Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
teki91
csendes tag
Nekem tökéletesen fut edigigital is ,meg az origós es videas videók is. Pedig 640-sel néztem meg es megvolt nyitva 6 másik lap amibe simán vissza lép. Szerintem ezzel a win10-el az a baj hogy nagy a szórás telefon és telefon között.
-
cs.david94
tag
Még regebben, régebbi buildoknál többször olvastam az email ertesítő beragadásáról. Na ez most nekem is előjöt(L735, .107-es build, legfrissebb outlook alkalmazással)
Hogy lehet eltüntetni? Újraindítás volt, email törlése megtörtént, és újra kítűztem a kezdőképernyőre az ikont, mindhiába.
Ha csak a HR játszik akkor együtt élek vele a hivatalos megjelenésig, de minden ötletet fogadok. -
Švejk
őstag
-
steele80
senior tag
Két napja használom a W10-et egy Lumia 535-ön. Amikor lefrissült csináltam egy visszaállítást. Ezután elég jól dolgozott villámgyorsnak tűnt, majd alább adta és jelenleg azaz érzésem, hogy a 8.1 gyorsabb. Nálam ami probléma, hogy az e-mail érkezését hang nem jelzi, hiába van beállítva. A facebook app egy gagyi, az időjárás szintén. Edge - na hagyjuk. Pozitív az office csomag bár én 365-ös vagyok nem tudom, hogy ez tesz-e hozzá. A menürendszere már-már hajaz az alcatel telókéra a 2000-es évek elejéről. Valahol egy mobilra ráerőltetni egy pc-s menüt hát nagy bátorság és azt hiszem el is vesztek egy kicsit a kihívás sűrűjében. Az akksi lényegesen kevesebbet bír. A rendszer megjelenése szebb mint a 8.1-é, de ez szubjektív vélemény. Ha fel teszem a kérdést, hogy szükséges-e ez a rendszer egy 8.1 mellett, a válaszom egyértelmű nem. Nekem úgy tűnik, hogy ez a brand egy kicsit túl lett gondolva és vagy nem kivitelezhető tökéletesen, vagy kivitelezhető csak a rendelkezésre álló humán erőforrás képtelen erre. Nem hiszem, hogy a Windows 10 a microsoft hírnevét fogja öregbíteni, persze ami ingyen van az nem érdemelhet kritikát. Más a nézőpont azoknál, akik pénzt adtak érte. Ők valószínűleg és érthető módon most nagyon dühösek.
-
Ricardo
titán
válasz
this is life
üzenetére
"csak ket szalon rosszul skalazodik a rendszer..."
Most hogy említed valóban. Csak arra emlékeztem hogy 2 magon nem az igazi.

-
GeorgeV
aktív tag
Akkor ezen a Windows 10 mobile rendszeren még igencsak van mit fejleszteni.A probléma csak az, hogy a Microsoft maga alatt vágja a fát. Ha 230 000 Ft-ért egy nyikorgó telefont ad félkész oprendszerrel, akkor ne csodálkozzon, hogy elmaradnak a rekord eladások, ráadásul, aki adott egy esélyt a Windows 10 mobile-nak (mint én), az legközelebb valószínűleg már más telefont fog választani. (Sajnos jelenleg is kénytelen vagyok egy másik telefont egy másik oprendszerrel is használni, mert néhány számomra fontos appnak nincs meg a Windows Phone-os változata.)
-
tomboy0013
veterán
válasz
GeorgeV
üzenetére
2. Sehogy.
Egy 270+ ezres telefonnál sem kellene elvileg előfordulni, hogy meghajlik de almáéknál sikerült összehozni, sőt egy 200+ ezres telefonnak sem kellene beázni ami vízálló de Sony-éknál sikerült összehozni. Miért vagytok még néhányan meglepődve 2016-ban, hogy nem a minőség az elsődleges.
-
GeorgeV
aktív tag
Microsoft Lumia 950 XL, két kérdés.
1. Hogyan lehet bekapcsolni a Ne zavarjanak (Quiet hours) [Félhold] funkciót? Ha rákoppintok a félhold ikonra, bejön egy ablak, hogy a cortana ebben a régióban nem elérhető. Nem kell nekem a cortana, csak a némító funkciót szeretném elérni egy ikonnal.
2. Csak dual simes telefon volt, ezért olyat vettem, de állandóan kint van az ikon a felső sávon, hogy nincs második sim kártya behelyezve. Hogyan lehet ezt a felesleges ikont onnan leszedni.
A telefon egyébként elég nyikorgós, az alsó részén a műanyag hátlap nem illeszkedik pontosan az előlaphoz, ha ott fogom meg, akkor nyikorog. Egy 230 000 Ft-os telefonnál ez már nem fordulhatna elő.
-
Dzsosy
senior tag
Nekem melóban szintén egy core 2-es procis gép van, de az eléggé leizzad minden egyes videa videóval.. megnyitja, de van hogy nagyon türelmesnek kell lennem.

Amúgy 550-ről nem tudok nyilatkozni, látatlanban meg felesleges okoskodni.
Amúgyis van már erre a nemes feladatra itt rendszeresített ember. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: Akkor úgy tűnik 2 már kevés nekik.

-
Blyan
félisten
válasz
Dzsosy
üzenetére
Ühüm, na majd kíváncsi vagyok ha megjelenik rá hivatalosan (ha megjelenik),akkor mi lesz ezzel.

Mondjuk arra is, hogy az 550-ben lévő snapdragon 200-zal hogy muzsikál mindez (arra eléggé megjelent, hivatalosan).szerk:
Három böngészővel próbálgattam egy 8 éves X200-as ThinkPaden (IE és Edge alatt párhuzamosan mentek a videók, a Chrome meg csak úgy nyitva volt pár tabbal). Elég gyengének mondható mára az Intel Core 2 Duo T6670 procival, és nem mondhatnám, hogy megszenvedett vele. Mármint, lejátszotta simán, azonnal.
-
Blyan
félisten
válasz
this is life
üzenetére
Lám milyen jó is ez az Edge....

-
Lehet hogy a webkit alapu bongeszokon jobban fut az origo , az ie motort hasznalokon pedig eleg gyatran, ez azert jelentheti azt is hogy ie/edge-re nem optimalizaltak az oldalt elegge ... nalam az extremdigatal weboldala tud edge alatt keservesen docogni , bezzeg wp8,1 es explorer alatt nem volt gond ...
-
Blyan
félisten
válasz
Tottalino
üzenetére
Gondolom szintén Edge alatt. Mert hogy alapvetően asztali Chrome használatakor semmi ilyet nem tapasztalok. És bár nem akarok más rendszert előcitálni, de iOS safarijában 1-1,5 mp várakozás után elindult a videó simán - szóval nem lehet arra fogni, hogy az Origo oldala használhatatlan.
-
juhasz406
tag
Sziasztok.
Hogyan lehet beállítani a telefont, hogy az otthoni window-os gépek lássák hálózatban?
Semmiféle hálózatot nem kezel... -
Blyan
félisten
válasz
donceleger8
üzenetére
Én csak azt mondom, hogy ezekre amikre azt mondtad,hogy hű de elégedett az asszony mert w10 van rajta ami mennyivel sokkal jobb, mint az előző... Ezt nem értem. Mi olyat hozott a w10 ami átlag böngészés és átlag FB-on meghozta a Kánaánt?
Amúgy a böngészés számomra fura, de ez biztos én vagyok. Olyan szinten rossz és visszalépés számomra az Edge az IE-hez képest, hogy arra szavak sincsenek.
Igaz, én csak szórakozásból próbálgattam a W10-et anno és tettem fel egy hete újra. De a véleményem nem változik ezután a hét után sem. A fura csak az, hogy egy teljes éve fejlesztik és még mindig.... nem túl jó, hogy így fejezzem ki magam.
Konkrétan szörnyű. Meg akartam nézni egy videót az origon. Egy perc után meguntam a várakozást, mert nem volt hajlandó betölteni. Gyorsítótárazás nincs, a lapozó oda-visszalépés még mindig nincs, helyette a visszagombot kell nyomogatni. Ami 630-on olyan lassú reagálással történt, hogy kétszer nyomtam meg, mert azt hittem semmi nem történt. De történt, többet ment vissza mint kellett volna, és erre nem a visszalapozok a megoldás. Nem, nyomhatom meg újra a linket. -
válasz
jimmy5
üzenetére
A 20-as szeriara az igereteik szerint kulon optimalizaljak, mert bar a vas reginek nevezett, de a ket krait mag tud annyit mint a negy magos qsd soc-ok , csak ket szalon rosszul skalazodik a rendszer... de ez a hd felbontasu telefonoknal jon elo , a 820 es tsai-nal nincs igazan tempo beli kulonbseg . A vas ugyan az de a kissebb felbontasu kijelzo nem fogja a rendszert mint a 92x,1020 es tarsainal . Ha nem csusznak joval tobbet az atlagosnal , az iden kint lesz az s4+ soc-al szerelt telefonokra a w10.
Ricardo a qsd s4+ vs qsd s400 kozt nyers eroben elhanyagolhato a kulonbseg
-
Ice_Man22
senior tag
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azon kívül, hogy örömteli dolog Magyarországnak egy ilyen nagy és híres cég bizalma, látni kell a színfalak mögé is. Elég elolvasni a hozzászólásokat.Eddig minden országban volt külön szerviz ami NOKIA/MS készülékekkel foglalkozott. Most az EU-ban minden javításra szoruló készüléket Szombathelyre küldenek. Olyan kevés készüléket adtak el, hogy nem éri meg fenntartani (fizetni) minden országban külön szervizes céget -> nő a javítási idő -> a felhasználók elégedetlenek lesznek ->még többen fordulnak el a márkától.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Nekem 925 van de nagyon gondolkozom az elpasszolásán ha nem lesz
pörgősebb a win10 a végére. -
-
jimmy5
aktív tag
SZiasztok !
Remélem azért külön-külön optimalizálják a WIN10-et minden lumia-ra a hardver miatt.
Nem sok lumia van megbírnák csinálni ha akarnák.
Gondolom ez az indiser csak common windows mobile. -
válasz
steele80
üzenetére
A slow ring frissesi uteme nem kiszamithatoí, mert oda csak a stabilnak kinevezett beta kerul , lehet ez par het illetve honapok is .. nalam fast ring-en az insider, igaz ha gond van a buildel elobb megkapom , de hamarabb is jon a javitas , viszont itt sincs semmi utemezheto menete a frissiteseknek. Amugy is elobb olvasok aztan frissitek. Frissites letoltese, telepitese kezire van allitva .
Hat a bugok anomaliak javitasa lassabb mint a luca szekenek keszitese... a majd jelenthet par hetet de eveket vagy sohat is ... lassan haladnak, olyan mintha bele .arnanak egy kicsit nagyon ... -
steele80
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Akkor majd javítják. Egyébként tegnap frissítettem és 107 a bulid vége. Milyen időközönként frissül slow ringen?
-
-
steele80
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi igen megérkezett az alkalmazások közé az sms miután küldtem egyet. Az e-mailnek viszont nincs hangja. Ez általános, vagy majd ez is megjön egyszer?
-
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani az sms-hez a hangot? Sehol nem találom. A dupla koppos ébresztés először nem volt a telefonon, majd egy alaphelyzetbe állítás meghozta. Most az sms hanggal vagyok bajban.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt gondolom , de majd utana nezek , a nehai nokia flashelo progival ... de nem most fogom kiprobalni... a lenyeg hogy az fw lassan lent van ... nsu vagy egyebb okossaggal meg majd fel lehet rakni , van hozza leiras ..
[link] -
tutis
addikt
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
azt kérdeztem hogy miért lenne szög a microsoft koporsójába (gondolom Te erre gondoltál) az hogy magyarországon javítják a lumiákat?
-
válasz
this is life
üzenetére
Azt viszont ne kérdezd, hogy kell majd visszatenni, ha már nem az jön le hivatalosan

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mar elinditottam , es amit leirtal azt teszi ☺😁 engedi levalasztani a win is ... mar jon az fw lefele .

-
pzstm
titán
Kedves Lumia 950 és 950 XL felhasználók! Minden jelenlegi és 2016.06.30-ig eladott 950 és 950XL tulajdonosa a Lumia Offers alkalmazáson keresztül jogosult lehívni egy O365 Egyszemélyes előfizetést. Az ajánlat többek között - 1TB OneDrive tárhely, 60 Skype perc/hó, legfrissebb office 1 PC-re/Mac-re) a Continuum - teljes funkcionalitásával történő - igénybevételéhez adja meg az alapot (Office dokumentumok nagyképernyős szerkesztése).Többet a promo oldalán olvashattok! https://www.microsoft.com/hu-hu/mobile/office365-offer/ Használjátok egészséggel!
-
válasz
this is life
üzenetére
Amíg elkezdi letölteni azt a másfél gigá, le lehet húzni a telefont, nem szakad meg.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azert kerdeztm mert nem akarom leszopatni magam , hogy nem engedi levalasztani , aztan vissza rakja a 8,1-et amit csak akkor hasznalnek ha nagyon elqrjak a hivatalos w10-et. Na jo neki allok , de a lelkeden szarad ha leszopat ...
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8
üzenetére
Mondjuk azt hogy böngészni és Facebookozni miért jobb w10 alatt mint 8.1 alatt azt pont nem értem.
Mármint milyen pluszt ad az élményhez. Mert Facebookozni és böngészni pont jól lehet a 8.1 alatt is. -
válasz
this is life
üzenetére
Baszki próbáld ki, amúgy igen.
-
Gondolom az majd valamelyik kesobbi frissitessel jo new ficsorkent a "dark side" nevu updattel

Legalabbis remelem hogy a swipe egyszer vissza jon. A hambinak se sok ertelme van , de megis a tiltakozasok ellenere beemeltek a mobil os-be az egysegesites szellemeben .Mas
Nem tudjatok hogy win device recovery toollal van arra lehetoseg hogy leszedjem az ucso 8,1-et , anelkul hogy ra akarnam rakni a keszulekre ? Ossze hozhato hogy levalsztom a telefonom mielott frissitene , de ellenben megmaradna a wp8,1 fw a gepen ?? -
tutis
addikt
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
ez minek szög?
-
galmat
aktív tag
-
anorche1
őstag
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Ha jól emlékszem:
c:\programdata\microsoft\packages -
anorche1
őstag
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Ha lemented a 8.1 -es frissítő fájlt akkor később vissza lehet rakni, de ez csak a x20 -as és talán az x30 -as telefonakkal fog működni, mert a lumia 640 -re az update 1 -es win 8.1 -et rakja fel, amiben a frissítést csak egy ideig lehet halasztani.
-
szekfizsolt
senior tag
Az érdekelne, hogy amikor megjelenik a W10 frissítés és szépen frissítünk.
Adott esetben lesz lehetőség visszatenni a 8.1-et mondjuk Recovery Tool-al, vagy a 10 marad és Recovery esetén a gép is azt teszi vissza?
Jó tudom, nem vagytok jósok, de hátha jobban képben vagytok, mint én...
-
-
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Egy időre visszatettem a 8.1-et a 630-ra, mert a 10 állandóan megbolondult (.63-as build). Nem volt lassú, kivéve közvetlenül töltés után, meg néha random bezáródtak a rendszerappok indítás után (aztán persze jók voltak). Most újra 10-re frissítettem (ez már a .107-es), egyelőre nem lassul le és nem zár be semmit. A 8.1-hez képest sem lassú (a lassú és a lassabb nem ugyanaz). Itt-ott annyival tölt többet, amennyi még nem érdekel. A képeket tényleg lassabban hozza be, meg hasonlóképpen tölti be az újakat, de ez nem hinném, hogy hardveres dolog lenne.
Az 520 meg a 630-hoz képest lényegesen lassabb volt a 10-zel, de szerintem még mindig a használható kategória volt. Újabb buildeket nem próbáltam rajta.
Amúgy a Release Preview Ringet használva raktam fel, kérte, hogy fogadjam el a 8.1 EULA-ját. Ismerős, ilyet anno vagy a PfD-s 8.1 csinált, vagy az asztali 10. Majd frissítik.
-
netpeti98
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy a 520, 620, 625, 720 széria esetében se a RAM az elsődleges oka a lassulásoknak, hanem a processzor. Ettől függetlenül nem árt neki a RAM.
-
tomboy0013
veterán
Én most is nyüstöltem a 630-at és valóban néha meglassul, főleg a háttérkép beállításnál ha tele van a telefon képekkel, de szerintem komolyabb gond nincs vele. A 20-as széria az tényleg idegesítően lassú W10-zel mert van egy 920-am is amin használgatom, de a 630 érezhetően jobb W10-zel mint a 920. HR-t egyébként nem adtam a 630-nak, csak frissítettem 10-re és úgy használom.
-
Воланд
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
iden.
-
Švejk
őstag
Most a Mexikói MS kirendeltség azt írja hogy 29-én jönnek a frissítések mobilra, de én már elég szkeptikus vagyok

-
szekfizsolt
senior tag
Ez kicsit olyan, mint amikor az Iphone 4 megkapta az IOS7-et. Végül is megkapta, de minek... Működik és használni is lehet, csak irtózatosan lassú.
Mióta a Lumia-m szervízben van, pont egy ilyet használok 7.1.2-vel. A párom ugyanezt IOS6-al. Hááát más a kettő...
Ugyanez lesz szerintem az 512mb memóriás Lumiákkal.
Szerintem is meg fogják kapni a 10-et, csak ettől jobbak nem lesznek, csak támogatottak...Hír még mindig nincs, mikor jön ki a "régebbi" készülékekre (amin még Nokia felirat van)?
(L930) -
Blyan
félisten
válasz
Воланд
üzenetére
Csak éppen használhatatlan velük a W10....
Mármint ha az üzenetek görgetésén valamit akarsz még kezdeni is. És ez mondjuk egy 630, az 5,6 és 720-at már nem is merném megnézni, amik 8.1-gyel se voltak már vágtázógépek.Mire elindul a frissítési hullám - ki tudja mikor lesz - addigra az utolsó 512-es készülék is két éves lesz (Lumia 530 - '14 július), aztán mossák kezüket.
Ha meg akarod, akkor töltsd le az Insider program keretében. -
Blyan
félisten
válasz
Воланд
üzenetére
Balcsida ezt hangoztatta a FB-on. És szerintem van benne ráció, ha megnézem, hogy az elmúlt másfél évben nem jelent meg 512-es telefon. Még a gagyi 435, 532 is egy gigás készülék, mondhatni az MS totálisan kivonta a készletekből az 512-es telókat és filléres gigásokkal tömte meg a piacot.
-
Blyan
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Érdekes, én is feltettem két napja és bár vannak helyek ahol folyamatos és gyors, de az 8.1-től olyan messze van, mint ide Lacháza...
És kb kimerül a MÁR betöltött menük mozgatásában.
Tegnap azt írta az egyik winmagazinos srác FB-on, hogy ezekre (fél gig ramos készülékek) nem is fog jönni a hivatalos W10m. Lehet okkal? -
tomboy0013
veterán
Tegnap feldobtam egy 630-as Lumiara a legújabb build-et és meglepően tapasztaltam mennyire jó. Az egész érzete folyamatosabb a 8.1-től. Azt hittem az 512mb RAM miatt lesznek gondok, de sok esetben alig lassabb a 930-tól. Rendellenes működést sem tapasztaltam sehol. Tesztnek szántam csak a dolgot és gondoltam megy vissza ma a 8.1, de úgy látom felesleges vissza tenni mert teljesen jó és gyors a működése.
-
Blyan
félisten
válasz
this is life
üzenetére
Tudom, ezt sikeresen átvették az iOS-ből, de ettől ez még kényelmetlen (iOS-szen is, de ott a legtöbb helyen működik a lapozhatóság, kivéve ha valamelyik 3rd party fejlesztő kihagyta az alkalmazásából). Szóval ha már droid copy hambi menü, akkor kopizzák le szépen a hozzátartozó swipe kezelést is.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Win10M-en hogy kell egyedi csengőhangot csinálni? Ugyanúgy mint WP8.1-en? Ringtone Maker? Vagy itt kicsit más a helyzet?
Előre is köszi!
-
savoo
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Ami egy fasság. Itt is. Normális UI kell, nem ilyen baromságok.
-
kisbodza
tag
válasz
this is life
üzenetére
Eléred a felső részét, az igaz, de pl ennél a topiknál az alsó 2 HSZ-t már nem lehet elolvasni, mert addig nem lehet felhúzni a képernyőt...🙁
-
-
Steelers
senior tag
nektek megjönnek az emailek? nekem csak manuális szinkronnal..... ez egyre jobb....
-
Blyan
félisten
válasz
junior11
üzenetére
Biztos nem így nevetnék, ha ezt kellene használnom, mert szörnyű.
Még a 4,5"-os 630-on is kényelmetlen így a jobbkezes használat, hogy a bal felső sarokba raknak egy hamburgermenüt, amit csak és kizárólag megnyomással lehet megnyitni. (abba nyilván most már bele sem megyek, hogy miért kellett változtatni az alulról felhúzható beállításokon, mert ez már ilyen és kész) -
Blyan
félisten
Meglestem az ébresztőmön a mostani buildet..
Basszus, ha már átvették és erőltetik ezeket a hamburger menüket a droidról, akkor legalább a hozzá tartozó swipe is megjelenhetne vele együtt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
[link]

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amugy az igeretek,pletykak szerint az x20 sorozatra kulon optimalizaljak ... de nyugtaval kell dicserni a papot

(L930)