar? Eddig nekem egyik build sem csinált ilyet. Le lehet esetleg egyesével tiltani az appok hozzáférését a mobilnethez?
köszi. -
boncser
aktív tag
Az iránytű másnak sem működik a térkép appban?
Köszi -
boncser
aktív tag
Üdv
Naptár csempéje nem tudja az aktuális dátumot mutatni?Más: A gyári kamera app mi alapján dönti el hogy egy fénykép 8 vagy 1 megapixeles legyen. 5 másodperces különbséggel csináltam a két fotót.
-
boncser
aktív tag
válasz
Partyface007 #9325 üzenetére
megpróbálom....köszi
-
boncser
aktív tag
Üdv
Az outlook posta egyszer csak elfelejtetett értesíteni az emailekről. Reggel még jó volt. Most délután belepek az alkalmazásba,erre látom hogy délelőtt jött még 3 mail. A bűvös HR-en kívül van valami megoldás?
Köszi -
boncser
aktív tag
Sajnos nem találtam róla infót hogy ez a .36-os build mit javított. Tudja esetleg valaki?
-
boncser
aktív tag
Üdv.
Kamerában hogy lehet kikapcsolni ezt a fantasztikus fotóklip dolgot(8.1-ben volt rá opció a beállítások között)? Egyik kép normális másik meg mozog, azt sem értem mi alapján ilyen vagy olyan. -
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #7280 üzenetére
Csak nem a fekete péntekre készülsz Te is? 😃
-
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #6054 üzenetére
625-ön elég sz@r. Gondolom 520-on se jobb, sőt...
-
boncser
aktív tag
Nekem megy vissza a 8.1. Nagyon sokat töltöget, meg kb 3x lefagyott,de totálisan,ilyet még nem tapasztaltam egyik builddel sem. Tudom hogy még nincs kész, de van egy olyan érzésem hogy az enyémen (625)és a hasonló gyenge vasakon nem is lesz az igazi. Nyomkodtam egy kicsit 930-on is azon nagyon tuti.
-
boncser
aktív tag
Megújult a zárképernyő bug (legalábbis nálam)! Feloldásnál először csak az óra megy fel és csak aztán tűnik el a háttérkép.
-
boncser
aktív tag
"Preparing to release 10572. It will take about 3.5hrs for publishing prep. Will tweet again as we get close."
-
boncser
aktív tag
[link]
Itt a szavazás linkje. -
boncser
aktív tag
Olvasgat még valaki itt twittert? Gabe valami olyasmit írogat hogy van új build csak annál is 8.1-ről menne az update ezért van egy szavazás hogy akarjuk e vagy várunk pár napot a bugfixre hogy menjen a mostani verzióról az update. Ja meg hogy a 10549-et kijavították és lehet azt is telepíteni 8.1 visszarakása nélkül. Nem vagyok túl jó angolból, ha valamit rosszul írtam legfeljebb valaki kijavít
-
boncser
aktív tag
válasz
JamesHun #5776 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, baromira örültem neki mert olvastam egy cikket az edge-ben és minden alkalommal lezárta a képernyőt kb 10 másodperc után. Amikor pedig feloldottam kilépett a böngészőből.
De semmi gond, nyugodjunk meg hiszen ez csak preview. Majd kb egy hónap múlva már minden jól fog működni. -
boncser
aktív tag
Micsoda újdonságok...végre lehet az emojik bőrszínét változtatni
-
boncser
aktív tag
éééés megérkezett
[link]
-
boncser
aktív tag
válasz
roby1520 #4585 üzenetére
Van egy olyan lehetőség a recovery toolban hogy a "telefon észlelése nem történt meg". Arra nyomj rá.Utána pedig mikor "keresi" a telefont akkor dugd rá kikapcsolt állapotban, ne akkor amikor fogaskerekezik vagy szmájlizik. Ha kikapcsolni nem tudod akkor pedig restart (hangerő le+kikapcs) és gyorsan dugd rá.
Ha lehet közvetlenül dugd alaplapi usb-re, ne usb hubra. -
boncser
aktív tag
Boonen007-en kívül sikerült még valakinek feltenni az új buildet?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest