- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
galmat #10848 üzenetére
Gondolom ok se gondoltak hogy ennyire nyogve nyelosen alakul a mobil rendszeruk fejlesztese , tavaly ev elejen kicsit nagy volt az arcuk, az otlet jo hogy egy os egy rendszer es tsai , csak a megvalositasa nem akar ossze jonni . Mi meg nem is panaszkodhatunk akik insiderkent hasznaljak a w10m-et , de a 950/550 tulajok szivhatjak a fogukat az os hibai miatt mert nekik nincs hova vissza terni 8,1 mint nekunk.
Amugy nem is csoda hogy zuhannak a lumia eladasok , lassan egy eve nem adtak ki keszuleket, a semmi mogott igy marketing se igazan van . A szolgaltatok se epp mogottuk allnak , de ez igy volt az x20 szeria idejeben is , bementem keszuleket venni es le akartak dumalni a wp telefonrol. Azota meg csak rosszabb a helyzet , mert keszulek se nagyon van amibol valasztani lehetne (640,550,950) .
Azert remelem nem teszik hamar jegre a rendszert , mert akkor vakarhatom a fejem hogy mi legyen helyette ... -
Aethelstone
addikt
válasz
galmat #10787 üzenetére
Nos, ha úgy alakul, nyilván kukázzák a jövőbeni fejlesztéseket, de ha mondjuk kint van a világban 10 millió WP, akkor azokat nem fogják egyik napról a másikra lekapcsolni. Lesz egy közlemény, hogy kedveseim, holnaptól nincs új Lumia/Surface/akármi, de aki eddig megvette és minimum WP10-re felhúzza, azt még 2 évig támogatjuk. Nekem spec. pont elég is lenne ennyi. Aztán majd lehet mást venni.
Ez egy pesszimista forgatókönyv. Másrészről meg azt is elmondta a boss, hogy őket nem érdeklik a market share-k. Van desktop, meg tablet, meg phone...ők fejlesztenek egy szoftvert, ami ezer+1 féle eszközön fut.
szerk: A cikk meg nem hivatalos álláspont, hanem egy blogger véleménye
-
blackmoto
senior tag
válasz
galmat #10112 üzenetére
A blende nem nyit meg zár, és a telefonban nincs is állítható blende szerintem. Amire te célzol, az a zár/redőny, de szerintem a telefonban levő kamerában ez is csak elektronikus. Persze ez csak tipp. A lényeg, hogy a blende/rekesz az nem változik képkészítéskor. Az fix, ahogy a hozzá tartozó záridő is és ISO érték is. A kész kép a megfelelő értékektől függ, de ez exponáláskor már nem változik.
-
monosgeri21
tag
Ettől még sajnos nem lesz jó. Hiába hívom Istvánt Pistikének, nem változtat semmin. Olyan ez, mintha egy darab szart szolgálnának fel az étterembe. Attól, hogy szépen terített asztalra és puccos tálalással karöltve kapod a szart, attól még az marad
Persze van aki így is örülni tud neki.
-
-
tomboy0013
veterán
"ha pl. fogod az ujjad és lenyomva tartod és szép lassan akarsz lefelé "görgetni", akkor túlérzékeny az egész, ugrál, remeg az oldal az ujjad alatt"
Az Edge??? Sokat böngészek vele de még sosem fordult elő ilyen. 930-on tökéletesen működik. Az Explorer csinált hasonló dolgokat 8.1 alatt, ez volt az egyik ok, hogy visszatértem nemrég az Insider-ek közé. -
- Meg aztán itt ez az SD kártyára nem lehet menteni új bug. Roppant kellemetlen, főleg nem a felső-középkategóriás WP készülékek esetén.
Komolyan, Insider Hubon az lesz a következő javaslatom, hogy rövid teszt a known issuesból, és csak utána engedi letölteni a friss buildet.
-
Levwi
aktív tag
Én nem csináltam hr-t, mivel előzőleg azzal szívtam meg. Hr után csak a rádió meg a tarterulet volt a telefonon mint alkalmazás, ja es a glance se működött, se az equalizer, ez volt az első hr másodiknál annyira legyalult mindent, hogy csak két alkalmazásom maradt újratelepítettem es nem nyomtam hr-t igy most minden működik gond nélkül, glance is van equalizer is és minden ott van az egyeb beállításokban aki eddig is es minden működik is. Szóval tapasztalat, hogy nem szabad a 10572-nél hr-t nyomni.
-
sok gyári app lassabb, mint a 8.1-es verzióik (HERE Drive+, levelezés, áruház)
Mivel ezeket is már a public SDK-val írják.nincs egyesített levelesláda Outlook-ban (pl az iOS-es Outlook mérföldekkel jobb)
Ez tényleg hiányzik, jó dolog volt.Ráadásul az egész Health app kukába megy november 1-én. Utána mi lesz a lépésszámlálással??
3rd party appok. Én sem örülök a Health + Fitness kukázásának, de úgy látszik nem használták.- késlekedik a UI egy-egy érintés után, érezhető módon sajnos
- kamera indítás lassabb, mint volt 8.1-en
Preview. Ha ennyi javulásdelta lesz, mint most, akkor még gyorsabb is lehet majd a 8.1-nél.Naptárban nincs heti, havi nézet
De van. Ügyetlenül van megoldva, az Agenda felső sora a heti, viszont ha a September 2015-nél a nyílra böksz, akkor lenyílik a havi nézet. -
Zsoleszhun
addikt
A lépésszámláló Microsoft health integráció lesz
-
Clemi
veterán
Nos felment a frissítés, de! Hiba üzenetet adott a végén, hogy nem sikerült telepíteni, ennek ellenére a névjegynél a 10536.1004 szerepel.
Nem csináltam HR-t, de muszáj lesz, mert egyik 3rd alkalmazás sem indul, sőt jónéhány gyári sem!
Az áruházban a frissítésekre rákeresve, csak a Microsoft Fényképek frissül és azzal megjöttek a mappák is.
-
chipesz
őstag
Elvileg 16-osával növelték a verziószámot (most meg nem mondom, hogy naponta tették-e ezt), így már is magyarázat a nagy ugrásra.
Reméltem, hogy a Groove-ot mostanra már lehet majd Music Pass-el is rendesen használni, sajna nem. Még mindig nincs lehetőség a Gyűjteményben nem szereplő zenékre rákeresni, a "Még hangolunk. Keresse ezt a funkciót egy későbbi frissítésben." üzenet fogad. Kérdés, hogy mennyire lesz későbbi ez a frissítés...
Tudom, hogy borzasztó nehéz programozói feladat, de még ebben a build-ben sem működik az, hogy magyar területi formátum beállításnál az állapotsoron a dátum rendesen jelenjen meg lehúzáskor. Jelenleg ugyanis csak a 13. látszik (mint eddig), és a 08 (augusztus) nem.
Az meg hogy sokkal lassabb, mint eddig nevetséges. Értem én, hogy Preview, de ezzel a szóval nem sokáig lehet már takarózni, s akkor mi lesz? -
Boonen007
őstag
Igen a store app valóban elég moslék, a többi nekem nem lassabb... Légyszíves engedd meg, hogy ezt eldöntsem a saját telefonomról. A lock screen az előzőnél lassú volt, most az is gyors kb. 1 tized másodpercre eltűnik az óra és meg is jelenik. Egy e-mail fiókom van így ez nem érint azt meg jelzi.
Milyen telefonod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest