- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp3rhead
tag
sziasztok. van valakinek elado 2gbos-os so-dimm ddr2es ramja? upgradelném emaachines 250es netbookomat. illetve találtam egy foglalatot (mini pcie vagy msata?), betudom fogni ssdre?
előre is köszi
-
sp3rhead
tag
Sziasztok, ha netántán valakit erdekelne kozuletek, vagy ismerosok kozul. Tovabba valami egyszerubb, leveheto fejes usb-s fejegysegre vevo vagyok. [link]
-
sp3rhead
tag
Sziasztok, tp link routerba keresek 12voltos 1.5 amperes adaptert sosbe. Esetleg hasonlo teljesitmenyu is jo. Koszontem
-
sp3rhead
tag
Sziasztok. Van valakinek elado lcd tvje? Nem kell h a legujabb legyen, max. 80cmig koszi.
-
sp3rhead
tag
Sziasztok. Adott egy 30 eves Fiat (bitpork tudja), ami korabol adodoan zabalja a benzint. ECU van benne. Kerdesem az, hogyha felkeresek egy megfelelo szakit, akkor az tud-e a mai kor tudomanyaval javitani a fogyasztason, esetleges optimalizalassal. Mindezt ugy (szeretnem), hogy a teljesitmeny NE csokkenjen, eppen ellenkezoleg. Vagy ez hogy mukodik?
Valaszokat koszonom.
-
sp3rhead
tag
Akadt meg egy kis problemam... Behalt az ssd, laptop nem ismeri fel (biosban sem latom). Kuka vagy lehet neki csinalni valamit?
-
sp3rhead
tag
sziasztok. van valakinek tapasztalata trailers szallitassal? mennyi az atlagos km/ft? valakinek van ismerose ilyen teren, vagy valami ceg ami ezzel foglalkozik?
-
sp3rhead
tag
válasz
martonx #59573 üzenetére
Gratula
.
Más:
Valakinek van elerheto tagasabb automobilja, majus vegere utemezve pestre? Volna egy kocsi belseje (elso/hatso ulesek, muszerfal, tetokarpit, ajtokarpit), amit lekene hozni, nyilvan a megfelelo osszegert. Vagy valami futarszolgalatot nezzek, ami a komplett kocsit lehozza?
Elore is koszonom
-
sp3rhead
tag
Áááá. Lehet. De ez ami most benne van ez doglott, bios felismeri, de windows nem bootol, ha igen allandoan javitani akarja, de az meg csak fut es fut, nem csinal semmit, masik laptopban meg probalja telepiteni, de mindhiaba, nem ismeri fel.annyira azert eletre kellene kelteni, h letudjak rola menteni.
Mas. Wd blackrol velemeny? Meg 5400as helyetr mehet bele 7200as?
-
sp3rhead
tag
Hali. Tudtok nekem ajanlani laptopba megbizhato hdd "csaladot"? 5400as, 500 GB max.
-
sp3rhead
tag
http://shop.lenovo.com/gb/en/landing-pages/lenovo-gaming/y12k/
ilyet kerek. Bestbuy
-
sp3rhead
tag
sziasztok, érdekel valakit egy 75ah-ás varta black autós akksi? 2-3hónapos, szükségből lett megvéve, de nem tesz tul jót a kocsimnak. ugyanitt egy fiat panda(?) gyujtotrafó is eladó
-
sp3rhead
tag
válasz
Ted_Beneky #57552 üzenetére
benéztem, késő volt
alváz
-
sp3rhead
tag
sziasztok. nincs sok esélye, de van valakinek tapasztalata az algyői arb classic kft-vel? érdeklődnék a munkájukról, annak minőségéről. Vagy ha bárki tud megbízható autó lakatost egy új alvás építéséhez, bizalommal várom.
köszi
-
sp3rhead
tag
válasz
macilaci78 #57328 üzenetére
nem, elrontottam, bocsánat. saját tömegét. pl. van egy mitsubishi pajero (legyen saját tömege 1.7 tonna), ami vontathat maximum 1.5 tonnás trailert. szabad-e b-s jogsival? úgy veszem le h igen.
-
sp3rhead
tag
Akkor a tisztan latas vegett, mert vita alakult ki nalunk az ertelmezessel. Vegyunk egy sarkalatos peldat: adott egy 1.6-7 tonna ossztomegu vontato jarmu, ami moge kotok egy 300kg-os autoszallitasra alkalmas trailert, es erre egy 1.2 tonnas kocsit rakunk. Utobbi egyuttes sulya 1.5 tonna, nem haladja meg a vontatojarmu osszsulyat, es a jarmuszerelveny egyuttes sulya nem haladja meg a 3.5 tonnat. Sima "B" jogsival kivitelezheto?
-
sp3rhead
tag
sziasztok srácok,lányok, segítsetek már ki
“B+E” kategória
Mikor szükséges?
Hogyha személygépkocsival 750 kg megengedett legnagyobb össztömegnél nagyobb pótkocsit (nehézpótkocsit) szeretnénk vontatni (pl. hajószállító, lószállító, nagyméterű lakókocsi, tréler, stb.).Mikor nincs rá szükség?
Amennyiben a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege a 750 kg-ot meghaladja, de a járműszerelvény (személygépkocsi + nehézpótkocsi) együttes megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a 3.500 kg-ot. (Fontos! Ebben az esetben a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vontató jármű saját tömegét.)na most, 400 kg a trailer, 1100 kg a rávaló kocsi, és 1,5 tonnás a vontató jármű, kell, avagy sem az "E" kategóriás jogsi? Pécsre kellene elvinni egy autót, magától nem fog menni.
Előre is köszönöm
-
-
sp3rhead
tag
Illetve van valakinek stabil routerje, ami nem hal meg letoltes alatt? Tp link preferalt, illetve win 7 kompatibilis hangkartya? Akar mai atvetellel. Priviben bombazhattok
-
sp3rhead
tag
Egyszeruen lesz*pom magam az szkt-tol.... 2 villamost is lekestem, mert az automatabol nem tudok jegyet venni kpban, es ha jol tidom ez december ota megy... Persze senki se tudja/akarja felvaltani a penzt aprora, hogy ezetleg kitudjam fizetni a jegyet.... Ha megis sikerul, az ermek felet visszadobja... Ha meg mar 40! Ft van vissza, osszeomlik a rendszer, visszasobja az osszes aprot, kezdhetek mindent elolrol... 2 db napijegyrol van szo. Az ermeket csak ugy sobalhatom, hogy kb. 5mp-et varni kell minden egyes erme utan... Egyszeruen a pofam leszakad ettol a cegtol.. Aljas disznok....
-
sp3rhead
tag
válasz
macilaci78 #56970 üzenetére
De mar 100ft-os se sincs
-
sp3rhead
tag
Sziasztok, volt itt beszelve nemreg, igazan magyaros boltot szuvenirnek, portugal haver szetakar nezni es venni egy-ket dolgot, tovabba tobbezer darabos puzzle-t, kemeny lapos normalis gyerekkonyvet hol kene keresnunk?
-
sp3rhead
tag
válasz
LordVader80 #56321 üzenetére
Jomagam egy pc szervizes gyerektol vettem valamikor anno egy pc-t, aminek -kocka leven- a sp3rhead felhasznalo nevet adta. Ez akkor ott nagyon megtetszett, es azota ezt hasznalom, tobb-kevesebb sikerrel, de inkabb elobbi. Kesobb kiderult szamomra, hogy az egyik medal of honour (kiegeszito lemeze?) volt spearhead(?) cimmel megjelentetve, gondolom innen jott. Van meg egy masik.. kkkgeri0, ami 7. Osztalyban jott ossze. Tanar eltalalta, hogy online kuldjuk el az informatika feladatokat az ora utolso 10 perceben, nekem meg nem volt email cimem. (2007et irunk, p3as 500mhzes, 128MB ram, es xp es valami silany internet). 9 percet eltokoltem h valamit kitalaljak, de minden foglalt volt, erre a nevem ele beutottem 3db k-t es a vegere egy nullat, hogy tuti legyen, igy mar szabad volt a nevem. Kesobb lehetett hozzaadni alias nevet (email cimet), igy mar az utobbival nem neztek olyan hulyen ram, mint a bankban... (Micsodaaa? Megismetelned? Es egy kinos rohoges....)
-
sp3rhead
tag
sziasztok hardverapródok. cirka 50-60e ft-ért milyen gépeket tudtok? asztalira gondolok, lehetőleg kicsit erősebbet, már ami ebbe az árfekvésbe beleesik. köszi
-
sp3rhead
tag
válasz
adequate_cou #53872 üzenetére
Errol eszembe jut egy eset. Kocka 10es, ismerosommel voltam ott, aki ott lakik. Lent vagyunk az utcan, halljuk hogy egy no irdatlanul sirves uvoltozik a ferjevel(?). Gondoltuk kihivjuk a rendorseget. Elmondtuk a kedves diszpecsernek mit hallottunk, mire gyanakszunk, mire fel kozli h rendben, kikuldenek egy jarort. Leultunk a meleg nyari ejszakan a padra, mire 2! Ora alatt odaertek a rendorok. Elmondtuk nekik is hogy mi a palya, mi mire gondolunk, es hogy nem egyedi eset. Felmentek, beszeltek veluk, de a no elhajtotta oket mondvan h semmi problema. Mi tudtuk hogy a no terel, mert valoszinuleg fel, de a Rendorok semmit nem tudtak tenni, mert fajlagossag nem tortent.
-
sp3rhead
tag
nekem egy micron illetőségem van, de furcsa hogy csak 2 hónapja megy
holott február óta bent van.. na mindegy, szépen teszi a dolgát
nálam elsődleges szempont volt, hogy rendszer vinyó legyen, de akkora, hogy szükség esetén (ha a lapos vinyója megtelik) tudjak rá tölteni/telepíteni. ami játék pl. sokkal jobban futott, az a gta 4 kimaxolva. hdd-n laggolt összevissza, játszhatatlan volt, mig ssd-n kipróbálva semmi gond nem volt, úgy ment mint a kisangyal, néha ilyen mikro lagokkal, ami felse tűnik igazából. én megvagyok elégedve vele
-
sp3rhead
tag
Blaha Lujza téri McDonads felé megy valaki? Egy cpu hutot kellene lehozni.
-
sp3rhead
tag
keresek s478-as hűtőt a nagyon forrófejű pentiumomra. valakinek?
-
sp3rhead
tag
válasz
lorcsi #52379 üzenetére
sajnos nem, behalt az egyik dilatációs saru...
-
sp3rhead
tag
sziasztok.
érdekelné valamelyik elvetemültet ez a dög?őneki segítek eladni a laptopját, hogy legyen pénze egyetemre
-
sp3rhead
tag
sziasztok. melyikőtök itt olyan, aki bitang nagy kocka volt a '90-es években? szerintem a játék akörüli lehet, halvány képek rémlenek. ami megvan:
-oldalnézetes
-szürke hajú csávóval flangáltál (ugy rémlik nem 100% hogy humán eredetű)
-voltak olyan részek, ahol öreg "munkás" emberkéket kellett amolyan felszabadítani, akik lehajoltak és így segítettek neked magasabb helyre feljutni
-fegyver volt használva
talán dos(?) játék volt.
kérem aki tud valami hasonlóról az jelezze már -
sp3rhead
tag
sziasztok. van vkinek vmi nano usb wifije? előre is köszönöm.
-
-
sp3rhead
tag
srácok, valaki ért itt gáztűzhelyhez?
a sűtő gombja(?) elromlott, ahogy elengedem, nem ad gázt a drága a sütő részének...
-
sp3rhead
tag
válasz
macilaci78 #49329 üzenetére
Amit rhino is irt. Ha mar van, hasznaljuk, igy szep az elet. De ez mar megoldodott.
-
sp3rhead
tag
-
sp3rhead
tag
válasz
Rhino666 #49315 üzenetére
jó, félreértettem én is a reccenés nélküli dolgot. akkor ugy mondom, hogy az aero ne olje meg a vga-t, illetve ha feltesznek egy bánom is én, most wanted, carbon, vagy valami ilyesmi játékot, akkor legyen alatta valami. erre az alaplapi (gma 950) nem elég. hangkártya meg minden ami olcso és win7re feltudom dobni, johet
de majd elválik.
szoval, bárki aki félreértett, vagy szenvedésnek tartja amit csinálok, elnézést
-
sp3rhead
tag
válasz
pmheros #49306 üzenetére
2 külön gépről van szo. amibe hangkártya kell, abba kell a relative olcso vga. itt a játék nem szempont, de a win 7 reccenés nélkül menjen. A másik, amibe a proci kellett, na az megy eladásra, szoval a dolgaim megfognak térülni
amugy hagynám az egészet a ****be, de ha ezt nem csinálom meg, akkor én leszelek a feketebárány megint
-
sp3rhead
tag
válasz
pmheros #49299 üzenetére
A procit kicsereltem, pittyegett a lap ugyanugy tovabb... Utana meg piszkaltam kicsit, elindult. Visszacsereltem a hibasra velt procit, es azzal is indul...
szoval tok jo. Viszont vga se kell atomeromu, 6600gt-tol 7800 ig, vagy ahogy ajanlatot kapok.
Szerk.: hangkarit keresek meg mindig, alaplapi megnyekkent. Win 7 64bit kompatibilis az idealis, a legolcsobb creative is megteszi
-
sp3rhead
tag
Pci express vgaja van vkinek? Min. Nvidia 6600 gt
koszonom
-
sp3rhead
tag
Meg mindig keresek s939es procit, illetve bovitem a keresest egy win7 64bit kompatibilis hangkartyaval
-
sp3rhead
tag
Kinek van s939es procija teszt erejere?
-
sp3rhead
tag
Elado atx hazat keresek pici penzert. Mukodjon rajta minden, es az oldallapok legyenek meg, ennyi.
a legeguszerubb is megteszi
pü-be hamarabb eszreveszem
-
sp3rhead
tag
Sziasztok, van valakinek furokalapacsa egy par lyuk erelyeig a heten vmikor?
nem ingyen kernem
-
sp3rhead
tag
válasz
Lacielvtárs #49097 üzenetére
//más
akinek esetleg akad, keresse fel legyenszives 8zsozso8 nevű felhasználot
-
sp3rhead
tag
válasz
Lacielvtárs #49091 üzenetére
ismerosnek kellene most, dehát alaplapon egy ide csati van, azon meg log már egy olvaso meg egy hdd. szoval most sata játszik nagyon
-
sp3rhead
tag
sziasztok, ugy néz ki még mindig kellene vinyo, de most satát preferálok, illetve max 500 GB. ki tud segiteni?
mai nap folyamán. perpill morahalom is játszik.
-
sp3rhead
tag
válasz
Lacielvtárs #48986 üzenetére
Johet
-
sp3rhead
tag
válasz
Lacielvtárs #48984 üzenetére
Csajos ajándékot soha nemtudtam venni, de mondj egy csokit, mekkora és mennyi
-
sp3rhead
tag
válasz
Lacielvtárs #48982 üzenetére
Ilyenre gondolok. Mennyi lenne ?
-
sp3rhead
tag
Valakinek szegeden elado vinyoja van?:/
-
sp3rhead
tag
Van vkinek sima, regi ATA vinyoja? Max. 120as kellene, 100/100as. Vagy johet satas is. Uzit hamarabb eszreveszem, koszi
-
sp3rhead
tag
Keresek komolyabb hasznalt biciklit. Akinek van az keressen meg legyenszives
-
sp3rhead
tag
Van valakinek elfekvoben 775os hutoje? Gyari is rendben lenne. Pu-be, koszonom
-
sp3rhead
tag
esetleg ha vkit érdekelne
vagy hátha tudtok vkit.. hirdetésem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Keresünk dokkolókat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest