- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #84000 üzenetére
Én jobbat mondok, mi is az egyik legjobbnak mondott helyen voltunk pont a párom szülinapján, akkor sikerült egy pötch pincérbe és egy pötsch szakácsba belefutni. Az egyik teleqrta a töltött húsz pick téliszalámival, de úgy, hogy a sajtnak, uborkának alig jutott hely, ezzel eltolta az arányokat, ráadásul úgy tömte össze a húst, hogy az emiatt szétrepedt, a szokásos puha panír darabokban hullott le a húsról, a krumpli meg a pincér miatt, aki a pultnál beszélgetett, miközben a mi kajánk elkészült, hideg lett.
Szóvá tettük, kaptunk egy ismételt meghívást, de ugye az alkalmat ezzel nem sikerült jobbá, és jó értelemben véve felejthetetlenné tenni, szóval ez kb 4-5 éve volt, még nem volt kedvünk igénybe venni ezt sem.. És ma sincs kedvem próbálkozni, még ingyen sem (amúgyis utálom ezt a szót, és mindent ami köré kapcsolódik), szóval megyek máshova, és kifizetem.A classic cafe a Széchenyi téren a következő, este 8-kor megkapom a hagymakrémlevest, és kapok hozzá egy tök száraz pitát. Amikor házhoz rendelek, ugyanehhez a leveshez ugyanez a pita mindig forró, és puha, ott bent ugyanez nem megy? A pincérnek szóltam, hogy ez mi a franc, beletörik a fogam, és nem ilyet szoktam kapni, erre annyi volt a válasz, hogy sajnos korábban sütötték már, és csak ilyet tudnak adni. Nem kértünk kedvezményt sem, köszi, ide többé nem jövünk, és ennyi. Szóval erősen fogynak a jó helyek....
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #83989 üzenetére
Jajj, ilyen sztorim nekem is van, itt is csak egy örök igazság érvényesül, egyetlen hozzáállás a megfelelő, azé a termék, aki hamarabb ideér, és kifizeti az árát, és nem vagyok hajlandó vinni sehova...
1.5 hónapja notit kerestem, arra az napszakra kellett, amikor kocsiban úton vagyunk, egy 13-14"-os kisebb, vékonyabb, lett volna ideális, amit egy 2 órás út alatt nem lehet lemeríteni, elég erős a fénye, hogy az autóban is lehessen használni.
Végignéztem a kínálatot sokéves Thinkpadtól kezdve újszerű Asus netbookig mindent, a ph-n már megszokhattuk, hogy vagy belépked az eladó, vagy nem, vagy eltette valakinek puszira, vagy nem, na de végül végül utóbbi lett belőle, konkrétan ez: [link] írtam az embernek, majd hívtam, vasárnap átbeszéltük, pár hónapos, újszerű, garis, stb, viszont már hívta egy hölgy, hogy hétfőn utal, neki 100% kell. Mondtam persze, rendben van, de szólok, sűrűn előfordul, hogy ígérgetnek, nekem meg itt a zsebemben a pénz, kedden megyek érte, megnézem, ha tetszik, fizetem, viszont ha most nem eladó, nézek másikat, mert kedden valamit mindenképp veszek. Elköszöntünk, kedden hív az ember: mégsem utalt a hölgy, úgyhogy eladó. Ciki, de lebeszéltem egy Lenovo Yogat-2x ennyiért, jó lesz az nekem, nem mondom le. De tudod mit? Elhozom ezt is, aztán amelyik tetszik, azt tartom meg. Oké, de ma történt egy kis baleset, nem tudja, mi lelte, talán megnyomott egy billentyűkombinációt, tegnap még jó volt ma nem működik a touchpad. Hááát, köszi, ilyenekre nekem nincs időm, ezt add el másnak. Namost azóta megnéztem többször, de még sokáig cuccot, persze ez a "probléma" nem lett beleírva...
Szóval igazi jótanács, amit érdemes megfogadni, annak adjuk oda a cuccot, aki előbb ideér az árával.
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #83976 üzenetére
Én is írhatnák itt olyanról, akivel nem sikerült sehova se jutni, akivel már másodszor futok lukra, az apotter nevű fórumtársunk, ma is bőszen kínálgatja a portékáit az apróban, a hirdetéseiben le van írva, hogy csak mail vagy telefon, privát ne, kapott mailt, igaz este 11 után volt időm megírni, de arra sose válaszolt, általában véletlenszerűen találom ki, hogy meg akarok valamit venni, így a tervezgetésre sok idő nem marad, délelőtt, Pestre menet közben hívtam, ki volt kapcsolva, csak délben kapcsolja be ( amit előre jelezni a hirdetésben 1 sor lenne), majd mikor elolvasta az sms-em, a komoly üzlet reményében ( kicsivel több, mint 100K-t akartam nála ott hagyni) egy fél visszacsörgetést megeresztett....
Na az ilyentől elvből nem vásárolok, szerintem a sors akarta így, mivel vele nem jött össze, tovább keresgélve találtam mást, ő konkrétan glassam néven fut, mint utóbb kiderült, rendes, nyitott ajtós üzlettel rendelkezett, papíros garit, és igen jó árakat kaptam.
A sztori vele elég egyszerű volt.
Adj kérlek egy számot! 10 perc múlva itt volt, felhívtam. nvme ssd kellene, van? Van, ennyi. Oké, egy másik ssd is kellene, van? Van, annyi. Oké, kell még egy proci is, megvenném tőled, nem szaladgálnék hamradik emberhez, az is van? ( ez nem is volt hirdetve) Van, messze az egyik legjobb ph-s áron volt, oké, tedd el a nevemre, meddig érhetek oda? 6-ig. Oké, 5-re ott leszek, köszi helló. És minden úgy volt, ahogy beszéltük. Odamentem, nevemre van cucc eltéve, levette a polcrl, megnéztünk mindent, kinyomtatta a garijegyet, fizettem és mondtam neki, kicsit megpróbálhatnának rámenni a ph-s megjelenésre, pont ugyanolyan a hirdetésük, mint egy suttyónak, aki ha véletlenül felveszi, és véletlenül van készleten, és épp kedve tartja eladni nekem, akkor a kapualjban tudom elintézni a dolgot, de ha gondolom van, sose találom meg, nyugodtan írják ki, hogy rendes üzlettel, nyitvatartással rendelkeznek, mert ez pl az én esetemben is nagyon pozitív, egyrészt a készlet, másrészt az elérhetőség plusz bizalmat jelent.A cuccok azóta is itt vannak a gépben, és nagyon elégedett vagyok... Evidens, hogy máskor is oda fogok menni, másoknak is őt ajánlom majd. aztán hogy egyesek miért csak az orrukig látnak, hogy egy ilyen hozzáállás, és a jövőben akár 5-10-50 üzlet vész a semmibe, azt nem tudom...
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #83871 üzenetére
Igazán nincs mit, a B20 az itt nem lényeg, mivel másik frekin dolgozik a digi, a B 20 az egy európai alap frekvencia, a kínai cuccok ritkábban tudták pár éve, de ma már szinte mindben ott van, ahogy ez a B3 is, ezekkel nincs gond. Egy akármilyen normálisabb 2-3 éves Samsung, ez- az megteszi, nem tudom mik a preferenciák, de pl egy Oneplus 3 ma se számít rossz készüléknek, ezeket mind tudja, és az apróban volt még tegnap Szegeden is egy belőle kemény 30 ezresért.
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #83868 üzenetére
Neked nem a windows- android rendszer a kérdés, hanem hogy van-e LTE modem a telefonodban, vagy nincs, ezekben nincs, nyilván úgy elég nehéz netezni rajtuk, de se a telenorral, se a t-mobillal nem is ment soha a 4G, max 3G-n mehettek.
Olyan telefont vegyél, ami LTE képes, és máris működni fog a digis net, ha szimpatizálsz a win rendszerrel, akkor maradhat az is, de persze nem árt figyelni, melyik sávokon dolgozik. Tudok olyan adroidos készüléket, ami szintén nem alkalmas a digis LTE sávok vételére. Egyelőre az 1800MHz-es sávra kellene koncentrálni, ez a "bans 3" néven fud, de ha később is megtartanád a készüléket, és nem csak 1-2 évre tervezel, akkor a 700-as sávot is kellene figyelni, a 2100-2600-as sávon is várható majd valami. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #83797 üzenetére
Eddig csak az volt a kívánság, hogy jól dolgozzon.
Az Öthalom utcában egy sarki társasház egyik garázsában volt régen egy varrónő, de már nem emlékszem, hogy a Tavasz, vagy a Francia utca sarkán. Sebőktől jóval olcsóbb, de oda csak egyszerűbb dolgokat vittem.
Context is megér egy misét.
-
martonx
veterán
válasz
ritkaság #83200 üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak, a Tesco egy ideje halál pontosan nyomon követi, hogy mit vásárolsz, és olyan termék kuponokat küld, amit tud, hogy aktívan vásárolsz is.
Szóval ha te kaptál is ilyen kupont, attól még más simán anális stimulátor kupont kapott, nem kávékrémporosat -
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #83159 üzenetére
Persze, azért is kellene tudni, kik, hol mennyiért dolgoznak, még a kiválasztott sütő sincs meg, ezért nem tudunk márkaszervizes hálózat emberében sem gondolkodni, ezek még csak az első körök. Ja, csak halkan megjegyzem, pár telefon már volt, furcsának se mondható, mondhatni megszokott számok jöttek, Pesten 15, Szegeden 30 ezres ugyanaz, kijön, csőcsere, tűzhelycsere, pecsét, csá...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #83053 üzenetére
Óóó, ha nagyon rá akarnak feküdni, akkor már rég megoldották volna más módon. Például telefon helyadataival, vagy GPS-szel. Ezzel nem csak a gyorshajtásokat lehetne kiszűrni (akár lakó-pihenő övezetben is), hanem például az egyirányú utcákba való behajtást, parkolást, stb.
Nekem csak az az aggályom, hogy az ilyen módszerek magukban hordozzák a lehetőséget, hogy az egyén magánszférájába belegázoljanak.Na meg ez a kamerás rendszer is tökéletlen: tép az ember 160-nal, mellette félóránként megáll kávéra, cigire...
Munkahelyemnél a sarkon látok annyi szabálytalanságot nap, mint nap, hogy iszonyat. Ide felpattintanának egyetlen kamerát, szerintem egy hónapon belül behozná az árát. A behajtani tilos táblánál jobbra lehet csak fordulni, mégis van, aki ott fordul balra fel a híd irányába. Ugyanakkor kap zöldet az is, aki a benzinkút felőli utcából jön...
Persze ebben a kereszteződésben van pár nagyon okos (akár teherautóval) is, aki az egyenesen menő sávból kanyarodik jobbra, vagy ép balra, miközben 60 km/h-s sebességkorlátozás van, nagy forgalmú út.
Én inkább ezekre feküdnék rá, minthogy valaki egy Szeged-Nyíregyháza távot letol 2 óra alatt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #83037 üzenetére
A google maps ír most 2,5-3 órát útvonaltól függően Szeged-Füzesabony távon. Valahol jogosnak érzem, ha bünti van 1,5 óra menetidő esetén, de ettől még nem feltétlenül van tettenérés.
Ugye, bírságnál van tettenérés: ott a fotó, a mért sebességérték, a helyszín, stb.Egy tachográfos autónál megint nincs gond, ott minden pillanatban rögzítve van a sebesség, utólag is jár és jogos a bünti.
Rick4: rád is igaz, hogy az első évben van új gumid, a többiben a tied is használt - aminek ismert az előélete. Egy "egygazdás" autónál, ahol egy fő vezeti, ott valóban tudható, hogy egy újonnan felrakott gumit padkázott-e, vagy beleugrott-e komolyabb kátyúba.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
ritkaság #83037 üzenetére
De szép is lenne ez így, szerencsére nem így van ( lesz).
Relatív sebességet nem lehet mérni, azt mindig az adott út, időjárás, forgalmi viszonyok határozzák meg. Van amikor jó a 90, van amikor az 50 is veszélyes ugyanazon az útszakaszon. A szignálmérés egyik alapvető feltétele, hogy az adott útszakaszon nem lehet le- felhajtó ill pihenőhely. Igy ez szinte csak az autópályán lehetséges ill pl egy útépítésnél, ahol 60 a maximum, a kezdeténél kap az autó egy jelet, majd a vége felé újból és abból átlagol. Ezt már a tőlünk fejletlenebb országok (német, osztrák, olasz, stb) már régóta alkalmazzák. -
azbest
félisten
válasz
ritkaság #81699 üzenetére
ezekhez az ócskaságokhoz anno volt olyan segédprogram a dirver mellé, amivel a natívtól eltérő felbontást is be lehetett állítani és átskálázta a valósra. Meg olyan lehetőség is volt, hogy az egeret követve scrollozza a képernyő tartalmát a logikai, nagyobb felbontású desktopon. [link]
-
nap
addikt
válasz
ritkaság #81699 üzenetére
Hmm.
Azt próbáltad már, hogy eszközkezlőben leszedsz minden vidokártya drivert és a megróbálod rávenni a windowst, hogy a windows updaten keresztül tegye fel a drivert?
Vagy vissaállhatsz XP-re, ami ugyan kompromisszumos megoldás, de élhetőbb, mint a jelenlegi állapot.
Vagy leírod veszteségként, és veszel valami használhatóbbat. -
-
azbest
félisten
válasz
ritkaság #81268 üzenetére
20ezerért két hónapig abban a hitben élhetsz, hogy a legújabb flagship telefont ajándékba kapod. Megismerkedhetsz az ebay/paypal ügyintézésével. Kínai karakteres címre postázhatsz vissza tévedésből helyette kapott fülbevalót. A hülyének is megéri.
Valsz egy feltört fiók amin nem volt aktivitás közel egy éve.
-
Rick4
félisten
válasz
ritkaság #80660 üzenetére
Ez igaz, csak a hatásfok sosem lesz 100%, de még a közelében sem. És akkor ha vizet bontasz, azt a benzinből nyered, amit a belsőégésű motor eleve a súrlódó belső alkatrészek meghajtásával, majd szíjon keresztül generátor meghajtásával lesz végül áram, amivel bontod a vizet. Az eredeti energiamennyiséget sem kapod vissza, mivel a motorba jutó üzemanyag egy része lesz csak mechanikai munka, aminek ismét egy nagy része súrlódás formájában vész el, sem a súrlódásra nincs szükséged, sem az ezáltal keletkezett hőre, de ez van, bevállalod.
És akkor jön egy folyamat, a vízbontás, amihez kell a 12V-os rendszeren 20-30A áramerősség, ami elsőre még a generátort is agyonterheli, plusz a durranógázból kivehető energiát ismét ezen a rossz hatásfokú motoron próbálod keresztültolni.
Mondok egy hasonló példát, mi is történik ott pontosan: eljössz hozzám minden nap 3X, és minden papír ezresért adok 950Ft-ot apróban. Te elmész, hozzáteszel 50Ft-ot, kapsz máshol papírpénzt, majd visszajössz hozzám megint, és kapod érte a 950Ft-ot. Tehát deficites a történet. Ha működne, akkor aggregátorok, öntözőberendezések, autók, minden ezzel működne. És a fő kérdésem az lenne, ha ez működik, miért nem vesszük ki a dologból a benzint? Kell egy akksi, ami energiával bontja a vizet, az megy egy tartályba. A motor hidrogén és oxigén segítségével működik, van rá élő példa, alkottak már ilyen motort, csak az tankolj a hidrogént, nem a fedélzeten "bontja" a vizet.
Amennyiben a modell működőképes, minek a benzin? Ja, hogy végső soron mégiscsak abból kell kinyerni az energiát? -
csoszogi
tag
válasz
ritkaság #80654 üzenetére
Nem vagyok kémikus, se autószerelő. De itt két dologról van szó, amiről írsz. Az egyik a vizbefecskendezés, egyik hivatkozásban szekvenciális adagolás van, a másikban keverékképzés. Az előzőt megértem, mert plusz két ütem maradékhő jobb hasznosítása kvázi egy extra "gőzgép" a motorba.
A másik ez a durranógázas dolog, errő még régebben olvastam:
[link]Itt meg az energiamegmaradással lehet gond, hiszen a kocsi egy zárt rendszer, energiát csak a benzinből kap.
Ha abból kiveszed a vízbontásra szánt energiát, kevesebbet kapsz vissza, lásd termodinamika főtételei.Másrészt mivel nem tolod el az arányt egyik irányba sem, vagyis nem adsz plusz hidrogént vagy oxigént palackból a rendszerbe, így az elbontott egy vímolekulából visszakapsz egy vízmolekulát, kémiai reakció vagyis égés során, hőfejlődés mellett, és nyiván nem visszakapva annyi energiát, mint amennyit befektettél vízbontásra lásd előbb.
-
nap
addikt
válasz
ritkaság #80278 üzenetére
Az én telefonomon mindig engedélyezni kell a fájlátvitelt, ahhoz, hogy az intézőben megjelenjen. Ehhez viszont aktiválni kellett fejlesztői módban valamit, hogy engedélyezni lehesen a telefonon a fájlátvitelt.
Az első telefonomat meg csak feldugtam, és minden hókuszpókusz nélkül láttam kommanderben is. -
-
kraftxld
félisten
válasz
ritkaság #80094 üzenetére
Azta, a témánál vagyunk
Amíg Mo-on voltunk 2016 júniustól 2017 szeptemberig az időm jó részét pacalvadászattal töltöttem Szegeden és bárhol amerre még jártunk.Még blogolgattam is róla
[link]
A fasor vendéglőben tényleg jót adnak, stabilan finom.
Az egyik legjobb a korábban említett Aradi kisvendéglőben van Szőregen, csinálnak velőset is, az eddig a top 1, finom házi savanyúval.
Ha van valami vásár, akkor általában lejönnek a Kira cigányvendéglősök, a náluk lévő csülkös is jó, igaz elég jól megküldik köménymaggal meg borssal.
A fehértói halászcsárdában is jól csinálják, a hozzá adott fehér kenyér nagyon jó, bár nekem annyira nem jött be a hely, elég drága, más cuccát is kiszámlázták nekünk, úgy kellett visszamenni vitatkozni és a pénzt visszakérni :S -
csoszogi
tag
válasz
ritkaság #79731 üzenetére
A: Google, de ez csak egy a sok kozul:
How to fix “mutation operation” errors in Firefox
You may find at some point using firefox you are unable to access some websites which rely on complex javascript libraries. When you look at the errors on the page, you see:“A mutation operation was attempted on a database that did not allow mutations”
The solution is to make sure dom.indexedDB.enabled is set to true in about:config
One example of a website with this problem is weather.com which will not display anything on the page unless this setting is enabled. Developers should wrap such function calls in try/catch or other error handling so your entire website doesn’t fail. Browser sniffing is not adequate.
Olyan volt nekem is, hogy valami hibauzit kidobott a gep. Mint irtam nem ertek a szamitogepekhez, aztan parat vegigprobaltam a megoldasok kozul, autodidakta modon, es valamelyik bejott.
A beepitett Explorer bongeszo nem alkalmas erre a Tv nezesre?
Mostanaban tobb munkatarsamtol hallottam, hogy a Firefox bugosodik bizonyos oldalak futtatasanal. A Chrome-nal is volt, hogy bizonyos verziok nem voltak 100% kompatibilisek.Ceges gep: a portable verziok? Vagy az is hagy nyomot valahol? kerdezem, mert nem tudom, majd valaki hozzaerteo megirja...
B: szetlovod a kedvenc tankoddal..
es sz**sz az egeszre..
-
-
csoszogi
tag
válasz
ritkaság #79601 üzenetére
Megnéztem, hol is van ez a leírva. A Szegedi Tükör, március 03.-ai lapban láttam. Itt egy videó is:
[link]Csak azért írtam le, hogy aki érintett, az tudjon erről időben. Nálunk(10-es panel) elég sok cuccot ki szoktak ilyenkor rakni...azért 30X4=120 lakásnak van kidobandója..
Tavasszal majd meglátjuk, dobnak-e be kis papírt lomtalanításról.
Nőnapra: én évek óta valami Raffaello szerűséget viszek (kb2-3/fő), szabódnak, hogy kalória stb, aztán mikor elfordulok két pillanat és huss eltűnt minden..
Vagy el is tudják tenni "későbbre"
-
quailstorm
félisten
-
biomassza
tag
válasz
ritkaság #79486 üzenetére
Akkoriban azért elég gyerekcipőben járt a téma, egyébként kevéssé osztogatnának Nobel-díjat. (Persze nem is konkrétan a C-vitaminért kapta, amit igazán nem is ő fedezett fel, hanem csak kérésre elküldött egy adag vegyszert egy skorbutellenes kutatáshoz, amiről kiderült, hogy azt keresték...)
Recommended Dietary Allowances (RDAs) for Vitamin C
Age Male Female Pregnancy Lactation
0–6 months 40 mg* 40 mg*
7–12 months 50 mg* 50 mg*
1–3 years 15 mg 15 mg
4–8 years 25 mg 25 mg
9–13 years 45 mg 45 mg
14–18 years 75 mg 65 mg 80 mg 115 mg
19+ years 90 mg 75 mg 85 mg 120 mgSmokers: Individuals who smoke require 35 mg/day
more vitamin C than nonsmokers.(Institute of Medicine. Food and Nutrition Board. Dietary Reference Intakes for Vitamin C, Vitamin E, Selenium, and Carotenoids. Washington, DC: National Academy Press, 2000, 2012.)
-
Agyasima
őstag
válasz
ritkaság #79398 üzenetére
Akkura már csak 6 hónap, én is így hallottam. Jó pár éve vettem egy Exide akkut. 2 év garral. Ki is bírta 2 év 2 hónapig. Aztán jött egy Bosch S3. Arra is adtak 2 év gart. Ki is bírt 2,5 évet. És most vettem egy Vartát. Erre már csak egy év gar van. És jelenleg ez a max. amit egy akkuhoz adnak. Legjobb tudomásom szerint már a Bosch-ra is csak egyet adnak. A kevésbé márkásakra meg felet.
-
_Petya_
őstag
válasz
ritkaság #79371 üzenetére
Ez az Aranyablaknál inkább úgy megy, hogy kérsz árajánlatot, és utána le se sz@rnak. Bár lehet hogy 5 db beltéri ajtó + beszerelés nekik túl kicsi munka volt ahhoz, hogy foglalkozzanak vele, de azért valami ajánlat, vagy legalább egy bocs, de sz@runk a fejedre sablon válasz jól esett volna.
Mindegy, megrendeltem máshol, és azóta ha szóba kerül a cég, megemlítem.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
ritkaság #79061 üzenetére
Megnéztem én is,a Samsung smart látja az 5G hálózatot,de csatlakozni nem tudok rá.
79064
Egy darabig rászállt a trolisokra meg a buszosokra,az egyikkel nagy balhé is volt,a kölyök provokált,az meg bemutatott neki, talán ki is rúgták,meg volt neki ígérve egy alapos verés, persze azt lehet,hogy megkapta. -
kispéé
senior tag
válasz
ritkaság #79036 üzenetére
Én egyszer még a fősulin találtam a WC mellett egy komplett pénztárcát.Belenézés nélkül levittem a portára, ott a portás elkérte a személyimet és a telefonszámomat , kissé modortalan stílusban, már eleve azt feltételezve, hogy én biztos kiszedtem belőle valamit. Aztán elgondolkoztam, hogy mi van ha a tulaj bekamuzza, hogy elvettem belőle egy pl. 10ezrest és akkor engem hurcolnak meg érte? Már majdnem megbántam, hogy felvettem azt a pénztárcát, ott kellett volna hagyni. Szerencsémre, egy-két nap után írt egy köszönő sms-t a srác. Az jól esett, örültem, hogy nem lett belőle semmi balhé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest