- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #18169 üzenetére
már az asztali 10 se jön be?
-
Partyface007
őstag
válasz
this is life #17850 üzenetére
lehet hogy kijavítják a főbb hibákat 25-ig csak kérdés hogy ez melyik hónap lesz :-)
viccet félre téve kíváncsian várom hogy mit tudnak javítani ennyi idő alatt....
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17843 üzenetére
te nagyon ráérsz :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17800 üzenetére
köszi :-(
-
Partyface007
őstag
63-nál meg van már oldva hogy jelezze a bejövő hívást ha van hívásvárakoztatás?
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17629 üzenetére
Én RP-vel meg vagyok elégedve csak azt nem tudom ha kilépek insiderből és lesz újabb hivatalos (RS2 legközelebb 🙂) akkor fogok tudni frissíteni vajon ?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #17523 üzenetére
Akksiból viszont egy picit mintha többet harapna...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #17520 üzenetére
Viber mindenhol megjelent rendben...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #17519 üzenetére
csak nem bírtam magammal és feltettem a .726-ot főként hogy csúszik a szokásos patch
eddig semmi lassulást nem vettem észre viszont install közben az update 2/7 lépésnél elment 98%-ig utána meg gyanúsan gyorsan befejezte...
a viber fura módon működik rendben de nem látom se a battery-nél se a background appoknál...
más furcsaságot eddig nem tapasztaltam
-
Partyface007
őstag
válasz
this is life #17517 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Még 1 kérdés: Üzemidőben sincs látványos visszaesés?
-
Partyface007
őstag
van valaki aki az aktuális RP kiadást használja? (14393.726)
Érdemes átállni az aktuális stabil verzióról? (14393.693)
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
650-en használ valaki 15014-et?
üzemidő hogy alakult?
köszi előre is
-
Partyface007
őstag
15014-et garmin órával nem próbálta ki valaki esetleg? Értesítések működnek?
-
Partyface007
őstag
válasz
szandra1988 #17362 üzenetére
nem bántásból kérdezem de elsődleges telefonon miért használsz fast insider verziót?
ott bizony lehetnek hibák...
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17341 üzenetére
na azt én se :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17339 üzenetére
extras/network services
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17337 üzenetére
köszi a kimerítő választ :-)
gyanítom nem javították mert biztos írták volna hogy milyen jófejek :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #17334 üzenetére
fagyás ujraindulás volt? e-mail értesítések működnek rendesen?
-
Partyface007
őstag
válasz
Pikkolo^^ #17332 üzenetére
az azért volt mert ha a másik kártyán beszélsz akkor az említett Telenoros nem elérhető státuszban van és akkor persze hogy küldd sms-t
vagy a 950DS-nél mindkét kártya aktív?
szerk: a specifikáció szerint dual stand-by tehát jól írtam
-
Partyface007
őstag
remek
de még ebben sincs benne hogy javították volna hogy hívásvárakoztatás alatt legyen jelzés a bejövő hívásokra
kb minden héten feedbackelem nekik újként a meglévőket meg upvote-lom de szarnak rá
próbáltam a support.microsoft.com -on is bejelenteni de ott mobile-t nem lehet
nem tud valaki valami közvetlen e-mailt amit olvasnak is?
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #17204 üzenetére
a mobile ágat szerintem valami tartalékos csapat fejleszti az tuti :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #17202 üzenetére
nem mondom hogy nincs igazad de ennél sokkal nagyobb gondok vannak még mindig a rendszerrel...
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #17200 üzenetére
az nem elég informatív hogy kiírják MB-ra mennyit fogyasztottál? minek csík? :-)
-
Partyface007
őstag
Cortana-t használja valaki .164-en?
erre esetleg valaki?
-
Partyface007
őstag
válasz
this is life #12646 üzenetére
igen ez a firmware jó elmélet de ha jól tudom 950-en még mindig nem működik a dupplakopp, ami azért valljuk be nem kicsit ciki.... egy 10E Ft-os 520 is tudja de az új 180E csúcsmodell nem
30 de inkább 40%-al olcsóbb lenne a 950 akkor elgondolkodnék hogy vegyek de így ezen az áron szóba se jöhet egyelőre
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #11962 üzenetére
jogos
ekkora hiba nem tudom hogy megy át a belső teszteken...
-
Partyface007
őstag
Outlookban van egy ilyen opció "group notifications by account in the action center"
na most ezt hiába kapcsolom be mégis csak az első accountom az "outlook" jelenik meg
most én gondolom rosszul hogy ezzel az opcióval lehetne külön értesítést beállítani a különböző fiókokhoz?
vagy a combined inbox miatt nem működik?
-
Partyface007
őstag
Remek, .107-es build már második este nem kapcsolja be automatikusan a quiet hours-t....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #10769 üzenetére
kikapcsoltam a router SPI funkcióját azóta sokat javult a helyzet, van hogy előbb jelez w10m-on mint androidon
:-)
lehet kérek a telekomtól egy cserét mert mostanában azt is eljátsza hogy tudom pingelni működik de a web managment már nem elérhető.... csak egy router restart segít
-
Partyface007
őstag
válasz
ToniSoprano #11110 üzenetére
van egy windows feedback alkalmazás
de egy csomó alkalmazás saját menüjében is van feedback opció és ha azt használod akkor egyből a megfelelő helyre tudod írni mi a probléma...
-
Partyface007
őstag
most töltöm a .71-es updatet... nagyon kíváncsi leszek
-
Partyface007
őstag
as items arrive-ra van állítva természetesen..
teljesen hektikus
van hogy azonnal megjön egy levél van hogy pár percet késik de volt már az említett 20 perc késés is
8.1-en mobilneten megjöttek egyből a levelek, 10-est nem sokáig próbáltam sim kártyával de úgy emlékszem ott is hasonló volt a helyzet..
-
Partyface007
őstag
válasz
Gusztáv #10767 üzenetére
úgy gondolom elég sok mindent próbáltam már állítani sőt már egy másik routert is kipróbáltam (telekom-os cisco kábelmodem/router így azt nem tudom teljesen lecserélni de a wifi-t azt kitettem már AP-re és AP-ként működő másik routerre is) igaz ezek még 8.1 alatt történtek
nem mellesleg ahogy írtam androidos telefonon ami ugyanazon a wifi-n lóg miért tud minden flottul működni??
-
Partyface007
őstag
akkor örülj neki
én lennék a legboldogabb ha jó lenne a 10 de nálam sajnos nem az...
e-mail -ek ugyanúgy random jönnek mint anno 8.1-en, néha simán volt 20 perc késés (igaz ez csak az itthoni wifin van de az már nekem elég) (nagyon halkan említem meg hogy ugyanabba a postafiókba érkező levél ugyanazt a wifi hálózatot használó és mellette fekvő sony z1c-n azonnal megérkezik)
e-mail értesítés hangja ugyanúgy hangosan jelez telefonálás közben
cortana quiet hours funkciója volt hogy elfelejtett bekapcsolni az automatikus szabály alapján ( ha már cortana akkor kivették azt a funkciót is ami 8.1-ben elérhető volt miszerint calendar busy bejegyzés alapján is be tudta kapcsolni a quit hours-t)
outlook az accepted meeting requestet tentatively accepted-nek küldte el a szervezőnek
most hirtelen ezek a legidegesítőbb dolgok amik eszembe jutnak
de juhéj szerencsére már redstone builden fejlesztik hogy pc-n is jelezzen ha volt nem fogadott hívásod (vagy valami hasonló nagyon fontos funkciót)
miközben volt akit nem lehetett felhívni .-)
-
Partyface007
őstag
válasz
rbertkrl #10732 üzenetére
kinézetben teljesen rendben van a 650
csak a belbecs ennyi pénzért kevés, főként úgy hogy még mindig ott tartunk hogy az olcsó telefonokkal kéne piacot nyerniük (mondjuk ha így folytatják a töketlenkedést a 10-el akkor nem lesz nehéz elérni a fordítottját)
szerintem....
-
Partyface007
őstag
Svejk kolléga szépen összefoglalta
ennyi pénzért igazán beletehettek volna egy 415-t
meg megcsinálják a 950-et full műanyag házzal (speciel ezzel nekem nincs bajom de a piac a felső szegmensben elvárná minimum a fém keretet vagy leginkább a fémházat) erre kiadnak egy fémkeretes telefont 212-vel....
szerinted ez így teljesen rendben van?
-
Partyface007
őstag
tegnap nagyon elment a kedvem az egész wp / w10m -től
nem tudom mit lehetne állítani hogy hívás közben ne jöjjön meg ugyanúgy az e-mail értesítés hangja mintha nem beszélnék (valakinél ez állítólag kulturáltan működik és csak pittyeg, nekem meg ugyanolyan hangos...) mindenesetre nagyon idegesítő
a másik hogy lehet csak konkrétan az én telefonom nem szereti az itthoni wifi-t (pedig már mindent állítottam a titkosításon kívül (a wpa2-t az nem vagyok hajlandó lejjebb adni) váltottam csatornát másik Routert/AP-t is kipróbáltam) egyszerűen w10m alatt ugyanaz volt a jelenség mint anno 8.1-en állandó kommunikációra utaló jel wifin de mégis majd 20 percet késett a levél)
az tény hogy csak a sim kártyával együtt installáltam a viber-t meg a whatsapp-ot az eddig értelemszerűen nem volt fent a telefonon lehet az tett be de nagyon wp 8.1 feelingem volt
a brutális merülés már csak hab a tortán...
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
válasz
zsoltzsolt #10543 üzenetére
nem is fogod, nem lehet sajnos
-
Partyface007
őstag
nemrég tettem be a sim kártyát a 830-ba eddig minden ok viszont hogy a 10-ben sem bírták azt normálisan megírni ha épp telefonálsz akkor mondjuk az e-mail jelző hang csak diszkréten pittyegjen ahelyett hogy a normál beállított értesítő hangot játsza az elég gáz...
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10492 üzenetére
frissült a network services
szóval gyanítom a hívás probléma (amit te is tapasztaltál) nem egyedi eset volt :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10492 üzenetére
nekem 830-on is úgy tűnt egy darabig hogy megoldódott a készenléti 1% /óra merülés de most éjjel megint ugyanazt produkálta
előtte meg volt hogy csak 4-5% merült olyan 8-9 óra alatt
4 postafiókom van (2 outlook.com (egyik kizárólag a telefonhoz használt) 2 exchange)
bár az outlook-ot mutatja legnagyobb fogyasztónak( a telefonhoz rendelt accountnál a szinkronizálás működik de állandóan attention required-et kapok 0x80070490 hiba mondjuk ez már 8.1-nél is megvolt) de nem tartom kizártnak hogy mégis cortana a felelős
tegnapelőtt éjjel nem kapcsolt be automatikusan a quiet hours csak miután megnyitottam az alkalmazást
de már nem tudom
hr után nem álltam vissza mentésből próbáltam mindent kikapcsolni ami nem kell és csak növelheti a fogyasztást de passz
sim kártyát még nem merem használni pont az általad említett hívás problémák miatt :-)
bár valaki említette hogy minden új build-nél látszik a javulás (ami leszámítva hogy mindegyiknél előjön egy újabb hiba igaz is) csak az a baj hogy iszonyat lassúak
már réges régen kéne lennie egy stabil verziónak aminél az alapvető funkciók stabilan működnek
megmondom őszintén engem meg is lepett hogy elkezdték kitolni a régi telefonokra is én MWC-re vártam volna ugyanezt :-)
-
Partyface007
őstag
akinek 640-e van és jött rá hivatalosan w10m (tehát nem insider) az kapott firmware updatet is?
köszi előre is
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10379 üzenetére
hmm
nem hangzik túl jól
pont mostanság gondolkodtam hogy ezt a 63-as verziót kipróbálom sim kártyával is, de hallva hogy nem tudtak elérni nem érzem a késztetést :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
ZavaBalazs #10362 üzenetére
63-as build?
sorry időközben látom igen...
-
Partyface007
őstag
Annak ellenére hogy stabilan és gyorsan fut nálam a 10 működik a OneDrive feltöltésem nem tapasztaltam a @ bugot sem illetve a legutóbbi store frissítés után az is egész tűrhető sebességű lett (igaz eddig csak sim kártya nélkül teszteltem) csatlakoznék az előttem szólókhoz néha elég béta érzete van az oprendszernek
Tegnap éjjel kikapcsoltam pár funkciót ami után úgy tűnik végre drasztikusan csökkent a készenléti fogyasztásom 830-on (8-9 óra alatt olyan 4-5% esett csak ami elég jó szerintem) ez kb a fele mint ami eddig volt
kikapcsoltam az nfc-t
settings/privacy
other devices-nél kikapcsoltam a sync-et
feedback & diagnostics never basic
radios-nál off
location-nél minden olyan programot letiltottam aminek nem kell feltétlenül hozzáférésedge-ben kikapcsoltam a sync-et (én telefonhoz egy saját accountot használok) és az advance settings-nél kikapcsoltam a page prediction opciót is
Viszont ma tapasztaltam egy elég béna de annál idegesítőbb hibát
egy elfogadott meeting request a szervezőnél tentatively accepted-ként látszódott, utána kipróbáltam én is kezdeményeztem egy meghívást és valóban :-(
ment is a feedback
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #10221 üzenetére
javíthatták a store-t (legalábbis pc-re kaptam egy rakat frissítést...)
most próbáld meg frissíteni először a store-t majd utána ha az megy akkor le fog szépen minden mást is frissíteni
-
Partyface007
őstag
válasz
barca4ever #10242 üzenetére
Maximum memory card size: 64 GB
forrás: https://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia1320/specifications/#head_environmental-features
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest