- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ralond
tag
válasz
tomboy0013 #16915 üzenetére
Az egész rendszer érdekes, minden telefonon másképp fut. Lehet szerencsém van most.
A fényképek nem lényegesek számomra. A .545 verzióhoz képest jelentős előrelépés.
#16914 starr Igaz hogy nem támogatott, de vannak rá módszerek.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #16801 üzenetére
Sokat nem vesztesz vele
-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #16777 üzenetére
Engem inkább az érdekel, hogy hogy szuperál rajta a TH2-höz vagy a 8.1-hez képest?
-
Dzsosy
senior tag
válasz
tomboy0013 #16735 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez itt érdekelne bárkit is. Ha váltottál, akkor légy vele boldog, de ez már nem a te topicod.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tomboy0013 #16595 üzenetére
Én egy Z3-al csináltam ugyanezt végig. Nagyon jól összefoglaltad, csak annyit fűznék hozzá, hogy hoztam magammal a onedrive-ot, a here-t (most frissült: Here WeGo lett az új neve 😆) és egy outlook fiókot. Ezek mind hiba nélkül működnek még a béta állapotú N verzióval is, tehát el lehet gondolkodni a MS-nél.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013 #16595 üzenetére
Jobban én sem tudtam volna megfogalmazni. De talán történik valami végre...egyszer.
Csak az a baj, hogy emiatt a készülékek árai is úgy esnek, mint semmi más.
Aki be akar ruházni rá, az persze jól jár, de aki már megvette magánszemélyként, megint elkönyvelheti, hogy ez bizony nem is akármilyen bukta. Ha rendszer és az applikáció silány, bizony a készülékek a kutyának sem kellenek.Pont ma voltam egy mobilos ismerősnél, 2 hetes, gyári garanciás független 650, doboz minden, mintha hozzá sem nyúltak volna. 35900-ért senki nem viszi el. 950 XL februári vétel (edigital 229 ezer gyári 2 év garancia számlával) 109-ért van nála, senkinek nem kell. És ugye az meg egy másik dolog, hogy bizományos mennyiért veszi meg a készüléket, ha ennyiért kirakja, tehát ezektől inkább szabadultak...sajnos! :-(
Na mindegy, azért talán lesz valami, ha nem, akkor így járt.....unk.
És amit írtál, androiddal kár összehasonlítani, durvára nem egy ligában játszanak már. Droid nagyon meglépett minden szinten.
Akik ezt nem vallják be maguknak, azok nem használják a rendszert, vagy régi 5-ös alatti sz@rt (rendszert) nyomogattak mostanában, valami ócska telefonon. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #16533 üzenetére
mert ok a fikázásra...tessék... [link]
újabb alkalmazás aminek megszűntették a winfos támogatását...a microfos már csak hiú remények miatt kűzd a winfos10mobillal...mert amit tervezett az a kukában landolt, csak nem ismerik el...
-nem terjesztgetek hülyeséget,az nem terjesztés ha valaki valamit rosszul ír be... de mind1... gondolj amit akarsz... -
Švejk
őstag
válasz
tomboy0013 #16528 üzenetére
Binget, akarod mondani...
-
Nooeca
senior tag
válasz
tomboy0013 #16528 üzenetére
azt sem igazán fogja fel hogy a redstone az egy frissítési hullám, és már konkrétan megnevezték a redstoneban részt vevő készülékek listáját. ezen nem tudom mi nem érthető, de nem kell erős felfogás ahhoz hogy ezt valaki megértse, ami megkapta az RS1-et az még jövő nyáron/ősszel az RS3-at is megfogja kapni... utána lesz egy nagy szanálás.
-
válasz
tomboy0013 #16393 üzenetére
Valamelyik 8xx snapival voltak gondok ha jol emlekszek , nem a denimmel jott a 4 core optimalizacio ?
-
jksx
senior tag
válasz
tomboy0013 #16067 üzenetére
LG Nexus 5X a Markt-ban 140ezer és nem 70ezer, kis különbség. Ha nem sufni gsm-ben veszed akkor 95ezer körül indul az ára. Szóval jóval drágább,mint egy hasonló tudású más gyártmány - amihez nagyjából nulla rendszer frissítés jár. Az meg, hogy az új szoftverek futnak a régi droidon, sem általánosítható. Én pl. most szívok egy csodálatos Huawei tablettel a 4.3.-as androiddal, mert egy rakat megvásárolt játék nem fut rajta.
Na de ne offoljunk a wp topikban... -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tomboy0013 #16032 üzenetére
Szoktam olvasni a hozzá szólásaidat inkább hanyagoljuk a temat, s mellesleg ha most veszek egy androidos készüléket jobb esetben 1 év. Támogatottsága van..90-100...emelett egy ios-nek meg több van és tartja a készülék arat elég rendesen meg használtam is, nem úgy mint egy droid avagy egy wm telefont..szoval abban a plusz árban kicsit több van azért...de nem menjünk bele mert nincs kedvem ezen vitázni. Minden os-nek megvan a maga szépsége hátránya pont.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #16055 üzenetére
szerintem csak pusztán driver probléma az egész, nem úgy kezeli a soc-ot ahogy kéne, ezért több energiát használ, amúgy a legtöbb lumia energiagazdaságos soc-al van szerelve, ezek alól kivétel a 950 és régebbi 830,930 és 1520. bár a 950nél nem nagyon olvastam akku problémáról pedig az 6 magos és nem gyenge teljesítményű
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
tomboy0013 #16023 üzenetére
Igen nem mindenkinek telik felső kategóriás telefonra. Ez igaz wm,ios,droid. Emlited a nexust na az nem oem beszállítók gyártja hanem google. Az sem egy olcsó készülék. A múlt héten volt szerencsém egy huawei keszulekkel találkozni 640-el van kb. Egy szinten de irdatlan lassú..szóval nekem lehet jönni azzal,hogy android-ban van olyan jo készülék ez az állítás igaz 90-100 -tol....igen lehet használtam is venni, de en nem vennék használtan droidos készüléket,meg máshogyan se...ios-ért sokallom az árat, de inkább azért kifizetem, minthogy 1 év elteltével új készüléket vásároljak,mert kezd lassulni...érdekes módon páromnak nincs gondja 735-vel. Lezárt képernyőnél, megjelennek az alkalmazás jelzések e-mailek rendben megérkeznek, messenger,viber hangjelzést add.....érdekes módon nem indul újra a telefon se, s nem forrósodik fel....jelenleg 950-el (rs)meg 38%-on állok egy töltéssel,735 (th) 83%-on. Nem panaszkodom az üzemidőre..az meg hogy gmail-es fiókból nem érkeznek meg az e-mailek....erre nem tudok mit mondani, talán a Google szórakozik,mint youtube app-al, vagy csak egész egyszerűen igy megy gmail-el. Ohm is kinek lehet köszönni,hogy 8 hónap várakozás után kitudott tolni egy felig kész frissített appot a facebook?! Jah tudom ms mert nem kezdett el mérgesen nézni....viber megcsinálta uwp-re nah jajdejo de nincs benne video hívás, ki miatt tudom ms...Ha mar csinálnak vmi fejlesztést akkor csinálnák mar rendesen vagy sehogy akkor..ez nekik se jo...az meg hogy az android ennyire előre jar maradjunk annyiban,hogy ameddig windows téren csak az asztalira fejleszt egy cég es mobilra nem testi elérhetővé, meg a szolgáltatók kínálják a windowsos mobilokat, de alkalmazásaikat nem irjak meg ra...csak a pénzt akarják az eladásból..
Akkor no comment... -
mtm800
senior tag
válasz
Ezekért, az általad felsoroltak miatt használom mind a két platformot + még ios-t is
-
Clemi
veterán
válasz
+1
-
Micha3l
tag
válasz
tomboy0013 #15951 üzenetére
8.1 ? most visszafele fejlodjunk? Azzal nem volt ilyen gondom valoban, a HERE drive tokeletes volt.
Lesz ebbol a windows 10 bol valaha is elfogadhato szoftver?(#15947) ZavaBalazs Valamiért csak mobilnet mellett hajlandó megtalálni. Az is be volt kapcsolva?
Nem, semmilyen internet elerese nem volt, nem otthon voltam, nagy alma. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #15723 üzenetére
hát nem tudom én elégedett vagyok vele. Egy idegesítő dolog van csak benne. A nav sávot felhúzom összeugrik a kép ha visszahúzom szétugrik. De más gond nincs vele
-
válasz
tomboy0013 #15716 üzenetére
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013 #15611 üzenetére
+1. Nálam is stabil.
-
válasz
tomboy0013 #15604 üzenetére
Szerintem ez szerencse
-
válasz
tomboy0013 #15599 üzenetére
De.
-
scyllarus
veterán
válasz
tomboy0013 #15599 üzenetére
Az a fej nagyságától függött a képen
+1 a visszatérésre, ez a miniatűr kör egyszerűen okádék, a Kapcsolatokban is ronda, a hívóképernyő meg leírhatatlanul fos így. Szigorúan magánvélemény, persze. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013 #15574 üzenetére
W10 telefonokon nincs gondja, akkor ez inkább 8.1-es készülékek hülyesége, vagy a ráfrissítések eredménye, vagy mind a kettő bugja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
tomboy0013 #15574 üzenetére
.
-
mtm800
senior tag
válasz
tomboy0013 #15554 üzenetére
jaja, nálam is
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #15509 üzenetére
Valóban, köszi!
Más: egyszer talán már kérdeztem, de most megint eszembe jutott, ahogy csörgött a telefon. Nektek legfrissebb RS builden, fast ringen rezeg ÉS csörög a teló, vagy rezeg MAJD csörög? Mert nekem az utóbbi.
-
mtm800
senior tag
válasz
tomboy0013 #15509 üzenetére
jaja felső sorból lesz ténylegesen az alsó
-
válasz
tomboy0013 #15474 üzenetére
Én nem tudok nyelvet letölteni, mert azt írja download error. Ezért Cortana nem beszél... Amúgy pörgős az új build.
-
confuser
senior tag
válasz
Egyetértek. Az áruházon van a legtöbb javítanivaló (UI és UX szempontból is).
-
starr
őstag
válasz
Szóval azt mondod kezd használható lenni a Redstone, akár élesben?
338 van fent, nem mertem eddig belevágni a Redstone-ba. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #15283 üzenetére
RS1-re még úgyis van 3-4 hónapjuk
-
jksx
senior tag
válasz
tomboy0013 #15115 üzenetére
Hát nem is kell. Elég ha csak beleolvasol a wp10 preview, wp10 szakmai, lumia 640 topikokba, hogy mikkel nyűglődnek a fórumtársak.
-
jksx
senior tag
válasz
tomboy0013 #15112 üzenetére
Igen, komolyan. Ennél a szerencsétlenkedésnél még az android is jobb
-
busman
veterán
válasz
tomboy0013 #15107 üzenetére
Meg is mondom Apple..
-
bepken
veterán
válasz
tomboy0013 #14647 üzenetére
klikkvadászat
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #13700 üzenetére
Köszi a választ. Azért nyomtam egyet neki,
korábban nem csinálta .164 alatt, nem tudom egy jó pár nappal ezelőtti hr után kezdte. Fontos, hogy külön lássam a leveleket, baromi sokat kapok naponta - 5 fiók - így nem használok egyesített fiókait.
-
temagad.aho
tag
válasz
tomboy0013 #13660 üzenetére
Telefonom a cumulativ update is teljes értékű build.
-
Nooeca
senior tag
válasz
tomboy0013 #13660 üzenetére
De megtudták volna oldani - kényelmi szempontból - hogy integrálják a kumulativ frissítést és úgy adják ki és nem a .107 maga a rendszer hanem a .164 és arra jönnének a frissítések, ha már egyszer ez került ki véglegesre.
Ez így kokány megoldás már nem azért.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #13239 üzenetére
Nem...kezdetektől kezde a legkisebben van... 125%-on...ennyin használom, ha újrakom akkor is ezt szoktam beállítani...
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #13074 üzenetére
mit vagy így felháborodva?
légy türelmes, majd jön mobilra is
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #13052 üzenetére
az outlook. fiók régió beállítását és nézi az áruház nem csak a telefon beállítását, a nyelv átállítása kevés hogy elérhető legyen...amúgy ott van "PC and Mobile"...miért írjátok akkor hogy csak PC-re...
nyugi, ha beválik elérhető lesz mindenhol....
-
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013 #13041 üzenetére
Benne van a cikkben, hogy mobilon csak olaszországban meg Spanyolországban elérhető egyelőre...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
tomboy0013 #12478 üzenetére
Köszönöm
-
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013 #12385 üzenetére
Mikor feltettem legutóbb a rendszert és hozzá persze az Insidert, akkor ott figyelt a három választási lehetőség az eddigi kettő helyett, vagyis megjelent Release Preview lehetőség. Melyikkel járok jobban? Az eddigi megszokottak szerint a Fast Ring-et választottam.
-
l!nk87
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12379 üzenetére
slow-n vagy fast ring-en vagy?
-
starr
őstag
válasz
tomboy0013 #12360 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #12330 üzenetére
Nálam 930 esetben ugyanez
-
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12164 üzenetére
Ma reggelre megjöttek a frissítések, nézz rá Te is.
-
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12141 üzenetére
Az nem lehet esetleg hogy időközben visszavonták a frissítést? Mert csináltam egy hr-t, elkezdte frissíteni a rendszerappokat, talált az üzenetek + skype-hoz is de a régebbit rakta fel, tehát elérhető az app az áruházban.
-
savoo
addikt
válasz
tomboy0013 #12141 üzenetére
Látod-látod, semmire nem garancia a fanboyság.
Jött FB betara is frissítés, meg peoplera megint.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #12139 üzenetére
Most néztem és az Office app-okhoz sem jött meg a frissítés.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #12093 üzenetére
Akármennyire is csűröd csavarod, Windows Phone 10-ként szerepel az Áruházban, amennyiben böngészőből nézed.
Igen, tudom, hogy hivatalosan Windows 10 Mobile a neve, pontosan ezért lenne elvárható, hogy akkor minden felületen így hívják...
Nem akarok ezen rugózni, csak fájdalmas nézni, hogy mindig mindenkit kijavítasz. De ha boldoggá tesz tőlem oké. -
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #12086 üzenetére
Látom minden lehetőséget megragadsz, hogy bejelentsd WP10 nem létezik. Szólj az MS-nek is!
Gondolom ezen múltkor átsiklottál. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #12086 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #12083 üzenetére
biztos csak WP10-re jött ki, neked meg W10M-ed van.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
tomboy0013 #12083 üzenetére
En sem kaptam meg, es nem insideres vagyok mar. Lumia 435 ds. Viszont nagyon merul a telefonom. Azt hiszem vissza rakom a 8.1 et , mig ezt javitani fogjak.
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #12081 üzenetére
People, messaging+skype, onedrive.
Mind megjött reggelre. Messagingben a Skypenal csatolást a nem insiderek is megkapták akkor?
-
Imi1981
veterán
válasz
tomboy0013 #12052 üzenetére
Nekem win10 jobb volt akkuhasználatban (takarékosabb) mint a 8.1 .Csak más bosszantó dolgok miatt raktam vissza a 8.1-et,meg azért kicsit lassabb is volt a 10. Amúgy jól észrevehetően volt jobb akkuidőben a win10 nálam,bár arra nem emlékszem,hogy a 107-es vagy előző build volt rajta.
-
scyllarus
veterán
válasz
tomboy0013 #12052 üzenetére
Az előző két buidben észrevehetően javult a korábban vacak üzemidő. most az utolsóban visszaesett a korai kiadások szintjére.
Én is úgy vagyok vele, otthon-munkahelyen-autóban van töltő, csak a többi időt húzza ki -
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #12045 üzenetére
Nekem nem rossz az üzemidő. amióta kikapcsoltam a dupla koppos ébresztést, azóta főleg nem.
Nem használtam sokat 8.1-en de amennyire emlékszem ott is kb ezt hozta. Mindenesetre a nexus után atomreaktornak tűnik. -
Tottalino
tag
válasz
tomboy0013 #12033 üzenetére
Qrvára nem jobb! Egyrészt, hogy a droid mit csinál, nem vígasztalja a felhasználókat. Másrészt volt egy atomstabil 8.1. Mi történt? Elfogyott a kokain?
És nem utolsó sorban le lehete már akadni a droidról. Ha másért nem is, de a droid egy az az egy modellből is el tud adni több tíz millió darabot. Nem egy súlycsoport. -
GeorgeV
aktív tag
válasz
tomboy0013 #11885 üzenetére
Akkor kérlek írd le, hogy miben tévedek, mi a pontos helyzet, hogy én is megértsem. Végül is ezért van a fórum, hogy ha valaki nem jól tud valamit, akkor kibővítsük az ismereteit, hogy helyére kerüljenek a dolgok.
-
pprod94
aktív tag
válasz
tomboy0013 #11946 üzenetére
Ennél talán csak az lenne egyszerűbb ha rendeltetésszerűen működne.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #11897 üzenetére
akkor fast ringen lesz még valami nagyobb dolog?
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #11720 üzenetére
Egy időre visszatettem a 8.1-et a 630-ra, mert a 10 állandóan megbolondult (.63-as build). Nem volt lassú, kivéve közvetlenül töltés után, meg néha random bezáródtak a rendszerappok indítás után (aztán persze jók voltak). Most újra 10-re frissítettem (ez már a .107-es), egyelőre nem lassul le és nem zár be semmit. A 8.1-hez képest sem lassú (a lassú és a lassabb nem ugyanaz). Itt-ott annyival tölt többet, amennyi még nem érdekel. A képeket tényleg lassabban hozza be, meg hasonlóképpen tölti be az újakat, de ez nem hinném, hogy hardveres dolog lenne.
Az 520 meg a 630-hoz képest lényegesen lassabb volt a 10-zel, de szerintem még mindig a használható kategória volt. Újabb buildeket nem próbáltam rajta.
Amúgy a Release Preview Ringet használva raktam fel, kérte, hogy fogadjam el a 8.1 EULA-ját. Ismerős, ilyet anno vagy a PfD-s 8.1 csinált, vagy az asztali 10. Majd frissítik.
-
netpeti98
addikt
válasz
tomboy0013 #11731 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy a 520, 620, 625, 720 széria esetében se a RAM az elsődleges oka a lassulásoknak, hanem a processzor. Ettől függetlenül nem árt neki a RAM.
-
Blyan
félisten
válasz
tomboy0013 #11720 üzenetére
Érdekes, én is feltettem két napja és bár vannak helyek ahol folyamatos és gyors, de az 8.1-től olyan messze van, mint ide Lacháza...
És kb kimerül a MÁR betöltött menük mozgatásában.
Tegnap azt írta az egyik winmagazinos srác FB-on, hogy ezekre (fél gig ramos készülékek) nem is fog jönni a hivatalos W10m. Lehet okkal? -
Tottalino
tag
válasz
tomboy0013 #11600 üzenetére
Mint, ahogy te sem fogtad még a kezedbe, de úgy véded, mintha az életed függne tőle.
-
cattus
addikt
válasz
tomboy0013 #11524 üzenetére
A folyamatos lejátszás a "magába mutató nyíl kör alakban" (nem tudom szebben megfogalmazni
), a két, egymást keresztező nyíl a véletlenszerű lejátszás.
-
KunEmber
senior tag
válasz
tomboy0013 #11445 üzenetére
Akkor bocs. Javítsák az alkalmazáslistát.
-
Švejk
őstag
válasz
tomboy0013 #11278 üzenetére
Hopp es tenyleg, lehet hogy aludnom is kéne néha
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #11239 üzenetére
Visszajelzéseket sem olvassák 😐👹🏃😖🚾
-
Syl
nagyúr
válasz
Gyerekes. Végül is, egy preview topic nem azért van, hogy leírjuk a problémánkat (és megoldást keressünk rá), hanem csakis a W10M istenítésére...
Elnézést kérek minden topiclakótól, hogy jelenlétemmel megzavartam a harmóniát. -
v.attis
őstag
válasz
Hali!
Van vezetékes headseted? Ha igen megtennéd, hogy kipróbálod sima mobil beszélgetésre és esetleg skypera? Kb két hete próbáltam ki a tizest, de használhatatlan volt a füles, nem hallott a másik fél. 8.1-en meg észre sem vették, hogy headsettel beszélek. -
Syl
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11225 üzenetére
>Ne panaszkodjatok már egyfolytában, annyira unalmas folyton ezt olvasni. Tegyétek vissza a 8.1-et és nyugalom lesz.
Majd a te kedvedért hanyagolom a topicot
A 8.1 is sz*r, csak máshogy. -
Tottalino
tag
válasz
tomboy0013 #11225 üzenetére
Ördögöd van! Visszatettem. Csak tudod azért vagyunk ennyire elkeseredve, mert 2016 Februárjában nem itt kellene tartania. Már csak az apró kis bugokat kellene javítani, de jelenleg sokunknál nem bugos, hanem használhatatlan. Na itt a bibi. De te is csak addig osztod az észt, amíg bele nem futsz egy olyan hibába, ami miatt te is visszalépsz a 8.1-re.
Ufff, szóltam. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #10817 üzenetére
Szóval a végleges előtt még jöhet egy build?
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #10814 üzenetére
és ez mit takar pontosabban? Nem írtak valahol róla?
-
savoo
addikt
válasz
tomboy0013 #10784 üzenetére
Lfasz lesz itt nem universal messenger app.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #10784 üzenetére
"we take a look at how the new version could be rewritten for Windows 10 and Windows 10 Mobile with our buddy Ameghino"
Szóval ez csak egy concept. Plusz ha jól látom a hívás funkció sincs benne.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #10530 üzenetére
Siker! Köszönöm még egyszer!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #10530 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #10486 üzenetére
Hát jó neked. Nekem valamikor az egész képet elfoglalja így húzogathatom össze vissza nem csinál semmit
Milyen telefonod van?Szerk. Ja látom 930 😄 lehet a 735-öt nem szereti.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #10476 üzenetére
60%-ban igen megoldja a problémát de a maradék 40%-ban nem lehet így sem
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #10226 üzenetére
Köszi! Még így sem volt egyszerű megtalálni
-
válasz
tomboy0013 #10054 üzenetére
Valami fast ring konfiguration update, 22/22 lépés. Aztán lehet csak billentyűzetet frisst, bár a volt szótár, passz...
-
galmat
aktív tag
válasz
tomboy0013 #9955 üzenetére
Alapvetően a rendszer egyre stabilabb, de az említett hiba, meg, amiket korábban is írtam, hogy az Edge újraindulásig fagyasztja magát, meg ilyeneket, majd kiderülnek pár nap múlva, itt is jelen vannak-e.
Új funkció nincs a build-ben. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #9910 üzenetére
engem a képek mailben küldése pont zavar, most már ha csak valami kis hülyeséget (aminél csak a tartalom, nem a csillió pixel és a tömörítetlen képminőség a lényeg) akarok mobilneten elküldeni, akkor nincs rá kényelmes egyszerű megoldás, 8.1-en viszont így volt alap, és amellett könnyen megoldottam a jó minőségű képek küldését is (bár általában amikor a minőség is számított, akkor sokat küldtem egyszerre, azt meg már inkább PC-n, onedriveból intéztem)
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tomboy0013 #9910 üzenetére
Nekem még ezek jutnak eszembe a tízről: van edge, állítható betűméret, van wifi analyzer, több soros a legördülő menü, jól használható a tárcsázó.
#9911 honeker: indítsd újra a telefont (nem lehet, hogy mégis lehúzta reggel?)
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #9871 üzenetére
amúgy érdekes lesz ez a min.8gigás kritérium...
amúgy ha alapból nincs az 530-ra insider verziós 10, akkor végleges sem lesz szerintem... pc-s w10m frissítő meg alapból kizárva nagy valószínüséggel...
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #9780 üzenetére
Olvastam hogy ez tipus hiba, meg hogy elég drágán javítják,nem merem leadni a 930am szervizbe,mert semmi előéletet nem tudok a telóról, semmi papírom nincs, bár a rossz mikront én is ki tudnám cserélni,mert pont az a rossz amit nem kell forrasztani...
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #9777 üzenetére
Akkor az én tapasztalatom...nekem 930on videórögzítésnél 8.1 alatt a kameránál lévő mikrofon(3as) tökéletesen rögzít,az elsődleges(1es) mögötti(4es)éppen csak hogy rögzít hangot,kihangosításkor 0,frissítem 10re, csak az elsődleges működik, a másik 3 szinte érzéketlen, még az a mikrofon sem működik ami 8.1 alatt jó, ha visszarakom a 8.1et akkor megint jó kamera melletti mikrofon, ez tuti nem hardveres gond...ha az lenne akkor 8.1alatt se menne, de megy,tehát a hardveres hiba nálam kizárható...
Ami eddig biztos az az hogy az 1es és 3as mikrofon tuti hogy jó...a 2es kérdéses,a 4es érzéketlen(megyeget ha erősen kopogtatom)
Még mindig biztos vagy a 100% hardveres hibában...
A glance screen 8.1 alatt sem megy nekem,mert aki utána olvasott volna ennek, az tudná hogy 930 nem támogatja...Elméletileg van a 735ben értesítő led, ezt több oldalon is taglalják, de majd keresek egy szerviz doksit erről, ha abban benne van akkor csak szoftveresen nem támogatott, bár valahol azt olvastam hogy a 930ban is van...
Ez ugyan olyan mint az otg vita...
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #9777 üzenetére
Én is írtam,hogy 10 alatt nem ment, de mikor visszatettem a 8.1-et újra jók lettek a mikrofonok, kivéve a kihangosítós azt majd szerviz orvosolja!
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #9769 üzenetére
Hm...érdekes az állításod...akkor azt mond meg nekem hogy az hogy lehet hardveres hiba ami 8.1 alatt jó, de 10alatt rossz, ha vissza rakom 8.1et akkor megint jó?
Woland_y2k: még jó hogy készülék specifikus hibák is léteznek...
Amúgy aki használja a Windows visszajelzés appot, az sok bejegyzésben le van írva hogy 930on nem működik az összes mikrofon,meg hasonlók...
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #9769 üzenetére
De előfordul w10 miatt is! Az előző 930-on az volt és a videó alig vett fel hangot,mondtam is magamban f@sza mehet szervízbe,majd mielőtt tovább adtam kollégának visszadobtam a 8.1-et és láss csodát gyönyörűen veszi a videó a hangot! A kihangosítós mikrofon nem jó de a többi igen!
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
tomboy0013 #9692 üzenetére
Nem lehet, hogy pont a skálázás miatt dobja fel a frissítést? Ami az appok skálázásán is állít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest