- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
ben800 #61161 üzenetére
Akkor a withdraw fül alatt ott lesz a "Withdraw funds to your bank account" link, arra kattintva az "account number" lesz kérdéses, mivel 24 karakter belefér, itthon meg max 3x 8 karakteres a bankszámlaszám, ne írj 8 karakterenként kötőjelet.
Emellé töltsd ki jól az adatokat, és jön a pénz.
-
Rick4
félisten
válasz
ben800 #61159 üzenetére
A withdraw fül alatt nincs account number, viszont mellette a topup fül alatt van. A bankszámlaszám, amit ott látsz, egy teljesen hivatalos, 24 karakteres bankszámlaszám, ahol a 16.- és a 17. karakter között teszel egy kötőjelet, úgy egészen biztosan ki kell, hogy férjen.
-
-
-
ShadowX
őstag
válasz
ben800 #56957 üzenetére
Ahogy Rick írja. A túloldalon elvileg meg kellene fizetni rá a szerb áfát...de ezt nem csinálja senki. Így tényleg adócsalásnak minősül a dolog.
Szintén igaza van Ricknek abban, hogy nem fognak belekötni (max. kicsit kukacoskodnak a kollégák, ha ugyanaz intézte a kiléptetéskor az ÁFA visszaigénylést, mint a belépéskor az ellenőrzést, de elkobozni semmiképp nem fogják). Azt kell mondani, hogy tanuláshoz használod és már használt termék. De még ennyit se kell szerintem, hiszem a többség még ennyit sem ért hozzá, meg nem is érdekli, mivel 1 db laptopról szól a dolog.
Ugyanakkor felhívom arra is a figyelmet, hogy sok kereskedő megtagadja a garanciális ügyintézést, ha ÁFA visszaigényléses a termék, főleg Szerbia felé. És ezt nyomon is tudják követni, mivel formanyomtatvány kitöltéséhez kötött az ÁFA visszaigénylés. Míg Röszkén dolgoztam nem egyszer láttam TV-ket, amiket hoztak vissza, mert nem garanciáztatták le nekik.
-
-
martonx
veterán
-
-
viperabácsi
addikt
válasz
ben800 #43363 üzenetére
Üdv esetleg Lap valakinek?
-
Rawulf
őstag
-
viperabácsi
addikt
-
tucsok.
senior tag
-
tixem
addikt
válasz
ben800 #31164 üzenetére
igaz amit mondasz, de például nekem szükségem van nagyobb tápra, egy 550-es raider viszi a cumót. FX 8320 4.2-n hajtva meg a 7870 szintén tuningolva eszik ám
és mégis otthoni felhasználás. Egyrészt azért vettem ilyet "nagy" psu-t mert hát biztos ami biztos, de leginkább azért mert rohadt jó ára volt.
-
válasz
ben800 #30065 üzenetére
Én egy ilyet ajánlok bónus karcokkal amik természetesen az árára is hatással vannak...
Azt is figyelembe kell venni,hogy ezeket a házakat "nem az alaplap tartja össze"!!!
Ha ráülsz a házra nem lesz belőle origami...
Ha csak perselynek használod mert le is lehet zárni akár a házadra valót is beledobálhatod(belefér) -
-
fo_di
őstag
válasz
ben800 #21037 üzenetére
aprót elnézve kb 25-35 között vannak a dezirék (mindenféle s vagy hd nélküli példányok)
-
-
-
-
-
-
válasz
ben800 #17874 üzenetére
Nekem volt már ilyen régebben telefonnal, annyit megér, hogy fogsz egy radírt, és megradírozod az akksi és a telefon érintkezőit, ahol az akksi a telefonhoz és és a telefont ahol az akksihoz ér, illetve a sim kártya csatlakozóját. Ez kb 5 perc, ennyit megér, nekem amikor ilyen volt helyrejött a kontakt. Ha ezzel nem jön helyre akkor szerintem nem érdemes vele foglalkozni.
-
-
ShadowX
őstag
válasz
ben800 #17015 üzenetére
Ezt erôsen kétlem. Négyszer voltam külföldön "néhány" hónapra de az csak pont arra jó hogy az ember kedvet kapjon a nyelvhez. A filmeket felirat nélkül nézem. Valamint 22 éve (óvoda óta) tanulom a nyelvet, de még mindig van olyan amivel meg tudnak lepni...bár az igaz hogy ha van egy nagyon erôs alapod akkor külföldön bomba mód lehet fejlôdni.
De ezek a "megtanulok 3 hónap mosogatás után angolul dumák" többnyire kamuk. -
boba6
senior tag
válasz
ben800 #13988 üzenetére
én vagy 7-8 éve vettem 2 széket, az egyik 75k a másik 45k volt
a 75k-s 1év alatt 2x nyekkent meg alattam, a második (garis) javítás óta viszont a mai napig bírja! ezek amúgy a szatymazi Antarestől vannak ha jól rémlik
úgyhogy ha ilyen egy prémium szék akkor milt várjunk egy eleve gagyitól?
csak ismételni tudom: fogyasztói társadalom (alig várom a végét, bár fájni fog)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ben800 #13985 üzenetére
A katasztrófavédelem és a rendőrség között a kocsmával szemben, taxiállomás, meg az üvegpalota mellett van egy garázsbolt méretűnek tűnő üzlet. Oda térj be. Vettem is, javíttattam is ott széket, utóbbi számomra meglepően olcsó volt.
Garanciális ügyintézésük is rendben volt. (125kg-ra hitelesített szék 130kg-om alatt elreccsent a lábcsillagnál, gariban cserélték erősített lábcsillagra.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest