- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sjkolrd
aktív tag
de a 925-már nem kap további frissítést és a fast ringen meg már csak a redstone fog majd érkezni, vagy lehet előtte még lesz egy új build. Amit feltudsz tenni 925-re az release ringről fog jönni. Azaz nekem onnan jött, mindaddig onnan letölthető míg ki nem adják a redstone-t a támogatott készülékekre.
-
klooo
tag
Sziasztok! Nálatok hogy szuperál az edge? Nekem néha borzasztóan lassú. Csak tölt és tölt azt kiírja, hogy weblap nem elérhető. Illetvea a másik: mobilnetről nagyon sokszor nem rendereli be az oldalt. Betölteni mintha betöltené, de csak fehér kép látszik. Ha rányomok a lapok nézetre akkor látszik, hogy be van töltve, csak teljes nézetbe fehér. Akkor néha jó pár perc mire bejön a lap. Nagyon idegesítő tud lenni. (L930 .164)
(Bocsi, új hozzászólásra akartam nyomni, nem válaszra.
)
-
bepken
veterán
-
Gusztáv
addikt
Ezért itt meg fognak kövezni
. Nekem sincs bajom a kerek profilképekkel, egyedül a teljesképernyős fotó hiányzik bejövő hívásnál.
Ami a Glance screen-t illeti, a kijelző technológia lényegtelen, de kell neki egy display memorie-nek nevezett részegység, na állítólag ilyen amoledes panelt nem sikerült beszerezniük (baromi drága lett volna). Ezért nincs a 30-as sorozat amoledes készülékeiben. -
Clemi
veterán
A folyamat úgy zajlott, hogy az előző W10M build-ról csináltam egy mentést és azt választottam mint visszaállítási pontot.
Közben nagy nehezen végzett a teló... már csak a finomhangolás marad, de azt már holnapra hagyom... De hogy rezeg folyamatosan a csengetés alatt (a saját csngőhangommal is), az a legkirályabb -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest