- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
anorche1 #14769 üzenetére
Na nálam 218-on, nem is így néz ki a menü, alúl jobbra 3 pötty ott Nyomtat, Megoszt és visszajelzés fent balra hamburger : Térkép, Keresés, Útvonal terv, Kedvencek és települések 3 D-ben, alúl pedig Beállítások, ennyi, ennek ellenére ha elindítom simán navigál hangosan, kellemes női hang
-
gretzky77
veterán
válasz
anorche1 #7710 üzenetére
Nálam 930-on van alacsony,közepes és magas fényerő is és rendben teszi a dolgát. A netmegosztás is megy gond nélkül,most próbáltam ki ezt is úgy írom,hogy telóról adom a netet aminek a kijelzője le van kapcsolva,igaz nem kóddal van zárva,nem tudom az számít e!
A people hub meg az app hub valóban különbözik,ez eddig nem tűnt fel mert nem nagyon használom a betűs keresést és nem is nagyon érdekel,zavar valamint az áruházas bug amit woland linkelt sem jelentkezik nálam! Nekem ez a buld teljesen rendben van,használható!
-
Levwi
aktív tag
válasz
anorche1 #6606 üzenetére
nálam megy amíg nem zár le a telefon és nem rakja rá a feloldó kódot, ha már kéri a kódot akkor lekapcsolja valamiért. Tesómnak osztottam a netet és amíg tapicskoltam addig ment gond nélkül de amint lezárt azonnal bomlott a kapcsolat. Nem tudom be lehet e állítani valahol, de ha igen azt megköszönném ha valaki leírná, hogy hol.
-
Boonen007
őstag
válasz
anorche1 #6000 üzenetére
Előbb a glance&elforgatásgátló cseréje miatt én is nyomtam egyet és az eredmény ugyan az, elsőre hiába magyar volt kiválasztottam a listában a magyar nyelvet újra is indította a készüléket és akkor nem volt ilyen gond de az előbb csak simán továbbra mentem, próbáld majd így, hogy beállítod, én is ezt fogom!
(#6002) Levwi:
Nem lenne hülyeség, ha az appokat beállította volna de azon a 2 alkalmazáson kívül valóban nincs rajta semmi még kezdőképernyő sem. Ha a toogle kapcsolóknál lévő beállításokra nyomok az áruházból töltené le, tehát kimaradt az a rész amikor a legelején fent a talán 21 fázisból álló töltés történik amikor az alkalmazásokat telepíti így beállítások menü nélkül kénytelenek vagyunk újrarakni. -
Воланд
titán
válasz
anorche1 #4463 üzenetére
almaeknal a szolgaltatok "bele vannak kenyszerittve", hogy a kituzott hataridoket betartsak. ha a szolgatato azt mondja, hogy nem tudja betartani, akkor semmi gond, nem lehet majd ott iphone-t kapni. ezt mas gyarto nem tudja megcsinalni, mert ha nem lehet x droidos keszuleket kapni, semmi gond, lesz helyette husz masik. wp-t meg ugysem vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest