- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
proper #52031 üzenetére
Erre mondjuk annyit, hogy 60-ért beépítik a vékony fémlemezes változatot, másnap leméred, elmész, és veszel 4mm-es fémlemezt, leszinterezteted, sőt, ha akarod, előtte akármilyen csilicsálé motívumot rávarrathatsz, és úgy szintereztetsz, majd a hátoldalára körben rakatsz 8-10 csavart és egyszerűen átcsavarozod a meglévő ajtón. Na azt nem fogják kinyitogatni, az tuti.
-
SirRasor
addikt
válasz
proper #52031 üzenetére
Most elgondolkodtam elég rendesen.
Ez nem is tűnik olyan gagyinak és az ára is korrekt. -
lorcsi
veterán
válasz
proper #51645 üzenetére
oké, letesztelem egyikszer...hátha nem kutyahús lesz
más:
neten láttam képet a giringos-os burger tálról..tényleg piszok jól néz ki..ezt is kipróbálom a közeljövőbenpepe091:
nem tűnt fel..gyorsan elpusztítom..nekem ízlik
sajnos ettől csak rosszabbakat ettem országszerte
ezzel meg legalább jóllakok
a szuper burgeres a kálvária téren nagyon finom burgereket csinál..és jól is néz ki..de egyáltalán nem laktat.. -
válasz
proper #48034 üzenetére
NEm ellened szól, de a jó alapanyag nem olcsó. Egy szett jó bőrápoló magában 10k+, még ha elég 6-7 alkalomra is. És akkor még nincs műanyagápoló ( szilikonmentes ), polír/lakk és festékkímélő mosószer, gumiápoló. Víz, élő munka miegymás.
Én tegnap ganajoztam az autót és csak a belsejére elment bő 1,5 óra úgy hogy nem is tudtam befejezni a bőrápolást
-
Rick4
félisten
válasz
proper #46988 üzenetére
Pont most ettem meg a harmadik gyros pitát, mert tegnap este 6-kor volt időm aznap először enni, de akkor se fért belém 3 db. Kuponnal tényleg megfizethető, és jó is.
Lacielvtárs csatlakozva a többiekhez: szintén őszinte részvétem, kellőképpen átérzem a szitut, itt meg a párom nagyapja halt meg sajnos 2 napja...
LordVader80: ez olyan felületet képez, mint az autók fogantyúja, telefonok hátulja, selmyes, gumis (a műanyagra pont ez a jó), tartós.
-
-
-
-
tipuka
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz
proper #38998 üzenetére
Irodában ennek az elődje van, ugyanebben a kaszniban még 4:3-mas natív panellel. Mióta legutóbb költöztünk megviselte valami mert a teljes csillagos égbolt lassan kirajzolódik rajta (olyan mint amikor pixel hibás a monitor csak szaporodik). Pedig egyébként nagyon jó kis projektor.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
proper #32975 üzenetére
Nekem télen is használnom kell az autómat, nem tehetem meg, hogy nem veszem elő. Azt meg nem értem, hogy szerinted azért nem vesz mindenki négy évszakos gumit, mert drágább.
Szerintem többe kerül 2 szett gumit venni. Attix82 hsz-val értek egyet, miszerint olcsóbb az egy szett négy évszakos, ezért veszik az emberek. Ha csak az anyagi vonzatát néznénk, én is azt vennék.
Én legelőször is a biztonság mellett érveltem. Szerintem jobb télen téli, nyáron nyáron gumival közlekedni. Annak, aki megteheti és használja is az autóját. Ez a véleményem, nem fog változni.
Üdv!
-
Syl
nagyúr
válasz
proper #30336 üzenetére
Nekem viszont ifjú titán korom egyik kedvenc képregényem volt a Dredd. És ebben a filmben maximálisan visszaadták a "feeling"-et. Többször is megnéztem már.
Nem úgy, mint az Abrams/Nolan féle retteneteket. Például nagy Star Trek fan vagyok, de a 2009-es újrafeldolgozástól agyérgörcsöt kapok. -
sp3rhead
tag
válasz
proper #30089 üzenetére
na most, valószínűleg nem tudja, hogy mennyit is érhet maximálisan a kártya, vagy pedig teli van pénzzel, és letolja ha elviszik 7e-ért, csak vigyék. Egy ilyen alap kártya szerintem alapból 12-13e ft. ez reális. de mint mondottam, az enyémen már ac hűtés van, a kártya nem is melegszik40 °C fölé, márpedig a gyári alapórajelekkel döngette a 70et szinte csak internetezés közben. na mármost, sztem azt a + 2e ft-ot megéri a kártya. 10ért meg nem fogom odaadni senkinek, akkor inkább bukom az egészet, azt haljon meg nálam a kártya
am szerintetek, ha már így benne vagyunk, mennyi az annyi?
-
SirRasor
addikt
válasz
proper #29762 üzenetére
80k az új. Amúgy már látom, hogy felszereltségtől függ, mert 60-ért is van, csak arról minden extrát leszereltek..
Frenky89 bicikli szigetnél az egyik emberke kapásból azt mondta, hogy nem szerencsés még 1 hete. Most egy másik ki is jött megnézni, és azt mondta, hogy a váz geometriája miatt NAGYON NEM AJÁNLOTT, mert túlságosan előre kerülne a súlypont.
-
-
Rick4
félisten
válasz
proper #28823 üzenetére
Szülők nemrég 70K körül vettek kompletten, tokostól, sok ponton záródót kétféle zárral, ebben a beépítés is benne volt. Van ennél több pénzért sokkal komolyabb, de ez legalább fémből van, a műanyagot egy 2K-s gázégővel kiégeti 3 perc alatt. Ennyiért viszont ez nem rossz.
Ha kéred, privátban adok elérhetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest