- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #17204 üzenetére
a mobile ágat szerintem valami tartalékos csapat fejleszti az tuti :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #17202 üzenetére
nem mondom hogy nincs igazad de ennél sokkal nagyobb gondok vannak még mindig a rendszerrel...
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #17200 üzenetére
az nem elég informatív hogy kiírják MB-ra mennyit fogyasztottál? minek csík? :-)
-
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #17095 üzenetére
stratégiai játék
kb erre az egyre csökkentettem a mobilos játékok számát -
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #17093 üzenetére
főnökömnél kisírtam és már elkezdte intéztetni nekem
hacsak nem csörögnek, hogy valami gond van a beszerzésével , akkor lehet gyorsan lestoppoltatom a 950 dual simet
Bár akkor meg az iphoneomat kell lecserélni egy SE re, mert vega conflict nincs WM re))
-
scyllarus
veterán
válasz
ZavaBalazs #16972 üzenetére
Csak egy bizonyos határon túl zavar. Tisztában vagyok vele, hogy az insiderrel mit vállaltam, főleg FR-en, új verzió elején meg pláne. csak az első RS2-es build kapott egy esélyt, és nem volt vele különösebb gond, az alapján döntöttem el, hogy maradok itt.
Mert az AU aztán simán működik -
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #16949 üzenetére
-
duo
addikt
válasz
ZavaBalazs #16949 üzenetére
vagy tud valamit és egyszerűen az RS2 helyett megint a TH2 jön. én már semmin sem lepődnék meg
-
válasz
ZavaBalazs #16738 üzenetére
Az Fast ringen van csak. Nekem legalábbis ott lejött.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #16707 üzenetére
Hr után újra be kell lépni az insiderek közé. Aztán mutatni fogja.
-
Švejk
őstag
válasz
ZavaBalazs #16703 üzenetére
Fast ringeseknek jött ki csak tán az az update. Faston vagy?
-
pikszel
addikt
válasz
És mi van akkor, ha eltávolítod, majd telepíted? Csak egy tipp.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Nálam is van ez a "hiba".
-
ATEE77
tag
válasz
ZavaBalazs #16701 üzenetére
Töltsd le az új kamera appot az áruházból.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #16480 üzenetére
Mármint a Hey Cortana-t, vagy pontosan melyik engedélyezésről beszélsz? A cortana engedélyezve van nálam.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #16422 üzenetére
se faston se rp-n nem talál semmit, bár a teheltség miatt valószínű még várni kell
-
spider23
senior tag
válasz
just for Windows PC Insider members
-
kisbodza
tag
válasz
Nekem nem talál frissítést.. Fast-on vagyok 14393.5-ön.
-
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #16294 üzenetére
ott szerintem csak bolti gari van, de ott ez a bolti gari talán nem olyan mint a noname boltoknál a garanciális kérdés, hogy fél év múlva a cég helye is sóval van felhintve
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #16294 üzenetére
A fene, akkor benéztem. Na, akkor nem ez lesz a következő készülékem
A 950-ben milyen? -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #16288 üzenetére
Akkor kevertem
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #16286 üzenetére
Nem 810al szerelték a 950? Valahol azt olvastam...
rohadjak meg
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #15955 üzenetére
Igaz nem insider build hanem hiv. .420. 735,950,930 minden oke offline üzem módban. Pozíciót azonnal betölti.
-
Nooeca
senior tag
válasz
ZavaBalazs #15865 üzenetére
Nem ismerem a módosításokat (ha vannak), de a TH2-kor megjelent ütemterv szerint a TH2 frissítéseinek Juniusban vége van. Igen azt is én írtam le elsőnek ide a fórumban hogy minden hó második keddje a frissítések üteme.
Itt ilyenkor már szokott fent lenni TH-s build, ha jön a következő hónapban, eddig itt sincs semmi nyoma és nagy valószínűség szerint nem is lesz.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #15815 üzenetére
fix vagy automata fényerővel?
-
scyllarus
veterán
válasz
ZavaBalazs #15813 üzenetére
Szerintem egyik sem. Azt jelenti, hogy tudják, hogy problémás az akkuidő, és vizsgálják az okát. Nem jelenti automatikusan, hogy tudják is javítani.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #15813 üzenetére
ez azt jelenti hogy tárgyalnak azon hogy miért olyan rossz az akkuidő a 8974-es procival szerelt telefonokon, nagyon rossz az akkuideje ezeknek a telóknak a mai napig, ez igen erős és nagy étkű SoC, a 8.1hez képes jobban merülnek 10 alatt ezek telók, ez igaz, nekem is volt 930am, és 1 napot nem bírt 10zel...sajnos a mai napig nagy titok övezi hogy a w10mobile hogy kezeli a SoC freki skálázást, szerintem ebben lenne a megoldás, ha ezeknél a telóknál más skálázási technikát alkalmaznának...szerintem
-
válasz
ZavaBalazs #15362 üzenetére
Nyarig nagy valoszinuseggel, aztan ha public lesz az rs akkor gondolom a relealise prewiev bezarul az x20 szeria elott.
-
honeker
őstag
válasz
ZavaBalazs #15356 üzenetére
az valószínűleg működne is
w10 még 1 jó ideig ilyen hozzá állással nem fog muzsikálni
-
Nasuto
tag
válasz
ZavaBalazs #14813 üzenetére
Ezt még nem tudja.
Egyébként itt van: Settings>Phone és alul Audio routing. -
Ricardo
titán
válasz
ZavaBalazs #14336 üzenetére
Egy hozzászólásal alatta:
"Az Edge miatt tettem fel az RS preview-t. Az újra töltések és a fehér, üres lap hibák megszűntek. Nincs már görgetés közbeni shité bugolás sem. Nem is értem, hogy adhatták ki úgy a .164-et."
-
mtomi95
senior tag
válasz
ZavaBalazs #14148 üzenetére
Nekem mindig reggel 9kor vált, egészen pontosan.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #13600 üzenetére
most már a szurkálódás be lehet fejezni
senki sem tökéletes
te sem
elismertem a tévedésem, bocsánatot is kértem, ennyi PONT! lépj tovább te is ahogy én is!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #13311 üzenetére
Poénnak azért ez gyenge volt, vagy legalábbis nekem
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #13207 üzenetére
Avatárod alapján elég sok mindent szoktál hinni
-
Nooeca
senior tag
válasz
ZavaBalazs #13137 üzenetére
jah tökéletesen megmutattad hogy az első oldalon nincs is semmi írás, ami a Microsofttal kapcsolatos... Ez a Bing szinvonala sajnos.
-
pprod94
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #12758 üzenetére
Rápróbáltam, 4. tabnál már leolvad.
L640
-
pikszel
addikt
válasz
ZavaBalazs #12748 üzenetére
Igen, ott van a flickr színekben pompázó két kis négyzet. A kedvencemet elfelejtettem leírni. A képnézegető egy idő után átmegy kreatív módba és elkezd kollázsokat mutogatni, valamint a bélyegképek sokszor nagyon lassan töltődnek be. A duplakoppos nagyítás/kicsinyítés is pazar. Az érintés helyén bevillantja a képet kisebb méretben. Max 500 kép van a telefonon.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #12621 üzenetére
én nem..de azt olvastam ma jön
dehát akko elmarad -
consono
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #12621 üzenetére
Na jó, azt tényleg nem cseréli le
-
honeker
őstag
válasz
ZavaBalazs #12323 üzenetére
A kamera éss a fénképek is frissült....nesze semmi fogd meg jól
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
ZavaBalazs #12263 üzenetére
920-ra, leveleztem az üfsz-al, hogy sokszor volt javítva, és hogy még mindig baja van, és felajánlották a cserét.
-
tatararpad
őstag
válasz
ZavaBalazs #12105 üzenetére
Én még határozottan emlékszem hogy egyszer arra vetemedtem WP8.1-en, hogy egy emailben kapott pdf csatolmányt márpedig lementek a telefon egy megadott mappájába. Na ezt akkor úgy sikerült megoldanom, hogy letöltettem a mellékletet az outlookban, megnyitottam a pdf olvasóban, feltöltöttem onedrivera, majd onnan a megadott mappába. Mert ugye egy mentés másként parancsot gondolom meg kell előznie kellő mennyiségű kutatás és fejlesztésnek, piackutatásnak, és felhasználói reakciótanulmánynak, fókuszcsoportos tesztelésnek. Mert így az a csóró pdf ami elvileg a telefonomon volt valahol megjárta a világot oda vissza. Mondjuk aki tudja hogyan spórolhattam volna meg ezt ne tartsa magában.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs #12085 üzenetére
WP10 nem létezik, szóval arra se nagyon jöhetett ki
-
starr
őstag
válasz
ZavaBalazs #11900 üzenetére
Abból, hogy ami fast ringen van, egy hét múlva slow-n, két hét múlva az x50-en.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #11894 üzenetére
mekkora az ugrás. Eddig csak it szöszöltünk hogy 10586. 29 63 71 107 stb (a számok nem biztos hogy jók)
De látom most elég nagy.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #11852 üzenetére
Na most örülhetsz, hogy sok ember megette, hogy a mobilon a Windows asztal helyettesíteni tudja a számítógépet. Micsoda boldogság, mehet a taps. Tapsolhatsz a 3%-os piaci részesedésnek, mert így ennél több szerintem nem lesz.
Természetesen gondoltam, hogy az ARM processzoros Windows 10 mobile nem futtatja az x86-os programokat (azért bíztam benne, hogy egy emulátorral azért ezt megoldják, de nem), de akkor így a Windows asztalnak gyakorlatilag nincs értelme. Pedig hogy reklámozták, hogy "idenézz! Windows asztal a mobilon! De menő!". Ja, csak értelme nincsen. Ha majd lesznek x86-os mobilok (mint az Androidnál is vannak), akkor azok viszont az ARM-ra készült programokat nem fogják futtatni.
Android alatt viszont mindkettő működik. Tehát ha úgy fordítom le a programot, hogy az tartalmazza az ARM+x86 kódot (FAT-nek hívják), akkor az ARM és x86-os Androidon is működik.
-
Švejk
őstag
válasz
ZavaBalazs #11814 üzenetére
Elvileg lesz benne ujjlenyomat olvasó, ami a képen még nincs rajta, gondolom valahova oda fogják tenni lentre.
-
chipesz
őstag
válasz
ZavaBalazs #11641 üzenetére
Nem zavar. Vágom, hogy amoled és glance. Meg oké hogy a 930 tavaly elött volt, de akkor is furcsának találtam ezt.
-
Švejk
őstag
válasz
ZavaBalazs #11119 üzenetére
Mert tan a pc-s verzio a negyedik redstone buildnel tart, baromira mogotte van a mobil. Szóval kb ennyit a kumulativ frissitesrol.
-
Aethelstone
addikt
válasz
ZavaBalazs #11079 üzenetére
-
chipesz
őstag
válasz
ZavaBalazs #10780 üzenetére
-
Švejk
őstag
válasz
ZavaBalazs #10697 üzenetére
Azt Windows felhasználóknak külön kéne megvenni 10$-ért, Androidosoknak és iOS-osoknak ingyen járna alanyi jogon
-
Švejk
őstag
válasz
ZavaBalazs #10695 üzenetére
Kéne az MS-nek gyártani egy "Insider túlélőkészlet" nevű cuccot, 50$-ért, power bankkel, "how to do a hard reset" kézikönyvvel, Windows Device recovery tool-al, bugmentesítő imakönyvvel, és egyéb WP felhasználóknak hasznos cuccokkal a mindennapokra
-
batai15
félisten
válasz
ZavaBalazs #10588 üzenetére
Na ehez nekem sincs.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #10584 üzenetére
Igazából úgy értettem, hogy az adott telepítéssel előforduló hiba volt. Szerintem egy HR sem tud mindig minden hibát visszacsinálni, ezért gondoltam egy újabb upgrade-et.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #10576 üzenetére
Persze, érthető
Mondjuk lehet, hogy csak egyszeri bug volt
Nem is HR, hanem újabb upgrade kellett volna.
Plazmacucci: Például azért, mert egy új firmware cseszte el a hangot 520-on (meg néhány 720-on, meg amire még írják neten).
-
válasz
ZavaBalazs #10574 üzenetére
Kezdő képernyő nekem is nagyon hiányzik a tízből. 8.1 hat colon nem igazán adja. Minden túl nagy és nagyok a hézagok is. Viszont sok minden nem működött ezért vissza kellett térnem.
-
válasz
ZavaBalazs #10562 üzenetére
Szerintem is még érdemesebb a 8.1-et használni. Legalábbis 1520/830-on (ezeken használtam 10-et) sokkalta jobb élményt nyújt, csak már már ocsmánynak tűnik, a béna betű és ui elem méretezéseivel
-
batai15
félisten
válasz
ZavaBalazs #10562 üzenetére
Az a baj hogy a 8.1 se volt a legjobb bizonyos szempontból. Nem tartott senki fegyvert a fejemhez, de a 10 pár újdonsága miatt 8.1re se szeretnék vissza menni.
Látom megjött az első Mr user error.
A félkész meg külön vicc ,mert az ms jo ideje mással se tud takarózni. Pedig w10 prev nagyon régóta van. -
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10492 üzenetére
frissült a network services
szóval gyanítom a hívás probléma (amit te is tapasztaltál) nem egyedi eset volt :-)
-
Gusztáv
addikt
válasz
ZavaBalazs #10501 üzenetére
Csak HR után lehet, mindig így működött. A fiók megerősítésnél válaszd a telefonhívás opciót, az jól működik, emailre, sms-re néha várni kell 5-10 percet is.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #10501 üzenetére
Néha tudsz olyanokat kérdezni, mintha nem lennél itt a fórumokon évek óta
Nem lehet HR nélkül backup-ot visszarakni.
-
Partyface007
őstag
válasz
nekem 830-on is úgy tűnt egy darabig hogy megoldódott a készenléti 1% /óra merülés de most éjjel megint ugyanazt produkálta
előtte meg volt hogy csak 4-5% merült olyan 8-9 óra alatt
4 postafiókom van (2 outlook.com (egyik kizárólag a telefonhoz használt) 2 exchange)
bár az outlook-ot mutatja legnagyobb fogyasztónak( a telefonhoz rendelt accountnál a szinkronizálás működik de állandóan attention required-et kapok 0x80070490 hiba mondjuk ez már 8.1-nél is megvolt) de nem tartom kizártnak hogy mégis cortana a felelős
tegnapelőtt éjjel nem kapcsolt be automatikusan a quiet hours csak miután megnyitottam az alkalmazást
de már nem tudom
hr után nem álltam vissza mentésből próbáltam mindent kikapcsolni ami nem kell és csak növelheti a fogyasztást de passz
sim kártyát még nem merem használni pont az általad említett hívás problémák miatt :-)
bár valaki említette hogy minden új build-nél látszik a javulás (ami leszámítva hogy mindegyiknél előjön egy újabb hiba igaz is) csak az a baj hogy iszonyat lassúak
már réges régen kéne lennie egy stabil verziónak aminél az alapvető funkciók stabilan működnek
megmondom őszintén engem meg is lepett hogy elkezdték kitolni a régi telefonokra is én MWC-re vártam volna ugyanezt :-)
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
A 8.1-re visszarakod a .63-as mentést vagy van 8.1 mentésed is? Azért kérdem mert Nekem eltűnt csak a .63 maradt meg a onedrive-on.
-
farlac
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #10490 üzenetére
Sajnos igen, a 0-ról belakás lesz a megoldás.
Viszont megbánni nem fogod. Mióta kijött a 36-os build, akkor laktam be újra, azóta se fagyás, se újraindulás, semmi a 730-asomon.
Szerk.: Ja és azóta 63-ra frissítettem, HR nélkül. -
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10379 üzenetére
hmm
nem hangzik túl jól
pont mostanság gondolkodtam hogy ezt a 63-as verziót kipróbálom sim kártyával is, de hallva hogy nem tudtak elérni nem érzem a késztetést :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10362 üzenetére
63-as build?
sorry időközben látom igen...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
ZavaBalazs #10375 üzenetére
Kártya ki-be és még próbáld meg váltani 3-4G között.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
na tessék, megint. ránézek a telefonomra, mint kiderült, 1 órával ezelőtt kaptam 1 smst (nem hallottam), arról, hogy anyám nem tudott elérni telefonon (ami be volt kapcsolva).
emellett direkt megnéztem, hogy hogy merül úgy, hogy hozzá se nyúlok: 3 óra alatt 12%, ez alatt csak 2* megcsörgettem a telefont, hogy fogad-e hívást, meg fél percet messengereztem. és így eldobott óránként 4%-ot, elképesztő..36-on nulláról belaktam, azóta felment a .63, de nem csináltam se HR-t, se semmit. nulláról belakni nem lesz türelmem, vajon egy sima HR megoldja? kapjon egy utolsó utáni esélyt, mielőtt visszamegy a 8.1?
-
Jenka
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #10370 üzenetére
Csak egy tipp volt
-
Jenka
csendes tag
válasz
Tegnap délelőtt országosan T-mobile probléma volt.
http://www.hirado.hu/2016/01/14/osszeomlott-a-telekom-se-mobil-se-adat/
-
válasz
ZavaBalazs #10149 üzenetére
Nálam Facebook Messenger Beta a neve
majd lövök egy képet.
-
ToomyC
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #10145 üzenetére
Nekem 11.0.1 és nem beta ...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #10136 üzenetére
na jó, akkor ne adjatok linket a messenger bétához.
azért azt légyszi lessétek már meg nekem, hogy az is 11.0.1 verziószámú-e.
-
foxymaci
senior tag
válasz
ZavaBalazs #10136 üzenetére
Nekem is bétnak jelzi a teló.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #10108 üzenetére
Nekem még 1-2 build-del ezelőtt volt ilyen, és a fentebbi remek tudományos magyarázatot sajnos a sárba kell taposnom, mert ez egy szoftveres bug volt. Egyrészt egy restart 1-2 felvételig javította, másrészt egy ideje nem jött már elő. Nem tudom hogy app frissítés, új build vagy HR javította, de javította. Persze pár %-kal lehet hogy sötétebb slowmo-nál mint normál felvételnél, de ez egyrészt nem jelentős (és nem is feltűnő), másrészt itt most nem erről van szó, ha jól értem.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
ZavaBalazs #10098 üzenetére
Elméletileg a redstone hozta az interaktív csempéket, meg az okosabb notif centert, kivancsi vagyok mi lesz belőle.
-
galmat
aktív tag
válasz
Ne vedd 100%-nak, de egy elképzelhető verzió, technikai okok miatt:
Fényképezésnél a szenzor előtti blende nyit, majd zár. Amíg nyitva van, az az időtartam a záridő, amit te is szabályozhatsz fotónál. Minél tovább van nyitva, annál több fényt tud elnyelni, pl. ha megnézel egy éjszakai felvételt több másodperces, félperces záridőkkel, olyan csillagokat is láthatsz az égen, amit szabad szemmel nem. Tehát sötétben hosszabbak a záridők, hogy ne full sötét képet kapjál.
Amit te a képernyőn látsz felvétel előtt, az mondjuk lehetőséget ad a gépnek, hogy 1 másodperc alatt 30 képkockát mutasson meg, azaz a záridő maximum 1/30 mp. Ha nincs túl sok fény, akkor ez nem túl hosszú idő, hogy szépen kivehető képet készíts. Na már most, a lassított felvételnél még ennyi ideje sincs a gépnek, mert 1 mp alatt kell 120 képet csinálnia, azaz 1-1 képkockához nagyon kevés fényt van ideje beengedni, és mivel a mobilok szenzor mérete nem túl nagy, egy kompakt fényképezőgépéhez képest sem, ezért ilyen rövid, 1/120 mp-es záridő nem feltétlen elég, hogy mindig szép világos felvételt készíts. Persze aztán szoftveres oldalon lehet buherálni az ISO-val, meg ilyesmi, de a lényeg a záridőn van.
Ezért lehetséges, hogy a lassított felvételnél sötétebb a kép, mint normál esetben. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
De esik, szerintem ezzel próbálják tompítani a villódzást.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #10000 üzenetére
Mivelnem tudom beállítna, hogy háttérben ne forgalmazzon, ccsupán pár nap alatt megette az 500 megámat. Ebből a legtöbbet az Edge.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #9958 üzenetére
Nekem 930on jó volt a .36ban is...
Most megy a .63-ra a HR...De még mindig nem javították az ikon nélküli színes kockák hibáját...
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #9946 üzenetére
Na jól van, akkor nincs semmi komoly baja a build-nek, és nem is véletlen publikálták, szimplán megnyekkent a szerver publikálás közben. Van ez így, belefér.
@Türelmetlenek
Aki nem látja még, annak legkésőbb 4 órán belül fog megjelenni, de inkább hamarabb. Gabe jobb keze, Robin... akarom mondani Jason írta. -
Ringman
félisten
válasz
ZavaBalazs #9915 üzenetére
nagyon jó dolog szerintem az automatikus képátméretezés, kár, hogy kivették ezt a funkciót a 10-esből.
-
Gusztáv
addikt
válasz
ZavaBalazs #9918 üzenetére
Nálunk most lett a 930 az új céges telefon, kb mindenkinek az első dolga volt 5 Mpixel-re levenni a kamerát. Én most próbáltam 930-on (Win 10), az 5.8 MB-os képből úgy lett 2.5, hogy csak egy varázspálcát nyomta a szerkesztésnél, és után mentettem.
-
Partyface007
őstag
válasz
én speciel osztom a véleményedet, mailben nagyritkán van csak szükség a teljes méretre ha meg kell teljes méret azt meg lehet oldani máshogy...
-
Gusztáv
addikt
válasz
mA fényképek alkalmazásban vágd meg egy kicsit a fotót, egyből olyan fél MS-os képet ment belőle. Utána azt küld el. Nekem is hiányzik a kicsinyített küldés, fene sem akar mobilneten 3-4 MB-os fotókat küldeni alapból.
@starr: Bocs, de egy 520-on, a hivatalos kiadás előtt nem tudom mire számítottál. Nekem van egy 550-em is, azon teljesen elfogadható sebességgel fut, pedig a Snapi 210-sem egy atomerőmű. Mellette meg egy 930-van, és ahhoz képest sem idegesítő a sebessége. Sokan azt felejtik el, hogy a WP 8-nak mennyi idő és frissítés kellett ahhoz, hogy elérje a mostani állapotát, elég értelmetlen egy új rendszertől egyből elvárni ezt.
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #9854 üzenetére
akkor aki válaszolt az lélekben még 2015-ben járt... durva lenne ha 1 év kellene hozzá
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #9847 üzenetére
gondolom ezt még tavaly mondták neki...
-
batai15
félisten
válasz
ZavaBalazs #9670 üzenetére
kénytelen voltam akku stat appot alkalmazni emiatt.
-
nicu71
addikt
válasz
ZavaBalazs #9608 üzenetére
nem.Ez internet rádió,a hölgy pedig az antennás klasszikus FM rádióról beszél,az valóban nincs a 950ben.
Egyébként fura,mert megcsinálták már a w10M változatot,én már régóta használom frissül is hetente kb,bár annyira fapadosra lecsupaszitották hogy már fáj. -
BiP
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9454 üzenetére
Igen, korábban ezt mondták tippnek (de nekem még nem volt időm/energiám nekiállni).
De most nem arról volt szó, hogy HR után nincs szövegjavaslatok?Mert ha nincs, akkor ugyanott vagyok, ha csak simán kikapcsolom. Csak így megspórolok egy csomó telepítgetést.
-
BiP
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9451 üzenetére
Aha. Szóval az újraindulásos issue-t úgy lehet megoldani, hogy vagy manuálisan kikapcsolom, vagy HR után nem lesz szövegjavaslat. Akkor nem szivatom magam a HR-rel, ha már ígyse-úgyse lesz javaslatom.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #9440 üzenetére
Külön feltelepíthető pl. Sysapp pusherrel (az érintés sem volt fent "gyárilag, hr után), de nekem indítás után egyből hibát dob.
-
papesz5
tag
válasz
ZavaBalazs #9438 üzenetére
Pont nincs olyan nálam.
-
Giovan!
addikt
válasz
ZavaBalazs #9438 üzenetére
Ja igen, összekevertem a hívásrögzítővel
. A Cortana Quiet hours-a tudja a hívásblokkolást úgy tudom, viszont az extrákban nálam nincs call+sms alpont.
-
spider23
senior tag
válasz
ZavaBalazs #9388 üzenetére
Nem jól tudod! Settings/Time&Language/Keyboard (bocs, csak angolul használom) itt annyi billentyűzet javaslatot szedhetsz le amennyit akarsz, viszont ezt mondtam pár hozzászólással ezelőtt hogy 36-os build alatt valami hiba van és nem enged letölteni semmilyen nyelvet. 29 alatt ez hibátlanul működik. Sajnos már tudom mert 2 napja oda vissza downgrade és updatelek mire rájöttem hogy mi a hiba.
Sajnos egyébként a 29 alatt felrakott nyelv sem működik megfelelően. Javaslat már van 36-on, de hozzáadni nem tudok új szavakat, simán lefagy a billentyűzet és el is tűnik, de van hogy egyszerűen újraindul a teló. Szóval valami nem jó...
(első HR előtt ez hibátlan volt 36-on. Azóta csináltam vagy 6 HR-t de nem javult meg tőle, tehát egyenlőre nincs rá megoldás.) -
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9361 üzenetére
Nálam "Ismeretlen előadó" és/vagy "Ismeretlen album" szerepel a zene kb egy harmadánál. Már 8.1 Denimen is.
Nem tudtam vele mit kezdeni, ezért vettem meg a Core Player-t.
Megjegyzem, ha desktop tízesen indítom el a Groove Zenét, abban is ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest