- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
igazából én azt nem vágom, hogy ti milyen rs3-ról beszéltek? az asztali preview buildek rs3-ra 16000 fölöttiek, mobilra meg kicsivel a 15063-as rs2 fölötti számú buildek jönnek. szerintetek ebből varázsütésre asztalihoz felzárkóztatott rs3 lesz 1 hónapon belül?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #17203 üzenetére
jó, csak érted, ránézek a changelogra, hogy data sense UI improvement, mondom fasza, végre rendbe teszik, erre sikerült még egyet hátralépni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #17201 üzenetére
persze, aztán másszak át a számológépbe megnézni, hogy a hátralévő napokra átlag több, mint 33 megám van-e (1 giga 1 hónapra kb ennyit tesz ugye), hogy megtudjam, hogy kb szinkronban vagyok-e fogyasztásilag.
8.1-en elég volt erre ránézni:
és láttam azonnal, hogy mi a szitu.
arról nem is beszélve, hogy a 10-es data sense-t még mindig csak trükközve lehet beállítani (ha hetedikét állítok be hónapfordulónak, akkor valójában hatodika lesz, ha megint rámentek, akkor már ötödike, stb), és még mindig kb 10%-kal arrébb mér, mint ahogy valóban fogyasztok a szolgáltató szerint, míg a 8.1-es kb kilobájtra ugyanott volt...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
temagad.aho #17198 üzenetére
ez most komoly?
nem elég, hogy a 8.1-en könnyedén átlátható (2 csík, egyik a maradék mobilnet, másik a hátralevő napok száma) felületet elkúrták, most még a wifit és a mobilnetet is egy csíkba teszik, az isten tudja milyen okból kifolyólag?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
temagad.aho #17137 üzenetére
Ez amúgy annyira zseniális. Értesít arról, hogy fél perce csináltál valamit (ha nem vagy aranyhal, akkor valószínűleg emlékszel is rá), de a 8.1-es "frissítés elérhető x apphoz / x app frissült" értesítés az smafu.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #16739 üzenetére
mondom, hogy fast ringen vagyok, legfrissebb builden...
na mindegy, úgyis jön a nem insider verzió soon (TM), majd akkor lesz, addig megleszek nélküle.
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
a minap megörültem, hogy az új panoráma fotózás mennyire faszán működik, erre HR után nem találom a camera appban, store se frissíti. tipp?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Sjkolrd #16486 üzenetére
ja, én csak poénból mondtam, nyilván megy ez a térképekben is. csak pont a minap csodálkoztam rá, hogy görgetem a cortanát, és látom, hogy beágyazott egy térképet a munkahelyemmel, megkérdezve, hogy ez a melóhelyem-e, mert sokat vagyok itt normál munkaidőben, meg szeretem-e ezt az éttermet, mert ebédidőben sokat tartózkodik itt a telefonom.
-
ZavaBalazs
őstag
14393.10 fast, slow, rp.
Én mondjuk megvárom az insidermentes frissítést, de akit érdekel... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
zsoltzsolt #16407 üzenetére
jó, de ez valami mutyibolt.
expansys rendes garival adja, nem? ott 140 körül mocorog. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
zsoltzsolt #16293 üzenetére
az virtuális.
JamesHun: 110 körül hivatalos gari van rá, legalábbis nekem úgy rémlik, hogy az expansyson azzal adják...
-
ZavaBalazs
őstag
a béta nem, használjátok azt.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Micha3l #15954 üzenetére
nekem már 8.1-en is így volt, hogy az úgynevezett offline navi csak net mellett talált pozíciót, de ha egyszer megvolt a helyzet, akkor utána már offline is megtartotta, ha nem zártad be az appot. tavaly horvátországban mobilnet nélkül figyelni kellett, hogy reggel induláskor még wifi mellett elindítsam, különben cseszhettem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#97246720 #15814 üzenetére
angolul értek, azért köszi
de nem ez volt a kérdés.
amúgy a 930-nál én a kijelzőre is gyanakszom, a w10-es battery saver százalékosan kiírja, hogy mi mennyit fogyaszt, ez a 930-on kb úgy szokott kinézni, hogy kijelző 80%, rendszer 13 %, cellular+wifi 7%. ugyanez 925-ön kijelző jelenleg épp kijelző 65%, rendszer 29%, cellular+wifi 6%, hasonló használat mellett. 735-ös havernak szintén ilyen értékek körül mozog) -
ZavaBalazs
őstag
válasz
temagad.aho #15803 üzenetére
We’re investigating decreases in battery life on older devices such as the Lumia 830, 930, and 1520 (devices with SoC 8974 chipsets).
ez most azt akarja jelenteni, hogy ezen a builden még az eddiginél is szarabb ezeknek az akkuideje, vagy azt, hogy találtak valami problémát ezzel a chipsettel, és a jövőben javulhat az akkuidő?
én az előbbire tippelnék, mert a known issuesban van, de haverom váltig állítja, hogy az utóbbi. -
ZavaBalazs
őstag
hej! valami tipp arra, hogy a 20-as szériás telefonokra meddig tölthető le a th2 preview?
most vettem egy 925-öt póttelefonnak, egyelőre még békén hagyom rajta a 8.1-et, de lehet, hogy előbb-utóbb menne rá a 10. viszont azt nem tartom valószínűnek, hogy insideren az idők végezetéig megtalálja a th2 frissítéseket... szóval a kérdés így értendő.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
moleculez #14212 üzenetére
Én ezt az egész w10-zel kapcsolatban érzem. Minap pl pont ezt beszéltem egy haverommal, hogy még ilyen alap és egyszerű dolgok sem működnek sok esetben, mint az élő csempék. Store, battery saver, storage sense halott, data sense tetszhalott... Pedig elvileg pont ez a UI előnye, informatív ikonok, nem?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Воланд #14011 üzenetére
mindegyik arról fog szólni, hogy fél órán keresztül ezt ismételgetik.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
donceleger8 #13599 üzenetére
azt mr. demó verziótól hallottad, csak azóta átment 20 avatar váltáson, és már az ellentétét mondja mindennek, mint eddig.
-
ZavaBalazs
őstag
én meg már azt hittem, hogy új build van, így 60 új hozzászólással.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
viewdetails #12727 üzenetére
ez mit jelent?
nekem menübugról először az extrákon belül az egyik menü ugrik be, amiben volt egy rózsaszín meg egy kék négyzet jobb alul.
az még ott van?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Zsoleszhun #12594 üzenetére
még nem volt, ma van.
-
ZavaBalazs
őstag
na, elmúlt éjfél, a telefonom még mindig nem talál frissítést.
kár, pedig olyan jó lett volna, ha feb 29-én tényleg kijön, akkor el lehetett volna mondani, hogy szó szerint szökőévente kapunk frissítést.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gyurkikrisz #12253 üzenetére
off. mire kaptad a 950-et csereként, és pontosan milyen okból?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tatararpad #12104 üzenetére
kb ennyiről van szó. értem én, hogy a cortana tudja magától kapcsolgatni a quiet hourst, de ezt biztos meg lehetne úgy is oldani, hogy a quiet hours közben ne függjön tőle...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #12086 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #12083 üzenetére
biztos csak WP10-re jött ki, neked meg W10M-ed van.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #11887 üzenetére
Pedig de, redstone build a gyárilag w10-es telefonokra.
Kalm007: 14267. De számít bármit is?
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
chipesz #11812 üzenetére
így elsőre azért az az alsó fém sáv nem odaillőnek tűnik, aztán lehet a későbbi képek rám fognak cáfolni.
és ami még fontos tényező, valószínűleg a HP-nál lesz hozzá rendes support, szóval pl a nuans neoval szemben ezt nyugodt szívvel venném meg, ha nem most vettem volna pár új nadrágot, aminek nincs ekkora zsebe.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #11581 üzenetére
igen.
így hogy amoled, 16 giga, 210 helyett 212, meg talán olcsóbb, mint a beharangozott, egész emészthető. -
ZavaBalazs
őstag
Azt csinálja még az edge, hogy egykezes módban ragad?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
chipesz #10778 üzenetére
nem használtad előtte az egykezes módot? nekem volt olyan edge használat közben, hogy egykezesben pöttyintettem egyet, utána visszaengedtem teljes képernyőre, de az edge továbbra is úgy érzékelte, hogy a képernyő felső fele az alsóban van. pl itt ph-n ha egy középen elhelyezkedő topicra nyomtam, akkor behozta helyette a mobilaréna főoldalt, mert az van a bal felső sarokban.
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#58000384 #10585 üzenetére
ja, értelek. egy HR-t kapott, de akkor meg más hibák jöttek elő, és ahogy írtam a linkelt hsz-ben, újra belakáshoz nincs türelmem minden frissítés után.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#58000384 #10582 üzenetére
nem, megtörtént többször is. egyik nap 3-4 személy összesen kb 10, munkával kapcsolatos hívása nem futott be, az volt az utolsó előtti csepp, aztán utána pár nappal anyámat hívom, ő megszokásból kinyomja, visszahív, és a kimenő hívás után egy perccel csak a hívásértesítő smst kapom.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Tottalino #10571 üzenetére
mein gott... neked is felteszem a kérdést, téged ki kényszerített a preview használatára?
senki? gondoltam.
most tényleg a k anyját a MS-nek azért, mert a következő oprendszerük tesztelését megnyitották az érdeklődők előtt, van lehetőség kipróbálni, bugot jelenteni? hangsúlyozom a következő szavakat: tesztelését, érdeklődők, lehetőség (bug.
).
az 550 és a 950-ek más tészta, az tényleg gáz, hogy egy félkész oprendszerrel volt képük kiadni a telefonokat. gondolom eredeti terv szerint kész lettek volna ősz végére a rendszerrel, csak megcsúsztak vele, de a telefont ki akarták így is adni, hogy a karácsonyfa alá be lehessen tenni.
karak_22: na ja, csak kíváncsi voltam, de nincs 2 WP-s telefonom (illetve de, de a WP7.8-assal itt sokat nem érek
). decemberben volt valami kis problémám 8.1-en, gondoltam ha már úgyis HR, akkor már kipróbálom a 10-et, de ez a telefonhívás nem jön meg dealbreaker volt.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
batai15 #10564 üzenetére
hát pedig a lehetőség ott lenne egy stabilabb, működőképesebb rendszerre, ha mégsem döntesz mellette, akkor tessék férfiként viselni a w10 problémáit.
és akár kiadtak telefonokat már ezzel, akár nem, ez egy félkész bugtanya, szerencsére ott van a lehetőség, hogy ha nem tetszik, válts vissza. kivéve a 950 (XL) tulajoknak, csak őket sajnálom... sajnálnám, ha nem tartanám, hogy aki nem néz utána rendesen egy ilyen árkategóriás terméknek, és emiatt beszopja, az magára vessen.Plazmacucci: na igen, itt-ott azért nagyon hiányzik a 10. billentyűzet, action center, toast értesítések, startképernyő (én a csempeháttérrel használtam a 10-et is), beállítások menü, edge, fb, stb
de az tarthatatlan, hogy hívásokat, pláne munkával kapcsolatosakat ne kapjak meg. erre a hétre várok egy számomra elég komoly projekttel kapcsolatos hívást, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne jöjjön be az a hívás a telefonom miatt, többek közt ezért is ment vissza a 8.1. emellett olyan kényelmi funkciók voltak bugosak/nem létezők, mint az onedrive automatikus feltöltés, a data sense, vagy a gestures beta, amire most nehéz visszaszokni, annyira elszoktam tőle 10-en.amúgy az tök hülye a 10 tárcsázóban, hogy ha le volt zárva, akkor először felhúzod a feloldót, de nem a felhúzás magasságában van a felvevő gomb, mint 8.1-en, hanem visszaugrik a kép aljára. na mindegy, ez már részletkérdés, meg remélhetőleg a gesturest átemelik majd a 10-be idővel, és nem is kell használni
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #10519 üzenetére
ámen. mondjuk most épp nem érint, visszament a 8.1 (és éjjel wifivel merült 2%-ot 8 óra alatt, egész újszerű volt az élmény
), pár dolog azért hiányzik, pl billentyűzet, több gyorskapcsoló, amire hosszan nyomva menübe dob, az egykezes mód, és meglepő, de az edge is. UC-vel még mindig kegyetlen lassan lehet görgetni...
-
ZavaBalazs
őstag
nyomtam egy HR-t, fel akartam tenni egy korábbi mentést, de nem eresztette fel, úgyhogy most stock állapotban van rajta egy w10. melyik menüpontban találom meg a korábbi mentés rátöltést, ha nem egy új HR-rel akarom felrakni (mert akkor megint nem tudná megerősíteni a mailemet, vagy mi volt most a baja)?
confuser: jó na, reménykedtem.
meg mintha kiírt volna valami ilyesmit is, csak reflexből továbbnyomtam.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Zsoleszhun #10493 üzenetére
jelenleg épp 6 backupot látok onedriveon, ebből dátum alapján csak 2 tuti 10-es. de már korábban is raktam vissza 10-es backupot 8.1-re, hogy legyen magyar word flow, szóval nem hiszem hogy ez gondot kell okozzon.
Partyface007: a quiet hoursról én már lemondtam, automatikus szabályok nem működnek, ha be akarom kapcsolni cortanába dob, valahogy fél perc alatt el tudok manőverezni a quiet hours beállításokig. ott az automatikus szabályokat kikapcs-bekapcs, és láss csodát, akkor már leesik neki, hogy most épp mennie kéne.
katasztrófa.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
farlac #10491 üzenetére
én is 36-on laktam be nulláról a 930-at, aztán frissítettem 63-ra, viszont ott komoly gondok jelentkeztek (hívásokat nem kaptam meg, óránként 4% készenléti merülés), most nyomtam egy HR-t, mert ez tarthatatlan állapot volt, a merülés megoldódott, hívás passz, azóta nem kerestek. de mondom, én biztos nem fogok updatenként szórakozni nulláról belakással. nem azért létezik a beállítások teljes backupja, hogy ne tudjam használni.
szóval ha más tipp nincs, akkor marad a 8.1, az legalább működik. -
ZavaBalazs
őstag
na jó, volt a .63-on egy HR, biztonsági mentés visszaállítás. azóta a billentyűzet (megint?) random mód lelövi magát, például messenger közben, és vissza se tudom sokszor hozni, nem ugrik fel a szövegdobozba pöttyintéskor. erre van valami más megoldás, mint a HR, tiszta belakás? ennyi türelmem nekem nincs, hogy minden frissítés után kezdjek mindent elölről, mert a mentés visszaállítás b*szik működni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Zsoleszhun #10446 üzenetére
igen, ez a reklám velem is szembe jött már, nem tudtam eldönteni, hogy az év öngólját rúgták-e meg, vagy inkább ígérgetés, hogy "bocsi srácok, ez a teló volt az utolsó ilyen, mostantól nincs többé befejezetlen munka"
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #10378 üzenetére
az, de ezt le is írtam a 10375-ösben.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #10362 üzenetére
na tessék, megint. ránézek a telefonomra, mint kiderült, 1 órával ezelőtt kaptam 1 smst (nem hallottam), arról, hogy anyám nem tudott elérni telefonon (ami be volt kapcsolva).
emellett direkt megnéztem, hogy hogy merül úgy, hogy hozzá se nyúlok: 3 óra alatt 12%, ez alatt csak 2* megcsörgettem a telefont, hogy fogad-e hívást, meg fél percet messengereztem. és így eldobott óránként 4%-ot, elképesztő..36-on nulláról belaktam, azóta felment a .63, de nem csináltam se HR-t, se semmit. nulláról belakni nem lesz türelmem, vajon egy sima HR megoldja? kapjon egy utolsó utáni esélyt, mielőtt visszamegy a 8.1?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest