- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
adequate_cou #56624 üzenetére
Az autó akkor 950 ezer volt. Szóval bőven túlfizetik.
a banktol nem autot vettek, hanem hitelt
-
lorcsi
veterán
válasz
adequate_cou #56601 üzenetére
Extra nagy szívás ez a magyar rendszer.
Gondolom az autó sem er annyit..
Vissza kellene adni a kulcsokat es kezdjenek vele amit akarnakSajna közvetve én is érintett vagyok hasonlóan..
-
válasz
Állami segítség autós fronton nem lesz, legalábbis most ezt mondják.
-
tisn
addikt
válasz
Néztem hitelkalkulátor oldalakat. 7-8%-os kamattal lehet 1,5M forint alapó jelzálog kölcsönt felvenni 7 évre. Összes visszafizetendő így 2M alatt maradnak.
ha a svajci frank tovabbi erosodesere szamitasz a fityinggel szemben...
ha gyengul, akkor is csinalhatod igy, csak jobban jarszmeg talan olvastam olyasmit is, hogy elotorlesztesnel sikerult valamennyit alkudni a bankkal szemben
nezelodj devhiteles forumokon -
maláj
addikt
válasz
fizetést abbahagyni, bankot beperelni
-
ShadowX
őstag
válasz
800k-ból 3,5 millió? Az ilyet nem uzsorának hívják? Csak mert annakidején a providentet nagyon támadták érte...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #55238 üzenetére
OSB-lap olcsó tapétával egy ajtónyílással, Praktiker akciós fenyőajtó. 100k-ból akár tartós és mutatós megoldás is kijöhet.
Olcsó: Jysk akciós zuhanyfüggönytartó és egy hosszú függöny. -
Vesztor87
senior tag
válasz
adequate_cou #54582 üzenetére
Mennyi cuccod van? Ha egy kombiba beférne lehet több jelentkező lenne. Láttam hirdetősbe az egyik (vagy egyetlen?
) makói autó kölcsönzőnél, hogy 10k-ért lehet bérelni ekkora autót
Egyébként nekem is volt ilyen gondom, dobj egy privit elküldöm hogy anno nekem ki segített
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #54522 üzenetére
Az megint más történet, asus vagy acer hasonlót csinál, ott meg Csehországba viszik ki, és ha kész, hozzák. Nem azon van a hangsúly, hogy hol javítják, hanem hogy a probléma megítélése, és a javítás minősége milyen lesz.
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #54203 üzenetére
utóbbi esetre olx és ingatlan.com ami értékes infóval szolgálhat. Olx-nél a feltűnően olcsó hirdetéseket érdemes kerülni.
-
válasz
adequate_cou #54007 üzenetére
Igazából 200k környékén is rengeteg szemetet kapni.
-
sp3rhead
tag
válasz
adequate_cou #53872 üzenetére
Errol eszembe jut egy eset. Kocka 10es, ismerosommel voltam ott, aki ott lakik. Lent vagyunk az utcan, halljuk hogy egy no irdatlanul sirves uvoltozik a ferjevel(?). Gondoltuk kihivjuk a rendorseget. Elmondtuk a kedves diszpecsernek mit hallottunk, mire gyanakszunk, mire fel kozli h rendben, kikuldenek egy jarort. Leultunk a meleg nyari ejszakan a padra, mire 2! Ora alatt odaertek a rendorok. Elmondtuk nekik is hogy mi a palya, mi mire gondolunk, es hogy nem egyedi eset. Felmentek, beszeltek veluk, de a no elhajtotta oket mondvan h semmi problema. Mi tudtuk hogy a no terel, mert valoszinuleg fel, de a Rendorok semmit nem tudtak tenni, mert fajlagossag nem tortent.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ezek szerint szabadon lehet gyilkolni a házban, mert a lakóközösséget nem érdekli. És ha kulturáltan, rendezett előszobával tudsz ajtót nyitni, akkor a hatóságok sem akadékoskodnak.
Egy nagyon jövedelmező vállalkozás körvonalazódik a fejemben. -
válasz
Amúgy mit ordított? Mert ha azt, hogy "megöllek te ribanc", akkor jogos a rendőrség hívása, de ha azt, hogy "de finom ez a mákostészta", akkor nem feltétlen...
-
bolcsodal
addikt
válasz
adequate_cou #53477 üzenetére
Úgy hogy fekete képernyő fogad mindkét box-on. Restart megvolt, a csatornákat látja, csak kép/hang nem jön át. Kétszer próbáltam a hibabejelentést, öt perc muzsikaszó után meguntam.
A DHCP client table látja a box-okat, azok semmilyen hibajelzést nem adnak.
Jaés halkan jegyzem meg, hogy torrenteket visszaseed-elni is képtelenség...eddig nem volt ilyen gondom.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
adequate_cou #53201 üzenetére
Köszi,ez nagyon jó,őt rengeteget fuvaroztam taxis koromban és tényleg igaz amit írtál róla.
Megpróbáljuk. -
ShadowX
őstag
válasz
adequate_cou #53093 üzenetére
Az előző laposnál nálam sem lehetett állítani a VGA által lenyúlt méretet. Ennél sem lehet, de legalább mostmár van miből.
-
ShadowX
őstag
válasz
adequate_cou #53090 üzenetére
-
SirRasor
addikt
válasz
adequate_cou #52916 üzenetére
Az azért komoly kár, viszont a kismegszakító kint van mindenki számára elérhető helyen
-
DarkByte
addikt
válasz
adequate_cou #52742 üzenetére
Oh. Akkor csak jól rendeztem tovább. Csak utána elfelejtettem behelyettesíteni és megzavart.
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #52671 üzenetére
Érdekes, nekem már 10 évesen is az volt a bajom az ilyen kérdésekkel, hogy legalább négyféleképp lehetett érteni, és a tanár mindig mást választ szeretett volna hallani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #42897 üzenetére
Rick4 nem is olyan koros.Rick, esetleg Rick 2 ajanlhatta...
-
stopperos
senior tag
válasz
adequate_cou #42897 üzenetére
boba6 +1
-
pmheros
őstag
válasz
adequate_cou #42521 üzenetére
Legközelebb mintát veszel dns elemzéshez.
-
azbest
félisten
válasz
adequate_cou #42340 üzenetére
egyik ottani kommentben:
Update-elt a hatóság:
* A dizájnpályázat a hatóság TÁMOP-5.5.5. projektjében megvalósuló Ifjúsági akció aktuális eleme, a korábbi tematikus kiadványok, oktatófilm és hangoskönyv mellett. Az életkoron alapuló kikötés ebben az esetben nem diszkriminatív, mivel azon az ésszerű indokon alapul, hogy az Európai Unió által finanszírozott fenti projektnek 2013-14-ben kiemelt célcsoportja a 35 év alatti korosztály. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Pályázat lehet, ahol meg van kötve az ember keze. Bitporkkal ellentétben én csak azt nem értem, ki az a csökött agyú, aki egy EBH jellegű intézménynek ilyen diszkriminatív pályázatra még pénzt is ad? Mintha a SINOSZ tagoknak osztogatnának akciós hangversenybérleteket...
Rolly: saját szabad akaratából dolgozik és épp ott.
Ezt vállalta.
-
válasz
adequate_cou #42343 üzenetére
Véleményem szerint teljesen mind1 hogy ki írta ki, akkor sem szólhat 0-99 éves korig ha a pályázat célja az ami!
-
válasz
Ez egy pályázat...ott meg kell kötni hogy kit hogyan akarnak díjazni. Ez olyan mintha vki aszondaná hogy oviban rajzverseny de ha apuka besegít akkor is jó
-
ShadowX
őstag
válasz
adequate_cou #42040 üzenetére
Nálam tökéletes Vajda utcában. Koppkopp...
-
válasz
adequate_cou #41663 üzenetére
Pizzában szerintem a HappyHot verhetetlen. Ott azért eléggé figyelnek az emberek értékeléseire is. A futár is mindig tök rendes, mindent megköszön, jó étvágyat kíván stb. Egyszer volt, hogy túl sós volt a pizza szósz, beleírtam az értékelésbe, és egyből küldtek 500 Ft kupont, hogy sajnálják.
(#41662) Rolly
Na igen, ez a másik, hogy kb vágni lehetett a füstöt odabent..
(#41665) tipuka
Ezt nem tudom, nem járok sűrűn.
-
tisn
addikt
válasz
adequate_cou #41544 üzenetére
a szemelyi edzo kepes a FOLYAMATOS kulso motivaciot biztositani
lehet haszna, ha valaki olyan, hogy fogyizik/edz, es par honap utan mindig abbahagyja
holtpont mindenkinel vande erre valami kozosseg is megfelel (edzotarsak, dm fogyiprogram, stb...)
-
válasz
adequate_cou #41352 üzenetére
Van néhány érdekes figura az biztos. Néha beleolvasok, hogy miket művelnek.
-
SirRasor
addikt
válasz
adequate_cou #41341 üzenetére
A 40k meg a majdnem 60k között azért van különbség
Mondjuk most megnéztem közelebbről és nem rossz!proper megnéztem azt is, de a G3S-sel közel sem említhető egy lapon.
Viszont az az én fejemben is megfordult, hogy fiatal is, kezdő is, nincs is sok értékelése..de hát úgyse menekülne, miért próbálkozna akármivel is -
tipuka
addikt
válasz
adequate_cou #41259 üzenetére
Köszi közben megmondták, Auchanban lehet kapni a kimérős pultnál, az nekem biciklivel fél óra, tökély.
-
válasz
adequate_cou #41102 üzenetére
Úgy tűnik feladta magát a verekedő: [link]
-
Attix82
addikt
válasz
A probléma az, hogy nem is kellett volna belekötnie a csávóba. 40 kilosan?
A másik, igen segíthettek volna neki ez csak természetes, de kitudja mi van annál az embernél? Fegyver? Amivel lekaszál 2-3 embert is. A segítő ember veri meg , akkor az kerül bajba (önbíráskodás)
Sajnos a börtön ezeknek üdülő hely lehet.
-
ShadowX
őstag
válasz
Azta...hát ez tényleg szomorú. Nem hiszem, hogy nem volt 1-2 olyan jobbkötésû, aki tudott volna segíteni (=félholtra verni). De az is durva hogy a mentôsök sem voltak képesek áthozni az újklinikára
meg hogy senki meg nem kérdezte az utcán hogy van -e valami gond...pedig nem kicsit lehetett feldagadva az arca. Ennyi erôvel meg is dögölhet az ember.
-
válasz
adequate_cou #41106 üzenetére
Akkor nekem vannak csak jó tapasztalataim.. 26 év alatt senki sem kötött belém, éjjel sem, buszon sem...
Pedig szinte mindenfelé laktam már. -
tisn
addikt
válasz
a rendorseget se merte senki felhivni?
szomoru ez a kozony -
válasz
Szomorú.
Eddig ez nem igazán volt jellemző erre a városra. -
viperabácsi
addikt
válasz
adequate_cou #41054 üzenetére
Most akkor mit hová?A boxok mennyenek az eredeti t-homosra a gépek meg a tplinkre?
A t-homos az egyben vanRuter modem és wifi.
-
tipuka
addikt
válasz
adequate_cou #40827 üzenetére
köszi
-
tipuka
addikt
válasz
adequate_cou #40825 üzenetére
nyehehe
néztem a kugli térképet ez idő alatt most, de nem találom azt a gyrosost, tudnál kérlek linkelni utcatérképes linket v printet vagy akármit?
-
tipuka
addikt
válasz
adequate_cou #40823 üzenetére
És te jó laksz a dürümmel? Bár nem tudom milyen étkű vagy.
Vagy mennyibe kerül? Mert akkor eszek káttűűt.
-
tisn
addikt
válasz
adequate_cou #40816 üzenetére
petofi elejen ne egyetek, a gyereknek bogar volt benne
mondjuk visszaadtak az arat + ingyenuccsit kapott, de azert en hanyagolnam -
lorcsi
veterán
válasz
adequate_cou #40737 üzenetére
mit tudsz az ügyről?
olyan mintha belső infókat is tudnál..
jöhet pm-ben is..vagy link..érdekelne -
Tim82
félisten
válasz
adequate_cou #40737 üzenetére
A pmheros által linkelt delmagyar.hu-s cikk viszont kb. azt sugallja.
-
válasz
adequate_cou #40652 üzenetére
Jó kis kupon akció, igaz?
Szerintem 3410-ért vetted ezt a töltőt.
-
tisn
addikt
válasz
adequate_cou #40647 üzenetére
Ah, bolti gar, maradok a tvacaknal.
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #40642 üzenetére
Ha ma adod 60-ért, minden héten szombat délután ránézhetsz az auchan-ban.
-
tixem
addikt
válasz
adequate_cou #40640 üzenetére
Vip-Phone ilyen szempontból rendkívül korrekt üzlet. Részemről ők a legjobb gsm üzlet az országban. Lehet drágábbak mint a többi, de biztos azt kapod amit ott látsz. [link]
PartNero-nál is rákérdeznék van-e nekik samu garis. Most tőlük vettem a lumiát, szimpi hely.
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #40640 üzenetére
Azt mondják, minden annyit, ér amennyit adnak mérte. Ha 70-ért nem viszik, akkor nem ér meg senkinek 70-et.
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #40637 üzenetére
60-at adok érte, akár ma este is.
-
maláj
addikt
válasz
adequate_cou #40616 üzenetére
lőttem SS-ot ha eltűnne véletlen
-
vizslakutya
senior tag
válasz
adequate_cou #40467 üzenetére
Pü
-
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #40206 üzenetére
Nincs gyerek, nézegettem youtube videókat, ahol a lítium akkuk határait feszegették. Igen durva fizikai behatás kellett már ahhoz is, hogy egyáltalán púposodni kezdjen. Töltésnél az USB töltő nem tud akkora áramot leadni, hogy sérüljön, ilyen áramnál a polaritás felcserélése sem robbantja.
Ezek ma már nem azok az akkuk, amiket betoncsőbe tettél, ha tölteni akartad. -
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #40200 üzenetére
Akkumulátoroknál a névleges teljesítményt jó, ha az első fél évben hozza az eszköz. Van egy életciklusa, természetes amortizációja.
Nincs szükségem ekkora kapacitásra, az ötöde is bőven elég lenne. A többlet méret, súly nem zavar, az ára arányaiban véve nem annyival több, mint a névleges kapacitása. Viszont a töltési-merítési ciklusa a technológiából adódóan azonos, így kb ugyanannyiszor tudom tölteni, mint Te a Tiedet, de az enyém egy töltéssel tovább bírja. Elvileg.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #40198 üzenetére
Ha a felét tudja annak, amit ráírtak, akkor kb az Általad kínált kapacitást kapom meg kb abban az árban.
Mellesleg van itthon pár 18650 Li-Ion cellám kihasználatlanul újonnan, majd azt belepréselem.
De amúgy igen, az én igényeimet ki fogja tudni szolgálni ebben az árkategóriában. Kollégával 3 telefonnal és egy tablettel fogjuk tesztelni, ha nem tetszik, majd lépünk valamerre. -
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #40190 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
adequate_cou #40186 üzenetére
Dolgos kínai kezek tegnap adták fel nekem postán ezt:
1200mAh -
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #38707 üzenetére
[link] 48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW,
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #38699 üzenetére
Ez mitől drágább, mint az újak?
-
Rawulf
őstag
válasz
adequate_cou #35932 üzenetére
Mármint mihez?
-
azbest
félisten
válasz
adequate_cou #35317 üzenetére
-
maláj
addikt
válasz
vaduljon + bennem a pacemaker de miért is ívelted a mobilt a nagy tóba
-
válasz
"múlt hét óta a balcsi alján fekszik"
Úgy látszik sajnos csak nem elég okos telefonok ezek.
-
Rhino666
addikt
válasz
Nem az enyém és egy iPhone 4-et akar helyette. (ő baja...)
-
hodigy
tag
válasz
adequate_cou #28754 üzenetére
Alabárdoshoz hozzászólnék én is, remélem nem bántok meg ezzel senkit.
Egy minőségi étteremben nem feltétlen az a cél, hogy bezabáljál és még el is csomagolják a maradékot. Teljesen normális az, hogy 3 fogás után fejezed be az étkezést, sokaknak van erre igénye és a pénztárcája is bírja.
Én örülök neki, hogy van ilyen hely is Szegeden, és szívesen járok oda (bár ritkán).A többiek jó tippeket adtak arra vonatkozóan, hogy melyik helyekkel leszel elégedett...
-
lorcsi
veterán
válasz
adequate_cou #28754 üzenetére
ismerem a bistorantot..a tulaj hívott meg ebédre
jó hely..szeretem a különleges, érdekes ízeket kipróbálni..de azt nem bánoom, ha dugig vagyok a vacsi-ebéd végén
-
lorcsi
veterán
válasz
adequate_cou #28750 üzenetére
a kiszolgálás okés, a kabátokat is szépen le lehet tenni..személyzet kedves, eddig príma volt
2en mentünk..gondoltam kipróbáljuk a 2 személyes tálat..
azt hittem azért 2 személyes mert ketten bőven jól laknak vele..eléggé pofára estem e téren
nem vagyok egy hatalmas étkű, de az a köret mennyiség amit kaptunk egyáltalán nem két főre méretezett..
egynek is éppen hogy csak
2 pohár üdítővel 6,3k hagytunk ott..és azon gondolkoztam, hogy átugrunk jól lakni a pizzáshoz szemben
nevetésgesnem egy bagolyvár szint az tuti..de még a bandula is méretesebb adagot tálalt fel
a gőry-n gondolkozom még, hogy adjak e még egy esélyt nekik..a múltkor nem fértem ez az asztalnál..azokban a standszékekben -
LÁZ
addikt
válasz
adequate_cou #28750 üzenetére
ja, nekem az egyik barátom a pestiben séf, ott aztán van dresskód, elég pucc hely, szegedi kicsit lájtosabb, 2x voltunk, nekem se volt vele problémám
-
mimi82
aktív tag
válasz
adequate_cou #27186 üzenetére
Mért akarod eladni?
Nem vállt be? -
válasz
adequate_cou #27188 üzenetére
Fúvató por?!
Bazz jó pap holtáig tanul...vizes lucernát ismertem erre
-
válasz
adequate_cou #27186 üzenetére
Minden tiszteletem mellett, ez mi? Én legutoljára kutyaproteinről hallottam, de ez nem volt ilyen-olyan ízesítésben
-
Rick4
félisten
válasz
adequate_cou #17633 üzenetére
Számlás is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest