- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SirRasor #91998 üzenetére
Én január óta dolgozom ülve és a hét első 3 napján még elvagyok de hétvége közeledtével sokszor úgy érzem mint ha pirosra hevített szöges drótot huzigálnának a sípcsontjaim belsejében.Forrasztok folyamatosan így a mozgásom a széken is eléggé behatárolt.Azért 2 óránként felkelek amikor a többiek elmennek cigizni de az is csak 5-10 perc pihit jelent és sokszor ki is marad.
-
SirRasor
addikt
válasz
SirRasor #91976 üzenetére
Végül is vettem egy ilyen ülőpárnát és baromi jó
Szelepe is van, tehát ha éppen nem jó az arány, akkor lehet bele fújni is vagy engedni belőle.
Pont olyan, mint az ülőlabda, de annak hátránya nélkül: nem foglal nagy helyet és nem lehet rajta rugózni. -
tisn
addikt
válasz
SirRasor #91933 üzenetére
meg soha nem futottam ilyen jo kmeket, szoval ne sirj. valami 6:02 a legjobb, ma 6:50-et mentem a szokasos 5km-en. havi egyszer futok 10km-t, hogy meglegyen a strava pleccsni
es reggel kell futni, akkor huvosebb volt/van. cserebe ma jo kis para volt, annal tan a szaraz meleg is jobb.
-
-
Protezis
őstag
válasz
SirRasor #91921 üzenetére
1. Más lehet elhallgatja, hogy bányásztak vele. Persze, nekem sem kell elhinni, lehet én is évekig toltam a bányában (nem).
2. Átlag napi 1.5 órát.
3-4. Egy nem garanciás, nem javított kártya is lehet, hogy holnap tönkremegy. Mint ahogy ez is egyik pillanatról a másikra bedobta a törölközőt.
5. Tudom.Amikor felraktam (és közben is) a legolcsóbb 1070 TI volt. Most van még 2 másik ennyiért, mindkettőt újoncok árulják. Ha mondjuk én szegediként venni akarnék egy ilyen kártyát, akkor megfontolnám, hogy utaljak-e előre másnak és fizessek postát, vagy fizessek még többet utánvétért, vagy egy megbízhatónak tűnő embertől vásároljak személyesen.
Volt egy 125k-s ajánlatom aznap, amikor feladtam. Így utólag valóban bánom, hogy nem adtam oda annyiért, azért a kardomba nem dőlök. Az 50k már nem is a vicc, hanem a fika kategória.
-
Corpuscle
őstag
válasz
SirRasor #91913 üzenetére
Én is szeretem, mindig jó opció, eső alatt, után (nem kell tócsákat ugrálgatni), télen mikor korán sötétedik. Ráadásul gyorsabban is regenerálódok, nem rázza szét az izmaimat annyira. Az aszfalt/beton az nyírja a lábam nagyon. Igyekszem minél többet a körön/töltésen futni, de a változatosság miatt kimerészkedek aszfaltra is (bicikliút).
Vannak különböző futóővek, esetleg az jöhetne szóba. Nem lötyög, elfér benne telefon, kulcs, frissítő. Futós topikban jókat írnak róla.
-
Corpuscle
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #91876 üzenetére
Kvázi csak az van...kijönnek a rendőrök, megállapítják a csendháborítást, de mire bírság is lesz belőle (mármint olyan bírság, ami miatt tenni is fog ellene a gazda) az csak nagyon sokadik alkalomra lesz. Utána meg más kérdés, hogy mit tesz majd a gazda, lehet beviszi a kutyát és bent, vagy ott rögtön kint megveri.
-
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #91846 üzenetére
vannak egyéb lehetőségek: Ha van erkélyed, vásárolsz szárazjeget, hűtőbox, azon átvezetsz egy csövet, valamivel cirkuláltatod a levegőt a csőben, és igen hideg levegő fog bejönni a lakásba, de a CO2 az kint illan el az erkélyen. A szobában halálos lehet!!! A csőben páralecsapódás/kifagyás miatt dugulás lehet, egy csapdát kell közbeiktatni. Ugyanezt akár jéggel is megoldhatod, de az macerás mert olvadás után víz lesz belőle...Hátrány lyuk kell valahol falban vagy ajtóban.
Ami drágább, az pedig a folyékony nitrogén...
Összességiben, mint lakótelepi lakos, én a klímára szavaznék.
Szüleimnél ami bevált: redőny -
_Petya_
őstag
válasz
SirRasor #91828 üzenetére
Webshopban, vagy áruházban neked nem adják oda a klímát csak úgy. Túl sok balfasz user volt aki magának rakta/kontárral rakatta fel, és kieresztette belőle a gázt, ami környezetszennyező. Így újabban csak úgy adnak el klímát, ha viszel nyilatkozatot a cégtől aki majd fel fogja szerelni, esetenként a bolt segít szerelőt találni, vagy adott esetben van partner cég, de ilyen papír nélkül nem hozhatod el.
Én keresnék céget, de akit semmiképp nem ajánlok az a Frigotrade:
Nagyon drágák, és nagyon profik, ez tény, a beszerelés hibátlanul ment, de:
- a webshopos árhoz képest dupláját fizettem a készülékért, mert azt ígérték, hogy hű de f@sza support jár majd hozzá
- a következő évben a tavaszi karbantartásra nagyjából 6 hét és sok-sok telefonálgatás után voltak hajlandók kijönni
- utána évben ugyanez, a nyolcadik héten is csak hitegettek telefonon, akkor sikerült rávennem őket hogy csinálják meg, amikor megláttam a ház előtt az autójukat, mert a szomszéd lépcsőházban dolgoztak, odamentem, hogy akkor MOST jöttök és csináljátok. Utána megbeszéltük, hogy inkább ősszel hívjam őket mert tavasszal elfoglaltak.
- ok, következő év (2019) ősz, bejelentettem a karbantartási igényemet, azóta is ott áll a CRM-jükben válasz nélkül. Vártam tavaszig, persze semmi reakció, így vettem egy klíma tisztító spray-t, és azóta magamnak csinálom a tisztítást, és ha bárhol felmerül hogy valaki klímást keres, mindenhol leírom ezt a sztorit.Ennyit a szuper support-ról...
Nem tudom miért éri ez meg nekik, miért vállalják ennyire túl magukat, de ez így nagyon gáz...üdv,
Petya -
válasz
SirRasor #91828 üzenetére
Nekem 7 klímám van (cégben és otthon összesen).
Ez alapján azt tanácsolom, hogy valami márkásabbat vegyél, még ha picit drágább is.
Pl. Daikin, Toshiba, Fujitsu, és mindenképp inverteres, ha lehet hűtő-fűtő.
Majd jön olyan is, aki azt mondja, hogy a kínai is jó, mert ugyanaz, de nem ugyanaz.Van két "Vestel" fantázianevű szörnyedmény, amik a bérleményben vannak, nem én szereltettem be, örököltük, 2005-ben vették őket. A műanyag porlik, esik szét, alkatrész már nincs hozzá, az egyik sajnos menthetetlen, ki kell majd cserélni. A 2000-ben vett Toshiba zokszó nélkül teszi a dolgát, kutya baja, de ha lenne mégis valami vele, akkor lehetne javítani.
Ja, és most kár is hívni őket, mert úgyse érnek rá, egyik sem, leghamarabb majd szeptember végén. Amelyik klímás ilyenkor ráér, azt jobb elkerülni, az nem lehet véletlen
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #91757 üzenetére
mi a gondod? nalunk sinoph-val oltottak, az 80%-os hatekonysagu a tunetes coivd ellen, a korhazba/gepre/koporsoba kerules ellen meg majdnem 95+.
teljesen jo vakcina, neked mint alacsony kocakazatu 30-40-es emberkenek nyugodtan adhato. nem kapsz verrogot, szivizomgyulladast, es mivel alapbol 0.1% koruli eselyed van komoly covidra, oltva gyakorlatilag nincs eselyed belehalni. oltasd magad.
de most mar van pfizer, moderna dogivel, valogathatsz is. de oltasd be magad, nem fogok adakozni phs topiktars temetesere, eleg szar volt masik forumon ilyenre osszedobni a penzt. az is 30-as srac volt, egeszseges.
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #91751 üzenetére
Az igazság az, hogy nem tudom megmondani, mert szerintem már jóval (sokkal jóval) azelőtt képes lettem volna rá, mint ahogy először megtettem. Csak kishitű voltam magammal szemben. Szvsz ha most megy a 13, akkor nyár végére simán menni fog a 21 neked is. Ha átlendülsz egy ponton, akkor onnantól akármennyi menni fog. Nálam legalábbis így volt.
Az első klasszikus félmaratonom után még 4 másikat letoltam abban az évben (az év második felében pontosabban)
De ehhez kellet az is mondjuk, hogy Spartan race-ből az Ultrát leszámítva az összes táv megvolt többször is. Na arra kellett igazán sokat gyúrni. A klasszikus félmaraton más miatt volt "nehéz".
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #91738 üzenetére
tisn egyébként szimpatikus, csak messze van, illetve most jöttem rá, hogy oltásigazolványom sincs (ha rajtam múlik nem is lesz).
ennek nem tudom milyen okai vannak (elvi, vagy valami felelem), de a klassik sinot 20-65 kozotti fiatalkent nyugodtan beadathatod. nincs erdemi mellekhatas (verrog, szivizomgyulladas, stb.), klasszik, megbizhato tech, es teged is ved. (nem tudom voltal e covidos, de teljesen fitt emberkeket is a padlora tud kuldeni, vagy a temetobe. es hidd el, hogy egy tudohegesedes sem jo moka, nekem van, eleg szar, hogy valoszinuleg soha nem tudok lefutni egy felmaratont, vagy 6p ala menni /km futasban)
-
-Tsaba-
tag
válasz
SirRasor #91730 üzenetére
Marketplace használ fekpad? De az én véleményem hogy, jó pár havi bérlet kijön egy kisebb alap felszerelés árából, régen én is próbálkoztam de csak győzött a terem. Mondjunk minden attól függ mi a cél. Ha csak egy kis mozgás, akkor akár valamelyik szabadtéri is szóba jöhet (pláza tó, kolozsvári tér, stb.) egy TRX kötéllel. De ha valóban izomot akar építeni az ember, akkor a konditerem kikerülhetetlen. Ahogy Tisn írta a Berci elég olcsó, a következő lépcső szerintem az Underground gym (klasszikus hardcore terem, van 8-10 alkalmas bérlet is), utána meg a puccosabbak. Kb árban is így mennek felfelé...
-
-
válasz
SirRasor #91533 üzenetére
A helyedben én nem vennék ilyen rövid időre ennyi pénzért egy új garnitúra felnit.
Marketplacc', használt felni szerintem a tuti, attól függően, hogy pontosan hány évre tervezel a mostaniakkal. A keréktartó állvány se vészes árban, feltéve, hogy van hol tárolni őket (de gondolom ha 2 garnitúra gumid van, akkor igen)
2 éve vettem a kocsimat, rögtön új négyévszakos gumikat tettem rá. Egyelőre nem jelentett még kompromisszumot, de a téli/nyárit preferálnám alapvetően, csak nincs helyem tárolni. Május végén megyek vezetéstechnikai tréningre, ott majd kiderül, hogy mit ér a Nexen 4 Season
Amúgy bedobsz egy képet ide a Cliodról? Nem a tiéd az a gyönyörű kolbászzsírmetál, ami a Gutenberg utcán szokott parkolni?
-
Polemius
senior tag
válasz
Ha keveset mentek és előbb öregszik el a gumi mint hogy elkopna, akkor tényleg jó lehet a 4 évszakos. Pláne, ha nemigen mentek hegyek közé.
Akkor érdemes számolni, mi van ha most eladod a 2 készlet gumit használtan, és teszel rá 4 évszakost.Alternatíva: fél évente cseréled a kocsit, és mindig évszaknak megfelelő gumival veszed.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Régen én is így csináltam (alun cserélgettem csak a gumit), pont ezen megfontolásból dillemáztam (bár éves szintem szerintem nem sok az a 7e+7e forint sem), de találtam 3 éves téli gumikat olcsón a jófogáson acél felnikkel.
Ha pár év múlva 4 évszakosra cserélem (vagy lehet már az autót is) majd felrakom és eladom (vagy adom az autóhoz)...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Facebook csoportban vettem acélfelnit a Passathoz 15k-ért, még a pótkerék is külön felnin van.
Lidlben 5k körül volt a keréktartó állvány.
De ennyi nem volt elég a flancból, a meglévő kompresszorhoz Lidl-ös légkulcs, valahonnan egy krokodilemelő és egy nyomatékkulcs is lett összesen kb 30k értékben.FB-csoportban ugyanolyan dísztárcsát is találtam 5k-ért, mint ami a kocsin van, megvettem a 4 darabos szettet, mert egyet elhagytam. Azóta mégegyet, de még van 2. A nyári gumi is acélfelnin van.
A kerékcsere nem egy űrtechnika, ha kedved félévente csinálni és tárolni a kerekeket, akkor jó állapotú használt felnikkel már 2-3 év alatt olcsóbban jössz ki. Nem mellesleg a felniket utána is el lehet adni.
-
-
lorcsi
veterán
válasz
SirRasor #91453 üzenetére
sportot még nem szeretnénk, köszi
nem is tudtam a nagyá feletti boltról
tx a tippet megnézzük ezt is!brendonban voltunk, horror drága
azóta beléptem pár babakocsis csoportba az fb-n, nézegetem mik vannak
itt az a nehéz, h az 50k és a 90-120k közötti különbséget fotórol felfedezzem
van ahol egész egyértelmű..de sokszor nem piszok egyformák -
Ezekiell
veterán
válasz
SirRasor #91412 üzenetére
Azaz fogalmunk sincs, hogy itt ténylegesen hányan haltak meg abban
Nézd meg a KSH-t, ott látszik hogy hányan haltak meg az előző évi átlagokhoz képest - és lásd, pont huszonpár ezren. De biztos csak egyszerre úgy döntöttek, hogy akkor most meghalnak, és semmi köze a Covidhoz.
-
Krogoth
senior tag
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #91310 üzenetére
Mi annak idején amikor az alattunk lakók beköltöztek, egy hétig minden éjszaka a rendőrséget hívtuk. Próbálkozni is kár, általában ki se jöttek, vagy ha ki is jöttek (emlékeim szerint egy hét alatt kemény kétszer jöttek ki ténylegesen), kicsit üvöltöztek a faszokkal, akik letekerték a hangerőt, elmentek a rendőrök, és visszatekerték a hangerőt.
Mondjuk azt nem tudom, hogy utólag a főbérlő kapott-e bármilyen bírságot csendháborításért. -
tlac
nagyúr
válasz
SirRasor #91259 üzenetére
fél giga ramos, ősi celeronos géppel már nem nagyon bohóckodnék
viszont az összehasonlításodnál csalsz
a puppy-ból valószínűleg egy frisset használtál, az xp meg ezeréves már
akár egy ezeréves linux is gyorsabb lehet, mint egy mai puppya friss puppynak viszont meg lenne amúgy az az előnye, hogy nincs tele ismert biztonsági hibákkal, mint az xp
wifi támogatása linux alatt valóban problémás lehet, általában a gyártók nem foglalkoznak vele, hogy ott is működjön
-
tlac
nagyúr
válasz
SirRasor #91246 üzenetére
az ilyen régi gépeken a linux se jobb. Mert milyen linux? Évente 1x felhányok egy Ubuntut majd egy Debiant (éppen ajánlott UI-val..) egy régebbi gépre (C2D, 4 GB ram, 160-as HDD) és megnézem mennyit reszelődtek az éppen aktuális Win10-es buildhez képest. Milyen gyors a boot, milyen az update, Office telepíthető-e, böngészés, FHD youtube stream stb.
Fél éve csináltam ilyet. Röviden: Win10 nyert.ezek közül mi a jobb egy ilyen régi gépen?
Viszont az nagyon tetszett, hogy amikor betöltött bármelyik linux, akkor be volt töltve és kész. A HDD meg se nyikkant. Na ilyet a Win10 nem tud
szerintem ez már önmagában akkora érv mellette, hogy nem is tudom ki akarna ezután már vinyóval win10-et használni, az úgy teljes mértékben használhatatlan
-
vizslakutya
senior tag
válasz
"aljzatkiegyenlítőzni se kell,"
Ezt ne hidd el,kell az aljzat kiegyenlítés az alá is.Egyrészt amikor a régi fel lesz szedve,majd meglátod mi van alatta,a ragsztó egyrészt ottmarad,másrészt a beton felső rétegét feltépi.
Kiegyenlítés nélkül magas és alacsonyabb részek lesznek. A magas részen,mivel kiemelkedik hamarább lekopik a vinyl,ahol alacsonyabb ott pedig berepedezik,kitörik.
Ha tartós és jó járású vinyl padlót szeretnél,akkor bizony kell a kiegyenlítés. -
ShadowX
őstag
válasz
Tény, ilyet is láttam, de pont 2 napja jártam egy szakemberekkel full felújított panelben (IKEA intézett mindent) és 2 szoba között már recsegett a járólap, a nappaliban meg több helyen is illesztési gondok voltak --> akkor ahogy írtad, az bizony nem szakember által lett megcsinálva.
Az a baj, hogy akit szakembernek hívhatunk az az ilyen munkát végzők kb. 10%-a...a többi kókány, akármilyen keményen is hangzik. Ez a 10% viszont olyan előre be van táblázva és olyan drágán dolgozik, hogy csak győzze az ember kivárni (persze szerintem megéri).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hű...
Famintás tekercses
PVCvinyl...
aljzatkiegyenlítőzni se kell...
tartós? egy kurta hang nem szól a kopásállóságáról, de a parasztvakító filcalátét ott van
puha, amennyire azt 2,8 mm vastagságban meg lehet valósítaniAzt már kitaláltad, hogy a 4 méteres tekercs hogy megy fel a panel lépcsőházban anélkül, hogy meggyűrődne az anyag?
-
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #91046 üzenetére
Én média szerverek közül a Twonky -ra esküszök. QNAP NAS-on is miután felismertem, hogy a gyári média szerver mekkora trágya (bár 2 éve már nem próbáltam, lehet azóta javítgattak rajta valamit), már vettem is meg hozzá a Twonky-t, ami azóta is szépen teszi a dolgát.
Ahogy látom van windows-ra is.
-
Polemius
senior tag
válasz
SirRasor #91025 üzenetére
Elvileg van beépített, már pár verzióval korábbról, de mint sok minden, külső megoldással használhatóbb.
Legalábbis én nem tudtam működésre bírni még win7(?) alatt. A Serviio viszont sok éve szépen teszi a dolgát.
Abban csak egy dolgot nem tudtam még összehozni, hogy külső stream-et továbbítson (pl. online tv adások). -
válasz
SirRasor #90907 üzenetére
Mi Himalája sót szoktunk venni. (Halvány rózsaszín általában). Van benne egy rakás ásványi anyag pluszba a só mellett. (Ez az ízén nem érződik, tehát az ízét tekintve is teljes értékű só). Továbbá nincs benne csomósodás gátló sem, ami egyébként nem kifejezetten egészségtámogató hatású hogy úgy mondjam.... és ennek ellenére soha nem kell kalapáccsal szétverni mint a normál sót (amit amúgy tényleg szét kell). Normál sót is szoktam venni néha, bár én inkább szétverem mint hogy bármilyen adalékanyag legyen benne.... de csak olyankor használjuk azt amikor sok kell egyszerre (pl.: családi összejövetel .... 15 kiló hús a bográcsban...). De olyankor meg nem kell porítani csak 1 nagy kockát leválasztani belőle aztán majd szétfő magától...
Alapjáraton nekem soha nem tapad össze a Himalája só, de volt már, hogy 1,5 évig állt a konyhába, mert hátul volt és nem láttuk. Annyi idő alatt is csak annyira állt össze, hogy ujjal megkevertem és máris újra szórható lett a sószóróból.
Jó tudom ... sokan panaszkodnak rá, hogy drága egy átlag sóhoz képest (kb 450-500 Ft \ kiló), de adalékanyag mentes, egészségesebb és mégis könnyen használható. Amúgy meg nálunk főzésre, étel sózásra 1 kiló só olyan 3 hónapig elég. Tehát értem én hogy 3x drágább mint a sima só, de végül is kb havi 150-200 Ft-ról beszélünk szerintem.... az vicc..
Ja és persze, (hacsak nem valami atom-neve nincs gyártótól veszed), akkor nem találsz benne követ se soha...
Én ajánlom!
-
Polemius
senior tag
válasz
SirRasor #90921 üzenetére
Illetve tengeri só helyett kősót preferálom, mert abban elvileg más ásványi anyagok is megtalálhatók nyomokban.
Eltekintve a szennyeződéstől, amit ugye pont ki szeretnél szedni belőle, mi van benne pluszban?
Bónusz kérdés, szerinted hogy került az a só a bányába?Szerk: elolvastam, az eredeti forrást is megnéztem, engem ez nem győzött meg.
-
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #90813 üzenetére
eh, nem szavaztam de most már bánom.
Részemről egy szavazat a La Rosa pizzériára. Egyrészt válogatott jó pincérnőik szoktak lenni (hehe, nálam ez is komoly szempont
) , másrészt a pizzáik nagyon tartalmasak, és ha hármat rendelsz, a negyedik ingyen van, így meg már ár-érték arányban is nagyon ott van.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
SirRasor #90675 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a NiMH akkusakat le kell meríteni, aztán tölteni. Nekem nagyon sok évig bírta egy alap Oral B Vitality. Pont tavaly év végén adta meg magát. Helyette megvettem az egyik legolcsóbb Pro-t. Ebben Li akksi van, van rajta töltés jelző, hogy most tedd fel. Itt ugye nem szabad teljesen lemeríteni. Ha kibír annyit, mint az alap, akkor már megérte.
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #90667 üzenetére
Nekem a legolcsóbb Oral-B körkefés van (6-7 K mostanában is a boltban). Még egy adalék a körkeféshez, hogy ezekkel be tudsz mosni a fog és az íny közé is (fog és íny találkozásánál kb. 45 fokban tartva), és mivel körbe forog kikapja az íny alól is a cuccokat. A világ legdrágább szónikus fogkeféje se tud ilyet a működési elvéből fakadóan. Másrészt, ahogy Shadowx írja, igen, az akkujuk az olcsóknak nudli, az enyémet szinte folyton tölteni kell. Viszont fél - 1 óra alatt fel tud tölteni, és 1 töltéssel azért 3 fogmosást, még így több évesen is kibír.
De tényleg javaslom, hogy menj el egy szájhigiéniás fogágy tisztításra, tanácsadásra, ha ennyire tanácstalan vagy. Lehet, hogy belekerül pár tízezerbe (hm, talán százezres nagyságrendbe is?), de több hónapon keresztül monitorozzák a fogaid, fogmosásod, egyéb fogtisztításod. Töméseket igazítanak a jobb tisztíthatóság érdekében stb...
Veze, Shadowx,: a genetika igaz, de nem így kéz széttárósan. Az emberek nagyon el tudják hanyagolni a fogszabályzást. És nem a fogaknak van genetikája, és emiatt romlanak vagy sem, hanem a fogak állásának. És ha rosszul állnak a fogak, akkor vagy nem tisztíthatóak jól (ez az öntisztulásukra is igaz, nem feltétlen fogkefés tisztításra gondolok), vagy idővel maguktól szét is töredeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest