- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
scyllarus #16281 üzenetére
Nagyon szemeztem egy 950nel hogy jövőre azt hozok ki, ha addig nem változik az appkínálat akkor másban fogok gondolkodni...nagyon windowsos voltam pedig, omnia,omnia2,hd2,htc wizard,htc touch,eten glowfish...mind mind windows alapú(windows mobile ) teló volt,és imádtam őket, csak már ezek használhatatlanok... De ahogy ma áll a wp helyzete ha lenne lehetőségem nem hoznék most ki wp-s telót,még ingyen sem
-
mtomi95
senior tag
válasz
scyllarus #16235 üzenetére
Bezavart hogy nincs ott a .0
busman:
Azért váltottam RS-re mert a .494 elkezdett fura fényerő állítgatásba és merülésekbe. Mondhatni semmi elvárással frissítettem RS-re fast ringen keresztül, mondván hogy mielőtt WDRT-el darálom az egészet megnézem hol jár az RS és kellemes csalódás ért. Nagyon jól sikerült 14393.0 szerintem. Legalábbis a TH-hoz képest igazi megváltás sebességben. Nem késik az írással a billentyűzet, írjak bármennyit is a 640-nel bárhová. Az összes TH2 alatt akadt az írás nálam, főleg ha sokat írtam. Most ismerkedtem meg az új Skype-al azért is respect az MS-nek. Úgy tűnik jó lesz ez a rendszer most már végre. -
törölt tag
válasz
scyllarus #16007 üzenetére
valahol jogos, de előbb piaci pozíció kéne ahhoz hogy hogy windowsra is fejlesszenek...amíg nincs piaci poziciója a windows 10 mobile-nak addig, nem lesz app kínálat, sajnos ez egy ördögi kör, de valahogyan meg kéne hogy indítsák a folyamatot...ha csak ülnek és bambulnak attól nem fog megindulni
-
saiyajin
senior tag
válasz
scyllarus #15624 üzenetére
Az erdekelne, hogy megy-e mindket sim kartya rendesen, nem veszti-e el barmelyik a halozatot, es van-e barmi gond a mobil nettel. Az elso RS builden ugy elszallt a mobilnetem, hogy HR se hozta rendben, es a mostaniban is jelzik a known issues-k kozott, hogy problema lehet a dual simes keszulekekkel.
-
tomboy0013
veterán
válasz
scyllarus #15600 üzenetére
Ha a profilkép felső negyede üres volt akkor talán nem lett volna zavaró, de mivel olyan profilképet valószínűleg kevesen használnak (nekem egy ilyen ismerősöm sincs) így zavaró volt. Szerencsére nekem kedveznek a W10 dizájnnal mert bejön a kör és négyzet kombó. Tulajdonképpen nem is igazán értem mi a gond szabályos alakzatok keverésével. De nem is akarom megérteni mert szerintem igényes
-
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
scyllarus #13851 üzenetére
Lehet,hogy mig telepitette azt vettem eszre. Noh viszont az aksi teljesen felvan töltve és nem melegedig.. Korábban azért felmelegedett...most 1 óra múlva használni fogom a navit és meglátjuk mennyire fogyasztja az aksit. De ami érezhető hogy roppant fürgea telefon.
-
törölt tag
válasz
scyllarus #13757 üzenetére
Nekem ma frissített, frissítés után megint kivette a pipákat...már gondolkozok azon hogy adok egy szép feedbacket
hátha javítja a sz@rházi Microf#s... Ez is ős régi hiba, és annyira szerencsétlen a fejlesztő csapat hogy egy ilyen hibát javítson?... Még egy fekete pont az MS a sok millió mellé
-
Stylerr
addikt
válasz
scyllarus #13715 üzenetére
Érdekes. Most épp a 164-es buildot telepíti. Ha kész vagyok, akkor elkezdem belakni a telefont a HR utáni teljesen szűz állapottól kezdve.
Viszont nagyon szomorú, és kellemetlen, hogy egy 140ezres telefonnal így kell szenvedni egy "hivatalos" rendszerfrissítés miatt. -
-
válasz
scyllarus #13621 üzenetére
Gondolom a 63x-nel az 512 ram a hivatkozasi alap ... emlekeim szerint 2 core, 8giga tarhely ,1giga ram lenne az alapkovetelmeny , illetve bar nem irtak le de az 1gen wp8-al kezdo telefonoknak is fityiszt mutattak . Insiderbol meg l tudod rakni , probald ki mikent muzsikal .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest