- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz
chipesz #14504 üzenetére
Meg volt az oka, hogy miért került ki. Konkrétan azért, hogy kiférjen a zárolási képernyőre pár infó, mint pl. az időjárás. Így viszont most elég hülyén néz ki, ahogy egymásba lógnak.
Nem is értem.. Tejesen jól működött, ahogy eddig volt. Ha zenét hallgattál így is megjelentek a vezérlők..Remélem lesz majd erre megoldás.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
chipesz #12095 üzenetére
Ti csűritek csavarjátok a dolgot, legutóbb kiderült, hogy én se kellek hozzá, elszórakoztatok ezen a böngészős Store-os dolgon nélkülem is. Egyébként meg ha fájdalmas nézni akkor ne nézd, mellesleg leírtam, hogy olvass visszább is mert egy poénról volt szó Zavabalazs részéről amit te úgy látom túl komolyan vettél. És most már szerintem elég az off-olásból is amit elindított ezzel.
-
tomboy0013
veterán
válasz
chipesz #12089 üzenetére
Ennyi a lényeg, a többi nagyon nem számít, mellesleg a telefonon lévő Store-ban én ilyet sehol sem találok
Olvass visszább is és meglátod, hogy nem én hoztam fel a témát
(#12088) ZavaBalazs : Tudom, csak kíváncsi voltam ki erősködik még az ellenkezőjéről, meg ki linkeli be a múltkori képet
És lám meg is történt amire számítottam
-
Imi1981
veterán
válasz
chipesz #11953 üzenetére
Hát most pont ilyen esetre nem emlékszem hogy volt e,bár sokszor másolok de hogy utánna írtam e be email cimet nem tudom .De ez nem tűnik egy nagy hibának amit nehéz lenne javítani,bár a többi sem az ,például edge több lap kezelése és a nav sáv .A nagy microsoftnak ezeket a hibákat már rég javítani kellett volna.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
chipesz #11812 üzenetére
így elsőre azért az az alsó fém sáv nem odaillőnek tűnik, aztán lehet a későbbi képek rám fognak cáfolni.
és ami még fontos tényező, valószínűleg a HP-nál lesz hozzá rendes support, szóval pl a nuans neoval szemben ezt nyugodt szívvel venném meg, ha nem most vettem volna pár új nadrágot, aminek nincs ekkora zsebe.
-
-
-
boncser
aktív tag
válasz
chipesz #11484 üzenetére
"Rendszeresen nem jön fel a billentyűzet szöveg boxokban...."
Nemrég az egyik ismerősöm a droidos htc-jén nem tudott sms-t írni mert nem jött elő a billentyűzet,hiába bökdöste, kilépett-belépett,de semmi. Azt hittem ez csak android ficsőr,de úgy látszik már itt is bármi megtörténhet.
Szerk.:
Tudom hogy hivatalosan nem közöltek megjelenési dátumot,de bizonyos források szerint február végén már jönnie kéne,de szerintem ebből hó végére baromira nem lesz stabil, kiadható rendszer. -
ToniSoprano
addikt
-
válasz
chipesz #11343 üzenetére
Az nem bug hanem funkcio , hogy leszoktassa az embereket a vagolap hasznalatarol ... van toll es ceruza azzal ird ki ami kell...
amugy szerintem nem javitva lesz , hanem elqrtak valamit az ujabb buildnel es megjavult magatol... csak azert nem publikus mert majd ismet elcseszikó😁
A kameraval is kezdhetnenek valamit , meg a neha eltuno appokkal is ... -
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
chipesz #10778 üzenetére
nem használtad előtte az egykezes módot? nekem volt olyan edge használat közben, hogy egykezesben pöttyintettem egyet, utána visszaengedtem teljes képernyőre, de az edge továbbra is úgy érzékelte, hogy a képernyő felső fele az alsóban van. pl itt ph-n ha egy középen elhelyezkedő topicra nyomtam, akkor behozta helyette a mobilaréna főoldalt, mert az van a bal felső sarokban.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
chipesz #10038 üzenetére
Most direkt kipróbáltam ( Viberen ), itt egy pár szó amit megpróbáltam beírni, és amit kaptam helyettük, volt mikor második próbálkozásra teljesen mást dobott:
nekem->kellékek
öreg->itten, 2. kitett
autó->asszírok
kocsi->könnyezik
videó- >visszük, 2. viseli
kert->két, 2. keretNem tudom mi lehet, sajnos így számomra használhatatlan, pedig ez volt az egyik fő funkció amit vártam. iszonyatosan utálok pötyögni.
Szerk.: ja és ezt a hat szót egymás után írtam be, egyiket sem találta el elsőre. 6/0
-
törölt tag
válasz
chipesz #8984 üzenetére
Ember...látod mi a topik neve? Na, ebben a témában nem a 950/XL és 550 a fő téma,hanem a windows 10 mobile fejlesztői változata...te hát a állításod itt mit sem ér mert nem illik ebbe a topikba,ha neked is insider preview lenne vagy van, akkor oké...de a preview témába ne keverd bele a 950/xl,550-t,nagyon jól tudom hogy azok alapból w10m-mel jöttek ki...ha egy ici picit vissza olvasnál akkor rájönnél hogy a hozzászólásod felesleges volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest