- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
biomassza #92340 üzenetére
áááááá, egyszer bevittem hozzá egy husdaralót , kését élezni. van ennek más sok éve.
olyan szerkezeti felépítésü a husdaraló hogy a tekerős rész felő l van egy kemény müanyagszerű betétje. rá van huzva a tengely csonkjára ( de könnyen lehuzható) és beleül az öntvény házba is kissé. Szóval olyan persely féle , de jóféle anyag mert nem koppott eddig még el.
Ha ez nincs benne akkor lóg az egész csiga mert kb 5mm-nyi a vastagsága és azt a helyet nem tölti ki semmi, és így használhatatlan.
Na mármost...
bevittem, odaadtam neki, mondta hogy rögtön meg is csinalja. ok vártam közben nézelödtem , majd kész lettösszerakta és látom hogy log az egész, mert nincs benne ez a fentebb vázolt alkatrész. Momdom ez így nem jó, onnan hiányzik a persely.. Azt mondja ott nem is volt semmi igy adtam, oda.. Mondom ez nem igaz mert ott volt benne. Hát aszondja nem volt.
Nézett erre arra az asztalon meg műhelyben de nem volt sehol pedig fehér feltünő színe volt. szumma szumma kb öt perc keresgélés után megtaláltam valami lábas mühelyszekrény alá begurulva... Nem igazán törte magát hogy most mi lesz Azt mondta nem kell bele olyan nem is volt. Azt persze nem tudta megmondani hogy akkor hogyan lehet anélkül szorosra állitani a tárcsa és a kés helyzetét..és hogyan is működne így
Nos én oda többé nem megyek, az biztos mert még elb@szbna a pengéket is.. -
csoszogi
tag
válasz
biomassza #87537 üzenetére
nem jár jobban: a Hypo aktív hatóanyaga is Na-Hypoklorit, de nem ismert a koncentrációja. A Domestosban, Floraseptben és hozzá hasonlókban tudott és állandó. Más rendszerben de jártam már meg, hogy vagy túl erős volt a hypó, vagy túl gyenge. Egyik sem volt jó. De nyilván ha csak az van otthon, az is megteszi szerintem.
-
quailstorm
félisten
válasz
biomassza #80205 üzenetére
Hát, annak az SSD-nek nem az a célja eredetileg, túl pici hozzá. Series 5-ben csak 8GB-os volt.
32GB alatt meg csak CompactOS-sel szokás, meg sehogy se.A rendszert a HDD-re kell rakni, aztán feltenni valami drivert és szoftvercsomagot, ami a felhasználási szokásaidhoz optimalizáltan gyorsítótáraz az SSD-re. eszköz hivatalos honlapjáról elvileg, bár az a Samsungnál is elég ergya volt...
Biztos megy, mert 2TB írás volt már a 8GB-os Samun.Ugyan sose volt SSHD-m, de ez a rendszer kb azt akarja imitálni. Két 2012-ben olcsó, önálló háttértár, ami driverrel van összekötve szoftveresen.
-
quailstorm
félisten
válasz
biomassza #80203 üzenetére
Nem semmi felajánlás.
Hülye kérdésem lenne: a 20GB-os SSD mint gyorsítótár működik W10 alatt? Nekem egy elrontott UEFI-s Samsung Series 5-ot kellett csinálni ebből a generációból, és Win7-et kértek rá, amit hivatalosan támogat is, de nem ment a cache sehogy se
Win10-ről meg annál drivergondok miatt szintén nem ment volna, max haxolás után.Ha esetleg nem tudod, elég ha azt nézed, hogy a rendszer indítása meg a leggyakrabban használt appok, pl. böngésző mennyire hamar nyílik.
Különösebben nem fontos kérdés, 5 percnél többet ne szánj rá. -
ritkaság
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz
biomassza #74246 üzenetére
Ha olyan cikket linkelsz, ami az én véleményemet erősíti, abba nem közöt bele, jó volt ez így.
A probléma ott lesz, hogy te a cikk alapján összemosod a testszagot a gombás hónalj szagával. A kettő között pedig nagyon nagy különbség van. Amit a klasszikus értelemben izzadságszagnak érzünk, az sima víz és só, nincs különösebben visszataszító szaga, ezt befolysáolhajta a fűszer, ételfogyasztás, betegség, bármi más, ellenben a gombás hónalj szaga több méterről is elég jól érezhető, és minden embernél pontosan ugyanazt a szagot érzed, attól teljesen függetlenül, hogy evett-e húst vagy sem. -
Ted_Beneky
senior tag
-
kovaccss
tag
válasz
biomassza #72818 üzenetére
Pszichiátriai problémák miatt vagyok rokkant, rengeteg rossz dolog történt az életemben, a családomban, el sem tudjátok képzelni. 4 öngyilkosság volt a közeli rokonaim között, plusz az apám el akarta pusztítani a saját családját. 100-ből 99 ember el se tudta volna viselni, régen felkötötték volna magukat 20 éves korukra. Én még kitartok, de minek? Hogy még többet szenvedjek a semmiért?
Kész csoda hogy még életben vagyok. Ha meg tudnám oldani a problémákat, akkor nem írnék ide, de még sokat meg se írtam. Nem tudok változni, mert a betegségeim gyógyíthatatlanok, max. a tüneteket lehetne kezelni gyógyszerekkel, de ennek nincs értelme, és a világ nem fog jó irányba változni. Magyarul szinte minden ellenem dolgozik.Igenis nagyrészt igaz az, hogy vagy bántanak, vagy nem segítenek. Elég ha az osztálytársaimra gondolok. 6-8 ember piszkált engem, a többiek meg nézték. Senki nem akart segíteni, általánosban is, meg utána is. Ez van a felnőttekkel is. A tanárok is leszarták, mint ahogy a melóhelyen a főnökök is, mert ott is ez ment. A főnököket nem az érdekelte hogy emberileg milyen a melós, hanem hogy rendesen elvégzi-e a munkáját. A szemétláda, de jól dolgozó melóst többre tartották, mint engem, aki sosem piszkáltam másokat, de a piszkálásuk miatt lehetetlen volt rendesen dolgoznom, és persze engem rúgtak ki 1x helyről.
Az emberek 1990 óta ölbe tett kézzel nézik hogyan rombolja szét a hatalom az országot, arra nem képesek hogy 1-2 millióan összefogjanak, hogy élhetőbb országot csináljunk. Egyre szarabb minden, egyre többet kell dolgozni egyre kevesebb pénzért, 300 törvény mind a melós kárára változott meg, stb. Nem hiszem hogy ezt csak én látom. Rokkantnyugdíj sincs már, elvették tőlem is 2012-ben. Nincs már kincstári gáztámogatés, se lakásfenntartási, se átmeneti segély, semmi. Mivel a rokkant járadék rendszeres jövedelemnek számít, más segélyt nem kaphatok. Egyedül élek, ez is kizár 1 csomó segélyt. Soha többet nem tudok dolgozni, és még 40 se vagyok.
-
quailstorm
félisten
válasz
biomassza #68167 üzenetére
5 ezernél nem szántam többet a projectre. 5k alatt a használt 10-nél kevesebb badsectoros 40GB-os IDE HDD van.
320-ast újonnan is kapni aranyos 17 ezer Ft-ért. Annyiért már inkább veszek 64GB-os SSD-t meg átalakítót. Kettőt.
Ja nem, csak matematikailag, mert nem éri meg. Ez csak egy 2003-as Pentium 4-es lapos.Durva a kontraszt, mindig is sokalltam a notik árát, de ez most sokkolt. Hasonkorú gépeket talicskaszám szereztem. 40GB-os asztali HDD-t meg ingyen dobták utánam. Mondjuk azokból kettő napi szinten megy most is anyám gépében.
-
Rick4
félisten
-
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
biomassza #51762 üzenetére
Ez teljesen hétköznapi dolog, még kis sarki ABC polcán is láttam ilyet. Gondoljatok csak bele! Nagymama korú lakás és tulajdonos olvadóbiztosítéka ez. Aki a tejért alig bír elcsoszogni, az tuti nem fogja nyakába venni a város elektronikai szaküzleteit a nyakába venni. Filléres tétel, 1-1 dobozzal a kisboltoknak is megéri 5× eladási ár mellett tartani.
-
SirRasor
addikt
válasz
biomassza #51688 üzenetére
Látom jártas vagy az acélokban. Akkor csak annyit mondok, hogy Sandvik 12C27
Brutális! A *szimpla* 1065-ös szénacél keménységével vetekszik, de mégis rozsdamentes, jól tartja az élét és mégis könnyű élezni. Ezért is szemezgettem a Morák közül, mert a minőséghez képest korrekt az áruk. -
macilaci78
nagyúr
válasz
biomassza #51494 üzenetére
Pontosabban hozzájárulást 18. életévét betöltött cselekvőképes magánszemély után kötelező fizetni. Az más tészta, hogy ilyen-olyan jogcímeken ez tovább is megoldódik az illető tudta nélkül. (Pl hallgatói jogviszony, vagy az azt követő rendelkezésre állási támogatás
keretein belül.)
-
lorcsi
veterán
válasz
biomassza #19432 üzenetére
a belvárosi hídi gyalogosoktól sincs sok rosszabb
"
baszott nagy betűkkel ki van táblázva, hogy a gyalogos forgalom a túloldalon..na ná hogy a sok birka nem tud olvasni ..sem
plusz korlát sincs végig kitéve...nem tudom mikor fog az első bicajos kiesni az autók elé
plusz mikor áll majd ki egy rendőr bűntetni a hülye olvasni nem tudó gyalogosokat
mert ugye a múlt héten ezt megjátszották az Anna kútnál a bicajosokkal -
macilaci78
nagyúr
válasz
biomassza #19432 üzenetére
Remélem, a Szilléri-József Attila szakaszon a kerékpárúton közlekedtél.
Rick4: Szerintem szükségtelen. A hidat szintben keresztező járműforgalom elsőbbségadásra kötelezett.
lorcsi: Ha lenne tolólapos bringa, a buldózer-tömegemmel közlekednék arra heccből. Mondanom sem kell, azon a járda-oldalon a kerékpáros forgalom is kétirányú.
-
-
Polemius
senior tag
válasz
biomassza #11747 üzenetére
Ilyesmi megoldás?
Hasonlónak nagyon örülnék.
Mekkorák, és mennyit kérsz értük? (2 db pont elég lenne - egy alkoholnak, egy meg benzinnek)@(#11748) veze:
Attól tartok, annak a műanyag része nem szeretné a benzin- ill. alkohol gőzt és oldaná. -
madstunt
addikt
válasz
biomassza #9573 üzenetére
galaxy3-akkal sok volt a kijelzo problema masreszt az x8,X10 mini és x10 mini pro meg elég régi, hardveren alapul amit vagy húzol és viszlátot üzensz az akksiidőnek vagy szívsz a lassúsággal. nem beszélve hogy a két miniben 128 mega ram van, mikor 192 is baromi kevésnek tud hatni, mivel nem egy maemo5-6 a rendszer ami rajta
futdöcög. persze romolással sokmindenen lehet javítaniígy hogy írtad telenor érdekel, szerintem érdemes ránézned a webshopjukban a 2011-es xperia modellekre az ARC-ot kivéve(Active, Neo, Neo V, Mini, MIni Pro, Ray) mert már a legalapabb okostarifával is ellehet őket 1 év hűségre kicsivel több mint 40-ért vinni. Szerencsére jó a stratégiája a Sonynak és normálisan frissülnek, elvileg nemsokára még ICS-re is
-
madstunt
addikt
válasz
biomassza #9567 üzenetére
40k ? picit rádobsz pár ezret és 50 körül jó állapotú nexus one-ok és htc desire-ök vannak.
ha nagyon hajlandó vagy összeszorítani a fogad 60 körül ott a nexus s, amihez még most is jött ki hivatalos update, szóval szoftveresen még hivatalosan is friss. Esetleg ott van még negyvenért a Sony Ericsson X10, vagy többért a galaxy s kínálat legalja.
Ennyiért lehet persze még belefutni X10 minibe meg x10 mini proba, x8-ba, galaxy 3-ba, de ezeket nem ajánlanám mert vagy túlhaladott már nagyon a hardverük vagy esélyes a szívásén a milestone 1-et nem ajánlanám, mert gyenge a tudáshoz az akksi(persze ha nem probléma a 2 akksival szaladgálás, vagy egy baromidrága mugen akksi akkor ez nem lehet probléma. ...), szoftveresen meg sok sebből vérzik, a hivatalos, legutóbbi froyo rom meg a zsugoriság mintapéldája (1 évig ígérgették, majd egy direkt optimalizálatlan verziót kiadtak ami lassú és bugos hogy az emberek vegyenek milestone2-t) zárt a bootloader szóval igazán normálisan még romolni se lehet mert csak hivatalos kerneleket lehet rá pakolni
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest