Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #101026 üzenetére
Lehet tudni, hogy pontosan milyen szünetmentes invertert vettél?
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok! Szegeden melyik autókozmetikát tudnátok ajánlani (tapasztalat alapján)? Van egy világos belterű Megane, melyben a kárpitokat szeretném tisztíttatni (ajtó, ülés, könyöklő).
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Stylewars_kp #99403 üzenetére
Több éve bezárták
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valami történhetett a Radio88 adási teljesítményével, vagy az autórádióm rosszalkodik? Szegeden ritkán, de Szeged vonzáskörzetében többször is "elmegy" az adás és keresi (searching) az adót a rádió ott is, ahol korábban nem volt ilyen probléma. Más nem tapasztalt ilyet? -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok! Van valakivel jó tapasztalat, eseteg ajánlott (megbízható) autovillamossági szerelő Szegeden, ahová el tudnám vinni az autómat (Megane 1.6 benzin), önindító felújítása végett?
-
Jimmy8
senior tag
válasz
fradi81 #92845 üzenetére
Gratula a beépítőnek
Lehetőség szerint kívülről kellene megpróbálnod a tömítőanyagot benyomni. Ha van min. 6-8mm hely-rés, akkor a PUR-hab már benyomható (ha nem csináltál még ilyet, akkor keress olyat aki már csinált, és természetesen mindent kimaszkolni a közelben).
He ez nem járható út, akkor szilikonnal kinyomható a rés, kívül-belül.u.i: BUÉK!
-
-
-
-
Jimmy8
senior tag
válasz
SirRasor #92206 üzenetére
Nos egy kis további adat (benzines autók):
Clio2 2004 1.2 16V 175e km, utolsó 2ekm-es városi átlagfogyasztás: 9liter.
Megane2 2008 1.6 16V 95e km, utolsó 2ekm-es vegyes átlag (kb 75% város 25% vidék): 8liter.Még egyszer nem veszek 1.4 alatti autót (hiába 1.2-es 75LE-s, ha nem nyomon nem megy, ha nyomom, akkor fogyaszt
-
Jimmy8
senior tag
válasz
martonx #91234 üzenetére
Szia!
Nincs sértődés, mindenkinek van véleményeÉn is tisztában vagyok a teljesítménnyel, de hidd el én vagyok az egyik ember aki inkább kidobja szart, mintsem árulja
Nézz szét, hogy milyen hulladékokat - lerúgott-sokadik gazdás gépet - árulnak ennyi pénzért, ez meg egy első tulajos, telepített megkímélt még használható - bár öreg- laptop.
Gyanútlan ráászorult meg tud olvasni. Azt hiszem leírtam mire lehet használni.
Ennyiért szerintem reális ár volt. Ha valakinek 20e Ft-ja van (nem 60-80eFt) és kell egy gép, mit fog venni? Ezt bekapcsolja, használja (word-excel-böngészés-skype). Tudsz ennél kedvezőbb ajánlatot?
Bp-en már vitték volna, de szándékosan személyes átvételt javasoltam, nem árultam zsákbamacskát.
Mindegy, levettem, megy egy ismerőshöz ingyen. Ha nekik nem lesz jó, akkor kidobják.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
quailstorm #91230 üzenetére
Igen, retro, de amiket irtam, arra tökéletes volt. Amit te írsz, az fényévekkel jobb, de az ára is. Akinek nincs pénze, annak 5-10 ezer forint különbség is sok. Ha tudnád mennyi ilyen ember van ..
A gép nem egy fősulisnak való, de egy alsós gyerkőcnek sulira pár évig még jó lett volna...
Természetesen nekünk is friss gépeink vannak, de azt hittem kell egy iyen gép még valakinek. Rosszul hittem. Nem gond, ismerősnek elajándékozom -
Jimmy8
senior tag
Egy picit más:
Lehet csak nekem furcsa, de sok mindenki panaszkodik (nem itt), hogy nincs pénz, kellene egy laptop a gyereknek home officra stb, de az általam árult, régi de teljesen használható, tökéletes esztétikai állapotú, újszarű akkuval, SSD-vel szerelt laptopra, 1-2 érdeklődő volt összesen pár hét alatt, de ők is visszamondták, mire el kellett volna jönni megnézi. Még az alkuig sem jutottunk el.
20eFt-ért kaptak volna egy pár évig még használható Online oktatásra Word-excel facebookra alkalmas gépet (csak az akku + az SSD 25eFt). Ezek szerint van itt pénz..., vagy minden ingyen kellene? -
Jimmy8
senior tag
válasz
martonx #91137 üzenetére
Ezzel biztosan jól ki van segítve mindeni, ez csak "pár" forint. Nem 475Ft lesz a benzin, hanem csak ~470
"...Így pedig a jogszabály értelmében áprilistól 110,35 forint lesz a jövedéki adó egy liter gázolajra, ugyanennyi benzinre pedig 120 forint.....Így pedig a gázolaj esetében nettó 10 forinttal csökkenhet a literenkénti ár, a benzin pedig nettó 5 forinttal kerülhet majd kevesebbe literenként április elsejétől..." -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valóban eladó a laptop, így engedtem az áron egy napig:
https://hardverapro.hu/apro/toshiba_satellite_l300-1c8_laptop_szep_allapotban_2/friss.html
Így már bőven ár alatt vagyok (akku volt 14eFt, SSD 11eFt, + a WIN sem volt ingyen).
Vegyétek, vigyétek -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Egy olcsó Toshiba laptop valakinek? -
Jimmy8
senior tag
Megtaláltam.
"Hogyan működik különböző fázisokon, fáziscsatoló nélkül?"
"Úgy, hogy az AV2 eszközök nagy része tud MIMO-t, tehát nem csak a fázis-nulla, de a fázis-föld és a föld-nulla között is képes adatot küldeni, ráadásul párhuzamosan.
Persze ehhez normális föld kell."
Itt: [link] -
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #90721 üzenetére
Én sem merültem el a powerline-ok működésében, de azt gondolom, hogy az átvitelhez egy érpár kell (0 és egy fázis), de mivel 3 fázis esetén nem találkoznak a fázisok, így nem működőképes a "rendszer". Köszönöm, hogy szóltál
, utánaolvasok, hogy ha mégis van ilyen lehetőség...
-
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki éppen egy 22-es FHD monitort keresne: [link] -
Jimmy8
senior tag
Szegeden tudtok ajánlani egy megbízható szerelőt-műhelyt, ahol tolatóradart tudnák beszereltetni?
-
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #89622 üzenetére
Így már megnyugodtam
-
Jimmy8
senior tag
Ingyenes lett megint a parkolás. Még jó, hogy vettem negyedéves bérletet
. Szerintetek mi lesz a pénzzel? Valaki tudja, hogy az év elején ilyen esetben mi történt?
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valakinek egy garanciás, szinte új RX 550 videokártya? -
Jimmy8
senior tag
válasz
Doggy dog #89589 üzenetére
A pályáról lekanyarodva, Csanádpalota után véletlenszerűen kirakva-kintfelejtve 40-es és 60-as táblák vannak. Az útpadka földdel feltöltve- szintre emelve, de több helyen már szétb@rmolva munkagéppel vagy kamionnal. Rengeteg helyen sárfelhordás, és Mezőhegyes előtt több helyen gépesített munka folyik az úton, így félpályás útszűkületek vannak. A közlekedők türelmesen várják a sorukat, szépen libasorban mennek egymás után, és persze vannak, akik mindenkinél okosabbnak-gyorsabbnak hiszik magukat, na rájuk kell figyelni
-
Jimmy8
senior tag
Szerintetek érdemes ezeket még árulgatnom?
2db 160GB-os 2,5-es (notebook) HDD HITACHI
1db 250GB-os 3,5-es (asztali) HDD Seagate
1db 500GB-os 3,5-es (asztali) HDD SeagateNéztem a HardverApró-t, de szinte semmilyen mozgás (értsd: jegelés) nincs már ezen méretekben.
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a választ mindenkinek.Másodszorra én is közeli számtech boltokra gondoltam, el is mentem kettőbe, de egyik helyen sem volt nekik (info: a dobozt is át szokták adni azt is vásárlónak, ha épített gépet vesz.)
Szerencsére egyik kollégának a nap végére eszébe jutott, hogy van egy antik ( K7) alaplap doboza, így már el is ment a csomag -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek egy nélkülözhető - normális állapotú - alaplap doboza (ATX méretű laphoz)? Postáznom kellene egy lapot, és abba volna a legegyszerűbb csomagolnom.
Adok érte egy tábla csokit vagy egy sört, esetleg kinek mi tetszik -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Itt helyben ezek volnának, ha valakit érdekel:
Tápegység Chieftec CTG-500-80p
Memória DDR3 HyperX 1600 2x4GB KIT
Alaplap + CPU (ASUS+ FX8320) -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok! Lenne valakinek kölcsönbe egy AM3, vagy AM3+. -os processzora? (Athlon, phenom, Fx).
Nem indul a gepem, az alaplapi led pedig CPU hibát jelez. Lehet alaplap hiba is, es emiatt kellene egy csere proci, hogy annak hibajat biztosan kiszűrjem. -
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #88323 üzenetére
Komolyan itt gondolatolvasók vagytok
. Kb. tíz perce pont ezt kerestem én is a Szepark honlapján.
Még kicsit dörmögtem is magamban, hogy igazán lehetne a főoldalukon ezzel kapcsolatban egy tájékoztatás. -
Jimmy8
senior tag
válasz
lorcsi #88309 üzenetére
Nekem velük van jó tapasztalatom. Pár éve már csak tőlük hozok el futót:
Szeged-Tápé Rév u. 61. -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, ezek még megvannak:
Tablet
Futóóra
Nem eladni akarom, hanem odaadni valakinek ingyen.
Kérlek benneteket olyan jelentkezzen érte, akinek valóban szüksége van rá, és nem pénzt akar belőle csinálni. Ha nagyon akar érte cserébe adni valamit, akkor bármilyen használt, de nem törött LEGO-t elfogadok a gyerekemnek
Annyit kell tudni róluk, hogy 1 éve a dobozukban vannak, akku-elem állapota kérdéses (amikor elraktam őket, akkor akku fel volt töltve, és új elem volt az órában).
Megkereséseket privátban várom. -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok! Nem teljesen idevaló kérdés, de szerintetek milyen irányba induljak el az alábbi problémámmal kapcsolatban?
Az alábbi facebook nyilvános csoportba azeretnék bekerülni, de a saját fiókomból sem a keresésnél nem adja ki találatként a csoportot, sem meghívni nem tudnak. A csoport admin is meghivott mar, de nem erkezik meg a fiokomba a meghivas. Mintha nem is letezne ez a csoport szamomra. Ugyanazon gépen ha a parom jele tkezik be a facebookra, neki láthazó ezen csoport ( sőt tagja is neki). -
Jimmy8
senior tag
válasz
vizslakutya #85582 üzenetére
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a Tisza Palotában melyik Tv és internet szolgáltató érhető el? Digi úgy tudom nincs. Telekom? Invitel? -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Egy kis év végi piac (pici alku belefér)
:
-
Jimmy8
senior tag
válasz
vizslakutya #81529 üzenetére
Még egy szavazat a SPUR-ra
A mai világban kevés az ilyen megbízható és alapos szervíz. -
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #78975 üzenetére
Köszi
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Szegeden kihez lenne érdemes elvinni, egy valószínűleg végfok hibás Creative p380-ast javításra?Hibajelenség: A rendszer feszültség alá helyezésekor az egyik szatelit kb 3-4 mp-ig halkan sistereg (fehérzaj szerűen), majd elhallgat, és a továbbiakban már nem szól. Azaz ha a másikat (amelyik szól) kihúzom a mélynyomóból, és így hangosítom fel nagy hangerőre, akkor nagyon közelről nagyon-nagyon halkan mégiscsak hallatszik az éppen játszott zene.
Egyébként a másik szatelit és a mélynyomó, ettől eltekintve hibátlanul üzemel.
Kieg: Az egyébként típushibának számító hangerőszabályzó poti biztosan jó -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Van tippetek arra, hogy mi lehet a gond nálam? (vírusírtó és malware irtó nem talál semmit...)
Már másodszorra fordul elő, hogy az utoljára megnyitott-szerkesztett XLS vagy doc fájlt, pár nap múlva - az asztali gép indítása után, megkapom e-mail csatolmányként a saját e-mail címemről.
Magyarul nem küldöm el, csak lementem merevlemezre a fájlt (xls, vagy doc), és mégis olyan, mintha elküldtem volna magamnak e-mail-en. Feladó én vagyok, a címzett én vagyok. -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Egy szép állapotú, független mobil: Samsung S3 NEO
-
Jimmy8
senior tag
válasz
ShadowX #77498 üzenetére
Szia!
Bár egyértelműen a 3 rétegű a jobb, a kérdés, hogy a panelban szükség van-e rá (főként hogy a fal szigeteletlen). Én a két rétegűt választanám.
Nekem az előző lakásomba 2 rétegű volt berakva, és a mostaniba is azt rakattam. Nincs vele gond
Ha 3 rétegűt választanál, figyelj arra, hogy nagy méretű ablakszárnynál nyitott állapotban iszonyatosan nagyot "feszít" az ablakszárny a tokon, mert az üveg nagyon nehéz... -
Jimmy8
senior tag
Ez az utolsó, ígérem
ETZ (MZ) alkatrészek, érdemes megnézni
-
Jimmy8
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő:
Lenne még itt egy morzsaporszívó is
A garázs ki kell ürítenem, így lesz még néhány "portéka"
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Barkácsolók, asztalosok figyelem
26db FOREST szekrényláb eladó (új), féláron. Bővebb infó és képek: KATT. -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy 3.5"-os SATA mobilrack és egy SATA HDD, érdeklődni privátban.
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Kopottas TELMA főnöki forgószék eladó olcsón (alkatrésznek is jó).
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy MOULINEX szendvicssütő, illetve egy HAUSER gofrisütő (dobozban).
Használható állapotúak, de nem használjuk őket és csak a helyet foglalják... A gofrisütőnek egyszerűség kedvéért csak a doboza fotózva
Nem tartom senkinek fent, aki először eljön, az viheti.
Néhány kép róluk: katt
Privát üzenetben várom az érdeklődést. Köszi.
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valakinek egy szinte teljesen új Nokia Lumia 730 (Dual SIM) mobiltelefon?
Nem tudok vele (konkrétan a WP-nal) megbarátkozni, így váltanék vissza laggdriodra
-
Jimmy8
senior tag
válasz
pepe091 #55407 üzenetére
Igen próbáltam, de így sem jó.
A böngészőbe az ip. címet beírva a bejelentkező képernyő helyett csak egy üzenet jön, mintha a a firmware-rel lenne valami gond.
A hiba úgy kezdődött, hogy a telefonom nem akart csatlakozni a WI-FI-re (pontosabban látta, de csatlakozás után egyből eldobta. Ekkor még a gépen LAN kábelen (routeren) kereszült ment a NET. Ekkor be akartam lépni a admin menübe, de nem fogadta el a jelszót. Ezután RESET-eltem, de ekkor már a belépési képernyőig sem jutott el. -
Jimmy8
senior tag
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy megkímélt állapotú sarok íróaszal (számítógépasztal), fiókos kiegészítő elemmel olcsón.
Bővebben : Itt.
Alkudni kötelező
Privátban várom az érdeklődést. -
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #35789 üzenetére
-
Jimmy8
senior tag
válasz
viperabácsi #35119 üzenetére
Ezért írtam "nagy" TESCO-t, azaz én a Rókusi krt-i-ra gondoltam
-
Jimmy8
senior tag
válasz
viperabácsi #35074 üzenetére
Szia!
Csak jelzem, hogy a szegedi "nagy" TESCO parkolójában nem mindenhol van jobbkéz szabály...
Ha figyelmes leszel, láthatsz útburkolati jeleket is... -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Érdekel valakit olcsón egy duplexes tintasugaras nyomtató, vagy esetleg egy napszemüveg?
Ha itt a PH-n kerestek meg, még lehet egy kis alku is -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne egy 100%-os állapotú, min. 1TB-os kapacitású 5400rpm-es 3,5-es merevlemeze eladó (értelmes áron), az ne tartsa magába
Esetleg hasonló adottságú 2,5-es (USB2 ) is érdekelne. -
Jimmy8
senior tag
Ha valaki a Szilléri sgt környékén tud eladó garázst, akkor jöhet a privi
-
Jimmy8
senior tag
Ha nem lesz váltó a bicajodon, az jó pont, mert ezek a "sötét" embörök
többnyire csak azt tudják, hogy ha váltós akkor biztos drága...
A kinézett lakatnál azért nézz utána rögzítésnek (mennyire stabil, zörög, stb...) is, ha a bicajon hordanád. Ha hátizsákban hordod, akkor könnyebb dolgod van -
Jimmy8
senior tag
Azért érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, és mindenki vonja le a tanulságot
Jeleztem: tökéletes megoldás nincs. Én bízom benne, de írtam is, hogy "csak " rövid ideig hagyom magára a bicajt.
Szerintem érdemes a bringás oldalakat bújni, aki lakatot akar vásárolni, és döntsön saját maga.
Egy biztos: a többség az "U" lakatot fogja tanácsolni.
A másik szokásos mondás: "Egy lakat nem lakat" -
Jimmy8
senior tag
Bocsi de kifutottam szerkesztési időből:
-
Jimmy8
senior tag
Minden el lehet lopni (értsd: a flex mindent visz
), de:
Csak "U" lakatot vegyél, és abból is elsősorban ABUS-t, vagy olcsóbban esetleg (de tényleg csak esetleg) Citadel-t. Annó 2-3 éve én körbejártam ezt a témát (kb 1 hónap internet bújás).
Lehet tenni (pénzbeli) engedményeket, de akkor főleg a szerencsén múlik, hogy viszik-e a bicajt... Persze függ a kerékpár árától is.
Én ezt vettem kb 3 éve ~8eFt-ért. Nekem eddig bevált. Jó a tartója, és ott merem hagyni szinte bárhol (persze csak rövid időre). Itt olvashatsz egy pár véleményt. -
Jimmy8
senior tag
válasz
gaborba81 #2014 üzenetére
Mindenhol közös mérő van az alagsorban, a radiátorokon lévő "fogyasztásmérő" csak költségmegosztási célt szolgál.
Te szerintem arra gondolsz, hogy nincs költségmegosztó, hanem a felhasznált hőmennyiség ellenértékét légköbméter alapján osztják szét a lakások között.
Aki a meleget szereti annak ez tényleg jó megoldás, de aki takarékoskodni akar, annak nem annyira...
-
Jimmy8
senior tag
válasz
gaborba81 #1949 üzenetére
47nm zárószint, falszigetelés nincs, ablakcsere volt. Havi 14-16e Ft melegvízzel együtt. Radiátorokon van termosztatikus szabályzó. Ha otthon vagyunk 3-as állásban (kb 21°C van így), éjszaka és ha elmegyünk "holdacskára" (kb 17-18°c van így) tekerve áll.
Megjegyzem: ha akarnánk se tudnánk 21°C nál melegebbet csinálni, mert nem keringet elég meleg vizet hozzá a távhő. Ugye neki elvileg ezt a szintet kell biztosítania, ez a hőmérséklet pedig megvan.
-
Jimmy8
senior tag
Köszi
Őket már hívtam telefonon, de egy bizonytalan válasz kaptam a másik oldalról: Ők nem homokfúvatnak, de van a közelükben egy hely, ahová mindenki viszi, de sajnos a pontos címét nem tudják, sem a nevét a cégnek
Bepróbálkozom e-mail-ben is, hátha úgy közlékenyebbek..
A HAMMERIT-tal szerencséd volt, mert igazából amire ajánlják (kovácsoltvas kerítés, stb), ott 2 év múlva lejött -
Jimmy8
senior tag
Tudtok valami jó szakit Szegeden, ahol az autóm 14"-os acélfelnijeit rendbe tudom rakatni? Nagyon rozsdásak. Sajátkezű rozsdátlanítás, csiszolás, spray-s fújás már volt (kb két éve), de nem sikerült tartósra
Jó lenne homokfúvatni + szintereztetni, de ezeket egy helyen nem csinálják (vagy nem találtam meg azt a helyet). Esetleg egy olyan autófényező címe is jó lenne, aki lelkiismeretesen dolgozik (alaposan rozsdátlanít + alapoz + fest, nem csak a félig rozsdás felnire fúj rá...). -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg hangfal?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest