- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt csak azért írtam mert utálom őket
és 400.000Ft-ot nem adnék olyanért. Ez arra volt válasz hogy tarthatnának ott mint az Apple.
"Az este feltöltött Macbook Air (Intel Core i5) alvó üzemmódban reggel 100%-os akku töltöttséget mutat. Na, a Windowsnak ide kell fejlődni."
ha ide fejlődik ennyiért inkább nem kell
-
donceleger8
őstag
Asszony telója finom szólva nem túl erős, egy 625-ös, és az utóbbi időben sokszor fagyott, vagy indokolatlanul újraindult. Ez pl megszűnt a win10 felrakásával. Gyorsabb és stabilabb is lett a készüléke. Ő használja, elhiszem neki. És persze az Edge is tettszik neki.
Amúgy kipróbáltam én is az origós videókat, nekem 930 van, szépen betölti, és gyorsan el is indítja a videót. A teljes képernyőre váltás is jól működik.
És az asztali verzió is sokkal jobb, mint a többi böngésző. Chrome pl egy perc mire megnyílik és írhatok egy címet. Friss telepítés után is. Elfogadhatatlan. Edge azonnal indul, mondhatni pöccre. Csináljak is a háttérben bármit is.
Nekem a nem végleges verzióban is jobban tettszik a win10 mint a 8.1. Prwview ellenére igazán használható és immáron több hónapja. -
Dzsosy
senior tag
Nekem melóban szintén egy core 2-es procis gép van, de az eléggé leizzad minden egyes videa videóval.. megnyitja, de van hogy nagyon türelmesnek kell lennem.
Amúgy 550-ről nem tudok nyilatkozni, látatlanban meg felesleges okoskodni.
Amúgyis van már erre a nemes feladatra itt rendszeresített ember.
szerk.: Akkor úgy tűnik 2 már kevés nekik.
-
Lehet hogy a webkit alapu bongeszokon jobban fut az origo , az ie motort hasznalokon pedig eleg gyatran, ez azert jelentheti azt is hogy ie/edge-re nem optimalizaltak az oldalt elegge ... nalam az extremdigatal weboldala tud edge alatt keservesen docogni , bezzeg wp8,1 es explorer alatt nem volt gond ...
-
Gondolom az majd valamelyik kesobbi frissitessel jo new ficsorkent a "dark side" nevu updattel
Legalabbis remelem hogy a swipe egyszer vissza jon. A hambinak se sok ertelme van , de megis a tiltakozasok ellenere beemeltek a mobil os-be az egysegesites szellemeben .Mas
Nem tudjatok hogy win device recovery toollal van arra lehetoseg hogy leszedjem az ucso 8,1-et , anelkul hogy ra akarnam rakni a keszulekre ? Ossze hozhato hogy levalsztom a telefonom mielott frissitene , de ellenben megmaradna a wp8,1 fw a gepen ?? -
tomboy0013
veterán
Én most is nyüstöltem a 630-at és valóban néha meglassul, főleg a háttérkép beállításnál ha tele van a telefon képekkel, de szerintem komolyabb gond nincs vele. A 20-as széria az tényleg idegesítően lassú W10-zel mert van egy 920-am is amin használgatom, de a 630 érezhetően jobb W10-zel mint a 920. HR-t egyébként nem adtam a 630-nak, csak frissítettem 10-re és úgy használom.
-
szekfizsolt
senior tag
Ez kicsit olyan, mint amikor az Iphone 4 megkapta az IOS7-et. Végül is megkapta, de minek... Működik és használni is lehet, csak irtózatosan lassú.
Mióta a Lumia-m szervízben van, pont egy ilyet használok 7.1.2-vel. A párom ugyanezt IOS6-al. Hááát más a kettő...
Ugyanez lesz szerintem az 512mb memóriás Lumiákkal.
Szerintem is meg fogják kapni a 10-et, csak ettől jobbak nem lesznek, csak támogatottak...Hír még mindig nincs, mikor jön ki a "régebbi" készülékekre (amin még Nokia felirat van)?
(L930)
-
-
pzstm
titán
-
-
ZavaBalazs
őstag
azért azt ne mondd, hogy a sokkal szebb (és nagyobb) képernyő, vagy a príma ház + build quality placebo
az 530, nem tudom volt-e már a kezedben, de olyan érzés, mintha a belseje rugókkal lenne rögzítve a szappantartó borításhoz, és folyamat rezonál ha mondjuk feldobálod 10 centire, és elkapod, vagy csak kicsit megütögeted. az 1020 ilyen téren nagyon bejön, pláne az 530 mellé téve... (és most ilyenekre, hogy kamera, direkt nem is térek ki, az nem egy olyan feature aminek a gyengesége miatt el akarnék hajítani egy cseretelefont
)
jó, persze a beach buggy racing (bugyuta lego racers jellegű cucc, wc-re pont jó) laggol lejjebb vett grafikával is, míg a 930-on maxon is tökéletes, de hát istenkém.
na mindegy, kiveséztük szerintem. inkább azt mondd meg, hogy becseréled-e az S6-ot egy 950-re, most hogy már tud egyszerre rezegni és csengeni?
-
-
-
Ice_Man22
senior tag
Hmm...erdekes.Akkor a wp halott lesz, ha also kategorias telefonjukon, es plane egy olyan telon ami elso korbe kapja meg a frissitest, ne fusson ugy ahogy kell. Habar pcn elbasztak a w10 et, akkor mobilon is el kell. De jo lenne egy k*rva nagy pofon a microsoftnak wp teren.
-
confuser
senior tag
Hát szvsz a skype úgy fos, ahogy van. Nekem asztalin is ilyen lassú, bár érdekes módon az asztali OS-sel mindenki türelmesebb (én is), főleg betöltési idők tekintetében (pl. böngészők nagyon lassan nyílnak asztalin mobilhoz képest), de mobilon már egy röccenés miatt is harapunk.
Szerk.: De mégegyszer mondom, ennyire csak a telepítés utáni első indításkor lassú, utána mindig sokkal gyorsabb. Szerintem egyszer ki lehet bírni. Utána 2-3 mp a hidegindítás. Az is sok, de nem ennyire.
-
Giovan!
addikt
Az a baj hogy nagyon ki akarom próbálni, de mivel csak elsődleges készülékre tudnám feltenni, inkább kihagyom. De azért követem a fejleményeket, hogy lássam merre halad a rendszer. Meg Glenda is megmondta, hogy a laikusoknak kivül tágasabb.
Boonen007: Az előző buildhez képest milyen a fogyasztás? -
zojjektum
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy nem elsődleges telefonra való. Nyilván az sd-n sem annyira fontos cuccok voltak, az viszont jobban bosszant, hogy 8.1 alatt is többször b@szakodott a memkártyával (újjal, régivel egyaránt c10-es és nem, nem aliexpress-es), mint bármelyik telefonom azelőtt, de ezt is elfogadtam. A próbával azt szerettem volna megtudni, hogy érdemes-e másik win-es telefont vennem vagy szálljak ki ebből a "majdakövetkezőjobblesz!" mókuskerékből. Egyenlőre úgy áll, hogy kiszállok és ahhoz a véglegessel elég nagyot kellene villantaniuk, hogy meggondoljam magam. Mondom ezt úgy, hogy eddig védtem a win-t sőt sokakat rá is beszéltem. És ne haragudj, hogy ezt lemertem írni!
-
-
-
Fejlesztőként az ilyen "én öt perc alatt megcsinálnám" emberek gerincével verném be a saját pofájukat az ilyeneknek. Esélyes, hogy Visual Basic 6-ban csinált eddig valami UI képződményt, és az alapján tartja magát fejlesztőnek.
De ha mégis igaz amit írt, akkor meg tényleg, ott a link, aztán lehet bizonyítani.
-
enginev3.0
félisten
-
-
gyurkikrisz
őstag
Tessek, most a kedvedert 3x kiprobaltam, mindig gond nelkul bekapcsolt. Nem tudom eddig mit balfaszkodtam. Es nala nem is az a hiba mint nalam, neki a leiras szerint mar a restartingnal elakadt.
De ettol fuggetlenul tartom, hogy ha tudod mit vallalsz, akkor megeri. Nem ajanlom mindenkinek, max az olyan mindig legeslegeslegfrissebb szoftvert akaroknak, mint jomagam.
-
Воланд
titán
-
tomboy0013
veterán
Nekem hibátlanúl működik, amire használom annál bug sem jelentkezik, gyors is, stabil is. Egy Win10-es 930-at simán lehet elsődleges telefonnak használni, mondjuk egy 920-at biztos nem használnám a 10-zel mert eléggé lassú. Az akkun van még mit csiszolni de az sem vészes annyira. 8.1-gyel sem valami aksi bajnok a 930 úgyhogy annyira ez nem zavar.
-
tomboy0013
veterán
Reménykedem benne, hogy az aksi jobban bírja majd mint a 149-cel. Amúgy más szempontból simán használható volt már 930-on a előző is. Talán még az frusztrált, hogy random eltűnt az alkalmazás megnyitó animáció, remélem azt is javítják. Jah meg persze a videózás.
Dugd rá töltőre és már tölti is lefelé.
-
rbertkrl
aktív tag
Nekem nagyon nem akarta az igazságot. Felment, de nagyon lomha volt. Igazság szerint amúgy... 10-ből 10x jelezte a telefon a hívásokat. Az alkalmazások viszont gyengébben és csúnyábban muzsikálnak mint a 8.1-en. A spartan meg itt telefonon egyenlőre egyáltalán nem jó :/
(#1542) MöBalázs:
Akkor nem vagyok egyedül !
-
waces
aktív tag
ez azért igy nem teljesen igaz. vannak hiányosságai ez tény (ezét technical preview), de ettől még bőven lehet használni (kivéve ha neked pont azok a dolgok a fontosak, amik nem működnek még). igen, engem is zavar, hogy nem lehet normálisan külön kezelni a mail accountokat, de ettől még használható a mostani megoldás, csak szokni kell. viszont ezért nem mondanám azt, hogy nem használható.
szoval, mivel ez szubjektív dolog,, célszerű előbb kipróbálni és utána még mindíg el lehet dönteni, hogy elégséges-e a mostani állapot napi szintű használatra vagy sem. -
Milestone2
nagyúr
Nem lett kanapé.
Eddig remekül (nyilván tesztromhoz képest) működik.
Egy vicces dolog történt. Tegnap este hozzámvágta Anya a telefont, hogy nem működik a képernyőfeloldó/power gomb. Fáradt voltam, reggel elmentem dolgozni, Anya csak úgy tudta délelőtt használni a mobilt, hogy előtte felhívta magát, attól megnyílt a képernyő és akkor lehetett használni. Na mikor hazaértem, szétszedtem, gombkontaktot ellenőriztem, semmi eredmény. Mondtam Anyának menjünk Telekomba, garanciába cseréljék a gombot. Itt jön a vicces rész.
MÉRGEMBEN KETTŐT KOPPANTOTTAM A KÉPERNYŐRE, ÉS KNOCK-KNOCK KINYÍLT A KÉPERNYŐ!
Ez W10 szolgáltatás?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest