- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
boncser #13879 üzenetére
Majd jövőhéten
Ez egy viszonylag régi build már, csak gondolom úgy voltak vele valamit ki kell adni a héten.
A 14291-nél csak 4 nappal fiatalabb ez a build és csak 4 verzióponttal nagyobb... (14295).Ma meg már 14308-nál tartanak. Várhatóan pont ezért jövőhéten már lesz valami major change, azaz valami újdonság... (még ha apró is
)
u.i: Hasznos cikk!
Windows Update frissítve lett a legutolsó belső Redstone buildban!
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
boncser #13782 üzenetére
Nyár végén jelenik meg, de Insiderként is kell még 1-2 hét vagy talán több is, mert még valahol csak most kezdik kiadogatni a TH2-t véglegesként... és amíg nem kerül ki teljesen lezárásra a TH2 addig nem lesz Redstone Insider.
Viszont kalkulálni kell azzal is hogy mint pl. az Icon annak a sorsát és kivitelezését is meg kell tenni.
-
Milestone2
nagyúr
-
Švejk
őstag
válasz
boncser #13180 üzenetére
Nos ez elég sok szempontból is vicces mondjuk.
Vegyük azt elsőnek, hogy magyar régióval nincs teljes funkcionalitású áruház.
-Én egy alkalmazást nem tudok megvenni magyar régión mert nem támogat SE Maestro kártyát SE PayPalt. Vagyis ha támogatni akarom a fejlesztőt, átállok USA régióra.
-Ha átálltam USA régióra sok minden pluszt kapok a Storeban: Groove zenék, app akciók, Filmek és sorozatok, meg PayPal támogatás, tehát a júzer örül hogy csak megoldotta a problémát.
-És akkor elindítod a térképet, tapasztalod hogy sz*rt sem ér az USA régió miatt, visszaállítod magyarra.
-Ebből újabb remek dolog következik, elviekben se használhatod a Cortanát amit a Microsoft magyar oldalán promóznak, (de minek, nincs is magyar nyelven...) viszont magyar régióval egyszerűen használhatatlan. Szóval az MS egy komplett hazugságot állít.Ilyen alapvető problémákat is meg kéne oldani az RS1-ig, mert egyszerűen nonszensz hogy nem kapsz teljes funkcionalitást a régióval való trükközgetés nélkül.
-
törölt tag
válasz
boncser #12674 üzenetére
amúgy szégyen...meg az is hogy alap működési hibákat nem képesek 1-2 build kiadás alatt kijavítani ez tükrözi hogy milyen komoly és felkészült a fejlesztőcsapat...azon se csodálkoznék hogy a w10m-et visszaküldték a cég gyökereihez és ott áltak neki fejleszteni, egy garázsban
abba pár ember elfér, és az eddigi színvonal amit adtak a w10m-el, tükrözi is hogy nem sokan dolgoznak a oprendszeren...
-
válasz
boncser #12532 üzenetére
Lehet egy ms marketinges , hogy tartsa bennunk a lelket ... de az infoi nem rosszak , a 122-es buildot is mar joval korabban emlegette ha jol emlekszek . Azert remelem a jo isten szol belole ... mert meg lenne mit polirozni a rendszeren , bar mar tenyleg kozelit a kiadasra alkalmas allapothoz. Nalam amugy a kamera app sokat javult , a trukkos resze inkabb az , hogy oda kell bokni ahova elesiteni szeretne az ember, mert ha nem teszi akkor elegge kiszamithatatlan a kep minosege illetve hogy mely pontra fokuszal .
Ndraco
Bar nem sokat szamit de feedbackeltem mar jo parat kamera ugyben , de masok is , hogy aztan ennek mennyi foganatja van idovel kiderul. Plazmacucinak jo mert o lelakta a kamera vedo uveget , igy ez a kerdes nem erinti, vagy megcsinaltattad azota ?
-
tomboy0013
veterán
-
tatararpad
őstag
válasz
boncser #12097 üzenetére
Azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy a mai világban le lehet némítani egy telefont személyi asszisztens, gépi tanulás, idegen nyelv ismerete, és adatközpontok nélkül. Néha olyan valóságtól elrugaszkodott elvárásaitok vannak, hogy nem csodálom hova jutott ez a platform...
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
boncser #5922 üzenetére
Akkor összefoglalva, van egy kész új build 10572 ami új funkciókat, sok hibajavítást, üzmidő növekedést hozhat, viszont azt is csak 8.1-ről lehet telepíteni. Közben megoldották a frissítési hibát, ez lett a 10575 build, viszont ennek még kell pár nap, hogy végigfusson az MS-es belső körökön, amíg a Fast ring megkaphatja. Erről volt szavazás, hogy kiadják e a 10572-t, vagy megvárjuk a 10575-t. A nép döntött, jön a 10572
.
Lehet szídni az MS-t, de nekem személy szerint szimpatikus ez a hozzáállás. Épp fel akartam rakni a 930-ra 10549-et, mert a 640XL-en semmi bajom vele, de akkor most már az új build kerül fel. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
boncser #5631 üzenetére
mondjuk tippre erre pont nem kellett komoly energiákat fordítani, de amúgy az ilyen "ki tud még inkább kirakat-toleráns lenni" versenyektől nekem is feláll a szőr a hátamon.
én sem éreztem eddig magam elnyomva, mert a smiley sárga, de azért se éreztem volna pl, ha homokos lennék, és a zebránál a lámpán nem egy homokos pár villan fel, jelezvén hogy átmehetek.
na de ez már erősen off. -
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
boncser #2825 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, miközben jött le a Windows PhoneRecoveryTools-ban a cucc, felváltva fogaskerék, nokialogó, szomorú szmájli.. mikor végzett írta, hogy nem talált telefont vagy nem sikerült (?) , már nem emlékszem, de akkor egy soft reset (hangerőle-kikepcs gomb) , majd rakta is fel/vissza a 81-et.
Most kissé tartok megint nekiesni felrakni w10-et emiatt, nem szeretném téglásítani a telót, bár lehet azt nem olyan egyszerű. Enyém L930
-
T.Peter
őstag
válasz
boncser #2518 üzenetére
Én még megtehetem, hogy leszedek ideiglenesen egy másik alarm app-ot.
Egyébként nálam 1320-ra csütörtök éjszaka ment fel, reggel már az új build fogadott, meg is lepődtem. Az app frissítések miatt rohadtul melegszik és zabálja az akksimat. Emellett pedig nagyon instabil még mindig. Az eddigiek nálam jobban működtek. A mai nap a mobilnetemet se tudtam használni, hiába van belőve.
Az új animációk nem rosszak, de nekem a régebbiekkel jobban átjött, hogy az animáció melyik appot fogja megnyitni. Az egyedüli, ami most végre működik, az az áruház. eddig az app-ok frissítésétől megkímélt a rendszer. Viszont most az app-ok működésétől kímél meg. Pl a messaging app se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest