Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jimmy8 #91235 üzenetére
Én egy hasonlót adtam el "eredeti állapotában": 0 perces akku, HDD, valamennyi RAM, telepített OS, töltő nélkül, ajándék táskával, napi használatból.
5k-ért aznap volt vevő is, töltője volt hozzá, otthon próbálgatni vette: linux, torrent, tűzfal, USB vinyókkal.
A gyári töltője megnyekkent, a 90W-os új utángyártott meg jó volt az utódjához és az azt követőhöz.Kidobni sajnáltam volna, alkatrészenként kiárulva több jött volna belőle, de a lustaság.
Ja, 25k-ért vettem, 2 évig használtuk. -
martonx
veterán
válasz
Jimmy8 #91228 üzenetére
Én ránéztem az általad hirdetett laptopra. Lehet, hogy sértődés lesz belőle, és elhiszem, hogy ennyit érhetne, de ez az a kategóriás öreg laptop, amiért pénzt kérni se szabadna. Ki kellene dobni / ingyen elajándékozni, ha már segíteni akarsz másokon.
Nekem személy szerint nem lenne pofám ajándék gyanánt se egy ilyen gépet szegény, gyanútlan rászorultakra rásózni.
Szóval inkább még szerencse, hogy az embereknek van annyi eszük, hogy ezért nem adnak pénzt.
Én mindenkit lebeszélni szoktam az ilyen öreg gépekről. Valahol 50-80K környékén húzódik az a határ, hogy ha már pénzt ad valaki egy használt gépért, akkor a pénzéért valami tényleg használható gépet kap. -
quailstorm
félisten
válasz
Jimmy8 #91228 üzenetére
Valószínűleg már nagyon retro. Bár tény, hogy van benne SSD, de attól még ez az a szint marad, amitől a 68 éves szomszéd nagyanyó is elmenekült 2020-ban.
Még csak nem is egy highend Core2 lapos, miközben a legfukarabb cégek is dobálják kifelé a 1st és 2nd gen i szériákat is.Ha valakinek nem valami retro cuccra kell, mint autódiagnosztika, akkor az a laptop nem igazán jó már semmire.
Word-Excelt tanúsítom hogy menne, Office 365 meg egy ilyenen.
Facebook az semmin se megy, a Ryzen 2700x-em is kevés nekiSzóval az nem érdekel.
Online oktatás érdekes, azért ez a gép nem a multichannel video streamelésre le kitalálva miközben saját maga is közvetít, akár még asztalmegosztást is a kamera mellé. Oda kell kakaó is. Ez nem lesz elég.Ja meg a felbontás is kevés. Ezen egy formális matek halál. Még a tanár se látta a sajátját 1366-os monitoron...
Én nemrég raktam össze egy bare minimum gépet. Fujitsu Lifebook E780, 8GB RAM, 250GB MX500 SSD, i5-520m. Ez volt 13k+SSD+4k a RAM. De nyilván ez céges selejt, akku meg majdnem kuka. A piacon most ezeket 50 fölött látom hirdetve, nem tudom, hogy veszik-e. De másik dimenzió, mint amit hirdetsz.
-
macilaci78
nagyúr
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Jimmy8 #89351 üzenetére
Minden ár kérdése. Én ilyet a régebbi gépeimbe keresek. P4i65G-s lapba, meg Athlon 64 alá, ezek ilyen retro játékgépek, de sose fejeztem be őket (bár ennnél a két gépnél csak a normális vinyó és OS hiányzik, a többi kész).
Ha viszont újat veszek, akkor a Toshiba P300 1TB-2TB verhetetlen árban, és azokat az XP is szereti. 500GB-os HDD-t már lassan 10 éve nem éri meg venni 1TB-os mérettel szemben.
-
solena
tag
válasz
Jimmy8 #85817 üzenetére
Tessék, itt egy közvetlen link: Szeged biznisz
Ha be vagy jelentkezve, akkor hozzá is tudod magad adni. Ha így sem találja meg a fácsé, akkor nézd meg a biztonsági beállításaidat a fiókodban, hátha korábban blokkoltad.
-
quailstorm
félisten
válasz
Jimmy8 #55404 üzenetére
fú, sorstárs
ilyet nekem is csinált amíg nem frissítettem firmwaret, szerencsére ha le volt hűtve, akkor bejött az admin menü
amúgy ez a router üzemképes állapotban sem ér egy valagbarúgásnál többet
tudom, használom, van, most is az ő segítségével írok100MHz RBC CPU meg valami 2MB RAM az nagyon kevés
WiFi térerőről ne is beszéljünk.
De fűtésnek jó. -
ben800
aktív tag
Értem kösz!
Majd bemegyek a Maniac-ba ahogy boba is javasolta és meglesem már
Amúgy városban az egy sebesség sokkal jobb mint a váltós,tesóm is összerakott kb ugyanenyiből egy bringát még 2-3 éve azalatt alig kellett ráköltenie,és azért néha kijárkál vele vidékre is.Amúgy bicajon hordanám -
ben800
aktív tag
Értem köszönöm eddig ez a Kryptonite a nyerő 5-ért.Láttam róla videót youtuben és erővágóval nem tudtak vele mit kezdeni
Az lenne a legjobb ha körberaknám medve csapdával akkor tényleg nem vinnék el
Amúgy a bicikli olyan 80-90 környékén tart eddig.....
Egy városi egy sebességes magelan polaris vázzal,csak úgymond egyedi építés,tehát alkatrészenként lesz összerakva...
Itt lenne a videó szerintem eléggé meggyőző....
Csak a zárja legyen jó neki -
maláj
addikt
szerk: #2946
az pedig a 11-es volt ami trágya az ott leírtak szerint ... -
Rick4
félisten
Egyben én se tudok, de a colorsztatik nevű cég alsóvároson műanyag porszórással foglalkozik, minden bizonnyal tudják, kihez kell elvinni homokfuvatni előtte a dolgokat.
Sőt, most olvasom, már írják is a homokfúvást, lehet fejlesztettek, mióta én náluk jártam.Egyébként meg a fékdobjaimat megcsiszoltam, meg úgy ahogy van, rozsdásan lekentem 3 éve hammerite-tal. egész jó lett, még most is elég jól néz ki... Tehát a gyors és olcsó megoldás is adott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest