- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Воланд #15120 üzenetére
Ez így van, néha egy frissítés után úgy összeomlik, hogy öröm nézni, de... és itt jön a de...
A következő, vagy azután lévő update szinte mindent orvosol, de a harmadik biztosan, és ez a nem mindegy.
Nincs tökölés, pöcsölés, tudják, hová kell nyúlniuk, nevezzük így. De mint írtam nekem a win rendszer nagyon bejön és tényleg jó lenne, ha végre gatyába ráznák az egészet.Menni fog szerintetek?
-
-
-
törölt tag
válasz
Воланд #14351 üzenetére
Hát meg az évben nem is lesz
Appok terén nincs okom panaszkodni, mert használok androidos eszközt is mellette. A telefont telefonálásra használom
Ja lenne is egy kérdésem mindenki fele. Mi van akkor ha valaki nem tudja a bejelentkezési emailt és jelszót a microsoft fiókba? Volt egy HR és akié a telefon nem tud visszajelentkezni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Воланд #14011 üzenetére
mindegyik arról fog szólni, hogy fél órán keresztül ezt ismételgetik.
-
Ricardo
titán
válasz
Воланд #13999 üzenetére
Például, hogy bejelentik, a Lumia vonal végét, és valamilyen hivatalos ütemtervet kiadnak.
Most
csak pletykák voltak a win 10 hivatalos megjelenéséről, hogy ekkor jönni fog. nem jött, ment az anyázás, majd arra a reakció, hogy ne anyázzanak mert nem a Microsoft adta a dátumot, hiszen ők semmilyen dátumot nem adtak meg...stbPont ez szerintem a bökkenő. nem mondanak semmit, a pletykákat nem cáfolják, ebből aztán aki nem rendelkezik konkrét belső infokkal, (a nagy átlag) az csak pislog, és nem tudja mi lesz, maradjon vagy ne a platform mellett.
-
-
feketedini
tag
válasz
Воланд #13731 üzenetére
Köszi, olyan buggal találkozott valaki, hogy az értesítősáv nem nyílik le? Újraindítás után sem, gyanítom, hogy azért mert az aksim 5% alá süllyedt, mert ahogy rádugtam töltőre, megjavult.
Másik érdekesség amiért hr kellett, hogy a letörölt alkalmazások egy része megmaradt a listában, persze rákattitva fekete képernyő fogadott, ez hr után úgy néz ki megjavult. (164-es build insiderrel frissítve) -
Nooeca
senior tag
válasz
Воланд #13644 üzenetére
Ezt így kár kijelenteni mert amíg MS áll az élen addig marad a kiszámíthatatlanság.
Bár ez az idei év így katasztrófa ezzel a két sima modellel.
550 oké legyen kell valami olcsó cucc, de a 650-el jó mellélőttek. Komolyan, oké nem zavar hogy van ilyen a piacon, de az ember várná a 640 utódját erre kiadnak egy ugyanolyan telefont szinte hol jobb / hol gagyibb...
Pl. én azt várnám el az MS-től hogyha már egy 10-esel nagyobb szám, akkor legalább jobb legyen a hardver valamivel, hogy legyen okom lecserélni a 640-et rá. De nem hogy lecserélni hülyeség, még a kettő közül is jobban járok a 640-el, mert közel 1,5x drágább a 650, hardveresen meg ugyanaz picit billegő nyelvvel a 640 felé
Kezdem azt hinni az MS átment trollkodásba
Most az a helyzet, hogy amíg van piacon 640, addig kell elkapkodni, mert utána már csak a 650 marad
-
törölt tag
válasz
Воланд #13632 üzenetére
650 és 950 között akkora űr van hogy a föld sem fér el benne. Igazán lehetett volna még közéje egy telefon. Most kb 1 év múlva cseréljem le a 735-öt egy tök ugyan olyan 650-re? FullHD-s telefon igazén betehettek volna.
Ja meg az ára egyik 170.000Ft a másik meg fele annyi.
(#13633) aprokaroka87: 9,5 hónap van hátra az évből. Még ha október lenne. De március van.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Воланд #13416 üzenetére
Mi. a. franc. nem jön 10 pl a 920-ra? eddig insiderben ment elég jól, most még onnan is kiveszik, és 10-et se kap? de rohadtul örülök hogy kirimánkodtam a szerviznél a 950-et, mert most ülnék a szarban. először az volt, hogy minden eszköz megkapja, utána már csak a 8GB felettiek, most meg a régebbi generáció el is van felejtve? gratulálok, az ilyen cég megérdemli hogy a mobil üzletáguk úgy álljon bele a földbe ahogy csak tud. hihetetlen. bezzeg az ipari hulladék 435 ott van a listán, de a jobb specifikációjú 920 az már nem
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Воланд #12902 üzenetére
Én nem tudom, hogy miért változtatják meg a RedStone-ban teljesen a felhasználói felületet, én csak erről olvastam a CHIP újság valamelyik cikkében. Lehet, hogy ez a lehetőség is felmerült, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
Az új Start menüt azonban a neten is láttam már, jobban fog hasonlítani a Windows 7 Start menüjére, de csempékkel, nem kell majd a jobb egérgombos Start menüt használni, hogy lényegi funkciókhoz hozzáférjünk.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Воланд #12902 üzenetére
Butaságokat beszél, ne foglalkozz vele...
Tudtommal a Redstone 1-ben csak a bővítménykezelés lesz Edgehez, + pár minimális korrekció, funkció, mint pl. a Telefon appban láthatjuk majd személyenként a híváslistát stb.
A többi majd jövő tavasszal.
Már ott elsül a dolog, hogy a Windows 10 kódrenszere teljesen megegyezik a Redstonéval, másrészt pedig semmi nem változik drasztikusan, nem is szabad neki, hiszen akkor minek dolgoznak a TH2-vel még Márciusban, ha már Juliusban kijönne egy teljesen átszabott felület.
Az RS1 egy nagyon minimális frissítési csomag lesz, mint annó pl. a 8.1 a 8.0-ra. (jó most ez hülyeség, mert elég nagy lépés volt az értesítési központ, de sok újdonság nem volt, csak kisebb korrekciók, változtatások.)
blackraider: Nekem az 520 üzemideje Windows 10 alatt rettenetesen megugrott üresjáratban.
-
confuser
senior tag
válasz
Воланд #12856 üzenetére
Hát ha nem alapjaiban kellett belenyúlni az OS-be a gyakorlatilag top3 bug fixelésénél (menü-bug, @ bug, media control panel bug), akkor azokat szerintem még belegyúrhatnák egy RC build-be, nem kéne hozzá még 20 iteráció, de persze tudom én is hogy mennyi esélye van ennek, ezért is írtam hogy naiv az elgondolás
-
-
-
törölt tag
válasz
Воланд #12695 üzenetére
ilyen fagyásos dolog nálam is volt bár hála istennek nem hívás közben, hanem játék áthelyezés közben....az egész telefpon kakukk...bekapcsgombot nyomva tartottam kb.10-15másodpercig, elengedtem majd rezzent 1et és elindult....nekem kicsit neccesebb a helyzet, a 1320 óriás windóz mobájlból nem lehet kivenni az akkut csak úgy
de ebben a .122-es buildben több a hiba mint amik eddig voltak....nem hogy ritkulnának a hibák, inkább szaporodnak... majd kíváncsi leszek milyen visszajelzések leszenek a olasz vodások körében, elméletileg 7-13.-a között adják ki a az állítólagos végleges windows 10 mobile-t egyes modellekre
-
törölt tag
válasz
Воланд #12679 üzenetére
de lehet...(sajnos ebben tévedtsz) a WDRT-vel is akár offline módban...vagy a Care Suite-tal... csak az aktuális flash fájlokat ki kell menteni vagy le kell tölteni... innen lehet mindenkinek szemezgetni...ha jól láttam a legfrissebb hivatalos buildek vannak fent, de lehet tévedek...
-
-
consono
nagyúr
válasz
Воланд #12614 üzenetére
Hát reménykedtem, hogy nem fos lesz az ios port
Ha őszinte akarok lenni, nem is az, de arra pl. nem gondoltam, hogy az ui elemeket is áthozzák egy az egyben.
Hmm, az Osmeta cucc megmagyarázné a full hasonlóságot. Már tavaly is felmerült a nevük a Facebook béta kapcsán:
http://www.winbeta.org/news/facebook-beta-app-windows-10-not-project-islandwood-port -
Gusztáv
addikt
válasz
Воланд #12487 üzenetére
Ezen minden alkalommal kiakadsz, amikor szóba kerül. Viszont azt látni kell, hogy android vonalon az MTK elég szép nagy szeletet harapott ki magának. Ha valaha is versenyezni akarnak a platformmal (nem az MS, hanem az OEM-ek), akkor szükség lehet a jó teljesítményű, de olcsó MTK SOC-okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest