- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sjkolrd
aktív tag
"Elveszít, még egy nagy nevet"
Be integrálta a saját környezetébe a Here-t. Nincsez igy rendben, de nem hinnem, hogy az ms dönti el, mire fejlesztek es mire nem. Az egész ms platform mögül maga a fejlesztők elhatározása hiányzik. És mivel üzlet politikailag mindenki nagyobbat akar kaszálni ezért fejlesztenek androidra es apple-re. Az ms jelenlegi kis részesedésével a fejlesztők csak befektetnek egy os-be. Mig az egyszerű userek akik poton pénzért vesznek egy androidot, s kb 1 évig kizkodnek vele addig wm os lazánelfut egy low budget-es készülékek. Jah igen csak mindenhol az androidot nyomják. Mindegyik szolgáltató mert abban van a nagyobb pénz.. Ezértmar ott mindenkit android fele terelnek. Mi lenne ez ha nem befolyásolás. Szerintem meg nem kell messzire se menni, hogy az egyszerű userek mennyire is járnak utána egy adott készülékhez.. Mar kb fél éve nem tudom mi van a magyar app kínálatba, mert angol áruházban vagyok, de ami a magyar régióhoz kötődő app azokat megtalálom. A gyári app egy alap dolog es használható is, ha meg éppen nem akar egy fejlesztő cég újbefektetést akkor nem nagyon érdekel. Mindaddig mig van gyári megoldás. Ezzel az egész HERE dologgal meg mar megint mindenkinek az jon le, hogy mar megint egy app kivonul es mi marad helyette. Ahhoz mar had ne kelljen utasítás adni, hogy ott van az évek ota ugyan úgy elérhető térképek alkalmazás ami mind a 3 HERE-T magába foglalja és korrekt javaslatokat ad.
A core player, meg nem tud többet adni mint a gyári groove megoldás. Egy ficsor alvás mod ami van, nah ez a ficsor nekem nem er 500 ft. -
törölt tag
te most célozgatsz ?
kalm007: 14283.1000 RS buildben lett javítva, ami eléggé szégyen és gyalázat hogy ez már jó pár hónapos hiba és nem kapja meg minden készülék a hibajavítást...ez mondjuk pofátlanság... ha nem akarsz @ bugot akkor vegyél olyan telót ami megkapja az RS buildot... tiszta jó marketing fogás
-
viewdetails
addikt
Nyilván csak velem lehetett a baj.
OneDrive hektikusan tölt fel, DCIM mellett más mappát nem ismer, Word/Excel leáll, Outlook app az outlook.com leveleit, címjegyzékét(!!!) képtelen leszinkronizálni sokadik verziófrissítés után sem, Google saját alkalmazásában kell Exchange fiókként használni...
Mindezt gyári 5.1 alatt, 3GB RAM mellett. Sírva menekültem vissza 3 hónap után, mivel a Google ökoszisztéma (naptár, drive, levelek, névjegyek) meg nem volt alternatíva. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
spider23
senior tag
-
chipesz
őstag
8.1 esetében teljesen más volt az egész.
10-nél, amikor behozták 1 évvel ezelőtt az Insider programot, akkor a fejlesztés közbeni állapotot szépen végig lehetett követni.
8.1-nél a Developer Preview programban már a "végleges" verzió volt, csak "fejlesztőként" hamarabb megkaptad. -
Dzsosy
senior tag
Szerintem csak az idő megszépíti az emlékeket..
Nagyon sok embernek volt akkor is baja az új rendszerrel, míg másoknak nem.
Emlékezzünk csak vissza mondjuk az egyik slágerre, hogy egyeseknek mennyi gondjuk volt a zenelejátszóval..De ugyanígy megvolt a két tábor WP7-röl WP8-ra álláskor is.
Ez úgymond a világ rendje.. kár ezen felhúznia magát bárkinek is..
-
-
-
viewdetails
addikt
-
törölt tag
Ne szidd. Még nincs kész 😈
Hát nem tudom. Talán 3 év múlva adnak ki telefont surface néven a 650 után ha ilyen tempóban haladnak. Nem értem miért nem csinálják ugyan azt mint a samsung. Hetente adja ki ugyan azt a telefont más burkolattal és veszik mint a cukrot mert KELL. Lesz majd valamilyen lumia (surface) la fleur 735 love edition with super amoled clear black screen by microsoft. valentin napra.
-
Ryoo
senior tag
Sokan mondogatjátok, hogy az 550/950/950XL-hez miért nem írták oda, hogy beta? Mert az nem beta, kijött hivatalosan, a régebbi telefonokra még nem (az már más kérdés, hogy ott is vannak gondok, ezekért teljesen jogosan háborognak a felhasználók). Ez olyan, mintha Samsung S7 kijön Marshmallow-val de te felrakod az S6-ra a dev 6.0-át, aztán anyázol a Samsungra, hogy mi ez a szar, nem tudták rendesen megcsinálni...amíg nem insiderként nem telepíthető fel a Win 10 M, addig kár anyázni...lehet, csak teljesen felesleges és csak hangulatot kelt.
-
darius.
újonc
Akkor marad a reset, bár nem tudom mi lehet azon a weboldalon amit nem tud kezelni a rendszer...agyaltam azon is, hogy memóriába nem bírja, de akkor meg gondolom csak az alkalmazást lőnné ki...meg 1 giga rammal vinnie kéne gondolom.
Keresős tippet is köszönöm nem hiszem el, hogy tényleg ilyeneket kell alkalmazni.
Meg van egy baromi érdekes problémám, pixelcsík jelenik meg néha pontosan középen, de eltűnik meg ha újraindítom akkor sincs. Ez lehet hardveres probléma? Hogy csak így néha néha jelenik meg pixelcsík vagy pixelhiba?
-
-
Jaded
őstag
-
Partyface007
őstag
Én úgy gondolom hogy a 950-et jól érthető okokból ki akarták adni karácsony előtt (szerintem már azt is jóval előbbre tervezték) de ugyanakkor az egész 10-es project hatalmas csúszásban van emiatt nyilván rárakták azt a verziót ami épp akkor kéznél volt és elég stabil volt ahoz hogy ne égjenek túlságosan nagyot. Gondolván majd mire kikerül a felhasználókhoz úgyis lesz elérhető frissítés ami javít olyan alapvető dolgokat (is) amik mondjuk már 8.1-en is működtek csak épp a 10-en nem sikerült azt megvalósítani
Ha nem tévedek más készülékre ami 8.1-et futtat jelenleg nem elérhető a 10 (nem tudom hogy kell-e külön firmware a 10-hez) "hivatalosan" (az insider-t nem tartom annak)
na majd ha legalább 1 régebbi telefonra kiadják azt tartom kiadottnak a "nagyközönség" felé, csak mert ha ez a verzió fog kimenni 8.1-re abból iszonyat nagy bukta lesz
én speciel nem lennék túlságosan meglepődve ha 586.14-nél magasabb alverzióval lesz elérhető OTA-n
bár teljesen hidegen hagy milyen a verzió szám csak működjön minden normálisan, legalább úgy ahogy 8.1-en :-)firmware kérdés-re várnám valami hozzáértő válaszát
köszi
(javítsatok ki ha tévedek)
-
Partyface007
őstag
persze hogy az van hiszen szállításkor még csak ez volt, a "végleges" letölthető biztos hogy nem ez lesz
azzal is tisztában vagyok hogy az asztalihoz hasonlóan állandóan frissülni fog de ilyen állapotban tuti nem fogják "kiadni" mert abból nagy botrány lenne
legalábbis nagyon remélem hogy így lesz..
másrészt nagyon kevés fog fogyni a 950-ből és arra is jön majd egyből az elérhető frissítés...
-
ZavaBalazs
őstag
-
törölt tag
Bele kell kukkantani a telóba hogy nem kapott e valami folyékonyat...ilyenkor az az első, nem dugdosni áramforráshoz...mert ha ázott, akkor nagyobb kárt lehet vele tenni... ha időben derül ki az ilyen még esetleg lehet megmenthető, de össze-vissza dugdossa valaki egy tápforráshoz, a vége az lesz hogy a bent lakó indián füstjelzéssel küld üzenetet hogy káput!
-
togateam
senior tag
1000 emberből 999 a magyart használja,pár "nagyokos" aki eredeti nyelvet tesz rá.
De ez nem vita tárgya.De az emberek nem veszik meg ha nem tud magyarul.Az más kérdés hogy a teszterek angolul használják,de nincs itt 300.000 teszterPár százról beszélünk max,azok is mind külyübuzik és ebben a szakmában "laknak". World Peace !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest