Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ricardo #16752 üzenetére
Már régóta szinte csak alaphülyeségek vannak rajta. Az elsődleges telefonom S7e. Itt minden flottul működik, meg egy iphone 6s+ (ez főleg melós készülék, nevezzük így, az s7 meg mindenes), persze ezzel sincsenek problémák, mindent tudok vezérelni mindegyikkel. Riasztó, hifi, upc phone, horizon go, hbo go, nfc fizetések pay pal meg a tkm tudja mennyi minden, ami Winen nem is létezik és nem is lesz.
Megvárom a frissítést, hátha lesz valami és az egyik telefon tuti megy a "temetőbe", még nem tudtam eldönteni, eddig úgy volt a 650 marad, mert egyszerűen gyönyörű az a telefon, de ennyi hibával kezd elegem lenni belőle. A 950 XL fényképezője és kijelzője az egyik legjobb a világon, a hardvere sem marad még annyira el a mai csúcs készülékektől, és nincs ennyi hiba rajta, tehát lehet, hogy ez marad, vagy a 650-et oda adom a legnagyobb kislányomnak (6 éves). Már néha meg sem lepődőm mennyire jól tudja használni ezeket az okos kütyüket, de már a kisebbik (4 éves) is, a legkisebb még csak figyeli a dolgokat (1.5 éves)
-
honeker
őstag
válasz
Ricardo #15262 üzenetére
próbáltam a telőről válaszolni de nem jött elő a billentyűzet ....lehet hang alapú...
nem müködik a blut autorádio kapcsolat jelzi hogy kapcsolodva van de se kimenö sem bejövö hivásnál nem történik semmi ez 1-re sz.....bb lesz
tisti1965 a frissítés most néztem működik sokadik próbálkozás után
-
Clemi
veterán
válasz
Ricardo #15253 üzenetére
Még én se jöttem rá mikor dobja ki, de nekem már párszor behozta, most például úgy, hogy a hamburger menüben saját tartalmak, majd a frissítések keresése menüpontra böktem.
Más és érdekes hiba: Tegnap vettem észre először, de ma megint megcsinálta. Eddig jó ideje már sötét témát használtam. Hogy ne legyen uncsi, tegnap átkapcsoltam világos témára és kicseréltem a zárolási és a kezdő képernyő hátterét és a színt. Erre fogta magát és egy idő után visszakapcsolt sötétre. Átkapcsoltam világosra, és egész ma délutánig maradt is az, de egy bejövő híváskor vettem észre, hogy megint átváltott sötétre. Annyira sajna nem jó az angolom, hogy ezt leírjam a visszajelzés központba, magyarul meg tudjuk mennyit ér.
-
-
confuser
senior tag
válasz
Ricardo #15235 üzenetére
Jason azt írta twitteren, hogy az automatikus frissítés keresés működik, meg a manuális telepítés is, szóval így azért nem annyira gáz (kivéve hogy ez hogy csúszhatott át a rostán?).
Viszont azt sem sikerült javítani, hogy ha gyorsan lépkedek előre számok között (akár groove, akár vlc, akár dedikált vezérlőgombok lockscreenen vagy a régi "helyén"), 5-6 továbbléptetés után megfagy a zene vezérlése, megáll a zene, és csak mókolással/restarttal vehető újra használatba. Ez már jó pár build óta jelen van amúgy. Nálatok nem jelentkezett?
-
mtomi95
senior tag
válasz
Ricardo #14611 üzenetére
Na ne mondd!
Vissza álltam fast ringre, .218-ról, de most nem nyomtam izomból HR-t. Így tűrhető a 14322. Nincsenek iker nem települt alkalmazások és az áruház sem bugol a frissítésekkel. Bár nem is telepítettem semmit. Mindent megcsináltam a .218 utáni slow ringes build-en és előtte arra nyomtam egy HR-t. Így tényleg azt mondom nem olyan rossz és a szívügyem az időjárás app a 8.1-es van és ki lehet tenni zárolt képernyőre!
-
mtomi95
senior tag
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Ricardo #14519 üzenetére
Érdekel majd a következmény, nekem se indulnak el a következő app-ok. Nekem nem nagy probléma,mert csak neha szoktam ezeket használni. Bkk,fb messenger,telekom,runtastic. A runtastic csak tesztelés miatt van, amúgy meg endomondot használok. App újratelepítése nem használt, de fb app-bol.messenger működik es store-bol bkk meg minden mas program megy. Szerintem itt az app-nak van valami bajuk..de nem vagyok programozó csak egy tipp
-
Nooeca
senior tag
válasz
Ricardo #14128 üzenetére
218 jöhet ma, ha kiadják TH ágra.
Nem gondolom hogy külön Releasere menne, vagy ha igen is, akkor csak 1-2 napig, az ilyen kumulatív frissítéseket nem szokták PC-n sem tesztelgetni Insiderrel.
De ez nem az a topik! Tanuljuk már meg használni a fórumokat mert itt mindenki mindent csak összekavar... itt a Redstone vagyis minden ami nem a 10586.164-es vagy 10586.xxx.
Minden másra - hivatalosan elérhető 10586.164-re és az azzal kapcsolatos kumulatív frissítésekre ott a másik topic.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Ricardo #13982 üzenetére
Fast ringen a 14295.1000 build amin elérhető. Amit használat során tapasztaltam. Aksi kicsit jobban merül, néha előfordul, hogy alkalmazások lefagynak. Érezhetően pörgős lett a .164-hez képest. Navigáció nekem jól működik van hang utasítás, jól jelzi az autat.. Mozgás adatokat számolja rendesen. Fényképekre nem fixál rá utólag. Telefon töltésnél nem melegszik fel az aksi, s normális telefon használat közben se, kivéveha játszok a telon, de akkor is jobban kezeli.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Ricardo #13982 üzenetére
Heti szinten jönnek de a héten nem lesz a Build konferencia miatt. Azt követő héten jön egy.
Kumulatív frissítésnek is már lassan itt az ideje, de hogy az a .200 befejezése lesz-e, vagy valami másik számé az az idő sorsa. De az se lesz a héten, valószínűleg még jövőhéten se.
-
válasz
Ricardo #13940 üzenetére
Ha a hr nem segit akkor sajna wdrt-vel vissza a 8.1 , ott ha nem lenne listaban akkor a sysapp pusherrl telepiteni a hianyzo beallitasi lehetosegeket, majd insider es ket lepcsoben frissites .164-re , utana eloszor az aruhazat frissitsd es aztan az alkalmazasokat. Nalad amugy valami sw gubanc lehet , mert tegnap ejszaka nalam gond nelkul kuszott fel mind a ketto hianyzo app/beallitas, most neztem meg nekem semmi gond , azt irja kompatibilis a w10m-el
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Ricardo #12876 üzenetére
Most elmondom, hogy én eddig miért nem fejlesztettem Windows Phone-ra, pedig a kezdetektől szerettem volna. Azért, mert mindig le vagyok maradva egy lépéssel az MS mögött. Androidra és iPhone-ra is fejlesztek, és a sok egyszerre használt fejlesztőrendszer miatt nem egyszerű az operációs rendszer váltás. (Az aktuális WIndows Phone rendszerre ugye mindig csak az aktuális Windows asztali rendszerrel lehet fejleszteni.)
Például a Windows Phone 7 azért maradt ki, mert akkor 32 bites Windows rendszert használtam, de a Windows Phone 7-re csak 64 bites oprendszer alatt lehetett fejleszteni.
Áttértem a 64 bites Windows 8(8.1)-re, erre mire a fejlesztő rendszeremhez elkészült a Windows Phone 8(8.1) modul, arra kiderült, a Windows Phone 8.1 kukázva lesz, mert jön a WIndows 10 mobile, akkor azt már megvárom, gondoltam.
Kijött a Windows 10 mobile, vettem egy Lumia 950 XL-t, de nem igazán úgy működött, ahogy kellett volna (bug,hiba,fagyás), ilyenkor meg kell várni, amíg legalább stabil lesz a rendszer, különben egy nagy szenvedés lenne rá a fejlesztés. Ráadásul azok az eszközök, amelyekkel pénzt is lehetne keresni egy mobil app-al, még mindig csak Windows Phone 8.1-ig érhetőek el, a Windows 10 mobil verzióval a nagyobb cégek még kivárnak.
Most pedig jön majd a RedStone, ami állítólag majd mindent (megint) megváltoztat, nehogy már valaki követni tudja az MS lépteit.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ricardo #12050 üzenetére
Én főleg készenléten veszem észre a gyorsabb merülést. Éjszak 9-10%-ot merül net nélkül, 8.1 alatt állandó wifi meg helymeghatározás mellett merült 3-4%-ot. Emiatt minden nap töltenem kell, 8.1-gyel 2-3 naponta töltöttem. Ez azért igencsak számottevő különbség. Viszont minden másban meg sokkal jobb a 10 így az üzemidőt feláldozom a kényelem és dizájn oltárán
Sajnos ezen már biztosan nem javítanak semmit, eddig is csak írták, hogy javítás történt üzemidővel kapcsolatban is az újabb build-eknél ami nálam abban nyilvánult meg, hogy vagy semmi változás nem történt vagy mégjobban gyengült az üzemidő. Az akksival semmi gond az biztos. Biztosan a snapi 800-nak lehet hozzá köze mert a 400-as 630 az hozza a 8.1-es szintet.
A duplakopp hiánya meg az őrületbe kergetett máskor is úgyhogy azt biztosan nem kapcsolom ki. -
válasz
Ricardo #11794 üzenetére
Ket core ket szal ... aztan ha a felbontas is magas a vasnak lasd 920 , akkor meg szenved a rendszer. Bezzeg 820-on semmi gaz , s szerintem a 625 se verzik ezer sebbol , kiveve amit az 512 ram okoz ...
A hp telo szerintem is ronda , az alcatel win telefonja szebbnek tunik , a vas meg kb ugyan ez ... -
starr
őstag
-
chipesz
őstag
válasz
Ricardo #11558 üzenetére
107-es build van nekem is, előtte lévő builden csináltam HR-t, hogy a 107-est fel tudjam tenni. HR után engem is a régi kinézet fogadott, úgyhogy frissítenem kellett az áruházból. Nemcsak ezt, hanem az összes beállítást, ami az Extrák alatt van. Szóval szerintem nincs ott semmi gebasz.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest