- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
pilóta #80592 üzenetére
Például valakinek megtetszik, és feltöri érte a kocsit? Több ismerősömnek már kevesebbért is törték fel a kocsiját. Nem is a kamera értéke a gond, a kocsiban esett kár általában több. Szóval én nem hagyok semmi olyat a kocsiban ami arra késztethet egyeseket, hogy feltörjék.
Pl kabátot, táskát sem hagyok az ülésen soha, mindig beteszem a csomagtartóba, hogy ne legyen szem előtt. Sőt, még a mobilom szélvédőre cuppantható tartóját is mindig leveszem ha megállok, nehogy valaki véletlen GPS navi tartónak nézze, mert ugye ha GPS navi tartó van a szélvédőn, akkor nyilván a navi meg ott lapul a kesztyűtartüban
A kamera amit linkeltem, kintről alig látszik, egyáltalán nem feltűnő, gyári tartozéknak néz ki, kb mint az újabb autókon az esőérzékelő. Ezért bent merem hagyni, fixre van kötve, ha beindítom a kocsit elindul a kamera is, ha leállítom megáll. Abszolút nem kell figyelni rá, mindig bedugni, stb.
-
válasz
pilóta #80224 üzenetére
A patikustól én kérdeztem, hogy be van-e tiltva, ő csak válaszolt, nem akart semmit eladni, sőt, azt javasolta, hogy ne a tünetet kezeljem, hanem vizsgáltassam ki magam inkább, hogy kiderüljön az okozó. Abszolút nem akart semmit rám sózni.
(#80229) macilaci78 + (#80232) stopperos + (#80234) DarkByte: köszi nektek az ajánlást! Az alatt, hogy nehéz bekerülni, mit értesz? Mi alapján dönti el vagy hogyan indulhat valaki nagyobb eséllyel?
A mostani háziorvosom a körzetem szerint Dr. Szabó Mária, aki kedves, illetve az asszisztense is, de ez keveset ér, ha nem jó kezelést ír elő.
(#80233) kispéé: köszi neked is, még az is lehet, hogy őt választom, ha a másik doki nem fogad el. Homeopátiával kapcsolatban inkább szkeptikus vagyok, de nem kizáró ok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #80224 üzenetére
Mert az orvos nem kap kenőpénzt a gyógyszergyártótól, mert az orvoslátogató nem egy külön szakma és nincs, aki ebből élne?
Ugyan már, az orvosnak nem a fizetéséből telik ilyen-olyan autóra, házra, a gyereknek is...
Emellett persze lehet, hogy a szóban forgó orvos ósdi technikákkal praktizál, a végeredmény ugyanaz: nincs meg a bizalom.
Toše: Én Szegeden Dr. Ribárszky Zsuzsannához jelentkeztem be, tudja, mit csinál, rugalmas, korrekt, sokan ajánlották anno a topikból.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #80144 üzenetére
Hat szintes téglaépítésű társasházban lakom, itt is közös strangok vannak, hallom zuhanyzás közben, amikor a szomszéd menyecske szintén fürdés közben dudorászik, bejön az ablakon az alattam lakó cigifüstje, áthallik a szomszéd lépcsőházban lakó esti TV-zésének zaja, kivehető, melyik csatornát nézi, a felettem lakó 3 gyerekes család, a lépcsőházunkban lifttel, kulccsal molyoló szomszédot. Régi építésnél a szerkezeti hangszigetelés nem dívott.
Szüleim vidéken kertes házban laknak, az egyik szomszéd libákat tart, a másiknál Rába traktor, kombájn, stb, szembe szomszéd használt autógumival fűt télen, apám flexel, hegeszt, a macskákat ugató kutyák, a madarak, a 2 házzal arrébb lévő kocsma, a trágyadombból kikelő böglyök, a szúnyogok színesítik a mindennapokat.
Ha lenne olyan Tanya, aminek 10 perc sétatávnyi környezetében van buszmegálló és 20 perc alatt a Mars téren vagyok, az lenne az ideális...
-
csoszogi
tag
válasz
pilóta #80124 üzenetére
Jelenleg panelben lakom, gyerekként meg kertesben. Arról is tudnék mondani pár dolgot, ugyanilyeneket: egész éjjel vonyító kutya, ugatáskoncert, szemetet/bármit égető szomszéd, télen a műhelybe befűtő bármit elégető emberke, flexre, fűnyíróra, akármi zajos akár hangos rádióra, motort buherálónak motorzajára, kertet összehányóra/szaró/huggyozó emberek, ajtót lehugyozó bakmacskákra, beköltöző veréb, madár bármi....és ott is ha a szomszéd bagózik és közel van akkor behozza cigifüstöt..
nyáron meg a kellemes permetszag, ha épp túl fúj a szél a BI-58 rohadt büdös tudott lenni..
Kompromisszumot kötöttünk a panellel, a mienk sem ideális, de legalább csendesnek mondható, sok baj nincs a szomszédokkal, de ez egy pillanat alatt megváltozhat, ha más költözik valaki helyére..
arra is volt példa.
Például: az alttunk bömbölő kisbaba alig hallatszik fel, pont fölötte van a mi hálószobánk. Ezt mások is mondták már, hogy paneltól függ mi mennyire hallatszik.. -
csoszogi
tag
válasz
pilóta #79787 üzenetére
Mezítláb imádok lenni..
Ez egy 7mm-es zselés valami a legvastagabb részén(hátul), amit a Lidl-ben vettem. Nekem kényelmes mert a bokasűllyedésem miatt, van, hogy a cipő birizgálta a bokámat. Én pont azt gondoltam, hogy a faék egyszerűségű lapos igen vékony talpú cipő miatt alakult ki ami kialakult...mióta vastagabb talpút használok, azóta azért jobb valamelyest, de nem múlt el, mint írtam.
Másrészt ahogy bejön a jóidő, papucsra váltok már vagy húsz éve, cipőt csak ritkán veszek, max ha túrázunk (1-2/nyár) -
finest
addikt
válasz
pilóta #79447 üzenetére
Az ásványi anyagokat a vízből veszi ki a szervezet a végbélben pl. ha hígfosást kapsz, ezért nem etetnek brassóival, viszont próbálnak itatni. Így hasmenésnél valós veszély lehet a desztvíz, mert elfogy a szervezettedből a kálium és a szívednek kampóbasszó. Gyerekeknek, öregeknek, hígfosóknak a deszt víz ellenjavalt, szerintem épeszűeknek is. Mi értelme terhelni a szervezetet a normál ásványianyag felvétel akaratos megborításával?
-
CanibelZ
aktív tag
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pilóta #79444 üzenetére
Keress rá: ozmózisnyomás. Ha rendes celofánból, nem annak mondott vacakból, egy "lufit", amit cukros vízzel töltesz meg és ezt belerakod desztvízbe, akkor a celofán belsejébe diffundáló víztől kipukkan egy idő után. A vörösvértesttel is ez történik és elég érzékeny ebből a szempontból, szóval nem kell sok idő. Lehet egy nap kevés, nem tudom pontosan. Ásványi anyag tartaléka a szervezetnek meg viszonylag kevés van. Ha egyik helyen pótolni kell, akkor máshonnan veszi el, ahonnan kéne. Keresek majd anyagot ehhez a folyamathoz, de ez mind középiskolás biológia egyébként, szóval tudományos cikket nem nagoyn találsz szerintem hozzá.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pilóta #79440 üzenetére
Az, hogy szomjan halsz, az valóban kitaláció, de csak desztillált víz ivásában meg lehet halni. Egyszerűen fogalmazva, túlságosan felhígul a vér, túl sok ásványi anyagot szed ki a vese és elsősorban a vörösvértestek majd az egyéb alakos elemek kidurrannak és megfulladsz, mintha CO mérgezést kapnál. De ha eszel hozzá mást elég mennyiségben, akkor valóban mindegy melyiket iszod.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #79429 üzenetére
Nem butaság, csak te más módon is viszel be ásványi anyagokat. 3 éve használunk mi is víztisztítót a munkahelyen, szerintem szar az íze önmagában, de teának nagyok kellemes íze van, kávé, leves, stb, sokkal tisztább íze van. De azt tapasztaltam, ha csak önmagában ezt a vizet iszom 8 óra alatt, akkor a végére megfájdul a fejem, bágyadt leszek a munka végére, míg ha csak egy filtert lökök bele, ez nem jön elő.
-
csoszogi
tag
válasz
pilóta #79435 üzenetére
ráadásul most valami újabb tisztítási rendszer vezettek be, ami miatt büdösebb néha a víz, mert az évtizedek alatt lerakódott szennyeződésekkel ragál az új cucc, ahhoz hasonlóan mint amikor áttérsz benzinről ethanolra, hogy egy csomó szennyeződést felold az ethanol, ami a benzinből kivált. Néha nálunk is levegőztetni kell a csapvizet, mert büdös..
-
csoszogi
tag
válasz
pilóta #79433 üzenetére
Azért is tettem offtopicba. A házi víztisztítás jó, azzal semmi baj. A klór meg igen sok van a gyomorsavadban is..
az is kell, ott a gond a klór és a szerves vegyületek közötti reakciókból lehet, mármint az ivóvízben. Erről itt már beszéltünk, talán valakinek linkeltem is valami írást az ivóvízről..... A szolgáltatóknak a végfelhasználónál kellene vizet vételezni és azt analizálni, akkor képet kapnának, hogy az ivóvíz mennyire szennyeződik a 20-100 éves csövekben...
A gond, hogy a különböző vegyszermaradványok, szerves oldószerek, nehézfémek stb. amiből igen sok van az általam említett vizekben a húsban, zsírban, tojásban, növényekben felhalmozódnak, (lásd DDT az eszkimókban ), amit aztán megeszünk gyakorlatilag koncentráltan. Ezen meg az immunrendszer sem segít..
-
csoszogi
tag
válasz
pilóta #79431 üzenetére
Addig amíg a "háztajiban" kistermelők/hobbikertészek vagy akár a nagyüzemben nem bevizsgált, bármit tartalmazható felszíni vízzel (10-30 méteres kút első vízzáró réteg feletti kút) locsolnak, itatják az állatokat, lehet a vizet tizsztítani ivóvízhez, de az étellel koncentráltan kerülnek be a nemkívánt szennyeződések.
-
Rawulf
őstag
válasz
pilóta #79196 üzenetére
És még a vámügyintézésért is fizethetsz a logisztikai cégnek 5-10ezer forintot attól függően, hogy Magyar Posta, DHL, stb... ki intézi.
Cégként meg még "dobozdíjat" is a csomagolóanyagok miatt, amivel terheli a környezetet amivel "beburkolták" az rendelt terméket. Bár filléres tétel, de van ilyen is.Büdös nagy lábjegyzetként megemlíteném, hogy ha nagy értékű műszaki cuccot rendelsz és mondjuk pont akkor "téblábolnak" a vámon a Piacfelügyelet emberei, amikor befut a csomagod és ráadásul téged "sorsolnak" ki külön tételes vizsgálatra, akkor kaphatsz a nyakadba egy CE/RoHS ellenőrzést is és igazolnod kell, hogy a hatályos CE/RoHS tanúsítványoknak megfelel a műszaki cuccod, különben a te költségedre semmisítik meg a cuccodat, vagy "szerencsés" esetben és külön kérvénnyel elérheted, hogy visszaküldjék oda, ahonnan küldték...
Állítólag (legalábbis pár évvel ezelőtt), olyan magyar jogszabályt is kitalált valami nagyokos vízfejű, hogy a tanúsítványok legyenek magyar nyelvűek... Na gondolhatod hány labor fog magyar nyelvű tanúsítványt kiállítani... Persze minden megoldható, csak pénz kérdése ugyebár...
Műszaki cikknél arra is ügyelni kell, hogy nehogy valami egyéb törvény/szabályt sérts vele. Például ne legyen kettős használatú (katonai eszköz), mint kicsi kémkamerás cucc, vagy ne sértse valakinek a szabadalmát (autódiagnosztikai eszközök), amivel illegális hamisítványba sorolva és elkerülhetetlen az elébb említett megsemmisítésre kerül sor és még jól be is perelnek érte.
Bürokratikus anomáliaként, így bizonyos műszaki cuccokat csak úgy tudsz behozatni Magyarországra, ha "elnézőbb" EU-s országban vámolják le, azaz nem egyből Magyarisztánba jön a termék. -
csoszogi
tag
válasz
pilóta #77698 üzenetére
Nos azért tegyük hozzá, hogy az víz a terminális oxidációból is jöhet ám, nemcsak a megivott folyadékból...
itt egy tanulmány a szegedi vízről:
[link] a szerző írja is valahol, hogy nem az a gond milyen a szegedi víz, mert az jó a kivétel helyén, viszont a csőrendszer miatt mire elér a fogyasztóhoz, attól függ melyik városrész változatos, leginkább negatív jelzőkkel lehet jellemezni. Az új tisztítórendszerrel is az a gond, valahol olvastam, hogy más technológiára épül, és ez képes oldani a csövekben a leülepedett szmötyit, aztán a végeredmény egy még undorítóbb víz
A házi víztisztítók is vagy kiszedik a mindenféle szennyeződést, vagy pedig nem.
-
r0by
addikt
válasz
pilóta #75635 üzenetére
Pont ezt akartam én is írni.
Mikor írattam át az autót a nevemre, akkor a Rókusi tescóban nem fogadták el a netrisk által küldött kinyomtatott igazolást a kötelező szerződésre vonatkozóan. Viszont ugye mást olyankor nem tudok még adni.
Átmentem a Rákóczi térre, ott meg minden gond nélkül megoldották -
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #75460 üzenetére
Végig lehet menni. Én a 47-es főúton mentem anno.
Békéscsabánál menj el Mezőberény felé, felesleges Békésre bemenni. Békéscsaba-Békés szakasz sűrűn van be nem látható kanyarokkal, záróvonalakkal, ahol nincs záróvonal, ott kereszteződés van, 60-as korlátozás és mostanság a mezőgazdasági gépek is mozognak. -
Orionk
senior tag
válasz
pilóta #75433 üzenetére
Feltöltőkártyás telefonomszámom van. Ilyenkor gondolom, hogy erre a vodafone-os kártyámra kell jól megtuningolnom pénzzel, hogy legyen rajta elég az sms elküldésekor.
De ahogyan olvasom a válaszaitokat az jön le, hogy többet ér parkolószelvényt vennem, mert azért nem kell még pluszban szolgáltatási díjat is fizetnem.
-
SirRasor
addikt
válasz
pilóta #74599 üzenetére
Hmm..akkor megvan a megoldás: veszek egy kis pamut pelenkát (van asszem 15x15 centis), kifőzöm, és azt lógatom bele úgy, hogy gumival rögzítem a bögre tetejéhez. Talán még ez a legköltséghatékonyabb is.
csoszogi akkor se tűnik praktikusnak, mert ezt meg folyamatosan vásárolni kell. Olyat szeretnék, ami 1db és évekig jó.
Kár, hogy a szilikonhoz nincs bizodalmam (illetve szerintem a lukak nagyok rajtuk), pedig marhajól néznek ki:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=tea+filter&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtea+filter+silicon.TRS0&_nkw=tea+filter+silicone&_sacat=0 -
SirRasor
addikt
válasz
pilóta #74596 üzenetére
Nem értek hozzá, de sok helyen írják, hogy nem jó
pl: http://gyorgytea.hu/a-teakeszites-altalanos-szabalyai
És nem csak magyar oldalakon. -
martonx
veterán
válasz
pilóta #74015 üzenetére
Már nem árulom. Értelmesen, mármint a visszaforgatott kmórás csalók miatt, csak olyan 4-500K-ért lehetne eladni (hiába vagyok első tulaj, hiába nincs széthajtva, hiába van ténylegesen kevés km benne), annyiért meg akkor már inkább széthajtjuk családon belül pár év alatt
Mivel az autónak soha semmi baja nem volt az elmúlt 15 év alatt, így reális esély van arra, hogy még 5-10 évig viszonylag gond nélkül hajthatjuk -
Agyasima
őstag
válasz
pilóta #73811 üzenetére
Én kihasználtam a dolgot, nem mentem kocsival sehova, tömegközlekedtem. Ha más is így tenne / tett volna / tehetném még most is, akkor, ha nem is sokkal, de lehetne csökkenteni a 170%-ot. És talán ez kevéssé utópisztikus, mint megoldani azt, hogy a mindent-eltüzelők valami környezetbarátabb dologgal tüzeljenek. Még ha ez is lenne a jobb megoldás. Bár egyesen szerint ilyenkor pont a nagyköbcentis-benzines autóknak kellene járni a várost, azoknak a légszűrőjén fennakad a szálló por - ez van a határérték felett -, miközben a kipufogójukon por igazán nem jön ki. Csak minden más, ami viszont még a határértéken belül van.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #73726 üzenetére
Nem törvényszerű azért ez a rák...
2 nagyszülőm, egy dédapám halt meg rákban, a 3. nagyszülőm felakasztotta magát, mert nem akart a párja nélkül tovább élni, a 4. nagyszülőmet 88 éves korában temették el, józanul sosem láttam, erősen dohányzott, fél lábbal azért az aktív életmód is távol állt tőle, de a szalonna ment reggelire, mégis végelgyengülésben, álmában hunyt el.
A rákhoz valóban sok köze van azoknak, amiket leírtál, de ez inkább korunk problémája, így a rákbetegség is inkább a korra jellemző dolog.
csoszogi: nem iszom alkoholt, nem dohányzom egész egyszerűen azért, mert nem kívánom egy szemernyit sem. Felőlem mehetnek ezek a reklámok. Aki szenvedélybeteg akar lenni, az úgyis megtalálja a módját, legyen az akár alkohol, cigi, drog, kártya, vagy a sebesség...
-
csoszogi
tag
válasz
pilóta #73726 üzenetére
No ezzel vitatkoznék. Igen tényleg vannak olyan tényezők, amik rásegítenek a rák kilakulására, de az ismerőseim között pont több volt az olyan aki úgy kapott rákot, hogy pont nem a kockázatos csoportba tartozott. Tüdőrák: nem dohányzott és a családja sem. Májrák ketten, nem ittak. Vagy nézzük a gyerekkori rákokat.. Másrészt meg nem tudhatod az életed során mikor volt olyan pont ami elindított egy folyamatot aminek az eredménye csak több tíz év múlva látható lásd: azbeszt okozta hatások. Például a mostani szmogos helyzet: lehet csak 20 év múlva lesz bajod pedig te mindig kocogtál két órát még a legnagyobb szmogban is. Nagyban függ az egyéni érzékenységtől, bármire (környezeti tényezők, gyógyszer, ragasztó, festék, étel, adalékanyag, dezodor stb.), illetve ezek kombinációja, hogy a végén 10-20 év múlva mi jön elő.
Másrészt viszont igaz, a magyarok különösen tehetségesek az önpusztításban, szinte az összes statisztikát vezetjük legyen szó alkohol-dohányzás-elhízás-kevés mozgás-nehéz étel-daganatos betegség...Én gyűlölöm a TV-ben lévő alkohol népszerűsítő szarokat.
-
-
Polemius
senior tag
válasz
pilóta #72602 üzenetére
Akinek van jogosítványa, de egyáltalán nem vezet, azzal mennyi kötelező biztosítást fizettetnél?
Sok embernek van jogsija, és akár évekig nem vezet semmit. Mindenki tudna mutatni olyat a rokonságban, ismerősök közt, aki megszerezte a jogsit, de azóta sem vezetett (akár 10-20-30 éve).
És megkülönböztetnéd-e azokat, akiknek csak egy kategóriára van engedélye, és akiknek többre? Melyik fizetne többet?
Mi van akkor, ha valaki úgy okoz balesetet járművel, hogy nincs jogsija, így biztosítása sem? -
Rick4
félisten
válasz
pilóta #72602 üzenetére
De milyen kárt akarsz leverni? Pont ezért kell a biztosítás, hogy ne a tulajdonoson kelljen leverni, hanem a biztosító fizet.
Miért is merül fel a tulajdonos? Nem a tulajdonosra szól a biztosítás, hanem az autóra...
Ha jogsira szól a biztosítás, tehát nincs tulajdonolt autó, akkor az évi 400 km-t vezető is lépked felfelé, miközben se gyakorlata, se autója, nincs meg a felosztó- kirovó rendszerben az a csoport, ahova be lehet rakni, mert nincsenek infók a tényleges helyzetről.
4 autóm van, 4 autóra fizetek kötelezőt, miközben az asszony is vezetheti a másikat, a havernak is kölcsönadhatom, lehet alkalmazottam, akinek hozni vinni kell valamit, és így tovább. De ha jogsira fizetnék, mi alapján döntenék el, hogy tudok-e vezetni? 96 óra mentem nagyon sok km-t, nem volt balesetem. Ismerek olyat, aki 20 éve kapott jogosítványt, és azóta 10 ezret ment. Egy kategória lennénk? Nem hiszem, és a kutya itt van elásva.
-
Rick4
félisten
válasz
pilóta #72595 üzenetére
Ez a dolog dőlne is, ha a Te álláspontod szerinti dolog lenne bevezetve.
Akkor ugye a tulajdonoson miért kellene bármit leverni, ha az autót kölcsönadta akárkinek? Akkor nem ő volt a károkozó, hanem valaki más, van bizti, de mi alapján képzik a csoportot?
Ha a jogsira szól a biztosítás, és valaki csak évi 400km-t vezet, mert jogsija van, de autója nincs, és pl évente 2x mennek el a rokonokhoz, és akkor pont ő vezet, az évi 400 km mellé nem társul baleset, de tapasztalat sem, viszont az évek telnek. Milyen módon lehetne tudni, hogy mennyit vezet? Sehogy... Cserébe az autónak ott vannak a paraméterei, a paraméterek alapján a megalkotott csoport meg valamekkora bevételt, és valamekkora kiadást fog produkálni. Akkor most mégiscsak az a jó, ha az autóra van a bizti kötve, nem? -
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #72593 üzenetére
Akkor közelítsük meg másik oldalról: az autó tulajdonosán tudják leverni a kárt, elvégre ő biztosan egy vagyonos ember: autót birtokol és tart fenn.
Januárban a cégnél az én seggem alá is nyári gumival szerelt autót akartak adni egy hannoveri utazáshoz, kértem, hogy cseréljék le, meg is tették. De nem mindenhol ennyire nyitottak.
-
-
Rick4
félisten
válasz
pilóta #72583 üzenetére
LEhet, hogy volt ilyen, de a biztosító nem egyedi eset alapján állapítja meg egy célcsoport éves díját.
A biztosító bizonyos közösségeket képez egyes autós (és persze minden más vonalon is) csoportokból. Ennek a 200 éve használt felosztó- kirovó rendszernek az a lényege, hogy ki tudják számolni előre, bizonyos tulajdonságok szerint azonos csoportokba tartozó emberek egy adott időszak alatt mennyi pénzt fizetnek be, és abból mennyi pénzt kell majd kifizetni a károkra.A biztosító emberei szerint a Tiposok valamiért kisebb kockázattal járnak, mint a 100X drágább, 20X erősebb autóval közlekedő Mercisek, amennyiben történt is ilyen Tipo-s eset, és éves szinten pl 4 Tipos okozott balesetet, ezzel a biztosítónak 2M Ft kárkifizetést okozva, addig lehet, hogy 8 Mercis csinált 5M Ft kárt, tehát a merciseknek többet kell befizetniük. (nyilván nem az autógyártó, hanem a lőerő- évjárat, az üzembentartó lakhelye lesz döntő, de a Tipo- Merci példa pont jó)
Na pont ezért van az, hogy a drágább, erősebb autó általában többet fizet.
-
Rick4
félisten
válasz
pilóta #72581 üzenetére
Egy Tipoval nehezebb emberkedni, mint a Mercivel, ergo a lassabb, szabálykövető haladásra több esélyed van vele. Ha Te Tipoval jársz, és kölcsönkapsz egy Mercit, azzal simán ronggyá törheted a fél utcát, mert próbálgattad, és nem sikerült.. Ilyesmire többször volt már példa, ellenben Tipo-s sztorit még nem hallottam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest