Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Óóó, látom megérkezett az ügyeletes megmondóemberke

(#12690) Spityu27
Nincs különösebb bajom a desktop W10-zel (Aethelstone
). Csak a W10 topic rengeteg negatív visszajelzésére céloztam. -
boncser
aktív tag
Nyomjál rá nyugodtan, a 8.1-gyet fogja feltenni.
Ha jól emlékszem a firmware verziót figyeli, az pedig ugyanaz azért írja hogy csak frissíti.(#12688) Spityu27
"... megmondták, addig nem adják ki amíg nem biztosított a hibamentes működés"
Ezt már ott elb@szták hogy kiadtak vele 4 telefont.

-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
ilyen fagyásos dolog nálam is volt bár hála istennek nem hívás közben, hanem játék áthelyezés közben....az egész telefpon kakukk...bekapcsgombot nyomva tartottam kb.10-15másodpercig, elengedtem majd rezzent 1et és elindult....nekem kicsit neccesebb a helyzet, a 1320 óriás windóz mobájlból nem lehet kivenni az akkut csak úgy

de ebben a .122-es buildben több a hiba mint amik eddig voltak....nem hogy ritkulnának a hibák, inkább szaporodnak... majd kíváncsi leszek milyen visszajelzések leszenek a olasz vodások körében, elméletileg 7-13.-a között adják ki a az állítólagos végleges windows 10 mobile-t egyes modellekre
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
üzenetére
Néhány napja érkezett egy nagyobb frissítés a Lumia 950 XL telefonomra, azóta már az is előfordult, hogy amikor hívtak, nagy csengés-rezgés közben lefagyott a telefon. Úgy tudtam csak leállítani, hogy kivettem az aksit belőle, újraindítottam, majd magyaráztam a hívó félnek, sajnos lefagyott a telefon, azért nem tudtam felvenni (ő folyamatos csengést hallott). Ha unibody házban lett volna, akkor addig csengett-rezgett volna, míg le nem merül (nyomógombokra nem reagált), így jó ez a konstrukció, hogy ki lehet venni az akksit, még a nyikorgás is meg van bocsátva.
-
törölt tag
azért a kettőt ne hasonlítsuk össze...hiába egy azon rendszermag dolgozik mind2 változatban, de a hibák nem közösek....nekem a laptopon pl működik gond nélkül az áthelyezés funkció, a telefonon meg állandóan hibakódokkal talál kifogást hogy miért sikertelen...
nekem az asztali PC-s verzióval nincs bajom....csak a mobilossal...
mobilos gondok:
-lassú letöltés(.122 bildban, korábiban nem volt ilyen gond)
-megterhelő műveletek miatt lefagy a telefon(ez korábbi buildokban nem volt jellemző)
-áthelyezések sikertelenek(qrva régi hiba)
-a @ karakter még mindig hibás a magyar billentyűn(ez is qrva régi hiba)
-áruházban még mindig idegen nyelvűek az alkalmazások leírásai, az angol helyett spanyol szerű, ezt sem javították a mai napig)meg hasonlók, vannak olyan hibák amik már lassan fél éve benne vannak a rendszerben és mai napig nem javították ki
ezek a hibák az asztali kiadásban nincsenek jelen pedig Windows 10 ez is
akkor miért van az hogy azon van,ezen nincs....?pl. neked a az asztali verzióval mi a bajod?
-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
na, ugyan azon az elven fog menni a 10-ről vissza 8.1-re
csak a verziószámok térnek el, bár kétlem hogy a mikrofos lenne olyan aljas és bootloader zárat rakna a az új rendszer mellé, vagyis aki frissít 10-re az már nem térhet vissza 8.1-re...megoldható hogy megvalósítsa, csak kérdés hogy meg-e tenné-ebár, amíg az alap működés nem 100% és hiba mentes, addig nem lesz hivatalos kiadás...tehát ettől még egy darabig nem kell félned... megmondták, addig nem adják ki amíg nem biztosított a hibamentes működés
-
-
Szerintem (!) aki a tech ágazatban el tud menni 1 év szabira, arra nincs igazi szükség. Egy évig nem dolgozni (pláne ha azt nézzük, amit a kolléga az illető korábbi aktivitásáról írt), szerintem a nagyon nélkülözhetőség érzetét kelti.
Ebben az ágazatban egy év alatt nagyon nagy változások lehetnek, egy évre innen kiesni, én nem vállaltam volna.De amúgy persze megmagyarázni mindent meg lehet, nem vezető <-> vs az egészet összefogja, persze hogy persze

-
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Azt tudom azért annyira hülye nem vagyok 😊 .De mire gondolt ,hogy mit varázsoljunk fel rá?
Ja ha a hivatalos win10-et felraktam akkor visszarakni a 8.1-et ? Akkor már értem. Régebben még lumia 520-ra raktam vissza igy a 8.0-át de az nagyon fapados volt.Gyorsan vissza is raktam a 8.1-et.
-
törölt tag
válasz
Imi1981
üzenetére
szakzsagron

(rá)heggeszteni - felvarázsolni - felkűzdeni - egyszerűbben "konyhanyelven", szoftverezni....linkeltem egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a szoftverezéshez szükséges fájlokat, azokat bemásolva egy megfelelő helyre és megfelelő programmal vissza lehet szoftverezni korábbi verzióra
-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
de lehet...(sajnos ebben tévedtsz) a WDRT-vel is akár offline módban...vagy a Care Suite-tal... csak az aktuális flash fájlokat ki kell menteni vagy le kell tölteni... innen lehet mindenkinek szemezgetni...ha jól láttam a legfrissebb hivatalos buildek vannak fent, de lehet tévedek...
-
Imi1981
veterán
Ha kijön hivatalosan a win10 és telepítem utána ha nem tetszik vissza lehet rakni a 8.1-et vagy nem?Mondjuk ugyis megvárom itt a tapasztalatokat de azért érdekel.
Én már simán használnám ha a @ bug,a nav sáv hogy nem lehet mindig eltüntetni és a edge több lap kezelését javitanák, már teljesen használható és gyors rendszer lenne.Persze hosszabb távon nem tudom lassul e de két napig próbáltam addig gyors volt és nem fagyott. -
törölt tag
kérdés, az insider hub-al mi lett?
-
törölt tag
válasz
boncser
üzenetére
amúgy szégyen...meg az is hogy alap működési hibákat nem képesek 1-2 build kiadás alatt kijavítani ez tükrözi hogy milyen komoly és felkészült a fejlesztőcsapat...azon se csodálkoznék hogy a w10m-et visszaküldték a cég gyökereihez és ott áltak neki fejleszteni, egy garázsban
abba pár ember elfér, és az eddigi színvonal amit adtak a w10m-el, tükrözi is hogy nem sokan dolgoznak a oprendszeren... -
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
volt egy cikk hogy az egyik WP-s fejlesztő csoport vezetője a nyaralásán iPhone-nal posztolgatta a nyaralási képeit XD ebből a húzásból következtetve nem hinném hogy sokan használják, max a csak a fejlesztések miatt...
meg ahogy elnézem, a visszajelzésekre nem sokat adnak...kn. ez a .122 a 20.-dik build a w10m megjelenése óta és még mindig egy rakat hiba van benne, namost, ha életben akarják tartani a w10m-et akkor vagy belehúznak vagy nagyot fognak bunkni....mivel ahogy olvasgtattam már a decemberi megjelenési dátum óta már vagy 3at pletykáltak, de még mindig nincs végleges kiadás...szerintem ilyen ütemben nem is lesz egyhamar
-
Gusztáv
addikt
Most téged az zavar, hogy valaki megteheti, hogy elmegy 1 év szabadságra
. Ha kicsit utánanéznél, tudnád, hogy a gyerekei olyan programban vesznek részt, hogy kb fél évig hajókáznak a világ körül, de közben megy az élet, pl még suli is van a hajón. Nyilván nem fogja őket egyedül elengedni, ha megteheti. Nadella-nak is van iPhone-ja, nem is titkolja. Az MS már jó ideje hangoztatja, hogy ők eszközfüggetlenül adják a szolgáltatásokat, és ők ebből élnek, nem a pár eladott WP-s telefonból. -
boncser
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez tényleg megható volt.

-
Syl
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére

-
-
Nooeca
senior tag
Belfiore rengeteget dolgozott azon hogy legyen windows 10 belefáradt, kisült, kellett a szabadság. Ennyi, nem tudom min kell ezen dramatizálni.
Reggeltől estig dolgozott éveken keresztül családja nélkül (mert ha sokat dolgozik nincs rájuk ideje), most meg van ideje rájuk, ejha... de nagy probléma!
-
Nooeca
senior tag
Belfiore csak egy olyan ember aki felelős a 3 ágért. Mondhatni hogy a legnagyobb hal a szatyorban, de nem a CEO mert az más. Egyébként is Belfiorénak egyéb más feladata nem volt, csak összerakni a 10586 véglegs tartalmát, ami megtörtént, hiszen közel december óta csak delta frissítések jönnek.
Nadella a főnök.
Inkább külön szervezetek vannak az MS-nél:
-> CEO Nadella
-> Aki az egészet összefogja Belfiore
-> Insiderért Gabe felelős.
-> Firmware/Insiderért Jason.
-> Eredeti kiadásért Terry Mierson.És akkor vannak még kulcsfigurák akik ide-oda kapcsolodnak (Pl. Yusuf őt kihagytam), vagy a kettőbe is belelógnak.
Külön csapata van az Edgenek is.Belfiore nélkül ugyanúgy dolgoznak "alatta" szóval Gabe is ugyanúgy adja az Insidereket maximum több feladatot lát el stb. stb. Olyan dolgok amire kifejezetten szükség van Belfiore véleményére jelenleg nincsenek... A Redstone is előre le lett paktálva és ott sem az RS1 hanem az RS2 lesz jelentős jövő tavasszal.
-
-
consono
nagyúr
Nekem ugyan ez a problémám. Mondhatom azt is, hogy csak ez az egy problémám van, nagyon kellene a naptár a lock-screenre... Ha nagyon akarnám persze meg tudnám oldani másik lock appal, de nem akarom

Plazmacucci: nem jól látod. A jól megérdemelt pihenését tölti, mert eddig legalább már eljutottak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Syl
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mit is várunk egy olyan rendszertől, amelyiknek a vezetője egy éves szabadságra ment és iPhone-t vitt magával?

-
Clemi
veterán
Másnak is van olyan bug, hogy a zárolási képernyőn nem jelennek meg a naptár események? Se névnap, se találkozó, semmi, csak az óra és a dátum és hogy milyen nap van. Ráadásul eddig kikapcsolásnál is kiírta, hogy ne feledjem hogy ma xy névnap van, de most azt se.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem biztos hogy futottak meg kategoria, a win mobillal is sokaig toketlenkedtek, aztan a wp7 is eros csuszassal jott ki , nagyjabol a wp8.0-val idiben vegeztek ... a w10m tunik szuttyogosnek , itt megint sok a csuszas, mind az Os elkeszulteben a keszulekeket meg mar jobb meg se emliteni. Aztanmlehet neked van igazad , es ak hobbybol fejlesztgetik a programozoik fakultativ modon az ms windows10mobil szakkor kereteben
. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
persze hogy nem törik magukat,mert nekik ez szerintem nem is komoly...most őszintén vesztenének vele valamit ha mondjuk holnap leállitanák a fejlesztést?
Egy ilyen dolgot nem lehet úgy csinálni hogy a fejlesztési prioritást a futottak még kategóriába rakják. -
válasz
Partyface007
üzenetére
Igazad van ,a redmondiak valahogy nem torik a kezuk,labuk ha az os,fw befejezeserol van szo, de hatha egyszer lesz egy kesznek nevezheto os-uk. Vagy ki tudja kb fel eve hasznalom az insider w10m-et es eszre veheto hogy dolgoznak rajta, csak valamiert olyan mint a luca szeke ... lehet komolyan vettek , hogy ez az utolso windows , ez meg sose lesz kesz , mert mire kiforrna magat , mar jon a kovetkezo nagy update , es megint szetcsesznek vele mindent...
De komolyra forditva a szot mind 820-on , mind 735-on erzekelheto hogy reszelgetik,javitgatjak... csak vegere nem akarodzik sehogy sem eljutni . -
Partyface007
őstag
válasz
this is life
üzenetére
igen ez a firmware jó elmélet de ha jól tudom 950-en még mindig nem működik a dupplakopp, ami azért valljuk be nem kicsit ciki.... egy 10E Ft-os 520 is tudja de az új 180E csúcsmodell nem
30 de inkább 40%-al olcsóbb lenne a 950 akkor elgondolkodnék hogy vegyek de így ezen az áron szóba se jöhet egyelőre
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Azért az értesítés ne a driveren múljon
További sok sikert annak aki szenvedni akar vele. -
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Ezzel a rendszerrel adtak ki de egy regebbi buildel szenne patchelve(gondolom en) meg van alat fw is ami sokat dobhat a rendszer mukodesen, az x50 sorozat nem a 8,1 ala keszult drivereket hasznalja es az is nyomhat egy keveset a latba ... bele kene olvasni a 550/950 topikba.
-
Nooeca
senior tag
válasz
üzenetére
nincs lába hogy jöjjön.
Hétfőn általában sosincs build se release.
Kedd-Szerda-Csütörtök van csak preview verzió.
Hétfőn általában azért nincs mert ahhoz hétvégén is ezzel kell foglalkozniuk azaz bent kell maradniuk.
Pénteken meg általában azért nincs, mert akkor meg szombaton kell bent maradniuk ha van valami kritikus hiba. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Azért vicc, hogy ezzel a rendszerrel adtak ki már telefont. Nehéz lesz a választás 930 után. Egyelőre 3 hónap után megy vissza a 8.1, mert ezen idő alatt nem történt javulás.
-
törölt tag
Na jött valakinek win 10?

-
Clemi
veterán
Kérdés, talán tudjátok a választ! A FB-on lévő fénykép mappáimat vajon miért nem látom a fényképek alkalmazással, illetve sehogy nincs átjárás, így például az Instagramra (6Tag) nem is tudok csak a telefonon fizikailag meglévő képet megosztani, viszont amit megosztok rajta, az megjelenik a FB-on, vagyis csak egyirányú az átjárás.
A másik kérdés, hogy az Flickr mappáimat valahogy láthatóvá lehet tenni a telefonon a megosztások között? Csak mert az Flickr kliens telepítve van, de csak azzal férek hozzá a szerveren lévő mappákhoz. -
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Persze, még 8.1-ről is áthozta, az sms.ek megvannak de a híváslista nincsen. Tiszta droid érzés.
Az email értesítés megint nem jó.
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
confuser
üzenetére
Valóban! Elnézést. Megvan nyitva folyamatosan az összes WP-vel kapcsolatos topik, hogy kövessem és tisztában legyek a dolgokkal. Az illető hozzászólása viszont pontosan illik az én telefonomra is.
Nem hinném, hogy egyedi probléma lenne. Szép képek készülnének vele, de mire szépen ki efekteli nekem, ocsmány kép lesz belőle. -
mtomi95
senior tag
válasz
pprod94
üzenetére
"Szép, meg minden csak valahogy ezt a fotó utáni utolsó simításokat elfelejthetnék, az pocsékolja össze a képet."
Pontosan ugyanez idegesít engem is! Külteren még nem is észre vehető, viszont amint bent csinálok képet, gyengébb fényviszonyok mellett az utolsó pillanatban dágvánnyá teszi... A régi Huawei y300-ammal is jobb képeket csinálok bent mint ezzel a shit-el... (lumia 640 lte) Plusz minden androidon lehet használni a hangerő gombot kamera gombnak! WP-n ezt sem lehet.
Sok jót olvastam a Lumia kameráiról! A hardverrel nem is lenne gond. A kamera szoftver(ek) egy rakat shit.
Nincs valami olyan kamera alkalmazás amiben nincs benne a ennek béna,gyökér, alpári,shit házi Microsoft keze? -
Heffi
őstag
Szép estét!
Kihagytam egy 1000-es hozzászólás olvasást ebben a topikban, szóval le vagyok maradva egy kicsit. Kérdésem az lenne, hogy email érkezéshez a hangjelzést működőképessé lehet tenni valahogy?
Régebben, amikor sokan panaszkodtak, hogy nincs hangjelzés, nekem volt, viszont valamelyik frissítés és/vagy alaphelyzetbehozás elvitte a hangját.
A beállításokat végig zongoráztam, hiába saját vagy gyári hang kiválasztva, nem jelez hanggal az Outlook posta

Lumia 925-ről van szó.
-
Pikkolo^^
addikt
HR után nem tudom megfelelően hozzáadni a céges Exchange fiókot. Email cím, tartomány, stb.. minden ok majd amikor szinkronizálni akar és beírom a jelszót nem fogadja el. Ez normális insider esetén?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ha ilyen gyér ütemben haladnak akkor még jövőre sem lesz végleges kiadás...megannyi hiba van még a rendszerben és csekély számukat javítják...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
én nem..de azt olvastam ma jön
dehát akko elmarad -
consono
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Na jó, azt tényleg nem cseréli le

-
-
aprokaroka87
nagyúr
a mára várt winphone 8.1 to win10m frissitést megkapta már valaki?
-
consono
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Hát reménykedtem, hogy nem fos lesz az ios port
Ha őszinte akarok lenni, nem is az, de arra pl. nem gondoltam, hogy az ui elemeket is áthozzák egy az egyben.Hmm, az Osmeta cucc megmagyarázné a full hasonlóságot. Már tavaly is felmerült a nevük a Facebook béta kapcsán:
http://www.winbeta.org/news/facebook-beta-app-windows-10-not-project-islandwood-port -
Воланд
titán
ez nem az a beta, ez masik beta.

-
steele80
senior tag
Nálam úgy tűnik, hogy a 122 build rendbe hozta az üzemidőt. Feltűnően tovább bírja az akksi.
-
Ryoo
senior tag
Az adatforgalom appban lehet valahogy 0-ázni a wifi adatszámlálóját? A 8.1-ben még az is nullázódott fordulónapkor.

-
starr
őstag
válasz
pprod94
üzenetére
Akkor nem fogom felrakni a hivalosat sem. Azért vettem Lumiát, hogy vállalható képeket tudjak csinálni.
520-on van fent nálam az insider. Az ég világon semmi előnye nincs a W10-nek a 8.1-hez képest.
Körülményesebb is a használta. A fugában lévő kép is undorítóan néz ki, szerencsére visszakapcsolható fekete fugára.
A 8.1 viszont rettenetesen unalmas már. 2014 dec-ben kaptuk meg a Denim-et, azóta semmi. -
pprod94
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
2016.128.111.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Csak a W10 topic rengeteg negatív visszajelzésére céloztam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak a verziószámok térnek el, bár kétlem hogy a mikrofos lenne olyan aljas és bootloader zárat rakna a az új rendszer mellé, vagyis aki frissít 10-re az már nem térhet vissza 8.1-re...megoldható hogy megvalósítsa, csak kérdés hogy meg-e tenné-e

. Ha kicsit utánanéznél, tudnád, hogy a gyerekei olyan programban vesznek részt, hogy kb fél évig hajókáznak a világ körül, de közben megy az élet, pl még suli is van a hajón. Nyilván nem fogja őket egyedül elengedni, ha megteheti. Nadella-nak is van iPhone-ja, nem is titkolja. Az MS már jó ideje hangoztatja, hogy ők eszközfüggetlenül adják a szolgáltatásokat, és ők ebből élnek, nem a pár eladott WP-s telefonból.