Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
confuser
üzenetére
Mondjuk egyrészt nem vagyok sajna annyira jó angolból, hogy szó szerint átforgassam magamnak az ott lévő szöveget, (a google-t inkább hagyjuk) másrészt azt meg végképp nem értem, hogy a kijavított hibákkal miért is kell példálózni? Egy előzetes rendszeren folyamatosan javítják a hibákat (legalább javítják) és biztos nem tökéletes, de hogy a 8.1-nél sokkal jobb még így is az tuti.
-
hroberto
veterán
Az akku kijelzést nem lehet kitenni külön app nélkül, hogy százalékosan is mutassa mint 8.1 alatt?
-
rgeorge
addikt
A @ bug okairól derült ki pontosabb infó? Nekem az a gyanús, hogy a magyar szabványos billentyűzeten az AltGr + V a @, a Ctrl + V meg a beillesztés szinte mindenhol.
-
Clemi
veterán
Azt tudom biztosan (kipróbáltam) hogy nálam sem az NFC sem a BT nem fogyaszt energiát, ha nincs használatban. Nekem kezdetektől fogva be van kapcsolva mindkét hardver. Volt valakitől ilyen ajánlás, kikapcsoltam őket, naplóztam, de egy fikarcnyit se változott a fogyasztás.
Engedd az akkut készenléti módban ameddig csak lehet merülni és utána nézd meg, mi volt a nagy fogyasztó, persze egy restart után. Ki kell neki jönni.Nálam ahogy írtam 1-1,3% a merülés készenlétben, de ha nem vagyok WiFi közelében és a GSM/Mobilnet hálózattal rendesen lefedett területén vagyok (BP belváros például), akkor 0,5-0,7 szokott lenni. Itthon tudom, hogy azért rosszabb, mert itt egy kicsit gyengébb a lefedettség és néha váltogat a telefon a 3G/LTE között ami szívja az energiát tudom.
Ja és egyébként mióta WP-s telefonom van (3 éve) azóta az InsiderPro-val figyelem a fogyasztást. -
jksx
senior tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
És kb. mennyit jelent a gyorsabb merülés %-osan?
-
n.p
csendes tag
válasz
GeorgeV
üzenetére
Ráadásul azok az eszközök, amelyekkel pénzt is lehetne keresni egy mobil app-al, még mindig csak Windows Phone 8.1-ig érhetőek el, a Windows 10 mobil verzióval a nagyobb cégek még kivárnak.
Ezt hogy érted?
Ad SDK (vagy AdDuplex vagy van más is mint pl. Vungle) és IAP van.
Mi mással szeretnél pénzt keresni? -
GeorgeV
aktív tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Most elmondom, hogy én eddig miért nem fejlesztettem Windows Phone-ra, pedig a kezdetektől szerettem volna. Azért, mert mindig le vagyok maradva egy lépéssel az MS mögött. Androidra és iPhone-ra is fejlesztek, és a sok egyszerre használt fejlesztőrendszer miatt nem egyszerű az operációs rendszer váltás. (Az aktuális WIndows Phone rendszerre ugye mindig csak az aktuális Windows asztali rendszerrel lehet fejleszteni.)
Például a Windows Phone 7 azért maradt ki, mert akkor 32 bites Windows rendszert használtam, de a Windows Phone 7-re csak 64 bites oprendszer alatt lehetett fejleszteni.
Áttértem a 64 bites Windows 8(8.1)-re, erre mire a fejlesztő rendszeremhez elkészült a Windows Phone 8(8.1) modul, arra kiderült, a Windows Phone 8.1 kukázva lesz, mert jön a WIndows 10 mobile, akkor azt már megvárom, gondoltam.
Kijött a Windows 10 mobile, vettem egy Lumia 950 XL-t, de nem igazán úgy működött, ahogy kellett volna (bug,hiba,fagyás), ilyenkor meg kell várni, amíg legalább stabil lesz a rendszer, különben egy nagy szenvedés lenne rá a fejlesztés. Ráadásul azok az eszközök, amelyekkel pénzt is lehetne keresni egy mobil app-al, még mindig csak Windows Phone 8.1-ig érhetőek el, a Windows 10 mobil verzióval a nagyobb cégek még kivárnak.
Most pedig jön majd a RedStone, ami állítólag majd mindent (megint) megváltoztat, nehogy már valaki követni tudja az MS lépteit.
-
Clemi
veterán
válasz
appleGjuice
üzenetére
Megnézted már a háttérben futó alkalmazásokat, hogy van-e ott olyan ami indokolatlanul vagy valamilyen beállítás hiba miatt próbálkozik valamivel folyamatosan a háttérben?
-
Clemi
veterán
Olvasom az Android N huha szintű ujdonságait, és mondom magamban "mivaaaan?" Csupa olyan dolog, ami a W10M-ben már szinte az első build óta tök természetes feature. Ezek után szerintem előkeresem az eggyel korábbi verzió újításait és mosolygok egy jót a droid fanokon

(#12871) ToomyC Erősen esélyes, hogy valamit te néztél be. Egy hiányzó vagy elütött karakter vagy szám valahol és a rendszer tud hülye hibaüzenetet adni.
-
ToomyC
aktív tag
Nyomtam egy HR-t .164-en most meg a saját fiókomba nem tudok bejelentkezni - a szolgáltatás jelenleg nem elérhető ...
Ment vissza a 8.1 ... és egy darabig marad is , komolyan mondom ez már kezd egy vicc lenni ... -
-
-
confuser
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
Hát ha nem alapjaiban kellett belenyúlni az OS-be a gyakorlatilag top3 bug fixelésénél (menü-bug, @ bug, media control panel bug), akkor azokat szerintem még belegyúrhatnák egy RC build-be, nem kéne hozzá még 20 iteráció, de persze tudom én is hogy mennyi esélye van ennek, ezért is írtam hogy naiv az elgondolás

-
törölt tag
válasz
üzenetére
a 735ben lévő led a kapcsolási rajz szerint csak 1színű, és elnézve nem alkalmazás értesítési céllal került bele, valószínű hogy csak szerviz célja van ami villogással ad hibakódot...ugyanis INDICATOR_LED jelzővel van megjelölve, ha értesítési led lenne akkor azt nem így jelölik, mivel RGB led és 4 lába van, ennek csak 2.
[link] ha kíváncsi vagy itt a komplett kacsolási rajz hozzá, a 2. és 4.oldalon jelöli a ledet kapcsolási útvonalát...
-
Воланд
titán
es akkor lehet menni ebbol shitstormot csinalni valami felkapotabb androidos topicba, mert miert ne....
Alphabet Executive Chairman Eric Schmidt spotted snapping pics with an Apple iPhone
-
-
törölt tag
woland_y2k
Public Release-re gondol szerintem...
de ha jól tudom akkor van a Technial Preview meg a Public Release...technical-ban vannak a insider ringek, a Public-ban meg az Technical-on túli buildok jönnek, elvileg a .107 az már public release az x50-es szériának...
-
-
thxer
aktív tag
Új build:
We fixed an issue where for certain languages, pressing “@” button could result the contents of the clipboard being pasted.
Végre

-
MauroN
tag
Az vajon hogy lehetséges, hogy productionre állítottam az Insidert, de mégis lefrissítette 164-re?

-
Xantal
tag
Sziasztok.Nekem "gyanúsan" csökkent az üzemidő, a 164 óta. Más nem vett ilyet észre. Lumia 730DS
-
Ryoo
senior tag
válasz
rbertkrl
üzenetére
Én is elvagyok a Groove-val, én amúgy is lejátszási listákat használok, amivel sokkal átláthatóbb, a pc-n is így vannak a zenéim, és media playerrel simán felszinkronizálom, ami kell.
Amúgy nem az univerzálisra gondoltam, csak simán egy frissítésre, hogy "optimalizálják" a 10-re, több appnál is volt ilyen frissítés. -
törölt tag
ha esetleg érdekel valakit, winpho8.1-re win insider appal slow ringre állítva kerestettem frissítést...telált is, de meglepetésre nem technicaél prewiew-ot yrt ki hanem azt hogy a windows 10 megérkezett
tehát bizonyíték hogy jön a 10 telefonra is... -
törölt tag
azért látom a microsoft fórumon is egyes emberek képben vannak XD első és második hozzászólász az érdekes, és nézzétek meg a válaszadó pozícióját
én szakadtam ezen XDkeresgéltem a google-ön , ennek rejtélyét kutatgatom 80073cf9 hogy ezt miért írja ki a WP8.1 áruház, elindul a letöltés és pár másodperc múlva ezt a hibakódot dobja ki...kb "80" újraindítás és "200" próbálkozás után megjavul...
de a fórumon ez a párbeszéd kiverte nálam a biztosítékot

-
törölt tag
válasz
Nooeca
üzenetére
ott a pont...ez az egy szerencse...talán így majd megéri WP-t venni az embereknek ha ugyan azokat az appokat tdják majd használni...bár ami rohadt nagy hiányosság az egyes játékokból ami nagyon-nagyon hiányzik az az univerzális facebook bejelentkezés... hogy lehessen folytatni egy WP-s telón azt a játékmentést amit IOS-on vagy Droidon elkezdett valaki... jelenleg a 0-ról kell indulni ugyan azzal a játékkal ami eléggé kiábrándító

-
Nooeca
senior tag
válasz
üzenetére
Azért az iOS port univerzális platformmá eléggé "költséghatékony" megoldás ahhoz képest, minthogy a nulláról elkezdesz írni egy appot.
Sőt nekem még annak idején úgy tanította a tanár - mindenféle ilyen nyelvportolás hiányában - hogyha van bármilyen nyelvű kód, egyszerűen másoljuk át egy másik nyelvű kódba, és a program - amivel írod magát a forráskódot - automatán jelzi, mi hol hibás, mi több ebből sokat tanulhatsz.
Szóval ilyen "kókány" port eddig is volt. CSak azzal keményen meg kellett dolgozni.
-
Воланд
titán
válasz
MrCsiT
üzenetére
az alkalmazasok sandbox-ban futnak, a rendszerhez, tarhelyhez nem fernek hozza csak a megadott apikon keresztul. klasszikus automatikusan indulo program meg nincs, az ertesiteseket hatterugynokok kezelik. aztan persze annyira alacsony a reszesedes, hogy senki nem foglalkozik azzal, hogy a sandbox-ot "feltorje".
-
törölt tag
válasz
MrCsiT
üzenetére
nem éri meg a hekkereknek erőt és időt fecsérelni olyan telefonba aminek pici a piaci részesedése, ott tudnak a legnagyobb kárt okozni amit a legtöbben használnak, zöld kukát... majd a alma fón követi...(bár az utóbbi időben úgy fest hogy békén hagyják az almás mobilt, 9.0.2-óta nincs jailbreak rá)
ezért is van appokból is kevés WP-re, mert az app fejlesztőknek sem éri meg fejleszteni appokat a platformra
ha olyan lenne mint amilyennek kéne lennie...nem ott járna a WP ahol most...nem lenne ez rossz....csak épp olyan állapotban van mint az Android 1.0 anno, telis tele hibákkal és hiányossággal aminek hátat fordítva nem foglalkozik a gyártó! pedig ha foglalkozna, lehetne akár ellenfele is az almás mobilnak....mint olcsóbb és jobb telefon kategóriában....
bár a azlma meg a microfos régóta harcol...ez tény... PC-ben legyőzte... mobilban is le tudná győzni ha akarná!
-
Imi1981
veterán
válasz
rbertkrl
üzenetére
Szerintem az edge eddig is ugyan ilyen gyors volt.Az edge böngészési sebessége eddig is jobb volt az explorernél csak éppen ha tobb lapot szeretnél használni és váltogatni köztük akkor folyton újratölti .Ez egy iszonyat idegesítő hiba!Nagyon remélem javítják ezt mert amúgy tényleg gyors lett .
Amúgy az furcsa még az Edge -ben,hogy nehezebb eltalálni érintéssel(pl linkek vagy torrentoldalakon a különböző opciókat) ha nem nagyítok rá .Vagy inkább csak nincs normális visszajelzés hogy most sikerült e megnyomni vagy nem.Nálatok is ilyen?
-
MrCsiT
addikt
Itt is megkérdezem ezt, mert az új op.rendszernél ugyanez igenis kérdés..

-
batai15
félisten
válasz
correctman
üzenetére
Olvass vissza kicsit.
-
Švejk
őstag
válasz
Norbi.
üzenetére
Remélem így már működik
Avagy W10-es Messenger várható hamarosan. -
Norbi.
őstag
-
Švejk
őstag
Volt már? Igazán jó hír estére

Én a .164 óta érzem úgy hogy kezd visszajönni a hitem a rendszerbe, ami egy kicsit nagyon elveszett nemrégen. De ez a build elég sok változást hozott a motorháztető alatt, főleg az Edge javult sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ment vissza a 8.1 ... és egy darabig marad is , komolyan mondom ez már kezd egy vicc lenni ...
amúgy én akkupocsékolónak tartom ezt a gyorsnézet funkciót, a zsebben állandóan megy, ha jön valami úgy is rezeg meg ad hangot, már amikor ad

tehát bizonyíték hogy jön a 10 telefonra is...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)